-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bognar110 #3398 üzenetére
Imádom az ilyeneket
De ha az off topicba írtad volna, tovább is cseveghettünk volna
-
bognar110
őstag
Bloopers, Glitches & Silly Stuff : GTA 4 Ep. 2 Elég hangulatos.
-
Aakisan
senior tag
A doboz tartalmát sem mutatta
-
Tenager18
senior tag
válasz Bjørgersson #3395 üzenetére
Hát ez igaz
-
Bjørgersson
félisten
válasz Tenager18 #3392 üzenetére
Egyáltalán nem nehéz fényes papírra kinyomtatni a képet és beletenni egy műanyag tokba.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Tenager18
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #3393 üzenetére
Akkor igazad lehet.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Tenager18 #3392 üzenetére
GTAForums-on egész tegnap ezzel spammelt valaki hiába törölték folyamatosan. A fólián nem volt rajta az eredetiséget jelző ps3 szalag (legelőször befóliázva mutatta a dobozt), és nem volt hajlandó kézikönyvet, vagy térképet sem mutatni.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Tenager18
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #3391 üzenetére
Miből gondolod?
-
bognar110
őstag
-
Tenager18
senior tag
Sőt, használtan van már 320GB-os PS3 40K körül. Na most nézzük meg milyen gépet tudunk 40K-ból összerakni ... még ha a használt árakat nézzük, akkor is nagy semmit kapunk Olyan gépet biztos nem, amin ha minimumon is, elfusson a gta5 .... Még a gta4 sem
-
negyven2
veterán
válasz parampa #3385 üzenetére
Akkor legy szives rakj ossze egy 50 (PS3 12G), 55 (X360 250G) ezerbol egy komplet konfiguraciot legalis operacios rendszerrel egyutt!
De legyen inkabb az, hogy egy 2006-os arlistat alapul veve rakj ossze egy olyan gepet ami max €399-be kerul. Es futna rajta az V (termeszetesen ugyan ugy oprendszerer egyutt)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
parampa
aktív tag
Most nincs saját PC-m. Jobb gépet össze lehet rakni a konzolok árából.
Pont hogy a konzol a drágább. Alacsony FPS, középszerü grafikával.
Most a GTA5-nél meglesz a 30FPS a régi konzolokon?(#3353) cyberkind
És 1 db se pc-s, felbecsülhetetlen érzés !
(#3380) cyberkind
... tehát pc-s emberként örömködök !? Aham. PC-s emberként örülsz annak hogy nem jön PC-re.
[ Szerkesztve ]
-
parampa
aktív tag
válasz cyberkind #3353 üzenetére
Amúgy ez még mindíg a Fórumok » PCjátékok » GTA V topik. Az ilyen magömlésem lett hogy még nem jön PC-re szövegeket lehet inkább valamelyik konzolos GTA5 topityba kéne kiélni. A 'NO PC' stoptáblákkal együtt.
Azért látom kedvesen fölhomályosítottad a PC-s kollégát. Talán nem itt kéne kárörvendezni.
Csak meglegyen a 30fps. Jujj de izgi.
-
gyuszaa
őstag
válasz Bjørgersson #3376 üzenetére
Én is sokszor fogom a fejemet.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Azért adni fogja a króm fényezésű sportkocsi az V-ben . Nagyon remélem, hogy egy ilyesmi kocsikra azért reagálni fognak a járókelők valamilyen szinten.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Bjørgersson
félisten
A GTA IV-ről sem néztem anno videókat, valószínűleg most is ki fogom bírni.
Rossz olvasni a Gampodos GTA híreket, annyi agyhalott idióta van.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
cNpowa
tag
válasz Bjørgersson #3373 üzenetére
Ne hazudj magadnak
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
hegti
aktív tag
válasz Bjørgersson #3370 üzenetére
nyugalom, egy hónap múlva lesznek hosszabb gameplay videók...
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Bjørgersson
félisten
Menjenek már, ennél hosszabbra számítottam.
-
krecso
tag
Valóra vált az álmom, lesz tank a játékban.
Szerk.: És ahogy nézem, ennek már lánctalpa is van.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Nem követem a topikot, de fél év múlva jön PC-re?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Ez lényegében egy TV reklám.
Azért durva, hogy 5 perc alatt ~2200 kommentár (amúgy 2 perccel hamarabb került ki).
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
cNpowa
tag
Hát nem nyertem hangszorót. De elég hangulatos,bár rövid.
-
STC Speed
őstag
Itt a videó,de sztem nem nagy durranás
[link] -
cNpowa
tag
válasz Bjørgersson #3347 üzenetére
Nekem valahogy furcsa ez a trailer, R* is kirakta, hogy egy óra. Amit nem szoktak, valamire készülnek?A másik "csak" trailer-nek van feltüntetve nem gameplay-nek. Bizakodó vagyok
Megyek fodrászhoz, igyekezek 5-re hazaérni.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz gali777 #3349 üzenetére
Már tudom mi a baj, pár napja Operát használok. Más topicokban sem jók a linkjeim.
-
gali777
őstag
Már megint az a fránya linkelés
-
hegti
aktív tag
Magyar idő szerint ma délután 17 órától lesz megtekinthető az új hivatalos trailer!
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Bjørgersson
félisten
-
Tenager18
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #3345 üzenetére
Nem néz ki rosszul.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Találtam egy olyan térképet amin nincs olyan sok találgatás, csak azok vannak berajzolva amik "tutik".
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz .:Kristian:. #3343 üzenetére
GTA IV-nél azért olyannyira nem volt egyértelmű a pc, mint most. A motor már a Max Payne 3-nál megmutatta mennyivel szebb pc-n, egy ilyen ziccert a R* sem hagyna ki.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz JoolsNOS #3342 üzenetére
GTA IV megjelenése előtt is ment a találgatás, anno ott is megmondtam, hogy lesz PC-re, lett is. Itt is lesz mindenre. Egyszerű üzletpolitika az egész. Ha most bejelentenék, hogy jönni fog a játék PS4/XBOX/PC-re nincs az az ökör aki most venne PS3-at meg XBOXOT. Csúnya dolog, de ki kell szórni a maradékot és aki ezt nem fogja fel ésszel, hogy mi folyik itt, az megérdemli, hogy az új konzol megjelenése előtt kiadjon X tízezer forintot egy 7éves platformért.
-
-
Tenager18
senior tag
Akkor dejó, hogy váltottam
-
krecso
tag
válasz ViiiiktorOC #3332 üzenetére
Amit el lehet szúrni, azt a Sony el is szúrja.
-
negyven2
veterán
válasz parampa #3333 üzenetére
Nem hinnem, Hogy PC-n 128 Giga lesz majd a jatek .
Amugy az ilyeneket inkabb az OFF topicba (elso hozzaszolasba ezt is be kene irni).
Amugy a SONY-s tweetet megcafoltak. Eleg atlatszo volt az a tweet (GTA V Miami???)
Persze az osszeeskuves hivok azt gondolnak tovabra is amit akarnak![ Szerkesztve ]
-
parampa
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
ViiiiktorOC
senior tag
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
ViiiiktorOC
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz STC Speed #3327 üzenetére
Nem kacsa, lesz trailer, csak a végén nem valószínű még a PC felirat.
-
parampa
aktív tag
-
STC Speed
őstag
válasz Bjørgersson #3326 üzenetére
Kacsa hír? benyaltam bocsi de azert kerdeztem hogy kijon pc re?alig akartam elhinni
-
Bjørgersson
félisten
-
negyven2
veterán
-
STC Speed
őstag
Kijon pc re? Na csak osszejott sztem a gepigeny se lesz veszes,mivel a jelen generácios konzolra fejlesztették. Csak kivarni a tavaszt fuuu
-
cNpowa
tag
válasz ViiiiktorOC #3318 üzenetére
Legyen inkább 2013
-
cNpowa
tag
-
krecso
tag
Mit nem adnék egy 5-10 perces gameplayért, ami nincs összevagdosva, hanem tényleg normális gémpléj..
[ Szerkesztve ]
-
Carvus
senior tag
-
gyuszaa
őstag
válasz Cthulhu Dawn #3310 üzenetére
Marha jó lenne
Erről már nyilatkoztak :
"Ha bemész a banda területére nem támadnak meg automatikusan, mint korábban. Saját "gettós" üzleti szemléletük van és addig nem bántanak, míg mondjuk nem rántasz fegyvert rájuk. A hatóságokkal szembeni ellenszenvük viszont már elég nyilvánvaló. Ha csak egy rendőrségi őrjárat óvakodik be az ő területükre már tüzet nyitnak a “fiúkra”. Ez jól használható lesz majd, ha éppen le akarjuk rázni a nyomunkban lévő rendőröket. Behajtunk a yarddal a hátunk mögött és esetleg lesz egy kis lehetőségünk meglépni előlük." via
Ezt a tendenciát akarják követni, nem egy szürke világot teremteni, vegyük például a dinamikus küldetéseket, random stopposokat, minden npc-nek saját napi rutinja lesz, és számtalan ilyen apróság.
"Ahogy mi láttuk ezt, - annak ellenére, hogy az utcán járkáló civilek száma néhol kevesebb - mindig vannak emberek akik tesznek-vesznek és kikapcsolódnak. Erre írtunk is egy rendszert (programot) ami ezt kezeli. Lesznek emberek, autók amik/akik sajátos dolgot végeznek egy nap folyamán. Láthattok kertészeket, takarítókat akik a buszmegállóban várakoznak épp reggel, Kelet Los Santos-ban, majd később megkereshetjük őket, amint növényeket és házat gondoznak Beverly Hills-ben a nap során. A rendszer remekül kihasználja a lehetőségeket, jól működik és életre kelti a világot, valamint kulcsszerepe van abban, hogy megadja az eltérő területek sajátos varázsát, harmóniáját."
"Ő csak egy a sok járókelő közül, akinek több mondanivalója van egy egyszerű szellemes mondatnál. “Ezúttal mindegyikük teljesen motion capture vezérelt, sokkal több mondanivalójuk van és kicsit mélyebb kapcsolatba léphetsz velük.” - mondja Houser. “Ezeknek a lehetőségeknek a sora hosszú és rengeteg járókelő és egyéb rendszer van még, úgyhogy érezhetően könnyebb lesz majd emberekkel találkozni és interakcióba keveredni velük."
"Ha te az a kíváncsi fajta vagy, húzódj le és nézd meg, mi történik. Az útról letérve a sivatagban két parkoló autót láthatsz, körülöttük holttestek zömével. Talán rosszra fordult a Breaking Bad-stílusú drogüzlet? Nyomozd ki, ha szeretnéd. A dinamikus küldetések ugyanúgy Los Santos-t is bővítik. Ha látsz egy pénzes autót, megtámadhatod, hogy gyorsan pontokat szerezhess, vagy ha jótettet szeretnél végrehajtani, akkor elkaphatod a tolvajt, aki ellopta a nagyi pénztárcáját."
Ehhez még hozzátesszük, hogy mennyi felvételt készítettek, elutaztak s elemezték az ottani környezetet a népsűrűségtől kezdve minden részletre próbáltak odafigyelni.
[ Szerkesztve ]
-
mika117
csendes tag
Sziasztok ennek a gta nak mennyi az alapkövetelménye hogy mennyen ?
R.I.P. Paul Walker :'(
-
gyuszaa
őstag
válasz Cthulhu Dawn #3302 üzenetére
Ez tényleg nyugodtan meg lehet nézni, hatalmas.
PCP bust.
-
cyberkind
félisten
válasz Cthulhu Dawn #3302 üzenetére
Na jó, sürgősen találnom kell xbox emulátort !
Különben belehalok ! -
gyuszaa
őstag
Én nem tenném egy lapra a kettőt.
Vegyük például a legutóbbi Aaron Garbut interjút :
"A trükk az, hogy a megfelelő dolgokon kell ezt megtenni. Másodszor, pusztán a nyers fejlesztést tekintve egy nagy, teljesen felfedezhető világ felépítéséhez sokkal több energia kell, mint egy tipikus játék filmszerű díszleteinek megalkotásához, ahol gyakorlatilag a környezeten átívelő "csatorna" részletességéről van szó, mintsem egy teljes egészről. Ahogy a konzolok erőforrásai nőttek, úgy a mi tapasztalatunk is, és úgy érzem hogy ezt az űrt egyre inkább be tudjuk tölteni."
"A világ minden része "kézzel" készült, és jól át lett gondolva. Mindenhol értelmes, és van egy belső logikája is. Sokkal elragadóbbnak és valóságosabbnak tűnik, mert minden egyes részt több ember vizsgált felül. Ha játszok egy játékkal és a belső logika felborul, oda az élmény is számomra. Ez még az alapokra is vonatkozik: hogyan élik az emberek az életüket? Hol dolgoznak, hogy jutnak oda, hol ebédelnek, hol isznak meg egy kávét, és hol szórakoznak?" via
Sokkal komplexebb, összetett lesz az egész mint bármelyik játék ezen a generáción, dinamikus környezettel.
Grafika szerintem vetekedni fog, a részletekről nem is beszélve. Last of us is páratlan alkotás a maga nevében.(#3301) bognar110
Posztert árulnak, üres promo dobozokkal. 576 is így csinálja a polcokon.[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz bognar110 #3301 üzenetére
Na most kezdődik el csak igazán a szivárogtatás.
Ha esetleg valakit érdekelni a ps3-as móka egyik terméke, enyhe spoiler, mert egy játékbeli tv adásból van, amolyan Ross Kemp paródia a bandákról, de semmi olyan ami kapcsolódna a sztorihoz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
hohooooo
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- Külpolitika
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest