Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyárfás

tag

Mikor leírtam már rájöttem pár hibámra azért :D

Rájöttem, hogy a csapatszellemre sem figyeltem oda eléggé. Az egyik meccsen ment a MOTS, mert a kövin lazázhattam volna, de nem figyeltem oda és a laza játék kimaradt...

A hozzájárulásokon még el kell gondolkodnom, mert pl a foxtrick sokkal nagyobb pontot jósol pl egy szélsőhátvéd középpálya hozzájárulásához mint ami a valós szerintem (vagy nem tudom használni :B ).
    Én úgy szoktam, hogy a Hattrick alap kalkulátorát használom ( azt a kis pályarész értékelést jobb alul a felállás beállításakor ) vagy HO is jó lehet még.
    A középpálya összehasonlítására pedig kifejezetten az "Áttekintés" -nél "Értékelésarányok megjelenítése" -nél bent van a pipa -> ezért egyszer már megszóltak, hogy így nem a valós becslést kapom, de megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs mit mutat akkor amikor a pipát kiveszem és elvileg valósabb eredményt látok, mert ha a pipa bent van, akkor szinte pontosan megmutatja a várható arányt, ami adja a labdabirtoklást, amiből egyenesen tudok következtetni a helyzetek számára... Kövi meccsen 10 - 6.5 a középpálya becslése, ami 62% - 38% arány, de az elvileg pontosabb értékelés 81% - 19% :D

Szerk.: Engem most nyilván jobban a középpálya érdekel, mert ahogy írtam is, ott vagyok gyenge általában. A "pontosabb" értékelésarányoknál gondolom a támadóerő-másik csapat védekezése összehasonlításnál a gólszerzés valódi esélyét mutathatja pontosabban bár nekem ez is gyanús...

Új hozzászólás Aktív témák