Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz alpihun #18495 üzenetére

    "Azt elszúrtam, hogy ismerkedés miatt minden herot felvittem minimum tízre, mert meccset kb az összlvl/összmeccs alapján keres"
    Ha jól értem eddig casualban játszottál. Ott a sorsolás a nyert / vesztett meccsek aránya alapján megy, relatív kis ablakban. Szóval pl. 5 meccses ablakot néz (pontos számot nem tudom), akkor ha te nyertél 3-at és vesztettél 2-t, akkor olyan ellen fog sorsolni, aki ugyanígy nyert 3-at és vesztett kettőt. Na most lehet neki az elmúlt 5 meccsében nagyon kemény ellenfelek voltak és ennek ellenére nyert hármat, te meg pont 5 gyengét kaptál és emiatt nyertél 3-at. Így összesorsol, pedig nyilván nem vagytok egy szinten. Ez a casual hátránya. Szóval nem szúrtál el semmit :)

    "Viszont mielőtt a ranked matchmakingemet is el!%="om, meg szeretném kérdezni, hogy itt ha az elején sokat veszítek akkor tud nagyon minuszba menni vagy valami nagyon nehezen visszahozható státusba?"
    Ugye rank 25-ről indulsz, és 2 nyerés (csillag) kell ahhoz, hogy szintet lépj. Egészen ranked 20-ig vesztésnél nem vesztesz csillagot, és így szintet se tudsz veszteni. Ranked 20tól már vesztesz csillagot, de 20 alá nem kerülhetsz. Szóval nem, nem tudsz minuszba menni. Ha csak minden 20. meccset nyered meg, akkor is eléred előbb-utóbb a rank 20-at :)

    "Tehát ha még nincs dreamdeck meg powaskill stb akkor érdemes elkezdeni vagy előtte 6 hónap legendary farm?"
    Egy legendary card se kell ahhoz, hogy legendary légy. Tök alap lapokkal is el lehet jutni rank 10 környékére legalább.

Új hozzászólás Aktív témák