Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
Drughi #20940 üzenetére
Nagyon köszi
Tényleg jól megugrott az ára, de sikerült végül szerezni helyette másik két fiatal kapust, nem annyira jók mint akit linkeltem, de azért megteszi.
Lenne pár kérdésem még, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Mekkora kerettel dolgoztok? Beszereztem pár tapasztaltabb játékost, jelenleg 27 fős a keret, gondolom érdemes lenne eltanácsolnom néhányat. 20 fős keret elég lehet vagy még ennél is szűkítsem le jobban?
Ifi játékosmegfigyelőből mennyit alkalmazzak? Lehet, hogy túltoltam mert jelenleg hármat alkalmazok.
Mikor érdemes nekem mint kezdőnek leigazolnom egy ifit? Milyen adottságai legyenek?
Őt leigazoltam, de így utólag gondolom nem kellett volna[link]
A játékosok képességei fejlődnek valamennyire edzés nélkül is, vagy csak az edzett képességek fejlődnek? Teszem azt én most védés edzést tolok a csapatnak, de ha játszik folyamatosan egy 17 éves csatárom, akkor neki a mentális képességein kívül más képességei nem fejlődnek?
Bocsi ha olyat kérdezek ami a hattrick "szabályzat" leírásban benne van, elolvastam mindent de lehet valami elkerülte a figyelmemet vagy nem ragadt meg a koponyámban.
Nagyon köszi a segítséget.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
Drughi #20938 üzenetére
Igen most kezdtem. Nagyon régen már játszottam 2-3 szezont, de valami miatt abbahagytam, de konkrétan már semmire sem emlékszem.
Ilyen fiatal kapusban gondolkodjak vagy azért szánjak rá többet? [link]
79 000 eft van jelenleg a kasszában.A barátságos meccseken a teljes keretet rotáljam? Szóval igyekezzek létrehozni egy csapatot a barátságos és a tétmérkőzésekre is?
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Drughi #20932 üzenetére
bő 20 éve kezdtem, akkor nagyon sokáig játszottam, most elővettem.
eszméletlen h mekkore infláció volt, akkor egy 10-11es játékost alig tutdtam megvenni több év játék után, most meg 10-30 millió körül vannak.
Elindítottam az ifiakadémiát, épp most találtam egy 15 évest aki remek szintre mehet fel. ebből már akármi is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest