-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddhunter
tag
+1 az avr-vel tévézésre. Vasárnap összedugtam a cuccot sztereóban a mostani TV helyiségbe, csak egy kis zenehallgatásra(már rohadtul szúrta a szemem a dobozban pihenő denon ), utána azzal hallgattam a TVt(átlagos TV műsorok), két óra múlva visszakapcsoltam, hát nem kicsit kerekedett ki a szemem, hogy eddig így hallgattam. Az az érdekes, hogy az eddigi logitech 5.1-el ez nem volt feltűnő kis hangerőn, filmekhez mindig bekapcsoltam, de TV-hez nem hiányzott. Most ég és föld. Persze, biztos benne van, hogy "új"...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pazolini #21897 üzenetére
Nem értelek félre, és igazat is adok neked ebben is, meg az étkezés hasonlataban is
Mások vagyunk.
Lehet egyszer én is eljutok arra a szintre amikor már a tevehez, elegendő lesz a tv hangszóró.
Egyelőre imádom a rendszer hangjátDe igazad van, nem ördögtől való magatartás a tv hangszóró hallgatás
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Pazolini
senior tag
válasz Lacielvtárs #21892 üzenetére
Félreértesz. Valamire elegendő.
Hamburger mehet pőrén kézbe; argentin bélszínhez partedli, kisujj a magasba.
Nem rágom tovább. Lényeg: nem tartom ördögtől valónak ezt a magatartást. -
válasz Nemir Ombe #21894 üzenetére
Ohhhh hogy a yimmy, mindig a yimmy
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Jegesmaci81
aktív tag
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Lacielvtárs #21892 üzenetére
.... nem is csodálom, hogy nálad így van, "yimmy" nem is szól(na) jól a TV-n ....
Hmm ....
-
Beni2360
félisten
válasz dani0113 #21891 üzenetére
Optikai átalakítót általában lehet kapni itt is az aprón ha jól emlékszem DAC-nak hívják.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
válasz Pazolini #21883 üzenetére
Nem vitatom hogy igazad van, én egyszerűen amit bekapcsolok elsőnek az avr, és az az utolsó ami kikapcsol este a sleep mód
Mindennek klasszisokkal jobb hangja van a rendszeren, mint a tévén.
Petsze jogos amit mondasz, ha valakinek elegendő a tévé hangja, hallgassa azt nyugodtan[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok srácok! Picit off ! Már majdnem megvettem egy LG 43UJ670V TV-t ,de most szembesültem vele,hogy nincs 3,5mm kimenet rajta. Szégyen vagy nem, én egy PC-s 5.1-et használok tv-hez mert nagyon szép tisztán szól és nekem tökéletes... A kérdés az,hogy hogyan tudnám rákötni így a hangszórót? Milyen átalakító kábel kell hozzá? Egyáltalán megoldható? Ilyen csatlakozók vannak a tv-n:
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Nem akarlak semmire rábeszélni, nekem mindegy. Nálam ha bekapcsolom a TV-t, kapcsolódik az egész rendszer. Azért vettem, h használjam, nem kopik el
Sokan nem értenek velem egyet, de számomra ezek az eszközök - mint ahogyan pl. az autó is - csak használati tárgyak, azért vannak, h engem szolgáljanak, nem műtárgyak, h óvjam, babusgassam őket. Éppen ezért nem is esem kétségbe, ha lesz rajtuk mondjuk egy karc vagy ilyesmi. Az egészséges értékrend torzulásának gondolom, ha vki olyan számára drága dolgokat vesz, amit aztán alig mer használni, "nehogy vmi baja legyen"Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Jobban belegondolva, lehet nem a tarstopikban kellett volna a következőeket feltennem, úgyhogy felteszem itt is a kérdést , hogy egy kb 18-20nmes szobában Technics SA-AX540 erősítő és Jamo E570 páros mellé milyen subot lenne érdeme beiktatni? Használtan max 40-50 körül van olyan amit érdemes megfontolni? Az se baj 30 körül, de tudom, belelog a kezem a bilibe. Ennél sokkal többet viszont nem szeretnék erre szánni, max nem lesz sub, így sem rosszak annyira a mélyek.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
junkpod
veterán
Ugye nem baj ha nem értünk egyet
Amúgy ez kb olyan vastag mint a plazma tv-nk, de annak sincs jó hangja...
Pazolini: ha nincs jó távirányítód akkor HDMI cec bekapcsol helyetted mindkét készüléket (hogy lett neked ebből 4...)
Nálunk a harmony távon minden egy gombnyomás a készülékek számától függetlenül, az eredeti távok meg elrakva, esélyük sincs a többieknek külön kapcsolgatni[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Madwe
nagyúr
válasz junkpod #21885 üzenetére
Akkor nézz meg egy w7et Amúgy pl ennél (c6) lefele néz a hangszóró, s így elég vastag része van kiteljesedni Nomeg oled, ami amúgy papírvékony lenne, de alul azért elektronikának s hangszórónak hagytak helyet rendesen, cserébe gyk. kávamentes lent is... Az e6nak meg pl a talpa maga a hangszóró. Lg ezekre is odafigyel már...
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
Pedig nem hiszem el sőt, minél drágább egy tv annál vékonyabb, tehát annál kisebb helye van a hangszórók nak, tehát annál rosszabb a hang minősége.
Kivéve ha külön dobozt kapnak a hangszórók.Nemir Ombe: a mesefilmek teli vannak zenével és énekkel. A gyerekeim szeretik a tv meséket, szerintem nem mindegy min nőnek fel, mihez szokik a hallasuk.
Amúgy a legolcsóbb fejlesztés az amiről lebeszelnek (Zsoika hkts60 tesztje sok tízezret takarított meg nekem)[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Madwe
nagyúr
válasz Dorian #21881 üzenetére
De minek hajtsam (nincs nálam cec mert arc vacakol s optikain hajtom, de nem azon az egy mozdulaton múlik). Minek hajtsam az erősítőt, amikor semmi szükségem ahoz hozzá? nem tök mindegy h sheldon hangja mennyire pontos és tiszta? Vagy te az automata autoban is mindig sport fokozatba teszed, amikor dugóban állsz, mert azzal jobb érzés vezetni ? Mellesleg tényleg hallgassatok meg egy idei vagy tavalyi 4ks oled tv hangját, azért az már teljesen elfogadható, még mélyei is vannak valamennyire Sőt, nyilván van ezer más márka aminél szintén rendben van, nekem csak ezzel van tapasztalatom...
[ Szerkesztve ]
-
Pazolini
senior tag
válasz Lacielvtárs #21876 üzenetére
Miért, ti a gyorsétteremben is partedlit köttök?
Ha bekapcsolom a rendszert, azt mindig komoly esztétikai szándékkal teszem: mert van, amiért érdemes, s akad, amiért nem is érdemes megadni a módját.
Derricket nézek az M3-on, csak, ha be lett volna kapcsolva előzőleg, max akkor hallgatnám a mozin: további 4 eszköz bekapcsolásának nem látom okát, a küldött műsor minősége nem éri el az ingerküszöböt... -
Dorian
félisten
Nem igazán értem mire jó nem-bekapcsolni. Egy mozdulat spórolása? De hiszen ha a TV-t bekapcsolod, az AVR-t is kapcsolja automatikusan. Vagy akinek "milliós tévéje" van az spórol a... villanyszámlán?
Ill. nem hallottál még jó centert, ha mindegy, h a párbeszédeket min keresztül hallgatja az mber.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Nemir Ombe
addikt
-
sixpak
nagyúr
A dialog level csinál azon kívül valamit, hogy jelszintet emel a center csatornán?
Tehát a dialog level ON egyenértékű azzal, mintha a channel level-nél tolok a centerre + akármennyit?[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Madwe
nagyúr
válasz junkpod #21875 üzenetére
Pedig hidd el egy milliós tvnek van olyan hangja, hogy hétköznap a híradó és egy random 720ps sorozatreszhez ne feltétlen kapcsolja be. Bár az sorozatfuggo is, trónok harcahoz pl bekapcsolom, de egy modern family, big bang theory, Rick amd mortyhoz teljesen felesleges szvsz... Nyilván jobban szól vele, de egy parbeszedekbol álló, mind hang mind látványra nem adó sorozatresznel szerintem sok pluszt nem ad
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Dorian #21870 üzenetére
Sonynál már nem úgy vannak az elnevezések ahogy a többi tv esetében.
A Brightness a háttérfényt állítja, a Black level (más tv-n Brightness) a feketeszintet.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
válasz junkpod #21875 üzenetére
erre engem is érdekelne egy kimerítő válasz
mondjuk egy "komolyabb" tévének azért elég korrekt hangja van.
amikor én múlt pénteken gyilkoltam a locsolócsövet és nem volt AVR, addig a tévéről ment a hang is, és meglepődtem rajta milyen korrekt a hangja.
soha nem volt olyan tévém aminek jó volt a hangja...[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz #98221312 #21869 üzenetére
Esetleg ezt át olvashatnád nekem segített a TV-nél is.
A TV-nél még ott a háttér világítás is amit 50%-ra illik levenni.
Na de semmi infó mivel küzdesz.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Elnézést a kissé off kérdésért, de kép béállítással küszködöm. Lejátszóváltás miatt vált szükségessé a dolog. A kérdésem a helyes kontraszt beállításra szegeződne. Kissé problémás a dolog mivel ha lejjebb veszem akkor a sötét jeleneteknél elveszik bizonyos képinformáció (nem látok mindent), viszont ha felhúzom akkor túlságosan vakító. Tudtok valami támpontott adni esetleg??
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok,
most egy Sony cmt-cpx1 -m van otthoni házimozizásra, ezt szeretném lecserélni egy 2.0 v 2.1 összeállításra.
50" a tv, 25 nm a nappali, max 150k-t szánnék rá. Forrás: PC - HDMI. Használt jöhet.
Mit javasolnátok? Egyáltalán, milyen minőségbeli ugrást képviselne amit javasoltok?
Köszi. -
nubreed
veterán
válasz Nemir Ombe #21855 üzenetére
Ez rohadt jó video. Ma is tanultam valamit.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
spe88
senior tag
Kösz a válaszokat, akkor kuka az egész!
A videó igen tetszett feldobta a napom...
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
nubreed
veterán
válasz zsoika #21856 üzenetére
Denon -ok kimaradtak eddig az életemből, de az általad leírtaknak megfelel a Yamaha is, nem? Bár mondom, Denonnal nem tudtam eddig összehasonlítani. A Yamahánál a "Natural sound AV Receiver" felirat valószínűleg nem csak egy üres marketing duma.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
zsoika
addikt
válasz Lagolit #21850 üzenetére
A Denon az egyik legjobb/legelismertebb márka az AVR piacon. A sztereón zenét hallgatók is szeretik, mert natur a hangszíne...pláne a Denon x4xxx szérián , ami már nem belépő szint. Nem "színezi" a hangot mint az Onkyo. Én csak mozizom, ezért Onkyom van...mert kifejezetten szeretem a loudness-es hangot.
Jó lenne hallgatóznod megvétel előtt ,de szerintem ezzel a Denonnal nem tudsz mellélőni. -
spe88
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen szettet mennyiért vennétek meg használtan, esztétikai- és hangzásbeli problémája nincsen!
jamo studio 180 2x
jamo e 4 center
jamo e 4 sub.1
jamo hátsó (gondolom ez is studio 180) 2xonkyo tx-ds494 AVR
Sorry, de kolléga ennyit küldött róla!
Egyébként 90%-ban zenehallgatásra kéne. MP3, szóval semmi audiofil dolgok. A maradék 10% film.
A forrás NAS-->UTP-->beelink médialejátszó --> HDMI -->AVR-->HDMI--->TV
--> Hangdobozokszoba: 20m2
Inkább az ára érdekelne a min. igénybevételre, amire nekem kell valószínűleg elég.
Egyáltalán van ezen az AVR-en HDMI? Néztem a specifikációját, de HDMI-re keresve nem leltem találatra.Köszi
[ Szerkesztve ]
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #21845 üzenetére
Időnként felugrik az 2-300%-ra is.
(#21847) Lagolit
Szia!
[ Szerkesztve ]
-
Lagolit
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem volna, erősítőkkel kapcsolatban, hogy milyen néven találok olyat ami képes házimozit ellátni, ugyanakkor ezen kívül más csatornákat is. Gyakorlati példával a legegyszerűbb elmagyarázni mire is gondolok: Lakás, 2 szoba, egyikben a házimozi, másikban 2 hangfal, van olyan erősítő, vagy audió elosztó ami képes mindkét szobát ellátni hanggal, akár egyszerre?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Lacielvtárs #21841 üzenetére
A nőgyógyász a fülészem. Mert 2. diplomának a fülészezett választotta, hogy a delikvenseknek jó fülük legyen meghallani, hogy mennyit súg a fülükbe.
-
válasz Nemir Ombe #21844 üzenetére
ha ez igaz is lenne - amit nem vitatok - akkor Norbi rendszere már 111 %-os rendszer lenne, mert én úgy hallottam hogy Norbinak vannak írói hajlamai, és amióta lenyelte tollat, önti utána a tintát
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Lacielvtárs #21843 üzenetére
.... ha iszol is mellé rendesen, akkor az már + 2 kategória ....
Hmm ....
-
válasz Nemir Ombe #21842 üzenetére
huhuuu, és akkor pia sem kell hozzá?
,mondjuk a "védőitaltól" a kép minőség szokott javulni[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
válasz Lacielvtárs #21839 üzenetére
Nem is kel mondani semmit, érted a viccet.
Én két évente eljárok a fülészetre kimosatni a füleimet mert otthoni mosás az kevés. Ez a fülészem és (nőgyógyászom) ajánlotta.[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
válasz Lacielvtárs #21835 üzenetére
főleg mostanában amióta megnőtt az igényem és az ingerküszöböm is - kihagytad, hogy amióta rendszeresen fület mosol. Bocs.
-
Krissz80
senior tag
Wharfedale Crystal CR-30.1 -al kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Surroundnak milyen?Esetleg frontnak is jó lehet?
Köszi
-
nézd én nem vitatom hogy nincs igazad, de szerintem tévedsz
vicc volt, nem sértésnek szánom!
nekem kimondottan jó a memóriám, főleg ha filmekről van szó.
a hangra meg kényes vagyok, főleg mostanában amióta megnőtt az igényem és az ingerküszöböm is[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Össze állt a kis 5.1-es rendszerem, régebbi dolgokból, de sikerült összeszednem 5 canton hangfalat és most szeretnék hozzá egy canton mélyládát is a magnat helyett.
Canton Ergo DC 22, AV 500 és AV 200 van jelenleg.Film, zene és játékra kellene, tehát általános felhasználásra.
Én a Canton AS 40 SC-t néztem ki, van vele tapasztalat, vélemény róla?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Quetz
őstag
válasz Lacielvtárs #21827 üzenetére
Azt vedd figyelembe amikor véleményt formálsz, hogy az emberi memória hallás esetében 3-4 másodperc, de inkább kevesebb. A pár hónapja nézett film hangzás szempontjából olyan, mintha meg sem nézted volna.
-
BBéci
legenda
válasz SVLaller #21824 üzenetére
Fogalmam sincs arról, hogy okoz-e késleltetést, próbáld ki!
Másik kérdésedre a válasz: O!Play. Már 5 éve elavult volt.
Ha más az ok, akkor bocs!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
válasz MasterMark #21828 üzenetére
Igen, az is passzív membranos, olyan mint az enyém, és én gondolkodás nélkül bátran ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Lacielvtárs #21825 üzenetére
De most ez milyen kábel?
Az a szub az zárt? Mármint a passzív membránon kívül nincs rajta reflex nyílás? Régóta nézegetem milyen szub kellene, de valahogy egyik se tetszik ami reflexes.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
válasz spiky03 #21826 üzenetére
Köszi, lehet egyszer eladom, még nem tudom, a szubbal nagyon elégedett vagyok ám
Nem, a szinkronos film ugyanaz amivel nehany hónapja néztem, tehát tuti a kábel az oka és nem a szinkron minőségeUi, amugy van eladó canton szub 80 itt az apron, én is szemezgettem vele
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz Lacielvtárs #21825 üzenetére
Lehet, hogy csak a szinkron volt jó minőségű.
Amúgy gratula a kábelhez.
A szubodra meg még midig igényt tartok, ha egyszer abból is be Elacosodsz
Nah meg, ha egyáltalán szükségem lesz rá majd az új házban, ha egyszer összejönSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Uraim, lehet túlzok azzal amit most írok, az új kábellel kapcsolatban, de már nem az első filmet nezem meg szinkronosan, es arra lettem figyelmes hogy nem csak zenén egyértelmű az előre lépés, hanem mozin is...
Főleg ami a centert illeti, a beszédhang olyan tiszta es dinamikus lett a kabelnek köszönhetően, hogy most majdnem olyan kellemes, könnyen érthető, dinamikus lett, mint a dolby true-hd és a dtshd hangsavok beszedhangjaTudom hogy sokszor sok mindent, tuldimenzionalok, de ez egyértelműen javult, es valo igaz hogy a kábel nagyon sokat jelent, hiába a jó avr, hiába a jó hangsugárzó, a jó minőségű kábel legalább ilyen fontos
Tudom hogy ti ezt tudjátok már, de most én is megtapasztaltam
[ Szerkesztve ]
-
SVLaller
senior tag
Köszi. Yamaha RX-V581 lett. Eddig nagyon tetszik, de lenne pár amatőr kérdésem.
XBOX HDMI maradjon a Tv-be dugva, vagy mehet az erősítőn keresztül? okoz + késleltetést?
Letöltöttem Dolby Atmos és DTS X tesztlemezeket, az Atmos látszólag jó, kiírja és átvált 7.1-re, a DTS X viszont marad 5.1 és csak DTS-t ír ki. mi lehet ennek az oka? A lejátszó egy sima O'Play, RAW-ban küldi ki a jelet és a Dolby működik is. Azt olvastam hogy ugyanakkora a sávszélesség igény a Dolby Atmos és a DTS X-nél is.
Lehet kicsit zavaros a kérdés, de még nekem is az
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
szasanyi
félisten
válasz Nemir Ombe #21821 üzenetére
Sőt, akkor lehet csak igazán!
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
válasz Nemir Ombe #21821 üzenetére
... Vagy meglepodni
-
embe
nagyúr
válasz Nemir Ombe #21819 üzenetére
Érzem a gúnyt a "hangodban"...
Dorian: Ja-ja. de ha azt mondnám neki, hogy Te kis tetű, lehet megsértődne... Inkább nem mondom. Több mint 25 évet kibírt mellettem.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Lacielvtárs #21816 üzenetére
Ez jó - még nem hallottam.
-
-
embe
nagyúr
válasz Nemir Ombe #21751 üzenetére
Megvan a hiba oka. Jujj de restellem...
OFF-ban írom, így hátha kevesebben olvassák, és nem olyan égő.Egy bug...... a feleségem.
Szombaton amikor 24-ben melóztam, úgy gondolta, hogy szabad a gazda, és nagytakarítást csinált. A tévé állvány mögött is. Rálépett a center kábelre, és az egyik banándugó kijött. Ami a kábelmerevsége miatt hozzá-hozzáért a center csatlakozójához. Én vasárnap este tök fáradtan elindítottam a filmet. De eszembe sem jutott, hogy a feleségem garázdálkodásának vagyok az áldozata.
Pedig elmondtam, hogy ott én takarítok... ( már-amikor )
Azt hittem megmarom magam.
Himedia újra telepítése: downgrade, majd miután rájöttem a "megoldásra" vissza a friss fw.
Még jó hogy az erősítőt nem reseteltem.És még hogy kikértem magamnak azt hogy a center nincs bekötve. Gondolom ahogy ott matattam, hozzá-hozzáért a kábel, illetve a különböző keverések miatt hallottam így-úgy a filmeket.
-
Dorian
félisten
válasz Jegesmaci81 #21811 üzenetére
A "legtöbbet" ne akard kihozni. Minél jobb erősítőt kötsz elé, annál jobb lesz a Zensor hangja is, csak egyre kisebb mértékben, egyre drágább erősítő alkalmazásával. De X1400 azért szvsz kevés, jobban passzol hozzá az X2400.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Jegesmaci81
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy Dali Zensor családhoz melyik az a házimozi erősítő ami a kihozza a hangfalakból a legtöbbet? Elég hozzá egy Denon x1400 vagy érdemesebb magasabb kategóriákban gondolkodni? -
válasz MasterMark #21809 üzenetére
Droid, SwiftKey a híbás, egyértelműen nem én , es amit mondtál, kikerestem es kikapcsoltam
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Lacielvtárs #21808 üzenetére
Az attól függ milyen mobil. Iphone-on a Siri a hibás, WP-n Cortana, Androidon meg a Google...
Amúgy automatikus kiegészítés/javítás.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Jogos, természetes akart lenni
Boszme ujjaim, kis 'gombok', vagy a billentyűzet szó ajánlat (nem tudom mi a neve a mobilon) , mert többször is írtamSzóval, meg kell szokni a természetes hangot...
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #21806 üzenetére
Mit termesztesz?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
+1, én magamnak is közel egy év volt mire megszoktam a termesztés, nem eltulzott, színezett, nem természetes hangot
Gabesz 87: hidd el, pedig jobb a termesztés hang, nálam is aki itt járt és meghallgatta, a mély hangot keveselte.
Én még néha még mozi alatt ezt is sokallom ami van.
Nem mindennek ágyú dorrenes hangja van[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Meglehet. Ahogy írod is, valószínűleg nem ehhez vagyunk szokva. De mindegy is, nem mérvadó tényleg, csak gondoltam, kipróbálom. Nekünk a rádió jó így, úgyis azt hallgatjuk mindig főzés közben (a régi szar kis AKAI micro-hifi-től jobb legalább is ). Nekem a mozihang a lényeg, azzal meg elégedett vagyok.
-
-
BBéci
legenda
válasz Gabesz87 #21799 üzenetére
Rádióval valóban nem mérvadó.
Viszont az általad leírt jelzők sokszor arra utalnak, hogy a hallgató egyszerűen nem szokott hozzá a természetes, kiemelések nélküli hanghoz.
Nagyon ritkán, elvétve hallgatok rádióból zenét, mert csapnivaló a minőségük, bántja a fülemet. Ráadásul némelyik még az átlagnál is sokkal rosszabb.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic