Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Felhoztam az első ifim. Ha valakit érdekel lehet vinni a csatárnak valót
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #12893 üzenetére
A felnőttem viszont sima 5-0-ra kikapott de erre számítottam. Lehet ki fogok esni a szezon végén.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ejha nyert az ifim 4-2-re és az egyik csatárom 10*-os értékelést kapott ilyenem még sose volt.
-
Buffalo13
tag
Én PIC-el meek eddig 5-0-ra,két tatám rúgott gólt
, a 20 éves csatárom,meg két szélsőm...és még van hátra 20perc.
-
zsolli
addikt
Medvebólé múlt héten 0-3-ról jött fel, igaz 3-4-re...
-
zsolli
addikt
Rohadt Medvebólé, lefizette Mahailo Bajalović-ot, a kp-mat
Kihagyott 2 helyzetet, és felrúgott az ellenféltől egy embert a 16-oson belül.
Még szerencse, hogy jó kapusom vanZs
-
Gonosz15
aktív tag
Első félidő után idegenben 0-0. Én a 7. vagyok ő a 3. a bajnokságban. Olyan 1-2 gólos vereséggel ki is békülnék.
A félidő nagy részében irányító Mencseszter fölényét jelzi a magabiztos 68 százalékos labdabirtoklási arány. :// -
Jakuu
őstag
Olaf bekaphatja a szabadrugas eventjet, ami kb nalam 2 szezonban egyszer van, pedig van jo pontrugom.
-
Patrick
addikt
Nálam meg 30 perc és semmi. 22 000 TSI az össz csapata, SZTETEK?
-
Jakuu
őstag
válasz
zsolli #12878 üzenetére
Varatlan alkalmazashiba lepett fel nalam.
A frenc gondolta volna, hogy uj felallast probal ki nalam a gyerek es en hulye meg le piceltem.
Siman verhettem volna, ha nem teszem. Na de most mar mindegy. Ugy is forditani fog, biztos vagyok benne, mert igy a kozeppalyam meg tovabb gyongult. -
zsolli
addikt
Jakuu vezet, az ellenfele meg felállási zavarodottságot kapott. Jó lehet ez még
-
Patrick
addikt
24916 néző még az 50k fele sincs meg, pedig szezon első kupameccse óta nyerek... szánalom...
-
zsolli
addikt
Köszi (és Napfénysütinek is).
Utólag akkor Neked is boldogot. A lányomnak és anyósomnak van 19-én, nekik múlt héten tartottuk, ill. akkor az enyémet is hozzácsaptuk.
Tegnap egy kis meghitt szalonnasütés volt. Ma talán átjön a cimbora egy kis ivászatra, de nem biztos.
Mellesleg az Ő fiának is ma van a szülinapja -
r0by
addikt
Nálam részben felhős idő, úgyhogy remélem telt ház lesz.
Sajna melózom, s valszeg a második félidő felénél eltűzök haza, s addig megnyugtató előnyt szerzek
Amúgy hajrá mindegykinek! -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #12866 üzenetére
Hááát, ez bonyolult, sok mindentől függ, hogy milyen hozzáállást válassz.
Edződ vezetői képessége, jelenlegi TS, köv. kupa- vagy bajnoki ellenfél elleni célok és esélyek, aktuális ellenfél elleni célok és esélyek, bajnoki célkitűzés, és annak %-os teljesülése stb... -
Napfénysüti
nagyúr
Normált mikor érdemes játszatni?
-
Patrick
addikt
Nálam sima győzelem várható pic-el fűszerezve, sajnos Budapest régióban szakad az eső, szóval telt ház kizárva, sajnos...
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #12863 üzenetére
Biztos PIC-el, meg kell lepni egy gyors MOTS-szal
Na, csak vicc
Mindenki: nadrágot felkötni, a védelem b@ssza előre, és eggyel többet rúgjatok, mint az ellen
Én elméletileg a meccsem "toronyesélyese" vagyok, de félek ilyesmit kijelenteni, mert Medvebólénál sosem lehet tudni...
Téglagyár tulaj nélküli lett. A 7. fordulóig még hozza a srácait, de utána már bot lesz. Én már túl vagyok rajta, remélem a többiekkel is ilyen erős felállásban fog játszani. Úgy értem, hogy a felállás adott, de a formák ilyenek legyenek, ill. ne hiányozzanak kulcsjátékosok. Tavaly is az élmezőnyből én cumiztam vele a legtöbbet, mert ellenem sosem volt sérültje vagy eltiltottja.
Zs
-
Jakuu
őstag
Sok sikert a mai merkozesekhez. Ma es a szerdai kupamerkozesen en lazazok szoval boritekolhato a vereseg.
-
ftc
nagyúr
Nah eladtam a kp-m 1 409 000 € -t a nyereség 1 000 000 EUR...
2 remek s egy vilagklasszis van a KP-n
-
DopeBob
addikt
Én lehet, hogy nagyon elszúrtam a szezonomoat. Mondjuk nem nagyon volt már más választásom, el kellett adnom az egyik kapusomat, rengeteg fizetést kért már. Most viszont oda a jó kis védelmem :/
Az árából pedig csatárt vettem, lehet, hogy ez volt a második hibám.
Nem értem, hogy miért ilyen gyenge a középpályám, amikor ott vannak a legerősebb embereim
-
Napfénysüti
nagyúr
Wow, nyert az ifim 2-1-re idegenben egy nehéz meccsen. Alakul az utánpótlásom.
-
zsolli
addikt
Tegnap megnéztem, és ha nagyon akarnám, akkor az egyik oldalon akár 12-es támadást is tudnék csinálni
Asszem most 11-es lesz, egy 7-es védelemre. A másik oldalon egy 8-as, 9-es támadás megy egy 4-es védelemre. Önbizalmam szuper (kérdés, hogy a péntek esti frissítésnél mennyire csökken), birtokolni is fogok több mint 60%-ban, tehát elméletileg nyerek.
PIC-elhetnék is, de nem merek Medvebólé ellen
Túl mákos csapat, kreatív taktikával, és hatalmas erőnléttel, így nem merem most ezt bevállalni.
Zs
-
plus44
veterán
Hállelujah!!!
TSI: +8980 / -530
Átlag forma: 5,14
Forma: +10 / -2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SkillUp: 1 (persze a másik kapusom 12,98-on állt meg...) -
Gonosz15
aktív tag
+1800/-3310 +9/-8
Az egyik fiatal jól fejelő csatárom alakul...
PlayerID=336987643 - Gólszerzés: kiemelkedő(10) -
r0by
addikt
Az én edzésem:
TSI: +8700/-7540 (ebből a 3 hétre lesérült játékosom -4870)
Forma: +4/-2
Skillup: 2
Erőnlét: +2 a két 17 éves ifjonc védőmnélCsak tudnám miért ez a nagy TSI csökkenés. Talán mert kiestem a kupából?
Szurkolói hangulat karneváliról(10) fellegjáróra(9) esett, ehhez képest a 7 szurkoló helyett csak 5 jött -
zsolli
addikt
Ne légy türelmetlen
Itt leellenőrizheted, mikor kéne lépnie.
Én megnéztem, hogy 17 éves 2 napos srác (ha jól látom így hoztad fel) remek szint aljáról, 100% edzésintenzitással és 12% erőnléttel (nem tudom, mennyi nálad) 17 éves, 33 napos korára lépi meg a nagyszerűt.
Tehát 2 hét múlva (vagy jövő héten, de én szint aljáról számoltam).
Igaz, nem tudom az edzésbeállításaidat, de nincs semmi baj a sráccal, ne aggódj
Hozzászoktál a megfelelő ifikhez, akik hamar lépnek jóra. Most kérem remek szintről kell nagyszerűre lépni
-
zsolli
addikt
Mai edzés:
TSI: +16.860/-2.380
Formák: +7/-5
Átlag formák: 6,18 (6,09-ről).
Skill-up: 4 db (átadásból).Na, már 2 szélsőmnek nagyszerű az átadása, 5 belső kp-nak meg remek.
-
Patrick
addikt
Az új kapusom, aki jó védekezésű szintet lépett pocsékra.
1 edzés elég volt neki, mint tudjuk, aztán az erőnléte is középszerűre lépett. Őt majd titáni vagy földöntúlira fogom edzeni, a pontrúgást is fel akarom tolni majd jóra neki. Remélhetőleg kb 1-1,5 milliárd bevételt tudok kihozni belőle.
A másik kapja a cuccost, kiemelkedő 17 évesen és kb még két edzés és ragyogó lesz, szóval még 17 évesen ragyogó lehet, ilyen kapusom sem volt még.
-
ftc
nagyúr
Eladó: 254795212
-
zsolli
addikt
Ha holnapig nem lép be, akkor Téglagyár tulajdonos nélküli lesz
-
Jakuu
őstag
Jovoheten mar PIC megy ahogy latom, talan elverhetnem, ha nyomnek egy MOTS-t, de feleslegesnek tartom a fel csapatot kizsigerelnem..
-
Patrick
addikt
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12832 üzenetére
Grat a továbbjutóknak!
Ha nem nyomom rá a PIC-et, akkor akár lehetett volna esélyem. Ha meg a legerősebb csapattal álltam volna ki, akkor szerintem simán nyertem volna, de akkor meg az előző bajnoki meccsem került volna veszélybe.
Túl sok a ha, utóbb meg már okos az ember. Na nem baj, így is rekord körig jutottam el
A szomorú az, hogy sikerült összeszednem egy 3 hetes sérülést, valószínűleg orvost kellene felvennem, mert most nincs egy sem.Patrick: a mai ellenfeled meg 824k TSI-s volt, ha azt így leiskoláztad..
-
Patrick
addikt
Elég durva ellenfelet kaptam kövi hétre (900 000 TSI
), jelen pillanatban nem tudom mit csináljak.
Középen támad. Középen le tudnám védekezni valamennyire talán. Kp-t birtokolnám talán 55 %-ban és elvileg a széleken meg tudnám verni. Vagy is újabb mots kellene a hétvégi pic után. Meglátjuk milyen edzésem lesz.
-
zsolli
addikt
Na, vagyok, felkeltem.
Patricknak és Jakuu-nak gratulálok a kupa-meneteléshez
r0by drusza, majdnem megvolt, szépen helytálltál. Sajnálom a kiesést. De legalább nem sokkal kaptál ki. Gondolom az önbizalom nem nagyon esett. Gratu az eddigiekért, szép volt
Én meg egy laza 11-1-t nyomtam
-
Jakuu
őstag
4:0
Jovoheten is lehetne, egy ilyen ellenfel. -
Patrick
addikt
3-0 11 perc alatt.
-
plus44
veterán
Sok sikert mindenkinek, főleg a kupásoknak!
-
Jakuu
őstag
Sok sikert a mai merkozesekhez.
-
zsolli
addikt
Huhh, elvitték a kapuspalántámat.
66,2 milláért vitték el
-
Patrick
addikt
Drukkoljatok nekem holnap a kupában, jó lenne nyernem!
Sztetek mennyi esélyem van?
-
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #12814 üzenetére
Én kötöttem még múlt héten.
Nem kapust, hanem kapuspalánta-ifit árulok
50 milláért tettem ki, lehet, hogy sok
-
zsolli
addikt
Uraim mai-holnapi kupa-barátságosra felállás kész?
Kupameccsesek pontrugókat ne felejtsék el beállítani
-
zsolli
addikt
Hihihi
Buffalo írt a HT fórumon nekem. Nem merek válaszolni, mert ott ez szerintem OFF, de köszönöm szépen a kapuspalánta dicséretét.
Amúgy nézegettem a 17 éves kapusokat a piacon, és az egyikre láttam, hogy licitáltál. Kapust fogsz edzeni?
-
zsolli
addikt
A fiatal kis szélső-palántám azért szépen helytállt a nagy rivális ellen. Ügyes kis srác, sajna spectelen, de hát ez van.
Most így néz ki:
Védés:...............1/20 katasztrofális
Védekezés:........5/20 középszerű
Játékszervezés:..7/20 jó
Szélsőjáték:.......7/20 jó
Átadás:..............7/20 jó
Gólszerzés:........3/20 csapnivaló
Pontrúgás:..........2/20 pocsék -
r0by
addikt
válasz
zsolli #12802 üzenetére
Grat hozzá!
De érdekes, hogy a nagy TSI-hez kicsi HTMS pont társul.
Én is jövő hát vasárnap hozhatnám fel az első játékosom, akkor lesz 17 éves. Gólszerzésből maxolt, átadásból viszont még nem. Hogy maxoljon, kb. 1-2 mérkőzés kellene neki, így valószínűleg még marad annyi ideig, hátha több lóvét tudnék érte kapni.
Azt nem tudom, hogy a vezetői képesség függ-e valamitől, vagy totál random az egész. Csak azért kérdezem, mert végig ő volt a pontrugóm és a csapatkapitány is -
zsolli
addikt
Mostanában nézegettem 17 éves kapusokat a piacon, még is mennyiért keltek el. Mondom az enyémnek pocsék a védekezése, de gyenge a pontrúgása.
Nézegettem folyamatban lévő igazolt kapust is, és jobb védekezéssel 50 milláért voltak kint, és licit is ment rájuk. Jellemzően 3.000 TSI és kicsivel afölött voltak.Na, hajnalban felhoztam a srácom, a TSI-je 4.110
A PsicoTsi ezt írja szinten belülre:
Keeper [Form=High]=7.60
Keeper [Form=Average]=7.66
Keeper [Form=Low]=7.72Zs
-
r0by
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest