Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Druszahaaaarc!!!
Keményen indult
Sejtettem, hogy hétvégén nem csak a TS-t, hanem a TC-t (önbizalom) is fel tudtad tornázni. Nem tudom, milyen támadásaid vannak, de átmentek a védelmen, mint kés a vajon
Na, de most lesz izgi, ha minden igaz, mindjárt jön Ryan Tax. Sérülésmentest druszám.
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #18681 üzenetére
Jó ez az akadémia. Szerencse ott kell, hogy eltaláld, mely időpontban húzz. Erre ne várj receptet tőlem, sajnos én sem tudom
Aztán kérdés, hogy a tehetségről mit árul el az edző. Mert lehet, hogy a 3 legmagasabb képessége közül a 2 legjobbat és legértékesebbet elhallgatja. Tehát időben rátalálsz-e a rejtett kincsre, és ki tudod-e edzeni 17 éves 0 naposra.
Én múlt héten egy 16 évest tudtam elfogadni. Szerencsémre 16 éves 1 napos volt. Azt mondta róla a megfigyelő, hogy összességében megfelelő játékos. Ma derítettem ki, hogy remek lehet a védekezése. Patrickkal tolunk egy barimeccset, és meglátjuk milyen a jelenlegi védekezése. Lehet, hogy nem lesz időm kimaxolni.
-
Speedhs
őstag
válasz
plus44 #18676 üzenetére
Te döntöd el, de nekem az volt a tapasztalatom vele, hogy egy szar, mert abba tolod a pénzt, és (remek szinten) dobál 17 év fölöttieket. Na kösz kihagyom. Amint tudtam, készítettem is az új akadémiát.
Itt is dobál szarokat, sokat, de itt legalább valamennyire ki lehet fogni a jó srácokat.
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs #18675 üzenetére
Még ano 6-7 (8?
) évvel ezelőtt, mikor játszottam, nem volt olyan rossz, mondjuk ki tudja azóta hogyan változott. Viszont ha konstans szarokat dobál a rendszer, akkor pénzügyileg sokkal jobban megéri talán a másik (remek szinten), tudva, hogy lehet ott is jókat kifogni/kapni.
-
Speedhs
őstag
válasz
plus44 #18674 üzenetére
Az egy fos, nem éri meg.
Nekem az egyenlegem elsőnek :
összesen ez idény után: 33 84.608 eFt
összesen ez idény után: 34 166.058 eFt
összesen ez idény után: 35 102.458 eFt , ekkor csak 17 éveseket dobott... aztán a vége felé jött Donátkacsa
összesen ez idény után: 36 550.294 eFt -
plus44
veterán
Én lehet átállok a húzós rendszerre....
-
Patrick
addikt
Eltelt 5-6 meccs és semmit nem fejlődött a szuperifim... 16 éves 96 napos...
Hát nem tudom...lehet kiedzem mindenből, aztán max felhozom 18 évesen... aztán utána meglátom hogyan tovább az ifikkel.
-
Buffalo13
tag
Na végre!Martin Stenmetz ifi játékosom elérte a megfelelő/megfelelő szj-t, de még nem maxolt.László Kígyósi meg 6.1-en van a jsz-e és 16.101 kimaxol.Annyira boldog vagyok most
-
Speedhs
őstag
Szerintetek érdemes lenne u20-nak edzeni kp-kat a remek edzős programban? 2,2 milliárdom lenne játékosokra, de nem akarom azt, hogy eredménytelen legyek a továbbiakban. Tehát olyan csapatot szeretnék, amivel el tudok majd jutni akár IV.-be is.
Igazából azzal edzést vesztenék, ha az u20-nak nevelném a kpkat, vagy tévedek? A 15 % erőnlét végett gondolom ezt.
-
Napfénysüti
nagyúr
Kikaptam ahogy várható volt.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #18658 üzenetére
Köszi
Az eredményt néztem telefonról.
Csak ezeket az értékeléseket nem látom. No, szép egységes. Aki meg nem vágja a zsugát, az nem látja, hogy visszahúzódás is voltA lényeg, nem sérült meg senki, lapot sem kaptunk.
r0by druszám aratott. Asszem egekben lesz az önbizalma és a TS-e, szerdán meg fog fingatni
-
DopeBob
addikt
2-0-ra nyertem ami jó, de, hogy csak 2 szutykos gól jött össze...
Sajnos figyelmetlen voltam a nagy kupahajtásban, sikerült olyan KP-t vennem akinek majdnem 8e a fizetése... sajnos nem maradhat. Illetve egy védőmtől is meg kell válnom, már majdnem 5e-nél jár Ő is
Nem tudom sajnos finanszírozni őket
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #18657 üzenetére
Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 3 - 0.
Az értékelések részleteiSörhas
Középpálya megfelelő (6) (Átlag alatt)
Jobb oldali védelem jó (7) (Átlag alatt)
Középső védelem középszerű (5) (Átlag alatt)
Bal oldali védelem megfelelő (6) (Éppen)
Jobb oldali támadás megfelelő (6) (Átlag felett)
Középső támadás gyenge (4) (Átlagos)
Bal oldali támadás megfelelő (6) (Átlag felett)HatStats 194
Védelem: 65
Középpálya: 66
Támadás: 63LoddarStats 15.22
Grat, és jó lenne egy szép befejezés valóban, de inkább nem iszom előre a medvebőrére.
-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick #18653 üzenetére
Te értékeléseid, eredményeid előtt le a kalappal!
Azt nézem, hogy a tabella vezető brommap a szatyor ellen játszik, szóval ott egy x elképzelhető és meg is van az első hely.Mi meg a legutolsó meccsen fogunk találkozni
Kemény lesz még ez a szezon, remélem, hogy nem esek ki. -
plus44
veterán
HatStats 232
Védelem: 107
Középpálya: 60
Támadás: 65
LoddarStats 16.52Normálon, megerősített szélső védelemmel.
-
ftc
nagyúr
Sima győzelem volt...3. vagyok ráhajtok az első helyre....kezd összeállni a csapat is...
-
Speedhs
őstag
Grat mindenkinek a mai meccsekhez!
Felénk nagyon jól alakultak a dolgok! 228-as hatstat, és igen!, sikerült elverni 1 góllal az isteni védekezésű 470e Tsis csapatot, játéktördeléssel, 120 ezer tsivel
Mellesleg ismét 1 milliárd fölött az egyenleg
-
Patrick
addikt
75,5 csillag.
Védelem: 116
Középpálya: 66
Támadás: 101HatStats 283
LoddarStats 21.39Lazáztam és így nyertem 1-0-ra.
-
Patrick
addikt
Elképesztő mennyi helyzetet hagyok ki...
-
plus44
veterán
Ha ezt a meccset lehozom (és utána is jön minden papírforma szerint), akkor még akár első is lehetek. Nem gondoltam volna, de bizony ennyit számít 1-2 jobb forma... Visszanézve mennyi idegességtől megszabadíthatott volna a HT. A csapatom simán megvan, csak ilyen formákkal úhy játszanak, mint egy középszerű skilles...
-
ftc
nagyúr
Ha felkerül a jó KP-m akkor bezarom az ifit...nincs ertelme...jó KP + erőteljes spec... mi kell több?
-
-
Speedhs
őstag
Norvégok kikaptak az Albánoktól, opjanak le! off...
-
zsolli
addikt
Amúgy azért rosszak ezek az "olafos" meccsek, mert sok mindenre kihatással vannak.
Első bajnokimon kikaptam, evvel nincs is baj, mák kellett volna a győzelemhez.
Utána volt egy kamu X-em és egy szintén kamu buktám. Ez kissé odaverte az önbizalmat, alig tudtam felállni belőle. Most úgy-ahogy egyenesbe jöttem mind csapatszellem, mind önbizalom mind szurkolói hangulat terén.
Az a baj, hogy alapból túl sokat vártak a szrukolók, így egy kis hiba, és építkezhetsz 0-ról megint.
-
zsolli
addikt
Messze még a vége drusza
Különben én is elgondolkodtam ezen az osztályozós dolgon...
Jelen pillanatban pontegyenlőséggel 3. vagyok. Az első helyezet elméletileg fog pontot hullajtani, mert eddig iszonyatos mákkal jutott fel a vezető pozícióba. A 2. csapat az igazán favorit, legalább is játékerőt-értékelést tekintve. De szegénykém amellett, hogy peches, még taktikailag sincs topon. Az ellentámadás taktikán kívül nemigen ismer mást, pedig sokszor ő birtokol, még is benyomja.
Tehát ha hozom a srácaimmal a "kötelezőket", lehet a szezon végén esélyem lesz megcsípni a bajnoki címet, ami osztályozóval járna. Mondjuk engem sem érdekel a helyezés, addig még úgy is sok víz lefolyik a Dunán, de ha odakerülvén megadatik a lehetőség, akkor ütjük a vasat
Az osztályozón természetesen buktára játszanék, mert még nem szeretnék feljutni, de az edzés és a bevétel nem jönne rosszul.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #18637 üzenetére
Ettől még nem foglak megverni, nyugi
A B csapatomnak amúgy sincs se védelme, se támadása.
Na meg a múlt heti bajnoki előtt is elégedett voltam a formákkal, erre csak 2-2-es döntetlent játszottam.
Holott nekem 86% esélyem volt a győzelemre. És 11% a döntetlenre..
Így most nehéz helyzetbe kerültem, mert nem lesz megy az oszályozóPedig kellene az edzés és a tapasztalat miatt.
-
zsolli
addikt
B@sszameg!
És pont most fogok ellened játszani
Jó az időzítés, erre vártál jó ideje mi?
Nálam olyan "vegyes-vágott" volt. Szerencsére nem volt drasztikus formaromlás egyelőre az erőnlét emelés miatt. Skill-up volt nálam is, TSI összességében olyan 9-10.000 körül nőtt (most nem HO-ztam).
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs #18631 üzenetére
Itt én vagyok szerintem az egyetlen, akinek minden héten 10-15 között romlik a formája és csak A csapatos embereknél (amióta megvettem a titáni garnitúrát /2 szezon/ egy kezemen meg tudom számolni hányszor hoztak 3-4nél több csillagot....), szóval nekem már ez is nagy szó.
-
plus44
veterán
TSI: +31010 / -4070
ÁF: 5,25
Forma: +10 / -7
SKillUp: 15Végre.
-
plus44
veterán
Isten Éltessen!
-
r0by
addikt
Köszi lányok
-
Patrick
addikt
Boldog Szülcsi Napcsit.
-
zsolli
addikt
válasz
mandin #18622 üzenetére
Szia!
Ahogy r0by druszám mondta, szóvívőkkel lehet ezen a dolgon segíteni.
Van egy olyan "ökölszabály", hogy ~250 szurkolónként kell 1 db szóvívő. Mivel most kezdtél, még nyilván nincs olyan erős pénzügyi háttered, hogy sokat fizess a személyzetre.
Kezdésnek elméletileg nem kéne vásárolni senkit sem, csak edzett alapanyagot. Mivel még nincs sok pénz, ilyenkor érdemes megfelelő képességszinttel megvenni őket (de ha olcsón kapsz jó képességűt, akkor azt
/). Az első edzett generációt pár szint léptetés után el lehet adni, és utána lehet venni egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel, és még jobb edzendő alapanyagot.
Addig elméletileg nem nagyon kell foglalkozni egyéb személyzeti kiadásokkal, egyedül talán a 10 db segédedző lenne még fontos, de sok múlik azon, milyen a 2 heti pénzügyi mérlege a csapatnak.
Ha sok mindennel nem vagy még tisztában, az sem baj. A Súgóban és Wikin rengeteg minden le van írva. A lényeg, hogy eleinte nem az eredmény a fontos, hanem az ügyes "építkezés". Neked is ajánlani tudom a Mentorprogramot. Ott kapsz egy segítőt, aki mindent elmond, mit érdemes és hogyan, és ha menet közben bármi kérdésed van, akkor is folyamatosan segít. Ha érdekel, add meg a csapatneved (és felhasználó neved), és neked is elküldöm játékon belül a Mentorprogram elérhetőségét.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
mandin #18622 üzenetére
Szia!
Olvasd át a szabályzatot, abból sok minden kiderül. Többek között az is, amit kérdezel:
A szponzorok az olyan klubokat szeretik támogatni, ahol mindent megtesznek a jó, számukra is elfogadható imidzsért. Minél sikeresebb egy csapat és minél nagyobb a szurkolói klubja, annál jobb az imidzse (és annál több a szponzori támogatása). A szóvivők segíthetnek a klub imidzsének javításában. A szponzorok hangulatáról a Pénzügyek menüpontban tájékozódhatsz.
Szóval attól, hogy még pozitív a mérleged, nem fognak jobban tejelni a szponzorok. Ahhoz az kellene, hogy sorozatban minél többet nyerj, illetve legyenek szóvivők is. -
mandin
senior tag
Sziasztok. Az mitől lehet, hogy a pénzügyeknél a szponzorok hangulata a kezdetektől ingerült? 1,5 hónapja játszok és nem sikerült feljebb tornászni, pedig szinte mindig pozitív a mérleg. Más is befolyásolja?
-
zsolli
addikt
Szia, nem tudom, jelenleg hogy állsz (anyagilag, edzendő játékosok és edző ügyében), de egyelőre most ne költs többet. Ha megadod a csapatnevedet, akkor játékon belül megadom egy topic elérhetőségét, ahol kaphatsz egy mentort, aki első lépésben gazdaságilag is "átnézi" a csapatod, majd egyeztettek, hogy mit akarsz edzeni, ill. mik a terveid.
Gondolom több lehetőséget fel fog vázolni, illetve megtanít mindenre, amit a HT-ről tudni kell (edzések, edzők, képességek, specialitások, piac stb...)Nagyon összetett a dolog. Mondhatnám, hogy elsőre bonyolult, de ha mindent elolvasol és rögzíted, akkor egyszerűbb lesz építkezni rá. Sok mentor van, aki már rengeteg "újoncnak" megtanította a dolgok mechanizmusát, igen nagy tapasztalattal rendelkeznek.
És természetesen jó játékot
-
ftc
nagyúr
3. vagyok a csoportban...megerne belefektetni a csoportba?
-
m4rk_
aktív tag
Sziasztok. Pár hete már próbálgatom a játékot, azonban nem nagyon akar beindulni a csapat. Tudnátok adni pár tippet, mit és hogyan kellene csinálni az elején? Nagyon megköszönném !!
-
Patrick
addikt
Mi ez a HT?
Mekkora egy...
Csak úgy elgondoltam az egészet és... hát jóóóó....
-
zsolli
addikt
Én meg az első félidőben rúgtam 5-öt, a másodikban meg kaptam 3-at
-
DopeBob
addikt
Jo sok helyzetbol 0 azaz nulla db gol. :$
-
r0by
addikt
1.:Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 17 éves, a neve pedig: Rudolf Fegyverneky.
További edzés nélkül Játékszervezés képessége gyenge szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Védekezés képességű játékosod.2.: Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve István Árendás, és 17 éves.
Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Gólszerzés képességet is elérhet.3.: Nos, József Török 17 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Védekezés képességet is elérhet.Nem hiszem el..
-
Patrick
addikt
F1... a Mclarennél megint nem tudom mi van...
-
r0by
addikt
Nagyon a szívetekre veszitek ezt az egészet
Szerintem a Galatasaray lesz a befutó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest