Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz
Gyárfás #20918 üzenetére
Mindkét kérdésre igen a válasz.
Amíg megy a csatár edzés addig 2-5-3 vagy 3-4-3 a felállás. Amint áttérek az átadásra, terveim szerint 2 csatáros játék lesz csak és a 6 edzett csatáromból 3at tartok meg, 3at pedig eladok és abból erősítek. Így elég változatos felállások lesznek elérhetőek, mert ha akarom játszok 1 támadóval, vagy akár 3mal is, ahogy az ellenfél megkívánja. -
Drughi
addikt
válasz
Gyárfás #20916 üzenetére
Én ~ 2 évig vegetáltam csak, nemrég kezdtem újra időt fordítani a csapatomra, jelenleg ~ 7mrd a vagyonom, ebből 3,5mrd a készpénz, de nem szándékszom sokat költeni.
Most VI. osztályban vagyok, de az értékelések alapján a 2. legerősebb csoport, direkt átraktam magam, amolyan próba kép, mert aki itt jól szerepel, az az V. osztályban is megállja a helyét szerintem.
Nálam így néz ki a csapat:
Gólszerzés edzés, de nem akartam 17 évesekkel kezdeni, így 19 évesen vettem őket, jelenleg 20 évesek 14-15ös gólszerzéssel, 7-9-as átadással. A tervben az van, hogy 18-as szintig edzem őket, aztán váltok.
Középpályán 12-13as játékosok vannak, a célnak megfelelnek. A gsz edzés után átadás következik majd, ami érinti a középpályát. Ide tervezek majd venni 22-23 éves már magas 16-18as szintű játékszervezéssel bíró játékosokat. Így egyszerre kap majd edzés a középpálya és a támadó szekció.
A védőkre és a kapusra egyaránt 300e ft körüli összeget költöttem, fiatalok, 23-26 évesek.Nekem nem jöttek be a túl koros játékosok, mert annyival nem olcsóbbak, hogy hosszabb távon is megérje. 1-2 szezonra jól, vagy hogy pótoljanak egy kiesett játékost.
A tervem az, hogy ha összeállt a csapat, akkor a hátsó alakzatot erősítem majd meg idősebb játékosokkal, hátha sikerülne a IV. osztályt megcsípni. 1x már sikerült..
-
brucka
tag
válasz
Gyárfás #20829 üzenetére
A reset előtt a vége felé,már nem nagyon voltam elengedve anyagilag és kellett egy csatár meg egy szélső azt hiszem. Kerestem már spectelenre is,főleg,mert sokan szajkózták,hogy ott 1-2 szinttel jobbat is kapsz. Hát akkor kb egy árban voltak,végül azt hiszem U lett mind2.
Mondjuk tipikusan kevesebb spectelen játékost edzenek addig,hogy az jó legyen a felső 2 osztályba,kivéve talán védő poszton.
Amióta változtattak a speceken némileg én is tanácstalan vagyok.
Ahogy én összeraknám most a csapatot:
Védőknél továbbra is fejelő,esetleg a wb gyors,ezen a két poszton akár beleférhet a spectelen is.
Szélsőnél Q vagy U
Kp Q vagy U esetleg H.
Sima csatár Q vagy U,ha df akkor T. -
brucka
tag
válasz
Gyárfás #20827 üzenetére
(jó) Speces játékosok nélkül meccsenként kb 0,5-1 gólt eldobsz magadtól. Egy full speces csapattal szemben sztem ez a szám lehet magasabb is. Alsóbb osztályokban ez még nem is akkora gond, de feljebb már amúgy is elég sokszor a random dönt, így elég nagy luxus eldobni egy ilyen esélyt.
-
brucka
tag
válasz
Gyárfás #20819 üzenetére
Egyelőre zuhanok vissza, most III.-nál tartok éppen.
Jelenleg az u20-nak edzek 5 kp-t meg egy sajátot, a fél edzés helyeken meg traderkedek.
Következő szezonban jön egy elég pofás játékos az akadémiáról, tökéletes korral, speccel u20-hoz, de jelenlegiek mellé nem fér be. Lehet el kell adnom,pedig lehetne köré csapatot építeni..
Az utóbbi időben viszont egyre nagyobbnak érzem a random faktort, elég csak megnézni az NT mostani csoportjában a meccsek zömét.
Nem biztos, hogy belevágok egy új csapat építésébe, hogy utána meg csak bosszankodjak.
Meg persze ötletem sincs... 😀😀Még annyit hozzátennék, hogy nem biztos, hogy jó csak CAra kihegyezni egy csapatot.
-
Patrick
addikt
válasz
Gyárfás #20815 üzenetére
Jó sokszor volt már olyan, hogy a támadásom jobb volt, mint az ellenfélé, valamint a védelmem jobb volt, mint az ellenfél támadása, de csak KP-ban voltam rosszabb erre ő nyert...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy elég ha csak KP-d van, ISTENI-ek... többi helyre jó egy noname 0 tsi-s jól fejelő játékos és voilá... -
Patrick
addikt
válasz
Gyárfás #20807 üzenetére
5. lettem.
Jön az osztályozó. Nálam gyengébb, az utolsó meccsemet direkt lazáztam, hogy jobb legyen a csapatszellem... szerintem bent maradok. Minden poszton világklasszis játékosok vannak a szélsőket kivéve. A kapusaim kiemelkedőek.
A titáni kapusomat 1 milliárdért adtam el, aki megvette még aznap kitette 1,5 milliárdért, nem vették meg neki, ahogy 1,4-ért sem és 1,3-ért sem... Akkor sem és most sem szeretem az ilyen gondolkodást, hozzáállást, akik más munkáját próbálják drágábban értékesíteni...
Szerk:
Többieknél mi újság? -
ftc
nagyúr
válasz
Gyárfás #20797 üzenetére
Szezon elején eladtam 2 világklaszis KP-m...nzereség 5 000 000EUR
Vettem 3 ifit...egyikkel befürödtem ... véletlenül 800 000-t irtam be 80 000 helyett
Bajnokságot vezetem 28-2-es gólkülönbséggel... vmi szlovák kupában még életben vagyok..4 forduló a 11-ből... már előző meccsen ki kelett volna esnem
De 2 hét múlva barátságos elenfelet keresek
Firefox alá vmi hasznos kiegészító edzésre?
-
Littoral
aktív tag
-
Patrick
addikt
válasz
Gyárfás #20786 üzenetére
Akár be is jöhetett volna a számításom, maradok a tervnél és amint lesz pénzem, erősítek, bár gondolkodom a kapus eladásán... így, hogy kapott 5 gólt... meglátjuk.
És ha az ember teleszabja a csapatát jól fejelő játékosokkal, 10 van a pályán, kapus kizárva nyilván, akkor?
-
Littoral
aktív tag
válasz
Gyárfás #20778 üzenetére
Itt ez egy elég jó leírás, ami kiegészíti az általad belinkelt cikket, vagy fordítva, mindenesetre a kettőből már elég jól le lehet venni a lényeget. Én abból a feltételezésből indulok ki, hogy ha a legjobb hátvédemet állítom emberfogásra az ellenfél folyton játszatott, rendre a legtöbb csillagot kapó középpályására, így (a hátvédem miatt) nem sérül a középpálya erőssége. Alkalmazom ezt legközelebb, kíváncsi leszek a végeredményre.
Ez mondjuk itt ellentmond a fentieknek, de azért kipróbálom:
If the Man Marked is on the “opposite” sector, then your player will lose 50% of his contribution. What is “an opposite sector”?
Any defender vs Any forward
Any wingback vs Any winger
Any midfielder vs Any midfielderIn any other case, your player will suffer of 65% loss of his performance.
-
Patrick
addikt
válasz
Gyárfás #20766 üzenetére
Chrome-ba beágyazott foxtrick-et használok még. Ho-t nem használom, próbálom megcsinálni, mert nem indul el.
Egyébként most kaptam üzit, hogy lehet csoportot cserélni, bot csapattal és az utolsó 3 osztály teheti meg. Amennyiben felajánlja, akkor valami jó gyenge csoportot fogok választani, hátha így nem fogok kiesni, vagy kisebb lesz rá az esély.
Na milyen ötlet?
-
Patrick
addikt
válasz
Gyárfás #20760 üzenetére
Látom nálad is van TSI.
Én valszeg kiesek, nagyon erősek, bár most vettem két kp-t, még egy kp, csatár és egy védőt meg tudok venni talán, az eladott kapusom árából... a másikat megtartom egyenlőre, ha kiesek, akkor eladom őt is.Sajnos a V. osztály 90% tele van több 100 000 TSI-s csapatokkal... VI csoportom meg olyan gyenge volt, nem nagyon tudtam mit csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest