Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Mai edzés
:
TSI: +9.010/-2.110 (vettem egy playát).
Formák: +3/-8
Skillup: 0.A csapat TSI-je már stabilan 200.000 felett van az edző nélkül is
3 kp-m is 30.000 feletti TSI-vel rendelkezik, ráadásul az egyik középszerű formában is van
-
zsolli
addikt
Vagy a háttérforma romlik (csak szinten belül, és nem látod), illetve titáni szinttől a skill is csökkenhet, a játékos korától függetlenül. Tehát lehet, hogy szinten belül lejjebb esett a titáni védekezése. Várható, hogy leesik term. felettire, de tovább egyelőre nem fog zuhanni, és ott is szinten belül magason lesz, tehát olyan sokat nem fog befolyásolni.
Zs
-
plus44
veterán
Kor?
szerk: akkor biztos nem a kora miatt, valószínűleg a formaromlás miatt. Nekem is van ilyen (főleg mikor 3 szintet is esik a forma, bár olyankor leesik a TSI, majd le is sérül 3-4 hétre az illető...)
Patrick: Klub-Játékosok-egy kiválasztott játékos-jobb oldalt ott lesz a szokásos teljesítmény linkek alatt.
-
ftc
nagyúr
Normálish a titáni védőmnek folymatossan csökken a TSI-je?
-
Patrick
addikt
2011-12-08 13:15 » Kálmán Kiss (Titkár)
Híreim vannak számodra, új közlemény jelent meg Hattricktől:Új játékos statisztikák
Ma egy új oldallal gazdagodtunk, tele játékos statisztikákkal. Itt nyomon követheted, hogyan teljesítettek a játékosaid az elmúlt két szezonban, ahogy azt is, hogyan változott a formájuk, tapasztalatuk, erőnlétük és hogyan fejlődött a TSI-jük ez idő alatt. Az új oldalt a játékosok oldalán a "Korábbi teljesítmény" feliratú linken keresztül érheted el.
Ezek a statisztikák mindenki számára ingyenesen elérhetőek. Reméljük hasznosak és élvezetesek lesznek számodra!Valaki megtalálta? Mert én nem.
-
zsolli
addikt
Tegnap bánatomban vettem egy 28 éves kiemelkedő védőt.
Titáni a pontrúgása
Persze ez biztos lemegy természetfelettire, de belefér. -
plus44
veterán
Sajnálom a kupátokat, de ha vigasztal, akkor a következőre remélhetőleg, már én is érdemmel tudok pályára vonulni.
-
Patrick
addikt
K-ra utálom már a mcsak védelemből álló ca-s csapatokat... ez már nem az első és persze megint kikapok egy ilyen ... tól...
Baz+ kapott egy 11-es egy bal és egy job oldali CA-.t.
ODA véletlenül sem ahol a legjobb a támadása...
Na nem baj, jövőre két bivaly csatim lesz és utána meg bivaly védelmem, szét fogok b-ni midnekit a franmcba, mert k-ra elegem van most már.
4 gólt lő egy CA-zó csapat, jahh...
-
zsolli
addikt
A PH-s csapatból már senki sincs a kupában
Nálam mondjuk ez nem meglepő, de Patrick még mehetett volna.
Megint kifogott egy bivaly erős védelmű, CA-zó csapatotAz én kis csapatom hihetetlen, hogy ebben a szezonban mit művelt, le a kalappal. Plusz bevételek, plusz tapasztalat, magas TS, magas önbizalom, és a szurkolók is imádnak.
Sajnos beütött az első komolyabb sérülés, ami az öreg pontrugó hátvédünk pályafutásába kerül nagy valószínűséggel
Miatta nem fogok orvos-csoportot fenntartani, nem is hiszem, hogy meggyógyulna. Olyan hű-de sok pénzem nincs, de valakit néznem kéne a helyére
Majd a szezon felénél, az uccsó csapattal játszom az oda-vissza vágót, talán ott megengedhetem mindkét meccsen a PIC-et, akkor kirúgom az öreget, addig se csökkenjen miatta a TS.Zs
-
zsolli
addikt
Paaatrcik, rúgjááál gólt. 5 perc van még
-
zsolli
addikt
1-3 nálam
Középről rúgtunk gólt
Betojok
Patrick ellenfele vezet 4-3-ra
-
zsolli
addikt
Asszem meghalt a pontrúgóm
Kizárt, hogy fel fog épülni
Sok szép gólt köszönetek neki, nyugodjék békébenÁáááá, Patrick ellenfele vezetést szerzett, de szerencsére rá 1 percre Patrick egyenlített.
3-3
-
zsolli
addikt
53%-ban birtoklok
-
zsolli
addikt
Ajajj, Patricknál egyenlített az ellen egy kontratámadásból
Jaaa, nálam 0-3 oda, persze már 0-2-nél visszahúzódott
Patrick megint vezet 1-2
Amikor ezt beírta a meccsemen "33:29
Mára a széleken támadás volt Sörhas csapatának választása, és sikeresen passzoltak középről a szélek irányába, hogy megvalósítsák azt.", azt hittem lövünk egy gólt. Ilyenkor általában az szokott lenni. Erre kaptunk egyet -
zsolli
addikt
Patrick vezet 0-1-re
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10162 üzenetére
Sosem csináltam általános edzést, így nemigen tudom
A súgóban le van írva, szerintem a posztjuknak megfelelő főskill edzés kaphatják, de nyilván nem olyan mértékben, mint ha csak az lenne edzve.
A Tyúkásszal nem vicceltem, és látom Ő a legfiatalabb.
Viszont látom, hogy a 11 legfiatalabb volt a pályánA legfiatalabbakat megnézheted jsz elsődlegessel, szélsőjáték másodlagossal.
Legközelebb meg beteszed őket pl védőnek, és ott próbálsz kideríteni ezt-azt.Persze ha közben jön valami ifjú titán, vagy ezekről kiderül valami, akkor azzal foglalkozz.
-
ftc
nagyúr
Lehet eladom titáni védőm... kiderül a fejutásért folyo harcban.. nagy a fizuja..s tudok belőlle venni 2 playat is
Dupla pénzérrt tudom eladni mint vettem
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10155 üzenetére
Az a baj, hogy nekem ez a Youthclub igen csak bonyolult és nagyon bajosnak néz ki. Most még egyszer hagyom szerintem az egyéni edzést, pakolgatom a srácokat, aztán megnézem ki a legfiatalabb és azon belül is a legtehetségesebb és őt edzem mindaddig, míg nem jön jobb.
Ui: az edzéshez elég játékosonként 44. perc akkor, igaz? ha most egyénit edzek, azzal nő a most már felfedezett képesség játékosonként? Vagy az egyéni edzés csak arra való, hogy rájöjjek, kinek milyen szinten van most az adott képessége és ha váltok mondjuk gólszerzésre, akkor az adott poszton játszó, tegyük fel 2 játékos gólszerzését fogja edzeni?
-
zsolli
addikt
Csapatrangsor:
Csapat Helyezés Csoport
1 Sörhas 4 087 2. ebben a csoportban: VI.622 -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10154 üzenetére
Na vagyok. Sorry, 2 napos meetingen voltam, most értem haza
Érdemes a fiatalokra és a frissen húzottakra koncentrálni.
Amíg nincs konkrét tehetséged, addig mindenkit variálgass a szerint, hogy milyen teljesítményt nyújt (csillagozás). Vagy általános edzést adj, vagy a fiatalabbakat nagyjából egy posztra betéve variáld az edzést, így róluk hátha kapsz érdemi infót.
A Youthclubba a mérkőzésekhez hozzá lehet rendelni az edzés kiértékelését. Ott leírja, hogy melyik duma nagyjából mit takar.
Zs
-
plus44
veterán
Na megjött ez első ifi edzésjelentésem:
Péter Kruzsicz nagyon jól játszott, ezt mindenképp említsd meg neki, ha találkoztok! (szerintem ez semmit nem jelent)
Richárd Magyar Szélsőjáték képessége úgy pocsék szinten lehet a jelenlegi tudásszintje mellett. (jelenleg pocsék, de a maximumát nem tudjuk)
Nem igazán hiszem, hogy Vilmos Pető összességében túl sokat tudna fejlődni itt nálunk az akadémián, főnök. (semmit nem jelent, talán annyit, hogy egyik posztra sem jó?)
Hunor Östör meglehetősen kiszámíthatatlan, már messziről lerí róla. (kiszámíthatatlan spec.)
György Karsai a továbbiakban fikarcnyit sem fog fejlődni a mostani Védekezés edzéstől. (megnéztem, a jelenlegi csapnivaló és az is marad)
Mellékesen muszáj megjegyeznem, hogy Richárd Magyar Gólszerzés képessége megfelelő szintet is elérhet. (gólszerzése ismeretlen, a maximális pedig megfelelő lehet)
Oké, akkor minden jót!
Van valami teendőm? Maradt 3 játékosom, akik nem játszottak, őket becserélem majd, hogy megtudjam milyenek, de akkor senkire sem kell ráfeküdnöm, hanem maradhat az egyéni edzés, amíg nem húzok valaki nagyon jót. (ui: akikról semmit nem tudtam meg, pl. a 15 éves Tyúkász srác, velük mi van?)
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10148 üzenetére
Tudom, benéztem, de akkor már ment a meccs, mikor rájöttem. (reméltem, hogy nem veszed észre!
)
szerk: amíg nem tudom, hogy ki milyen skillekkel rendelkezik, addig az egyéni edzés a megfelelő mindkét helyre igaz? Mikor váltsak védés meg esetleg védekezés (vagy ami épp a mellékskill lesz) edzésre? Ha olyan játékost húzok? Vagy mindig annak megfelelően adjam az edzést, hogy ki a legtehetségesebb és legfiatalabb játékos?
r0by: 44., vagy 46. percben., lényeg hogy fixen játszon az adott emberke 44 percet minimum. Amúgy fentebb írta Zsolt, bár igaz nekem, de rád is érvényes a dolog: azért jó hamar kezdődő 4 fős csoportba menni, mert kiszámolta, hogy így több mérkőzést játszik, mintha 6 vagy 8 fős csoportokba lépnél be. (ugyanis ha lejár a csoport, akkor gyorsan kilépsz és belépsz a következő, leghamarabb kezdődő 4 fősbe és ilyenkor 2 meccset játszol az adott héten)
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10146 üzenetére
Első ifimeccsét megnyeri...
...betojokMááákos
Az a József Tyúkász remélem jó lesz. Nagyon fiatal, remélem sok szép dolog kiderül róla. Megsúgom, van egy sikeres menedzser, akinek a vezetékneve Tyúkász, mert gyűjti az ilyen nevű playákat. Gyúrd ki a kölköt (ha nem lessz nála sokkal tehetségesebb, más skillel rendelkező), és valszeg megfizetik
Jaaa, igen, bármikor kirúghatod asszem. A lényeg, hogy helyette csak jövő hét szombat hajnaltól tudsz ismét elfogadni valakit.
Zs
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10145 üzenetére
Na ezt felvésem!
Első ifi meccsemen 3:2-re legyűrtem az ellenfelem, lett pár 4 és 5 csillagos játékosom, őket hagyom a helyükön, a 3 és 2 csillagosokat megvariálgatom. Zsolt, az a szegény játékost, akit harmadikként muszáj volt felhívnom, őt csak egy hét múlva (tehát a köv. játékosfelhívás előtt) tudom kirúgni, vagy már egyből szélnek ereszthetem?
-
zsolli
addikt
A gyógyulás frissítések (jegyezzük meg, mert én is mindig elfelejtem
).
Hétfőn: 1,
kedden: 2,
szerdán: 0,
csütörtökön: 2,
pénteken: 2. -
zsolli
addikt
Jó kérdés
Az a baj, hogy ha sok olyan játékos van, akinek nem tudod a jelenlegi gólszerzését, vagy lehetséges átadását, lehet, hogy az edző másokról fog beszélni.
Az a baj, hogy nem tudom, mi változott most. Lehet, hogy most már mindenről beszél...
Na de majd meglátod. Végül is nagy baklövést nem csinálsz. A srácod kap gólszerzés edzést. Tedd mellé a 2 legfiatalabb alapembert, hátha...
-
zsolli
addikt
Oké drusza, értem
A srácra kerek egy szezonod van. Holnap lesz 16 éves. Reméljük, hogy aránylag magas szinten áll, és ki tudod maxolni, ill. vannak jó kis mellékskillei.
Nálad elsődlegesen a gólszerzést tedd be, másodlagosan meg pl. az átadást. Hátha megmondja annak a maxát az edző.
Bár amilyen mákos vagy, meg fogja mondani
Jó kis playa lehet, főleg ha kap egy Jól fejelő spec-t
-
r0by
addikt
Azt nézem egyébként, hogy a 16 ifijátékosomból 10 több, mint 16 éves.
Akkor ők igazából felejtősek ugye? Úgy értve, hogy egy szezont el kell tölteniük ahoz, hogy felvigyem őket a felnőttbe, de így már bőven túl lesznek a 17 éven. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #10133 üzenetére
Te vagy a mákos akkor is, nekem csak szerencsém volt most, ami tényleg ritka az én életemben
Ennyi idős, 15 éves és 111 napos. Azt szűrtem le a beszélgetésetekből, hogy ez még talán jó kor, így 17 évesen fel tudom majd vinni talán.Azért vagyok r0by (kis "r"-el, a nagy az nem mutat jól
). mert régen mikor még tinédzser voltam (20 évvel ezelőtt), akkor valaki leszólított robinak és annyira vicces volt a bandában, hogy rajtam maradt. Aztán időközben mivel eléggé kocka vagyok, ráadásul programozó vagyok, az "o" betű átalakult 0-vá, a r0by meg rövidítés lett, aminek elég sok értelmet lehet adni a programozásban
-
zsolli
addikt
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10130 üzenetére
Azért, mert mint írtam arra számítottam, hogy lebirtokol. Remek játékszervezése van, gondoltam, hogy majd kicsit megtámogatom a kp-t. Viszont ahogy nézem, nem igazán jött be a birtoklás szempontjából. Reméltem, hogy plussz birtoklással még esetleg 1 helyzethez jutnék, amit ha értékesítettem volna, akkor döntetlen lehetett volna a meccs. De nem így történt sajna.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10129 üzenetére
Lehet multiskilles, és lehet 28-30 éves, de kérdés, mennyi pénzed lesz rá, ill. rá mennyit szánsz.
Pl. lehetne pontrúgása is magas, és akkor amellett, hogy Ő a csapatkapitány, lehetne a pontrugó is.
Jaaa, csapatkapitánynak az a legalkalmasabb, akinek az alábbi szorzás-összeadás után a legtöbb pontja van:
(Tapasztalat x 3) + (Vezetői képesség x 2)
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10126 üzenetére
Jajj, ne hülyéskedj, nem tarthatod észben legalább 6-7 ember csapat adatait.
Igazság szerint arra gondoltam, hogy a kapusomból befolyt összegből vennék jóféle hátvédet és akkor egy úttal úgy néznék, hogy belőle lenne az új edzőm is, csak félek, hogy nem találok olyat, aki jó lenne (ne legyen öreg, tehát ne legyen sérült, legyen nagy tapasztalata, de ez alapból kizárja a fiatalságot, valamint legyen magas a vezetőije és a védekezése is, mert nem baj ha nem multiskilles, ez legyen a legnagyobb baj!)
r0by, egyből belehúztál a tutiba, beszarás.
-
koxos:8]
senior tag
Nyertem 4-0-ra de, az egyik kp-m és a legjobb csatárom is lesérült.
Ekkora szopót mint mostanában van nálam, még nem láttam. -
r0by
addikt
Hm, engem is Zsoltnak hívnak
Közben megalapítottam én is az ifi-akadémiát. Első hívásra egy ilyen játékost talált a megfigyelőm, amit el is fogadtam kapásból:
Összességében nézve ő szerintem egy megfelelő szintű játékos. További edzés nélkül Átadás képessége középszerű szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Gólszerzés képességet is elérhet.
Gondolom akkor őt csatárnak kellene beraknom. Jól tévedek?
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10125 üzenetére
Oké Dávid
Én Zsolt vagyokElőször is elnézésedet kérem, teljesen kész vagyok
Meg voltam róla győződve, hogy VII-es ligában vagy
SorryVehetsz akkor egy olyat, akiből később edző lesz, de próbálj olyat venni, aki igen erősen hasznára van a srácaidnak a képességeivel is. Ehhez az kell, hogy kipécézel pár olyan csapatot a ligádban, akikkel a köv. szezonban harcoltok a kieső helyért (ügye a feljutókat nem tudhatod, milyenek lesznek), és olyan poszton erősítesz, hogy avval növeld ellenük az esélyeidet.
Zs
Ui.: b@sszus, így benézni az osztályt
Nagyon ciki
Jaaaa, igen, az uccsót fogadd el. Én is csak ma délután hívtam fel Őket, mert tegnap este korán feküdtem, ma meg hajnalban keltem, mentem melózni. Nekem ilyet hozott utolsónak:
"Nos, Corvinius Preuss 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül csapnivaló szintre is léphet! "
Lehet, ez is kapus
Nem tudom, meglátjuk, de legalább 15 éves. Beteszem ide-oda, hátha.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10119 üzenetére
na majd böngészgetek, hogy merre hány méter.Egyébként VI. osztályban vagyok, tehát akkor aktuális lenne egy jobb edző, nem?
Közben benéztem az ifikhez: 3 megfigyelő, ebből egy semmit nem talált, az egyik egy 16 éveset, de meg akartam nézni a harmadikat is, aki ezt találta:
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Balázs Patfalvi, és 17 éves.
További edzés nélkül Védés képessége pocsék szintű marad. Ha fejlesztjük Átadás képességét, rövid időn belül csapnivaló szintre is léphet!
A korábbi tanácsod alapján akkor ezt fogadjam el, majd egy hét után rúgjam ki?
(jah és kicsit személytelen már ez a plus44 ismerősök között, legyen Dávid inkább!
)
-
zsolli
addikt
Biztos segít valamit a hazai pálya. A baj az, hogy (ha jól emlékszem) mindketten levédekeztétek a másik támadását. Ilyenkor lutri, hogy a kapott helyzetekből kinek megy be egy gól
Még akkor lett volna rosszabb, ha benyomja az ellentámadást. Mert akkor a gyenge helyzetein túl, még a levédekezett támadásaidból is helyzetet generálhat.
Mind1, nekem tetszenek a védőid és punk-tum
Nézzétek meg Ryan Tax csatáromat. A szezonban 10 gólt lőtt már. 5-t bajnokikon, 5-t a kupában
-
zsolli
addikt
1 éve játszom, úgy rémlik már azóta így van, de fene tudja, mióta
Plus44, szerkesztem fent a hsz-emet. Még R0by megszól, hogy sokat írok
Ja, 2. vagyok a bajnokságban. Helyet cseréltem avval, akit most megvertem 5-0-ra.
Helyzetkiosztás jó volt mi? 105-ös támadással nem kapott helyzetet a 46-os védelmem ellen.
Na, emiatt nem tudom előre az eredményt Plus44. Ilyet nem lehet előre megjósolni
Lehet, hogy elver 0-6-ra. Kinél ellenkezzek?
-"Hééé, a csávó bevert 6 gólt!!!!"
-"Igen, erős támadása volt, neked meg nem volt védelmed."
-"Na de birtokoltaaaaam!!!"
-"Ez van."
- "A@&#}d!!!" -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10114 üzenetére
Pill. muszáj elszívnom egy cigit
Mindjárt jövök.
Itt láthatod, hogy mi mennyibe kerül: edző-konvertálás.
Szerintem neked még nem annyira fontos a magas vezetői képesség, mert nem nagyon kell még a PIC-PIN-MOTS.
De mivel egy szezont nálad kell töltenie, így előre be lehet tárazni. Én azt mondom, hogy VII-ben nem kell. Juss fel VI-ba olyan csapattal majd, amivel nagy eséllyel bent is tudsz maradni. Ott vagy a bennmaradáshoz, vagy majd később, mikor V-be feljutáshoz kell, akkor használd.
Az alsó táblázat azt írja, hogy pl. gyenge vezetőivel 2 milla. Ezt nem értem, de sebaj
A lényeg, vegyél magas tapasztalatú, és olyan vezetői képességű playát, amilyenre szükséged lesz (már vezetőire). Látod, hogy minél tapasztaltabb, annál olcsóbb a képzése.
Avval kalkulálj, hogy olyat vegyél, akit utána nem fogsz tudni eladni (leváltott edzőt csak játszatni, vagy kirúgni lehet). Idős playa kell Neked, olyan posztra, ahol szükség van erősítésre. Ha olyat tudsz venni, akinek a képességét az "A" csapatban is kamatoztatni tudod, akkor avval is lehet kalkulálni, hogy még nálad is nőhet a tapasztalata, és akkor még olcsóbb lesz a képzése.Zs
-
ftc
nagyúr
310590554
Most sélrült vagy nem?
-
r0by
addikt
Hm, kikaptam 1-0-ra idegenben.
Viszont megnézve az értékelést, 1 picit azért jobb voltam. Na mind1, csak 1 góllal kaptam ki, ami bíztató. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #10112 üzenetére
Bizony ám! Már régóta meg akartam kérdezni, csak az ifi csapat bezavart: pénzügyi szempontból melyik éri meg jobban, melyik olcsóbb? Ha veszek egy játékost és megteszem edzővé (de ugye az 16 hét), vagy ha egyszerűen külsőst hívok? Ha esetleg előbbi, akkor milyen adatokat kell néznem neki?
-
ftc
nagyúr
A mai meccsen eddig nc
-
Gonosz15
aktív tag
3-1 oda :S De legalább lőttem góólt
-
r0by
addikt
A vendégek előtt egyenlítési lehetőség nyílt, amikor Achim Krabbe váratlanul teljesen tiszta helyzetben került szembe a kapussal, de csak a fejét foghatta, mert lövését a kapufa hárította.
Nem hiszem el
Tuti mára a vereség -
Patrick
addikt
Csak 53% ide és még is 4-0 ide, ez érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest