Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19674 üzenetére
Mindegy, nem fogok a kardomba dőlni. Két igazán jó játékosom spectelen (egyik Erőteljes, de az spectelennek számít), és az nagyon nagy luxus lenne kp-n a válogatottban. Anno mikor kértem Jól fejelőt, nem nagyon jött össze, pedig volt pénzem bőven. Nagyon itt sem tudok hibáztatni senkit (mondjuk nem is akarok
).
Tehát a berögződött "behívták, mert ismerik a menedzsert" inkább úgy festene, hogy a jobb játékosokat ismerősnek osztják, mert bennük jobban megbíznak. Nyilván én is inkább olyannak adnék tuti játékost, akit ismerek, és tudom, hogy rendben fogja edzeni.
Én ismeretlenül jelentkeztem, ez van. Ráadásul az edzőm is csak jó.
Ifik: jó ideje én is ki vagyok bukva. Nem jött semmi normális. Már kirugdostam a megfigyelőket, az újakat helyeztem már ide-oda...
...most jött egy ilyen kópé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konzol Screenshot
- Call of Duty: Warzone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen monitort vegyek?
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest