Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Buffalo13
tag
Basszus én meg kikapok idegenben 2-1-re úgyhogy az előzetes infók szerint(HO)80%-om volt h nyerjek
...basszus most már k*rvára kéne minimum 1-2 legalább nagyszerű jsz-ű kp mert kib*aszott szar a kp-m szinte azon megy el minden meccsem,úgyhogy akinek van eladó az dobjon már nekem ide egy linket.
-
zsolli
addikt
Igen, vannak durva meccsek.
Nekem is bejön néha 1-2, de eddig max. döntetlen lett.Kupameccsen volt már pár érdekes meccsem, főleg az előző szezonban. Valami mákfonalat elkaptam akkor
De a mostaniban vissza is jött a pofon, meg sem lepődöm már
Mondjuk most én is magam alatt vágtam a fát, nem Olaf ejtett ki. -
Jakuu
őstag
válasz
zsolli #12790 üzenetére
Nem buslakodom en emiatt, hiszen az elso idenyem csak az 5. osztalyban, csak idegesitenek az ilyen gyokersegei a merkozesmotornak. Volt olyan merkozesem ahol 160TSI-s csapatatlagu ellenfel ellen jatszottam!!!, en meg kozel 15k-s csapattal rendelkeztem.
Mindent elmond a merkozes motorrol, hogy az ellenfel egy bot csapat volt, amely egy jatekossal kevesebbel allt ki, majd leserult a merkozes elejen a masik jatekosa is csere nelkul, tehat 8 mezonyjatekosssal jatszott ennek ellenere 3-3 lett az eredmeny!!!
Az ilyen kretensegektol falra tudok maszni. -
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #12792 üzenetére
Sorstárs.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na hazaértem erdőről. Kikaptam 5-1-re ahogy számítottam is rá.
-
zsolli
addikt
Elméletileg ezek benne vannak.
Az ellenfelednél még elmegy a taktika nélküli kontra, ez jellemzően akkor van, ha a támadások jóval kisebbek a védelmeknél.
Jakuu-nál is benne van, de persze durva így. Mert alapból meg van adva, hogy a támadások hány %-a hová megy, és hogy a taktikákkal és azok szintjétől mennyiben függ ez.
A középen támadás taktikánál is 1-2 támadás szélre kerül, ez stimt. Az ellenfélnek a szélső támadásai eleve erősebbek voltak, mint a középső, ez is stimt.
Ami nem stimmel, hogy oké, hébe-hóba átmegy a középszerű támadás a jó védelmen...
...de b@sszus kétszer is
Még ha az én csapatom csinálja ezt a kupában egy II-od III-ad osztályú csapat ellen, azt még úgy-ahogy megmagyarázom, de ezt nem tudomJakuu, fel a fejjel, saját pályádon úgy odavered, hogy nem győz pislogni. És nézd a jó oldalát (már ha lehet
), idegenben csentél pontot. Még szerencse, hogy Olaf nem veretett meg
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12787 üzenetére
Vége a meccsnek, most már ugathatok
Csak annyit akarok a Te meccsedhez fűzni, hogy én megmondtam. Ami ebből leszűrhető, hogy az átadás edzés a jsz mellett fasza, de egyébként meg mondjuk nálam lutriJakuu-nak meg annyit, hogy a mai meccsek mintha nem igazán vették volna figyelembe a felállást és a taktikát... Nálam is az ellenfél szélsőjátékon volt, azt megesett csak úgy, hogy ellentámadása volt. Nekem meg sorra maradtak ki a helyzeteim
De a lényeg a győzelem, és az, hogy a lóf*sz kp és támadásom ellenére 12-0-ás a gólkülönbségem. Gyűjtöm a lóvét a szezon kezdete óta, és lassan vennem kellene egy erős kp-t... Zsolli nem adsz el egyet nekem?
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #12786 üzenetére
Én is 2. lettem a győzelmemmel, és nem akarok úgy tűnni, mintha nagyon el lennék ájulva a csapatomtól...
...de basszus, nézzétek már meg az értékeléseimet
A támadásnál vegyétek figyelembe, hogy visszahúzódott a csapat.2 emberem vezeti a góllövő listát a ligában:
1. Gerald van der Vlugt Sörhas 7
2. Ryan Tax Sörhas 5 -
koxos:8]
senior tag
Ezzel a győzelemmel már 2. vagyok a csoportban.
Jövő héten jó kis meccsem lesz majd az elsővel. -
Jakuu
őstag
válasz
zsolli #12783 üzenetére
Vajon milyen lehet ha egy csatarral jatszik kozepre tolva valaki ?
Jobb oldali támadás középszerű (Átlag alatt)
Középső támadás gyenge (Átlag felett)
Bal oldali támadás középszerű (Átlagos)A fejlett merkozes motor.
Támadás: 53 vs Védelem: 75
Meg ugy is egy vicc, hogy Olafnak hala a formaja a jatekosaimnak gyenge szinten van igy a 7-8as vedoatlag jatekosknal van hogy nem eri el a 4-et!!! Rohej
-
zsolli
addikt
Hát ez kész bazze...
Ráadásul a "nemnormális" ellenfeled benyomja a középen támadást, amikor a széleken erősebb a támadása.
Esélyesebb voltál, sajna hazai pályán éppen egy kicsivel nagyobb arányban birtokolt. Nem tudom, hogy eddig a bajnokságban vagy kupában hogy menetel, de talán az önbizalma is rendben lehet, ha a középszerű támadások 2-szer is átmentek a jó védelmen.
De fene tudja. Azt szokták mondani, hogy Te voltál az esélyesebb (52,19%), de 20,8 % esély volt a döntetlenre is
-
Jakuu
őstag
"81 perc telt el a mérkőzésből, amikor Mateo Celorio (Labdagyilkosok) a bal szélen a kapuig vezette a labdát, és kiegyenlített: 2 - 2."
Csak gratulalni tudok Olafnak, ahol a kozepso tamadasokat szeleken vezetik es mindket goljat szelrol lovi az ellenfel, aki kozepen tamad.
-
zsolli
addikt
Öcsém, kinyírom Téglagyárt
Na, erre kíváncsi leszek...
Na, Balu egy nagy csatában, idegenben 1-0-ról felállt, és nyert 1-2-re.
Gratula
-
zsolli
addikt
Basszus, Jakuu-nál felkészült a csapat a formáció váltásra, de még a csere előtt egyenlített az ellenfél
Reméljük a 2-5-3 meghozza a vezető gólt. -
zsolli
addikt
Yeeessss, Balu vezet 1-2-re
Jó lenne, ha így maradna.
B@sszus, Patrick ugyan vezet 0-5-re, de a Jól fejelő kp-ját most rúgták le
Reméljük, csak 1 keresztes lesz. -
Jakuu
őstag
Na akkor most at kell gondolnod erosen, az ezt megelozo hozzaszolasod, arrol a 100%-rol.
-
r0by
addikt
El sem hiszem, hogy vezetek
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12769 üzenetére
Jah, csak sajnos eddig köze sincs a meccshez.
Na meg mi a f*szom az a dodó? Az ellenfél széleken támad, erre fel bemond ilyet, hogy ellentámadás???Te meg most már elhiszed, hogy megnyerted a meccset?
Há bazzeg, még egy helyzet, ami kimaradt
És mégegy...
Ma 100% a vereség. Ennyi helyzet nem marad büntetlenül
-
r0by
addikt
Sikerült az ifikkel egy lengyel nemzetközi 4 csapatos bajnokságba bekerülni, ahol hétfőn lesz az első meccs.
Csatár reménységem pedig úgy tűnik, hogy maxolt gólszerzésből, jó a drágaságom
2-3 hát múlva fogom felhozni, addigra meglesz neki átadásból is a jó szint.Közben megint kimaradt egy helyzetem. Mostmár komolyan nem hiszem el
-
zsolli
addikt
Achim Krabbe bekaphatja, na de majd Kluza beveri azt a gólt
Huhh, szerencsére ott is kimaradt egy...
Nem is néztem ezt a csapatot a csoportodban, ennyire kemény, vagy csak a védelme?
-
zsolli
addikt
46:00
A meccs 46. percében a jól játszó Sörhas csapata kapott néhány, a mérkőzés irányítására vonatkozó utasítást a menedzsertől.Nocsak, jó ez a meccsmotor
-
zsolli
addikt
Valahol változás?
Nekem egyik kp-m szélre irányításból alapra lesz téve. A remeke erőnléteknek (3 belső kp) és ennek köszönhetően nagyobb birtoklásom lesz, talán kevesebb ellenfél helyzettel
-
Jakuu
őstag
"A szívósan küzdő Labdagyilkosok erőfeszítései sikerrel jártak, amikor 38 perc múltán Mátyás Tieber gólt szerzett a jobbszélről: 1 - 2."
Vajon ez mi lehet, ha kozepen tamad ?
-
zsolli
addikt
Dávid már bekapott 2 gólt
B@sszus, már 3-at, inkább csöndbe maradok.
Fenéket
Dávid szépített (szöglet + fejes gól)
-
zsolli
addikt
Yeeeeeeeesss, 2-0 ide. A kp-m
Közben csocsóztam asszonnyal
-
zsolli
addikt
Ajajj, a Nokedlira valaki rálöttyinthetett egy kis prökölt szaftot, mert nagyon csúszik. Már 3-1-re megy Napfénysüti ellen
Newpest kolléga 2-0-ra megy
-
zsolli
addikt
Yessss, 11-es
1-0 ide. Már 6 gólos a pontrugóm
Na, de még nincs vége.
-
zsolli
addikt
Szerintem nem lesz hamarabbi. Minden ligának van szünete, és utána kezdődik az új sorsolás. Tehát amik most fejeződnek be, később is indulnak.
És igen, hajrááá Live. DopeBob belehúzott. 1-0-ra megy, és lerúgta az ellenfél szélsőjét is
Újbuda most egyenlített.
Hajááá skacoook.
Zs
Ui.: kemény, nehéz meccsre számítok, remélem nem kapok ki
Pics@'ba, kimaradt egy helyzetem
-
r0by
addikt
Úgy nézem minden probléma nélkül elindult a live.
Akkor hajrá mindenki! -
zsolli
addikt
Semmilyen költsége nincs. A leghamarabb kezdődő 4 fősbe menj, lehetőleg ahol már megvannak 3-an
Szerk.1.: Anno én is voltam még japánban is, és nem került semmibe. A szülők perkáljanak, oszt ennyi
Szerk. 2.: Átolvasva félreérthető...
...tehát nem én voltam japánban, hanem az ifijeim -
r0by
addikt
Ma van az utolsó ifim meccsem a csoportban.
Nem felejtettem el, hogy 4 fős csoportba kell akkor mennem. De ha nemzetközi bajnokságba megyek, akkor annak van valami többletköltsége?
Az lenne a jó, ha találnék olyat, amelyik holnap kezdődne -
r0by
addikt
Ejj, nézném az ifi meccsem live-ba, de szokás szerint nem megy a közvetítés
-
koxos:8]
senior tag
Én bot csapat ellen csak behúzom majd.
Hajrá mindenkinek. -
Jakuu
őstag
Sok sikert es jo szurkolast a mai merkozesekhez.
-
-
zsolli
addikt
Mondanom sem kell, ma is jönnek vendégek. 3-as szülinapi party. Kemencében sült göngyölt husi, és egyéb finomságok.
Már lecsúszott egy erdélyi áfonya-pálesz, mindjárt követi a sörli -
zsolli
addikt
A péntek éjjeli frissítésnél esik le.
A TS-sel ügye nem tudsz mit csinálni, az az edződ vez. képességén múlik.Ellenben a TC-vel (önbizalom) tudsz variálni. A sportpszichológusok segítenek ha nem is szinten tartani, de a nagyobb, több szintnyi esést elkerülni.
Akár hiszed, akár nem, a fórumon neves menedzserektől olvastam, és saját tapasztalatból is mondhatom, hogy egyelőre 5 db sportpszichológus a jó. Ne kérdezd, miért nem jó a több...
...nekem 5 van általában, és most is csak 1 szintnyi esés volt az önbizalomba. Önhittről (8) kiválóra (7).Zs
-
DopeBob
addikt
Én ma MOTS-olok, nyernem kell, hogy végén meglegyen az 5. vagy a 6. hely. Köv meccs úgyis bukta akár mit csinálok, az jó lesz majd PIC-nek
-
plus44
veterán
Ööö...elmélet vége, reménykedés megszűnt.
(várhattál volna még egy kicsit!
) Akkor nem tudom sajnos. Engem az egészben az dühít, hogy a wikipédia, meg a HT súgója is azt mondja, ezt befolyásolni nem lehet, a szerencsén múlik, egyszer magas, egyszer alacsony, ellene nem tudsz mit tenni. Na de könyörgöm, akkor hol indulnak egyenlő eséllyel a játékosok? Ha nem tudom befolyásolni, akkor ez mégis milyen játék már könyörgöm?!
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #12725 üzenetére
És mi az az elmélet?
Mert nekem most ez van: A csapat a legutóbbi 7 tétmérkőzésén veretlen. Sorozatban 7 győzelme van.
De a formák szarok. Sőt tegnap még a csapatszellem boldog(8) volt, az önbizalom meg teljességgel önelégült(10), ma reggel ezek pedig elégedett(6) és kiváló lett(6).
Mi a tökömtől lett ez a nagy esés? Kapja be.. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #12724 üzenetére
Utólag visszatekintve nagy marha voltam, hogy "szórtam" a pénzt az elején. Ha akkor tartogatom, mostanra simán lenne egy pöpec kis edzőm és talán a kapus edzés ellenére sem tartanék ott, ahol most. De sebaj, nincs gáz, amíg ép mindkét kapusom (legyen akármilyen szar a formájuk). Mert bár pénz híján olyan a csapatom, amilyen, egy normális TS-sel simán végezhetnék a bajnokságban előrébb is, mint a 6. hely. Ami mondjuk szurkolói hangulat szempontjából sem rossz, valamint van egy elméletem a forma és a tartósan jó (jobb) játék kapcsolatáról, de ez még béta fázisban van jelenleg.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #12719 üzenetére
A csapnivaló is magasabban tartja, még ha kicsivel is. Kalkulátorral nézd meg.
Mondjuk ha 4,5 a középérték, akkor kb. 4,8-4,9 lehetne.
Kérdés megéri-e ez a növekedés a köv. meccsre. Tehát ha pl. most lazázol, ezáltal jobban kikapsz, az jó-e vagy sem. Írtam, hogy vereség és vereség között is óriási különbség van. Ha esélytelenebbként is lősz 1-2 gólt, esetleg a meccs elején vezettél is, a szurkolók imádni fognak, még ha ki is kaptál.
Szal nem egyszerű döntés.
Jaaa, hogy pocsék, azt hittem csapnivaló
Akkor valszeg pocsékkal nem éri meg.
-
zsolli
addikt
Nézegetem a kp-ját...
...fáradt vagyok, de te most jobban benne vagy a felállásába, játékosaiba, tehát lehet segít.Szal remek edzője van, jó vezetői képességgel. A létező legjobb
És bár a jó vezetői képességgel tudna variálni rendesen a TS-sel, azt ne felejtsük el, hogy a barátságos meccsen nincs lehetősége rejtegetni a valós értékelést egy PIC-el. Nem biztos, de mintha a mostani barin is azokkal a kp-kal áll volna ki, és ez alapján szerintem toronymagasan Tiéd a birtoklás. Az "A" csapatod védelme jó lesz a támadása ellen, az önbizalmad meg csak átvisz 1-2 támadást
De bevallom nem nagyon néztem rá.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12712 üzenetére
Szerintem is jót ír a HO. Otthon játszol, erősebb a kp-d, több helyzeted lesz, jól feltornásztad az átadást, így már támadásod is van..., soroljam még?
Én is nagy dilemmába vagyok. Bár már döntöttem, miközben lecseréltem ma az autón a kereket
A kupán biztosan nem megyek tovább, így csak az edzésre fogok szerdán koncentrálni, na meg mivel úgyis mindegy, így rányomom a pic-et is. Így is rekordot döntöttem már, hogy túlmentem 4 fordulón. Mindegy, hogy 1 góllal, vagy 11-el kapok ki.
Így most koncentrálhatok a bajnokira. Az eddigiek alapján eléggé erős csapathoz megyek, aki még ráadásul veretlen is. Mondjuk az is igaz, hogy a nem túl acélos csapatokkal játszott eddig. Erős védelme van, valószínűleg nem fogom átütni. A birtoklásnak az enyémnek kell, hogy legyen. Hacsak nem húz meg valamit. Szóval fosok, ki kell, hogy küldjem a szerdai védelmem.
Úgyhogy nem lesz egyszerű, de itt leszek, végigizgulom -
plus44
veterán
válasz
zsolli #12712 üzenetére
A csoport legerősebb csapata ellen játszok, nem PIC-elek, mert nincs haszna az edzőm miatt. Tuti vereség, de nem is érdekel, mert otthon játszok, reméljük sokan eljönnek. (részben felhős idő) A szurkolók szoros meccset várnak, tehát a szurkolók hangulata is szépen leesik a fenébe majd. Végül is ennyi. Jah nem, mert várom hogy lesérüljön a kapusom a 3-as formájával...
-
zsolli
addikt
Mi ez a nagy csend?
Holnap bajnoki, mindenkinek bot ellenfele lesz?
Elkezdem: a csoport legerősebb csapata látogat hozzám. Brutál kapus, erős védelem, aránylag jó támadások, az egyik szélen kimondottan erős. Amit nem értek, hogy a kp értékelése nem valami óriási, pedig TSI alapján nagyon durva srácai vannak középen. Lehet párotoknak mond valamit az, hogy Téglagyár. Persze a menedzser nem lépett be már 43 napja...
...de a fiai ebben a szezonban még veretlenek.Persze a hülye HO több mint 80 %-ot ír a győzelmemre, de nem tudom elhinni.
Megpróbálok birtokolni, és két szélen megközelíteni a védelmét, hátha az önbizalom bevisz 1-2 góltSajnos specesekkel is jól áll. 2 db Jól fejelőjével szemben most csak 1-et tudok pályára küldeni. Egy Jól fejelőm eltiltás alatt van, egy másik meg nagyon gatya formájú...
...ja, és a 4. Jól fejelőm meg a "B" csapatos kapusomSzal lesz ami lesz. Egyik szélső poszton egy fiatal suhanc lesz, nem is olyan rossz képességekkel
Jó lenne nyerni, de nagyon nehéz lesz. Bármi előfordulhat.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #12708 üzenetére
Most nézem, Te mit csináltál a stadionoddal?
10.100 férőhelyes. Alapból nem 12.000-es? -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #12708 üzenetére
Nálam az ifiknél nemsokára kiöregszenek a védőim, felhozom a kapusom, és mivel valszeg kp-t fogok ott is edzeni...
...szal vége a dicső "csak Olaf ver meg" korszaknak -
Napfénysüti
nagyúr
Nyert az ifim 4-2-re.
-
ftc
nagyúr
NC...hiaba remeken ment fel a KP-m ifibol... még midnig remek...
-
zsolli
addikt
No, próbálom bogarászni, de van ahol egybeírja a múlt hetivel
TSI: +18.730/-1.140
Formák: +7/-2
Avg. form.: 6,09 (végre 6 fölött)
Skill-up: 3 db (átadásból).Mindhárom speces kp-m formája engedi, hogy kezdő legyen. Mindegyiknek remek az erőnléte, és remek az átadása
Filippo Scagnoli, a Jól fejelő szélsőm...
...el fogok beszélgetni vele. A szezon első komoly meccsén nem kapott játéklehetőséget a csapnivaló formája miatt. Most szombaton megint egy kemény megmérettetés lesz, szükség lenne rá, erre kiállítatta magát múlt héten
Mondanom sem kell, pont most, hogy kéne, már megfelelő a formája -
r0by
addikt
Az én edzésem:
TSI: +12.130/-5.670
Forma: +3/-6
Skillup: 2Már megint van olyan játékosom, akinek kapásból kettőt esett a formája, pedig egyszer játszott a héten..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia