Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #15698 üzenetére
Olvastam olyat is, hogy a legjobban az éri meg, ha nem titániig edzik a fiatalt, hanem sűrűn cserélgetve pl. nagyszerű-kiemelkedő szinten eladják. Fene tudja. Nem vágom én ezt
A mostani srácaimat nagyon megszoktam. Fáj a szívem, amikor eladom Őket
Edzhetném még tovább, de rohadt magas lenne a fizetésük, és amúgy sincs pénzem új igazolásokra, a fizujuk miatt meg pikk-pakk csődbe mennék.
-
Patrick
addikt
No nyertem szerencsére, 4. vagyok, kövi meccs MOTS és akkor felj9hetek a 2. helyre is.
Kemény lesz a vége, a két uccsó meccsem az elvileg sima.
-
zsolli
addikt
Vagyok-vagyok. Bocsánat, most értem haza, fateroméknál voltunk a telken.
Köszi a szurkolást, sikerült behúznom ezt a meccset is. Egyik szélsőmet kiállították, bár sokat nem osztott, mert eleve 2 sárgával rendelkezett, tehát már az első sárgája is eltiltást eredményezett volna
Zs
-
kopaszqtya
tag
Félidő :
3 - 0 Győri-Chelsea - Lemoslak
4 - 0 RightBall - Hammers!
1 - 0 Kanizsa - YaGeR-TEaM
1 - 3 Oyster - Bianconeri
0 - 0 r0by - Rakett
0 - 2 Pénznyelő11 - davidinjuly
2 - 1 Sörhas - Angyal
3 - 1 Rugd - Fidovci
1 - 1 Tyúkszembrigád - Bánhida
2 - 0 Capetown - Újbudai -
Gonosz15
aktív tag
3. perc: Martin Bognár jutott játéklehetőséghez, amikor Adriano Gentil (Cartoon) egy csúnya ütközés következtében a földre került.
Ahha, hogy meghalt az egyetlen kapusom, és egy katasztrofális védéssel rendelkező random játékosom lépett a helyébe
Na most remélem csak igazán h több gól rúgok mint az ellen, 3 csatáromon a világ szeme
Ilyenkor várom már a szeptember 27-ét, hogy felhozzam a jó védésű ifi kapust, akinek megfelelő ponrúgása van és át is állok kapus edzésre.. -
Speedhs
őstag
E's elkezdo"Dott...utolso ese'ly a bentmarada'sra...
-
r0by
addikt
Nah, akkor hajrá mára mindenkinek!
Nekem ma is nehéz meccsem lesz, jó lenne nyerni a sorozatban két vesztes meccs után
A múlt heti meccset nyernem kellett volna, és szerintem az értékelések alapján is rendben voltam, de kimaradt minden helyzetem..
Kp. kb egy szinten lesz az ellenféllel, és úgy, hogy ráadásul hazai pályán tolom..
Sör(soproni démon) behűtve, mindjárt bontok is egyet
Kell mert, a szobában 31.4 fok van. Kint még drámaibb: 39.2 -
Gonosz15
aktív tag
Azért nálam sem fenékig tejfel minden...
Attila Mérei hívása
Helló, főnök, örülök, hogy újra beszélhetünk!Nos, az e heti jelölt 16 éves, és a neve: Richárd Hegedüs.
Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából csapnivaló szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Játékszervezés képességű játékosod.
Szerződtessük, főnök?
Ezt dobta 3. -ra, az első kettő se volt egy nagy was ist das.. Hozzátenném a faszos, 16 éves és 85 napos.
-
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #15668 üzenetére
Igen? Ó, üdv, Balu001!
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Ondrej Hajtmánek, és 15 éves.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából középszerű szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Játékszervezés képességet is elérhet.
Találunk helyet számára az akadémián?
a héten ő volt az első....
Jah szponzorok ingerültek
heti - 180 000euroban vagyok
-
r0by
addikt
1:
Nos, az e heti jelölt 16 éves, és a neve: Krisztián Lehota.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Átadás képességű játékosod.
Amikor fontolóra veszed, hogy felvedd, ne feledkezz meg róla, hogy elég vad keverék – mivel kiszámíthatatlan, félig őrült, félig zseni.
Szerződtessük, főnök?2:
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve István Gorell, és 16 éves.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Gólszerzés képességű játékosod.
Találunk helyet számára az akadémián?3:
Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: József Skaliczky.
Ez a játékos jelenleg pocsék szintű Átadás képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Védés képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!
Nos, adjunk neki egy esélyt? -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15670 üzenetére
Mennem kéne aludni
Ami biztos, hogy a csapatot nem úgy kell felállítani, hogy neked tetszetős legyen, hanem az ellenfélhez kell "idomítani". Begyakorolt felállással menj, edzést ne veszíts. Ezen belül úgy és oda irányítsd a srácokat, hogy tuti buli legyen
Nem tudom, mik a lehetőségeid. Az egyik oldalon elég gyenge a védelme, oda nem érdemes brutál támadást vinni, elég pl. egy megfelelő-jó is. A másik oldalt egy nagyszerű-kiemelkedővel kéne csapkodni. Emellett jó lenne egyik oldalt legalább kiemelkedő védelem a támadása ellen, bár magas önbizalomnál átmehet rajta. Ezeken felül törekedj a lehető legmagasabb kp-ra.
És ami csak rajtad áll, hogy eltalálod-e a támadó oldalát.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15670 üzenetére
Leírtad, hogy hogy állsz fel, de gondolom HO-ban megnézted. Illetve amikor elkészíted a felállást a meccsre (Hattricken), akkor jobb alul van egy "értékelés előrejelzés", ahol megkapod, hogy kb. hol, milyen értékekést kapsz. És akkor meg lehet nézni, hogy az ellenfeled ellen elég-e ez vagy sem.
Zs
-
zsolli
addikt
Na, mai eresztés:
1.:
Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Bence Lónich.Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos. További edzés nélkül Gólszerzés képessége csapnivaló szintű marad. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!
Nos, adjunk neki egy esélyt?
2.:Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Mátyás Erényi, és 16 éves.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége megfelelő szintű marad. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!
Ááááá, ezt el kellett fogadnom
Sajnos 16 éves 70 napos, de hát ez van
-
zsolli
addikt
Készpénz: 1 151 302 eFt (1 129 691 eFt)
A szponzorok hangulata: fellegjáró
A szurkolók hangulata: karneváli
Csapatszellem: elégedett (erre most tolunk egy PIC-et)
Önbizalom: kiváló -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15662 üzenetére
A felállás szintjével vannak bajok
Ezeket érdemes barátságoson begyakorolni, hogy tétmeccsen ne legyen belőle bonyodalom.
Az jó, ha leírod a speceseket, de akkor tudnánk többet, ha leírnád, HO vagy a felállássegédlet szerint milyen értékeléseket hozol, és azt vetjük össze az ellenféllel.
Ami még bajos, hogy meg fogod kapni a zavarodottságot, és ilyenkor akármilyen szép értékeléseket is hozol, valamiért kutyaütő lesz a bagázs
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #15661 üzenetére
Nem rossz, gratulalok!
holnapi meccsen, ha kikapok akkor var a 7ed o....Tippek a meccsre? En 451 el megyek az ellennek ki 451ezik elvileg. 4 vedom 3jol fejelo, 1 kiszamith. szelsom ragyogo vilagklasszis vedekezessel, kpk, termf, termf, wc, masik sze'lso lenyugozo, nagysz. vedekezessel,-Gyors.
csati,lenyugozo.A ragyogo szelsomet vedekezonek rakom ,a lenyugozot meg tamadonak.
taktika alap..felallas szintje csapnivalo..meccs id 383916114
-
zsolli
addikt
Hivatalos levelet kaptam, hogy az akadémián lévő U20 esélyes kp-m mellé vállalnék-e edzendő U20 esélyest. Igent mondtam, de nem tudom, mi lesz belőle. Írtam, hogy Jól fejelőre lenne szükségem
Szal most már biztos, hogy a csapat "leépül". Csupa zöldfülű suhancokból fog állni, alacsony erőnléttel, szal beindul a hosszan tartó szopóág
V-ben talán most lesz az utolsó meccsem, ahol eséllyel labdába rúghatok. Megy a PIC, aztán meglátjuk, mi lesz.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
kopaszqtya #15658 üzenetére
3 pont, PIC-kel
Bár tapasztalat nincs, de a srácok megkapják az edzést, és tuti nem sérülnek le.
Zs
-
Patrick
addikt
válasz
kopaszqtya #15658 üzenetére
Nem baj, legalább 3 pont meg van.
-
kopaszqtya
tag
Hát nekem nem lesz valami izgalmas bajnokim holnap...megnéztem az ellenfelet a legutóbbi 3 meccsre nem adott ki mérkőzésutasítást
-
Patrick
addikt
Elég xar edzésem volt, nem is másolom be ide.
A lényeg, hogy nem fogok kiesni, most ez a legfontosabb és a két kapusom kapja a naftát, +0,30 - +0,23-akat kapnak.
Valaki szeretne a közeljövőben kapust venni?
-
Gonosz15
aktív tag
A 3 csatárom össz TSI-je átlépte az 50.000 -et
De jó lenne ha már egyenként tartanának itt
-
zsolli
addikt
TSI: +23.360 / -3.000
Formák: +5 / -7
Avg. form: 5,50 (5,58-ról)Skill-up: 2 db. Két kp-m titáni lett ismét
Ha sikerül eladni Őket a megálmodott összegért, akkor talán jövő hét szombaton még gazdagabb leszek
Zs
-
r0by
addikt
TSI: +22.980 / -600
Forma: +5/-3
Skillup: 1 -
zsolli
addikt
A legfrissebb edzésriport
KépességekEgy képesség növekedett! Dirck Kiese
A játékos Játékszervezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre fejlődött.Egy képesség növekedett! Mirko Weigel
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Játékszervezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre fejlődött.Egyéb
Egy képesség növekedett! Humbert Nyisztor
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Erőnlét képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött. -
ftc
nagyúr
mai:
kitartó munka meghozta gyümölcsét, Játékszervezés képessége ragyogó szintről lenyűgöző szintűre változott.
A játékos Játékszervezés képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött.
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Erőnlét képessége középszerű szintről megfelelő szintűre változott.
bajnoskag ugyis buko
s egy csomo plusz TSI
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15645 üzenetére
Alap esetben mindig az ellenfélhez képest fontos, hogy mire vagy képes. Itt a középpálya, illetve támadás védekezés arányok érdekesek, illetve ki milyen taktikát használ, és a csapatában milyen és mennyi speces játékos van.
Aztán sokszor olyan eredmény is születhet, ami a hihetetlen kategóriába tartozik, bármit is teszel
Van az a szint a játékban, ahol már nem tudsz kimagaslóan jobb lenni mindenben az osztálybelieknél, és akkor ott jöhetnek a szórások.
És akkor még nem beszéltünk az egyéb dolgokról, amiknek köztudott, hogy van hatása a csapat teljesítményére, de számszerűen nem lehet ezt megfogalmazni. Értem itt az önbizalmat, csapatszellemet stb...
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
kanyipicske #15644 üzenetére
Akkor csak a specek meg a kp donti el a meccset?
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #15642 üzenetére
Feltettem a hattr. organizert, tok jo, mert lathatom, hogy milyen a hatstatom..jol gondolom h ez donti el a meccset? idaig 160as volt, a progival meg 205ost csinaltam belole...
Megvan a 10. magyar ve'dom is! jol fejelo es kiemelkedo a vedekezese, 90ezer volt es 18ev62napos.. -
zsolli
addikt
Nos, eladtam a második kp-m is. 681 millióért elvitték.
Juhhhéééé, újra milliárdos vagyok, immáron szabályosan -
Speedhs
őstag
Na Üdv mindenkinek.
Gondoltam megosztom a leendő Magyar védő sorom jelenlegi tagjait.Tamás Hernádi 18 éves és 7 napos, TSI = 3 120 [Kiszámíthatatlan] védekezés: nagyszerű
Dániel Csimasz 18 éves és 8 napos, TSI = 1 860 [Jól fejelő] Védekezés: remek
Gábor Mélykúti 17 éves és 93 napos, TSI = 1 000 [Kiszámíthatatlan] Védekezés: remek
György Harasztia 17 éves és 91 napos, TSI = 1 240 [Jól fejelő] Védekezés: remek
Kristóf Kósa 17 éves és 98 napos,TSI = 1 430 [Kiszámíthatatlan] védek.Jó, jsz:megf,pontr:megf
Norbert Zsoldos 17 éves és 97 napos, TSI = 770[Technikás] Védekezés: jó
Zoltán Szanyi 17 éves és 65 napos, TSI = 1 140[Erőteljes]Védekezés: jó
Károly Komláti 18 éves és 2 napos, TSI = 1 340[Gyors]Védekezés megfelelő Átadás:megfelelő
Máté Forgács 17 éves és 36 napos, TSI = 320[Gyors]Védekezés: megfelelő -
Patrick
addikt
Na kikaptam, szuper.
Legalább volt egy jó hétvégém.
-
Napfénysüti
nagyúr
Sajnos nem indult jól a bajnokság:
Söréd - VBK
Már a 3. percben gólt kaptam amiről nem tehettem sajnos. Ennél több kell a csapatunktól ha előrébb akarunk lépni. -
ftc
nagyúr
NC a mai meccs...
-
zsolli
addikt
Uraim (és Hölgyeim)!
Jaroslav Rohlena új klubot keres : 309343578.
Kérem tegyék meg tétjeiket
Most jó magas áron tettem ki, hátha...
...ha nem megy el, akkor kedden este megint kiteszem, péntek esti lejárattal. -
zsolli
addikt
Tavaly a cégem telephelyén volt egy mobil egészségügyi kamion. Mindenféle vizsgálatokat végeztek. Akkor voltam kb. 93 kg. Nos kimutatták, hogy 25 kg-t kéne fogynom
68 kg-ra
Idehaza mondtam anyának, Ő csak nevetettElfújna a szél basszus
Azóta mondjuk felszedtem további 10 kg-t...
...bár ezt saját szemeddel is láthattad druszámNem tűntél kövérnek, ami meg van, az kell egy férfiembernek 30 fölött
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #15629 üzenetére
Jövőre nagyon sokára lesz sajnos. Na de ahogy nézem muszáj lesz kivárni az időt. Akkor kivárjuk, ebben az életben nyélbe kell ütni.
Legfeljebb remegő kezű gombfoci lesz belőle, de sör és lecsó mellett, szóval megéri -
r0by
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15629 üzenetére
Az jó. Amíg Ti játszotok, én végre pihizhetek a kispadon
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
-
zsolli
addikt
Úgy-úgy, bár a szeptember nekem is húzós. De ha idén nem is, azért jövőre odacsapunk a lecsónak
Söréd SE az Napfénysüti ificsapata, onnan ismerős
A magyar focihoz nem tudok hozzászólni, fogalmam sincs melyik milyen osztályban játszik, és milyen erőt képvisel.
r0by druszám, Te jól focizhatsz. Nem láttam rajtad felesleget, és jókötésű fiatalember benyomását kelted
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #15624 üzenetére
Püspökladány egész jó.
Oda-vissza 360 km. Az mondjuk 20 liter benzin, az okés részemről, Szegedről.
Lehet tudni, hogy kb. mikor lesz ez?
Na de, az lenne az igazi ha PH-s keretek között zajlana, szóval mindenkinek hanyagolnia kellene a mostani csapatát.
Nekem most nincs, szóval én könnyű helyzetben vagyok -
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #15622 üzenetére
Söréd SE valahonnan ismerős
Nyilván volt már szó ezen a fórumon a csapatról. De ha tévedek, akkor mintha az rémlene, hogy a 2012/2013-as bajnokságot megnyerte
A sör-lecsó kombóért simán megéri focizniNa de most már egyre jobban késztetést érzek egy PH-s focira. Nem árulok egy nagy titkot, de zsollival szerintem már ketten jelentkezők vagyunk erre (igaz, drusza?
). Szombathely nekem mondjuk nem jön be, mert rohadt messze van..
-
Napfénysüti
nagyúr
Söréd SE - Fejér megyei III. osztály. Idén erősődtünk szóval jó lenne egy szép helyezést elcsípni. Talán még a dobogó sem lehetetlen. Tuti jobban fog menni mint a HT-s csapatomnak.
Lecsó bizony bográcsban készült, párom is segédkezett amíg mi dolgoztunk. És a sör sem maradt el.
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #15619 üzenetére
Lehet, hogy már írtad, így átsiklottam feletette, bocsi. Melyik csapatban is játszol?
Lecsó az az egyik legjobb magyar kaja, pláne, hogyha bográcsban lett főzve, és előtte söröztél -
Napfénysüti
nagyúr
-
zsolli
addikt
Nálam a cél a 2-4 helyen való megkapaszkodás. Szezon végére 130 hatstatsnál úgy sem fogunk tudni többet nyújtani, így jövő szezonban mi leszünk a pofozó-bábú
10 pont előnyöm van az 5. helyezettel szemben. Talán sikerül...
4 meccs van hátra, tehát még egy győzelmet aratnom kéne. Talán jövő héten összejön.Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15613 üzenetére
B@szhatom az egészet, mikor odahaza kikaptam ezzel
Na de most majd neki kell állni taktikázni... Nem is tudom, lehet, hogy az edzések és a lóvé miatt jobb lenne most már az osztályozós helyek egyikét megcsípni. Ami persze nem biztos, hogy könnyű..
4 meccs van még hátra, 4-5 pont választ el az 5-6 hely egyikétől. Jövőhéten a 4. helyezett jön hozzám. Lehet, hogy PIC-elek, hogy kikapjak, és lehet, hogy átváltok átadás edzésre.
Most 8 pont előnyöm van a 7. helyhez képest, szóval meg kellene lennie a végére az osztályozónak, ha sikerül elrontani minden meccset -
Napfénysüti
nagyúr
Na otthon kaptam ki végül 6-0-ra. Ez van majd legközelebb talán lesz esélyem a bajnokságban.
-
M3oH
addikt
válasz
Napfénysüti #15598 üzenetére
Ellenem jatszol?
0-4 vezetek idegenben. Talan megvan ez a mecss is
-
zsolli
addikt
Na, Gyors SE-vel 4-3-ra vezetek egyelőre
Be kéne húzni ezt a meccset, sosem lesz már ilyen erős a brigád. Bár fene tudja, elvégre most 2 nagyon jó kp-m sérült...
Zs
Hajráááááááááá r0byyyyyyyyy. Kluza beverte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 12T - egytucat
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest