Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Van valami egyéb opció, ahol az edzéseket, stb tudom követni, ugyan úgy, mint a HO-ban? Ugyanis nekem az említett program valami java hibára hivatkozva nem indul el. Frissítettem már a Javat, újraraktam a programot, de továbbra sem jó, szóval most keresni kellene hasonló programot.
-
plus44
veterán
Na most lehet én lettem buta a HT-ben, de a HO mióta nem mutatja az edzésváltozást? Most volt barátságos, utána edzés, HO-ban frissítettem, mutat minden változást, de jsz semmi...
-
plus44
veterán
Megmondom őszintén lehet hülyén fog hangzani, de hiányzott a HT egyszerűsége. Nem feltétlenül mondom azt, hogy a HT faék egyszerű, csak pötyögni kell, de azért egy idő után elég monoton tud lenni. Amikor épp csak annyi a dolgod, hogy rakod a csapatokat a meccsre (mondjuk kp edzésnél meccsenként 5-5 fix jobb esetben ráadásul), visszanézed, fejlődsz, nem fejlődsz és ez megy titáni szintig kb. Eladod, következő széria, megint az edzés. Később ez persze változhat, kupa, ifi sikerek, vb-s csapatba delegált saját nevelés, miegymás, de ehhez bizony idő kell. Ettől függetlenül a rengeteg hibája ellenére is hiányzott a játék. Első szerelem.
-
plus44
veterán
Na akkor:
hiányzott a játék, hát visszatértem. Sok újdonság eddig nincs, de ez az új személyzeti rendszer.. Hagyjuk. Így vagyok megtalálható egyébként: 1998701 Kp-t edzek, de továbbra is a cél a kapus edzés lesz, de éves tapasztalatból ez eléggé nem kifizetődő az elején. Bevásároltam büdzsének megfelelően 10 emberkét, aztán meglátjuk.
-
plus44
veterán
Visszatértem Srácok!
Részletek később
-
plus44
veterán
Srácok, az összegyűlt 1,8 milliárdot nem szívesen forgattatnám vissza a HT-hoz, így ha valakinek van eladó játékosa (vagy több!) linkelje már nekem, dobok rá egy kicsivel nagyobb összeget, ami nem tűnik fel majd a HT-nak, így legalább támogatlak Titeket így a végén.
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #20258 üzenetére
Itt van a kutya elásva.
Ha casual playerek lennénk, azt mondom oké, vesztek nyerek, nem izgat. Ám amennyi utánajárás, próbák, vásárlások, kísérletezgetések, számolások, stb. voltak már nekem (is) ebben a 8 évben, ehhez mérten nem kaptam olyan játékélményt. Így elkerülhetetlen, hogy meglépjem ezt.
Patrick: Ezért fektetek 2x annyi időt a PPM-be
-
plus44
veterán
Én pedig elérkezettnek látom az időt, hogy immáron végleg befejezzem HT-s karrieremet. Kétszer is nekifutottam az elmúlt bő 8 évben, több kevesebb sikerrel, de igazság szerint a rengeteg idegesítő logikátlanság és egyáltalán nem egyenlő esélyek csak erősítették ezt az elválást bennem. Egy játéknak nem arról kellene szólnia, hogy idegesedsz, hanem hogy örülsz, ha valami sikerül és próbálj logikázni, mit változtass, ha valami mégsem. Itt ez teljesen hektikus ennyi idő alatt SEM sikerült rájönnöm, mi miért történik.
Nektek viszont további sok sikert kívánok. Bár a meccseiteket már nem látom majd, a topiknak aktív olvasó maradok, hogy végigkövethessem az itt szerzett barátaim pályafutását!
Köszi, hogy idetartozhattam és hajrá mindenkinek!
ui: az összes játékosomat kiszórom 1e-ért, remélem el tudtok belőle csípni jókat!
Maradok őszinte hívetek!
Dávid -
plus44
veterán
Konrkétan az A csapatom 50%-a lesérült az elmúlt 2 hétben...vicc.
-
plus44
veterán
Kupában tovább mentem, de úgy néz ki a bajnokságból, bár még korán van, de szerintem kiesem...
-
plus44
veterán
Boldog Karàcsonyt Mindenkinek!
-
plus44
veterán
Milyen osztályozós ellenfelet kaptam....Nevetséges.
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #20009 üzenetére
Na te azt nem fogod. Rákeresel a forma/formajavítás szóra itt a topikban és röhögsz.
szerk: de hogy on is legyek kicsit: ez egy teljesen önkényes dolog. Elviekben nem tesz neki jót ha túl sokat, vagy túl keveset játszik, gyakorlatban szerintem semmit nem jelent. A fontos mérkőzéseken (kupa, bajnoki) A, míg barátságoson, vagy kevésbé fontos bajnokikon B csapattal felállva is ugyanúgy bezuhan 1-1 játékos formája akár 3et is úgy, hogy sérült sem volt. Régebben nekem mindig ez volt...
-
plus44
veterán
Csúnya vereség megint...
-
plus44
veterán
Sorra maradnak ki a helyzeteim persze...
-
plus44
veterán
Én ezért a játékért (és nem a kudarcok miatt) egy hitvány fillért nem fizetnék. Az én ellenfelem, nyert már IV-et 3x is, szóval nem bánkódok annyira, de kikapott már a velem együtt felkerülővel idegenben, most meg még csak nem is szoros. Igaz a kapusom eladása sokat számított, de kár, hogy nélküle semmi vagyok az V-ben...
Neked pedig fogható lenne az ellenfeled, hátha a 2. fi-ben lesz valami történés pozitív oldalon!
-
plus44
veterán
Na 4-1 oda, elég csúnyán kikapok...
-
plus44
veterán
válasz
Patrick #19767 üzenetére
Hajrá, bár te is tudod nagyon jól, hogy egy sok milliárdból összevásárolt csapattal is ki fogsz kapni, én nem venném így a szívemre a HT faszságait. Sőt, én kitűztem magam elé a célt, én leszek a legg.cibb HT-s a világon. Ha nem tudok Vnél fentebb kerülni, direkt maradok lentebb és elrontom az alsóbb osztályok játékát...
-
plus44
veterán
Na akkor ötleteket várok. Adott 1,1 milliárd. A csapatomat elnézve milyen posztra, milyen képességű emberkét vennétek?
szerk: Én 2 szélsőben, meg ugye egy kapuspalántában gondolkozom. Szélső: 24-26éves titáni kp és szj, spec gyors/jól fejelő
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19673 üzenetére
Beszarás, hogy általában használható játékost húztok...
Én most bezártam az akadémiát, nagyon hosszú ideje nem volt nálam érdemes játékos, nem akartam ezzel tovább szórakozni.
Az U20hoz visszaérve pedig: sajnos áldozatokat kell hozni, mind edzés, mind csapatszinten, amit nem sokan tesznek meg. Ilyenkor pedig bizony akarva-akaratlanul, de kib.sznak az olyan menedzserekkel, akik pedig tényleg az összes szabályt betartják és példaértékűen edzik a játékosukat, pedig azok nagy eséllyel sosem fognak a válogatottban játszani. És hogy miért? Nagyon jó kérdés...
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19670 üzenetére
Persze, és nyilván hülyeség, de a amióta újrakezdtem a HT-t ő volt az egyetlen játékos, aki igazén hozzánőtt a szívemhez, pedig egy hülye játékról beszélünk (na ennyire szentimentális vagyok..
) és nehezen válok meg tőle, ráadásul neki köszönhetem, hog egyáltalán eljutottam az V-be, innen akárkit veszek, csak lejtmenet lesz. Majd ötletelek, kit lenne érdemes vásárolni, de lehet inkább gyűjtögetek és simán kiesek.
szerk: ez az U20 is olyan dolog, hogy nagyon jó érzés, ráadásul ha helyezést/érmet nyertek még jobb, de gyakorlatilag az áron nem dob semmit (mint látod). Én sem vennék csak azért többért játékost, mert u20-ban focizott. Szóval ilyen szempontból, na meg a jó alapanyag/jó edzés miatt messze jobban állsz mint én.
Speedhs: Még van vagy 15 óra.
-
plus44
veterán
Mivel kiestem a kupából, így 1milliárdért ki is raktam a kapusomat... viszik is. Így simán visszaesek a VI-ba, dehát ez van.
-
plus44
veterán
na ez úgy volt szar, ahogy volt. Vereség, sérülés....
-
plus44
veterán
Na mindent bele.
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
válasz
plus44 #19634 üzenetére
Egyébként mos olvastam, hogy a régi vezetőség visszavásárolta a HT-t. Néztem mik a rövid/hosszú távú fejlesztési tervek...és hát igen. Külcsín, értelmetlen CHPP-fejlesztés és bár leírták hogy nem a felhasználók bővítése, hanem az aktív játékosok megtartása a cél, mégis új oktatórendszer fejlesztése a cél, ami teljesen ellent mond a korábbi állításuknak. Így mi, aktív felhasználók nem kapunk megint semmit. A rendszer, a meccsmotor, minden marad a régiben..
-
plus44
veterán
Na 4-1re kikaptam, de ez elkerülhetetlen volt, így nem is bánkódom (annyira).
-
plus44
veterán
Na én nem tudtam végigizgulni a meccseket nem voltam otthon, de most látom hasítottunk!
Én meglepetésre nyertem ennyivel, de előzetes ezt a csapatot éreztem a leggyengébbnek, kötelező győzelem volt, több sem lesz.
Nektek is gratulálok, kupában is hasonlót mindenkinek!
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19569 üzenetére
Én szerintem el sem adom a kapusom így....bár ha eladom nem tudom a kapott pénzből az erősítés mennyire biztosítaná be a helyemet akár osztályozóra...
Mondjuk ahogy nézem, vannak menedzserek a csoportodba...nem semmi. Kitartás, hátha kp-ban megfogod egyiküket másikukat.
-
plus44
veterán
Na ide jutottam fel: V. 174 (nem tudom lehet-e ezt valahogy linkelni, talán így). Nem tűnik könnyűnek, megnéztem mindenkit 6-7. hely a reális, de majd elválik. 4. biztosan nem leszek...
-
plus44
veterán
Valahol a HT fórumban nem lehet játékost hirdetni? Vagy ez csak ifiknél opció?
-
plus44
veterán
Senkit nem érdekel a kapusom 2 milliárdért... nem értem.
-
plus44
veterán
1 hetes kapus sérülés. Jókor.
Most olcsóbbak lesznek a játékos (elvileg) igaz?
-
plus44
veterán
Köszi, köszi!
Megy a dilemma meg a fejfájás rendesen. Megpróbálkoznék, mit tudok az V.-ben alkotni, de ehhez azért kellene az erősítés. Másod-kapusom most nagyszerű, Kása Dávid eladása után ő lép az első pozícióba, de az V.-ben vele nem sokra megyek. A kapus edzést most nem variálom, ez marad, így majd vennem kell egy másik srácot, de ha a mostani nagyszerű kapusom nem elég az 5-be, kellene az edzett posztra egy erősebb. Na de abból a pénzből, amit kapnék Dávidért (én olyan 1,5.2 milliárdot szeretnék), vennék 2 fullos szélsőt, gyors/jól fejelő speccel, titáni szélsőjátékkal és jsz-sel. HA marad lovetta, akkor 300-400 milláért egy titáni kp-t is beújítanék. Ugyanakkor ezt összeszámolva lehet nem jönnék ki a pénzből. Eladni meg nem most kellene, mert nem kapnék érte 2 milliárdot.
Vagy fogom és örülök a plusz edzésnek, de nem jutok fel direkt, és akkor jöhet egy újabb kör a VI-ban és feljutok (megpróbálok) következő alkalommal, addig pedig eszközöl a változásokat, amit fentebb leírtam. Szerintetek?
-
plus44
veterán
Kicsi kapusom már legendás.
-
plus44
veterán
Gratulálok a mai szép győzelmekhez!
Miután ma kikapott a 2. helyezett csapat, így 2 meccsel a vége előtt már bajnok lettem.
A maival együtt 3 meccset fogok pic-elni, így magas TS-sel várom az osztályozót, remélem sem eltiltás, sem sérülés nem lesz (gondolkozom, hogy épp ezért csak B csapattal tolom le a maradék 2 meccset, de ilyenkor jön durva formaromlás, stb. így inkább lehet mégsem) és akkor fel tudok jutni. Kiderül minden nemsokára.
-
plus44
veterán
Basszus a mai meccsre elfelejtettem beállítani a PIC-et.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19424 üzenetére
Köszi és neked is r0by!
Szépen megy az edzé, a forma sem rossz, bár nem érzem elég ütőképesnek a mostani u20-s csapatot. Nem rosszak a srácok, de vanna nálunk sokkal sokkal jobbak! A sérülés se jött jól most és indul a 2. forduló máris.
Egyébként szépen menetelek a bajnokságban, 2 kapott gól és eddig veretlen vagyok, de persze most kapásból 2 játékosom is lesérült, remélem 1 hét lesz, de...
-
plus44
veterán
.
-
plus44
veterán
Én is kiestem, van ilyen.
-
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19290 üzenetére
Nem, nem. Rendes u20as edzést szerint edzem, tehát most már csak védést. És így is esett, de figyelj már. Azt értem, hogy nem 16ről 15re esett, hanem mondjuk 15,xx-re na de akkor is!! Ez mi már?? Így akkor egy hét mínusz és egy olyan helyzetben, ahol nyilván legalább 2-3 ember u20ra, ott 2 nap is számít....Felháborító ez a játék.
-
plus44
veterán
válasz
DopeBob #19288 üzenetére
Én?! Írni a GM-nek?? Minek? Megkérni, vagy számonkérni rajta visszamenőlegesen azt a sok g.ciséget, ami miatt folyton hátráltatva vagyok egy programban, aminek a feladata a szórakoztatás és nem az idegesítés lenne? Én már nem írok senkinek semmiről. Csak felbasz ez a mérhetetlenül sértő és inzultáló egyenlőtlenség. Mert a velem kezdők nagy része épp a IV-ben vezeti a bajnokságot! Én hatodban nem voltam soha még első sem...
-
plus44
veterán
Bassza meg a HT a jó édes anyukáját! Moderáljátok nyugodtan!!!!
Mi az, hogy az éppen 20 éves U20as kapusom földöntúliról visszaesik titánira???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Mi a farkam kell még ennek a játéknák????? Bármit akartam edzeni nem volt jó, kapust edzettem, mind lesérült, bármit állítok kikapok, a kupában 2 kör alatt kiesem. Szenvedek a kurva magas fizetésű titáni játékosokkal a hatban, míg más boldog elvan az 5ben, erősen a 4felé menetelve ragyógóval?????? Mi kell még a HTnak??? Nem baszta már el így is eléggé a játkomat? Mi kell még?????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
plus44
veterán
Na nekem is ennyi volt a kupa. Jövőhéten megy a PIC, 1 millió TSI ellen nem sokra megyek. A gyerek már IV-et is nyert...esélytelen vagyok.
-
plus44
veterán
Melózom 4ig, így majd este felé tudom csak megnézni a meccseket, de hajrá mindenkinek!
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19190 üzenetére
Ez alapján a kommersz, 4-42 felállás a legjobb, mert ugye a védők csökkenése a legkevesebb, maj a csatároké és végül a legnagyobb a kp-é. Tehát 3 középső kp-nál már számottevő. Így akkor lehet átállok a 4-4-2es , vagy 3-4-3as felállásra. Mondjuk ezt a csökkenést szerintem nehéz modellezni a rendes játékban, szerintem ennyire nem szembetűnő, legalábbis nekem nem tűnt még fel.
-
plus44
veterán
Nem, semmit, épp ezért kérdeztem, mert én egyszerű paraszti logikával gondoltam, hogy 5 kp-val valószínűleg (már csak a plusz játékos miatt is) jobb értékelést, magasabb birtoklást, ezáltal több saját helyzetet lehet szerezni, ha erre jön a nagy TS, akkor pedig tökéletes. Szeretnék a mindig is játszott 3-5-2ről átállni 4-4-2re, de nem szeretném, ha ez a birtoklás és egyebek rovására menne.
szerk: persze ez visszafele is igaz, miszerint, védekezésben mennyivel ad többet az a plusz egy játékos.. Mert letesztelem én HO-ban, dehát ki tudja a valóságban ez mennyire érvényesül. Nem akarnám beáldozni a mostani 60% körüli átlag bortoklásomat azért.
-
plus44
veterán
A magas TS-nek az 5 kp jobban kedvez,mint a 4 igaz?
-
plus44
veterán
válasz
Billy76 #19171 üzenetére
Itt egyszerűen arról van szó, hogy míg titáni fölé edzel egy játékost, az ezzel elfecsérelt idő, és a magas(abb) fizetés kidobott pénz. Mert ha eladod titániként, a megspórolt időt új, frissen vásárolt játékos(ok) edzésére fordíthatod. Egészen egyszerűen szólva: Kiedzel teszem azt 2 év alatt egy játékost legendássá és kapsz érte középárfolyamot nézve 500k-t, míg egy titánit edzel másfél évig, elmegy 350k-ért, és a következő játékos edzésére már plusz fél éved van, így nem egészen 3 játékossal később, máris van 350k-d a semmiből. Ez a 350k az, amit megspórolsz, ez kvázi nem kimegy a zsebedből edzésidő és magas fizetés címszóval hanem ennyi pluszt keresel rajta. És akkor nem számoltuk azt, hogy a fiatal játékosok mennyivel drágábban mehetnek és mennek is el, mint az öregek.
szerk: persze ez pusztán gazdasági edzés. Megveszed x-ért, edzed, ölsz bele edzésidőt és pénzt (fizetés), majd később eladod 2x-ért. Én úgy gondolkozom, hogy inkább eladom hamarabb, veszítve a végső árból, de a pénz minél nagyobb része legyen tiszta nyereség, minél kevesebb veszteségem legyen rajta. Mert végső soron ezért edzünk.
-
plus44
veterán
válasz
Billy76 #19166 üzenetére
Már csak azért kérdezem, mert régebben komolyan számolgattuk, hogy a belefektetett edzési idő mekkora szintig egyenesen arányos az érte kapott pénzzel és nem tudom meg megfelelő pénzt kapsz-e majd értük, figyelembe véve, hogy a piac eléggé változó, bár a kp-k mindig jó pénzért mennek el.
-
plus44
veterán
lófütty forma, lófütty fejlődés. Jó lesz így a következő kupaforduló...
-
plus44
veterán
Az, hogy idegenben, vagy otthon játszom random, vagy 2 itt, 2 ott?
-
plus44
veterán
Először jutottam tovább, kifejezetten simán a 3. fordulóba. Öröm.
-
plus44
veterán
Na azt viszont nem kalkuláltam bele, hogy mindezt a pénzügyi frissítés előtt kellett volna megtennem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Motoros topic
- Bestbuy játékok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Asus Rog Thor Platinum II 1200W tápegység
- GIGABYTE Z370M D3H alaplap,mATX,I/O Shielddel,hibátlan működéssel!
- PS4 játékok. 5000 Ft / db ár
- Intel Core i7-8700K processzor 12M gyorsítótár, akár 4,70 GHz,hibátlan működéssel!
- ID-Cooling Frostflow 120 processzor hűtő csak Intel foglalatra,115x,1200. Hibátlan működéssel!
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest