Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
József Horvat (121865405)
16 éves és 36 napos, következő születésnap: 2012-09-27A játékost 76 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-09-27.
Csapat: Cartoon Heroes Juniors
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2012-05-12 18:29 (62 napja)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
A játékos képességei
Védés:
7/8 jó (maximum jó)
Védekezés:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás:
6/? megfelelő (maximum ismeretlen)76 napig még szépen edződik az ifiknél, kap még némi pontrúgás, meg védekezés edzést, utána asszem pár hétig adok neki védés edzést a nagy csapatban, aztán remélem kapok érte szép kis summát
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #14969 üzenetére
Azt is nézzed mán, hogy:
Nem is tudom mióta, kb. 2 szezon óta eddzek védekezést, és most lesz meg csak az első titáni védőm. Igaz, már két hete meg kellett volna, hogy legyen...
Szóval ha azt elég jól haladsz. Igaz ugyan, hogy egy osztállyal feljebb vagyok, de lehet, hogy idén kiesek,és akkor... -
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #14992 üzenetére
Mikor kiadod a mérkőzésutasításokat, a felállást, akkor ott meg lehet adni, hogy milyen legyen a hozzáállás. A laza játék angol megfelelője a PIC. Ekkor elviekben erősödik a csapatszellem, így jobb értékeléssel várhatod a következő meccset.
Az előző szösszenet az én véleményem, de várj meg azért mást is, hátha tud adni jó tanácsot. Én, mint írtam nem értek a focihoz, és ebben a játékban sem tudom kiismerni magam
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14943 üzenetére
Focizni szerintem nem fogok tudni menni. Egyrészt azt sem tudom, hogy milyen játék a foci, másrészt egy normális cipőm sincs.
Na meg mostanában minden szombaton dolgozok, mert sok a meló, szóval még a találka sem biztos, hogy összejön.Holnap sajna lemaradok a meccsről is, mert keresztlányom szülinapjára vagyunk hivatalosak. Az első negyedórát izgulhatom csak. De most már 80%, hogy PIC-re állítom, mert tuti kikapok. De a taktika azért marad ellentámadáson, hátha még így is tudnék esetleg egy gólocskát rúgni
-
r0by
addikt
válasz
kopaszqtya #14989 üzenetére
2 sör után mondom, hogy szerintem bármilyen próbálkozás felesleges.
Én a helyedben nyomnám a PIC-et, meg figyelnék az edzésre, hogy mindenki megkapja akinek meg kell. Nem őt kell elverned, hanem inkább a többieket.Én mérkőzésem is bukta lesz. Első vereség a szezonban az egyik bajnokaspiránstól. Most jelenleg átlagos a hozzáállás, de nagyon erősen filózom rajta, hogy átállítom PIC-re. Nem őt kell megvernem..
-
kopaszqtya
tag
383922078 erre a meccsre milyen taktikát ajánlotok ? Nem szeretnék nagyon kikapni, ha lehet még egy döntetlen is jó lenne....
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14985 üzenetére
Én Jól fejelőnek számítok, ha a rugó játékos megfelelő szögben lő pofán...
Gyors vagyok (és tényleg), de csak rövidtávon, és utána kell pár perc regenerálódási idő, mindezt időjárástól függetlenül
Technikás vagyok néha, bár a többiek nem tudják, hogy véletlenül sikerült így, és hogy majdnem elbotlottam a saját lábamban
Kiszámíthatatlan is vagyok olykor, mert 103 kg-val sokkal nagyobb testcseleket lehet végrehajtani, persze van hogy ennek is borulás a végeÁtadásom nem rossz, bár néha sz@r
Gólszerzésem függ attól, milyen lábbal keltem. Van, hogy ha ráfingok a labdára, már az is gól, van hogy üres kapunál is mellé lövöm.
Játékszervezésem tökéletes. Tudom, kinek mi a dolga, hová kell helyezkednie...
...általában én nem tudom felvenni a jónak vélt pozíciót
Szélsőjátékom tökéletes. Sűrűn kimegyek szélre, hogy igyak valamit, mert kidöglök pillanatok alatt
Védekezés sem rossz. Amíg van enerdzsi, úgy-ahogy megy. Bár nagyon fiatal, vékony és gyors srácok pillanatok alatt átjátszanak
Védés:no comment, féltem a tököm
Pontrúgás: miért pont én rúgjam?Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14982 üzenetére
Számodat elmentettem az ilyen esetekre
Ha gondolod, törölheted fentről.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14982 üzenetére
Oké, semmi gond.
Igen, holnap lenne.A szegedivel kapcsolatban jött ez az ötlet
Arról meg majd még egyeztetünk ha visszajöttem szabiról, bár kapusuk van (csak most nem ér rá).
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #14979 üzenetére
Most nézem hogy ez holnap lenne.
Asszonnyal megvitatom. Nevesébe mennyivel kellene beszállni?
Számom ha kell: 06-70-949-20-30 -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14966 üzenetére
Siófokra nem mész? A "csapatomnak", a SörreFröccsnek nincs kapusa, illetve asszem csak délig, és kérdik lenne-e kedved...
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #14972 üzenetére
Már kibírom, régóta ilyen sok fizetésűekből veszek 1-2.t, soha sem tervezek hosszú távra, ezért azt szoktam megvenni, aki különleges vmiben.
Elsőnek a 60 ezres tsis srác volt a cél, utána jött egy 80, majd 106, majd 140, majd 220, és most a 300 volt, erre 350 re fejlődött, következőnek veszek egy 400 ezreset, az már durva lehet.
Fizetésbe meg 20 körül be lehet vállalni simán.. -
M3oH
addikt
válasz
Hat igen
Most is jatszottam a baratsagost, egy jatekosanak tobb votl a TSIje, mint nekem az egesz csapatnak
Pedig, csak brazil 6od osztalyban nyomta. Mi lehet feljebb?
-
zsolli
addikt
válasz
Dávid nagyon pengén adja elő amúgy. Szerintem jóval később kezdte, mint én, és már van pénze az edzésből. A következő alapanyaga is megvan, és már vett két fiatal(!!!) titáni játékost nem edzett posztra. Azért ez a nem sámli.
Zs
Ui.: pedig eleinte mennyit kínlódott a jóképű olasz csődörrel
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14963 üzenetére
2010 október környékétől talán?
Meg tudod nézni a regelés időpontját. (Én most melózom).
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
Srácok ti mióta HT-eztek?
-
Jakuu
őstag
Hat ez a mai edzes nagyon lol.
A Hattrick oldal szerint : "Ezen a héten az edzésnek nem volt jelentős hatása."
A HO szerint viszont volt ketto skill up.
A statok szerint is ugy tunik,hogy volt skillup mert felfele indult. Az egesz erthetetlen.+21340/-1990
+5/-2 -
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #14949 üzenetére
Ha lesz összenyomhatnank egy PH csapatot
-
-
Speedhs
őstag
Az létezik, hogy 29 évesen is fejlődik az egyik emberem? Rohamosan nő a tsi-je, már 350 ezren van, 3 hete még csak 310 ezer volt
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14951 üzenetére
Na, majd megérdeklődöm mizu
Mi pontosan a csapatnevetek?Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14949 üzenetére
Az még odébbvan
Ha meg jönnél, de a többiek nem, akkor nem szoktál másik csapathoz hozzácsapódni?
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14946 üzenetére
Sajnálom, egyszer majd csak összejön
-
zsolli
addikt
Egyelőre nem tudom, milyen az edzés. Tehát formailag mennyi a plusz illetve mínusz.
De az össz. TSI kb. 30.000-et nőtt.
Kp-csatár fronton megfelelő-jó formák vannak. Sajna a gyenge formájú pontrugóm lement csapnivalóraZs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #14939 üzenetére
Mondjuk még nekem is 90-95%-os, de szertnék menni.
Próbáld megoldani...
...bár a találkozás jó lenne, de ha ellenfelek lennénk...
...nekem csak beengednél 1-2 gólt -
plus44
veterán
TSI: +4050 / -6170
ÁF: 5,92
Forma: +10 / -2
SkillUp: 0 -
r0by
addikt
Mit mondjak, f@sza edzés volt már megint:
TSI: +11.870/-8.200
Forma: +1/-6
Skillup: kapusom szintet lépett védekezésből. Viszont egyik védőm már 3 hete vergődik, és csak nem akar titáni lenni -
zsolli
addikt
Békésszentandrás környékére a 3-as Kőröshöz.
Nem tudom, lesz-e időm mobilnetet intézni. Azt sem tudom, van-e feltöltős...
...sose használtam ilyet. Ügye előfizetésest nem akarok, mert otthon van netem (wifi-s).A telefonom igazi kis zsuga-bubus, csak az a baj, hogy rohadtul nem értek hozzá
Zs
Ui.: most délután megnéztem, tudok telefonról csapatot állítani. Kicsit körülményes és hosszadalmas, de lehet
Általában alap emberek vannak, 1-2 helyen oszt-szoroz a forma, de azt meg tudom nézni HT-n. De azért még átgondolom ezt.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14935 üzenetére
Szerintem játszd meg a mobilnetet. Ha szakadozik az nem baj, a böngészőben megvannak az adatok, egyszer csak sikerül elküldeni. Meg kell a laptop is, HO is. Hidd el, nekem nagyon jól jött volna 2-3 hete..
Az is egy opció, ha a telefon net-jét osztod meg a laptoppal. Kérdés persze, hogy a telefon tudja-e.
De egyébként hova mentek, ha nem titok? -
zsolli
addikt
Kedden elutazunk 10-11 napra. Ahol leszünk állítólag nincs wifi, ráadásul a mobil net is szakadozik, pedig filóztam, hogy a lap-tophoz szerzek.
Nem tudom, telefonról fel tudok-e lépni, most kipróbáltam, és tudok róla csapatot állítani. Persze nem egyszer, kissé időigényes, és persze a HO-sem segít a formaváltozásokkal...
...na, de majd meglátjuk mi lesz.Zs
-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #14933 üzenetére
mar van edzőmeccsem a kov hetre
-
koxos:8]
senior tag
0-4 lett a barátságos meccs.
Az öreg kp-m 10 orvossal még mindíg sérült, pedig 2 hete sérült le.
Kb semmit sem ér a 10 orvos. -
DopeBob
addikt
válasz
kopaszqtya #14927 üzenetére
Nem, 0-2 lett a vége, legalább nem nagy verés :-)
-
koxos:8]
senior tag
Sok szerencsét mindenkinek.
Remélem nyerek. -
plus44
veterán
Végre elment a kapusom. Igaz, hogy 550milláért, de már nem érdekelt a dolog...
Btw, át akarok térni kp edzésre, mert ez így több, mint nem kifizetődő nekem (nem lenne a kapusedzéssel semmi baj, de nagyon nem térül meg jelenleg ilyen árak mellett...), de amíg U20ba termelem a fiatalokat, addig sajnos nem tudok...
-
kopaszqtya
tag
Sok sikert mindenkinek mára ! Kupában és barátságos meccsen egyaránt !
-
ftc
nagyúr
15. perc: Egy hirtelen ritmusváltással Dimitar Markov (Magico) lerázta őrzőjét, majd a teljesen üresen álló Eliot Philippe kapta tőle a labdát, aki könnyedén a hálóba passzolt. Ezzel az eredmény: 0 - 1.
20 percnyi játék után a mesterük által űzött Magico játékosai egy sikeres kényszerítőt hajtottak végre, ezt követően Gianfranco Buzzi növelte csapata előnyét: 0 - 2.
nálam 1-1
-
ftc
nagyúr
1-0 ide
-
zsolli
addikt
Na, ma este elkenik a számat Balu stadionjában. Ahogy néztem, ott ma két meccs lesz párhuzamosan, remélem minket a jobb minőségű gyepre engednek fel
Zs
-
zsolli
addikt
Na, f@sza. Ifi csatárom rúgott egy mesterhármast, erre Őt is lerúgják.
-
zsolli
addikt
B@sszus...
A HM-ben a magyar csapat, aki a világ egyik legjobb csapata, így kapott ki: 392992515
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 12T - egytucat
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest