Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
E heti edzés
ez a vélemyénem siralmas
-
plus44
veterán
válasz
koxos:8] #9796 üzenetére
Örülnék, ha már ott tartanék, hogy eladhassam őket, mert most pont a rossz korszakban vagyok. Nincs pénz, csak mennek a napok, és minden edzés nagyon fontos a végelszámolásban. utána ha már lesz pénz, akkor vehetek pár jó játékost, tovább juthatok a kupában, onnan megint jön pénz, megint tudok gyűjtögetni, tehát akkor már magától is forog kicsit a mókuskerék. Jelenleg én tolom csak, de már izomlázas a karom.
-
plus44
veterán
Nálam ilyen -3 formaromlás van csak emberenként, semmi különös...
(ilyen összesített edzéseredményt hogy alkottok? összeszámoljátok?
)
-
zsolli
addikt
Fenébe, nagyon rossz edzésem volt ismét
TSI: +6.750/-2.160
Formák: +3/-7
Skillup: 0
Erőnlét: 1 csökkenés
Tapasztalat: 5 embernek nőtt.6 belső kp-ból csak 1-nek jó a formája, 2-nek megfelelő, 3-nak középszerű.
-
Patrick
addikt
Kapusom nagyszerű és remek.
-
r0by
addikt
-
ftc
nagyúr
HO elmehet ahova gondolom
kupa ugye kiirta siman nyerek...erre kaptam laza 5-t....jévúre côl a V. kér
-
zsolli
addikt
Más: R0by kupameccsével kapcsolatosan (most olvastam vissza) eszembe jutott valami, de nem vagyok benne biztos...
Úgy rémlik, hogy büntetőnél a pontrugó játékos pontrugásával számolunk, de pl. 11-es párbajoknál már a gólszerzéssel. Sugóban utána tudok nézni?
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #9778 üzenetére
Elméletileg én is hozom az "elvárást", bár jobban belegondolva, az a szurkolói hangulatra lehet hatással.
Mi kell a menedzsereknek? Sok lóvé legyen a számlán vagy mi?
2 heti mérlegem plusszos, és most van kb. 100 millám pluszban.Kizártnak tartom, hogy van akinek az 1 heti mérlege is plusszos legyen. Bár fene tudja. Mindegy, mivel jelenlegi keretemmel is tuti bent tudok maradni a ligában, így nem veszek új játékost (max. ha "kinyírják" az öreg pontrugó hátvédem, akkor helyette nézek valami öreg rutin-rókát), így a stadionomat bővítem minimum 30.000-re a mostani 22.000-ről.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #9776 üzenetére
Többet kapsz, mint én.
Én 4. vagyok jelenleg a bajnokságban, és a csoport közepére várnak.
Nálad mi az elvárás, és hanyadik vagy?Vagy ez attól függ, hogy milyen a bevétel-kiadás?
Zs
Ui.: ja, jó lenne egy brutál edzés. Melózom, így csak késő este otthon látom, mi a stájsz a srácokkal. Bár ha valamelyikőtök beír egy össz TSI-t, az valamit csak segíthet
Most ~194.000 körül van, ebben nincs benne az edzővé kinevezett szélsőhátvédemé, aki kb. 17.000-s TSI-vel rendelkezik. -
zsolli
addikt
Számolgattam. Kb. 23 éves 90 napos (de legyen 24 éves) korukra elméletileg titáni jsz és kiemelkedő-ragyogó átadásuk lehet. Persze ez nem biztos
Szűrésben néztem a titáni jsz-t és nagyszerű-ragyogó átadást. 640-650 milla az alsó kikiáltási ár.
-
zsolli
addikt
Megnéztem a 6 belső kp-m jelenlegi árbecslését. Mindegyiknél a középárat (alacsonyabbat) néztem. Az alapján (ha annyiért elvinnék Őket), 6-ukért kapnék most 2 milliárd 684 milliót
És még hol van az átadás, és végül a minimum titáni szint?Jelenleg 1 kivételével mind wc jsz-űek.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #9769 üzenetére
Nem semmi basszus, hogy 1 hónap alatt megduplázod az árát
135 milláért vetted, és már most van rajta 350 millás licit. Nem is edzetted, max. forma-erőnlét változhatott, és ráadásul 3 hetes sérülése is van.
Megyek is jelentem a GM-eknek
Komolyra fordítva, szép kis haszon lesz rajta.
Zs
-
Patrick
addikt
Kéne egy jó edzés az biztos. Kapusaim nagyszerű, illetve remek szintre lépnek.
Nálam is minden jó és oké. Sérült kp-t eladom, van is rá vevő és veszek egy másikat pár napon belül. -
zsolli
addikt
Helyzetjelentés az esti edzés előtt:
Csapatszellem: mámoros (8)
Önbizalom: teljességgel önelégült (9)
A szponzorok hangulata: fellegjáró (7)
A szurkolók hangulata: karneváli (10)
Célkitűzés a szezonban: Jó lenne a mezőny közepén végezni (3)És érdekelne, hogy nektek (R0by, Newpest, Atomic Director) VI-od osztályban jelenleg mennyi a szponzori pénz? Ez lehet a helyezéstől is függ, nem tudom.
Nekem a most pénteki pénzügyi frissítésnél ennyit fog elszámolni: 16.244 eFt.
A csapatban jelenleg nincs sérült (sem tapaszos), és csak 1 emberemnek van 1 db sárga lapja.
Mindenkinek hatékony edzést illetve gyors gyógyulást a sérülteknek.
-
zsolli
addikt
Nagyon sajnálom, főleg, hogy nem tudtam szurkolni a 90'-es "lefújás" után.
Az értékeléseket most nem tudom megnézni, de a többiek azt mondják, Te voltál az esélyesebb, így duplán sajnálatos.
Ettől függetlenül a mi szintünkön szép egy ilyen kupamenetelés, így mindenféleképpen gratulációt érdemelEste majd megnézem, ki lett a köv. kupaellenfelem, de most már biztosan szopó lesz nekem is. Sebaj, egy plusz bevétel, ill. PIC a TS-nek.
Zs
-
koxos:8]
senior tag
Végállomás van a kupában nekem.
IV. osztályú csapatot kaptam, legalább egy meccsel többet lazázok majd, + egy kis bevétel is lesz. -
r0by
addikt
Grat mindenkinek
Én még mindig csak várom az apró pici gólocskámat. De nem jön.
Akkor most majd 11-esek lesznek?
Sajna elég fos pontrugóim vannak -
Patrick
addikt
Hogy eltűnt Mindenki.
Én 2-re megyek melózni.
-
Patrick
addikt
OK, kupában továbbjutottam, a pénzügyi mérlegem +33 millában van. TS földi paradicsom, önbizalom kissé túlzott, szponzorok fellegjáró, szurkolók szintén.
Hétvégi bajnokin még is csak verhető az ellenfél, nincs KP-ja, igaz nekem sem, de 4-4-2-ben is jobb lesz a KP-m bőven, mint neki.Szóval nincs semmi gond a kedvenc magyar KP-mat kitettem a piarca, nincs időm 3 hetet várni, hogy meggyógyuljon.
-
Patrick
addikt
3 hétre sérült le a kp-m bazmeg a kurva életbe, épp, hogy megygyógyúlt kettő, most jön a követklező...
-
zsolli
addikt
B@sszus, R0by lőjj már gólt
Mennem kell angolra, meg melózni, így nem fogom tudni nézni a hosszabbítást.
Zs
-
zsolli
addikt
Yesss, Újpest vezet 3-2-re
-
zsolli
addikt
Ííííjjjj basszus. Újpestnél kiegyenlítettek
-
Patrick
addikt
Hihetetlen bazeg, nem értem komolyan.
-
plus44
veterán
Omg!! Nagyon jók vagytok!!
-
zsolli
addikt
Ááááááááá, Ryan Tax 4. góljaaa
6-3
-
senior tag
Zsollinál 5-3.
Ráadásul mesterhármas. -
senior tag
Érdekes, hogy kreatív taktikát nyomok, de még nem abból helyzetem se volt.
60. percben jön majd Patrick csatára, Vanczák, hátha üt majd egy gólt.
Lőtt egy gólt, 2-1.
-
DopeBob
addikt
Még én is izgulok :-)
Jó lenne még egy kört kihúzni a kupában, kell a pénz, de főleg a tapasztalat :-)
Egy szintel magasabb ellent kaptam, eddig 1-1 sikerült egyenlítenem.
-
zsolli
addikt
64%-ban enyém a laszti. Szerintem lesz még 1-2 érdekes esemény nálam is.
Zs
-
plus44
veterán
Piszok mazlistak... Dől a lé, izgalmas a meccs én meg itt vagyok egy sima kis baratsagossal.
-
r0by
addikt
Oh, ellenfelemnél:
36. perc: Helge Hanssen (VBMV) csúnyán meglökte a labdáért vele versenyt futó másik játékost, ezért azonnal és végleg lezavarták a pályáról.
Ki kéne használni basszus.., húúú de mákos vagyok.., kiállítás után egyből helyzet neki. Ennyit ér kb. az emberfölény
-
zsolli
addikt
R0by a máááákos
Kiállították az ellenfele középpályását
És szerencsére kimaradt egy helyzete az ellenfelének
-
zsolli
addikt
3-2 ideeeeeeeeee
Szöglet + fejes góóól, végre már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem kell májusig várni az új flipes Motorolákra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest