-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Na, az oroszok mar toltik fel a tort valtozatot, es azt nyilatkoztak, hogy mar dolgoznak a single es a multi hacken (ezt utobbit hogyan???), es tervezik allitolag a social club szerverek tamadasit is majd egeszen addig amig ki nem adjak PC-re! Dehat nyominger ruszkiktol mit varunk... atomot a bestiakra...
A kovetkezo hozzaszolo a 4000. lesz...
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gyuszaa
őstag
válasz privacy99 #3996 üzenetére
Nyilván, azért vicces, hogy reagált erre az illető.
(#3997) Jaka
Azt említette, hogy eléggé meghatározó szerepe van a gta-ban, mármint maga a törésmodellnek, a járművek fizikájának.. és ebben igaza van. Nem itt kötöttek volna kompromisszumot, konkrétan a mostani most wanted-ben láthatsz hasonlót a licenszelt járműveknél.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz bognar110 #3992 üzenetére
Azon akadt ki a fószer is (az előző linkben), spoiler
hogy konkrétan nincs rendesen lemodellezve a törés (egy járművel nekiment a falnak frontális, és szinte semmi nem történt). Most páncélt aktivált, vagy... Talán ez ugyan az a debug verzió amit az ign kapott hands on tesztre egy héttel ezelőtt.[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
SPOILER
[link] xxd az eleje rohadt nagy ddd -
negyven2
veterán
Hetfon magyar ido szerint 16:00-kor jon ki az IGN hivatalos tesztje a GTA V-rol!
-
ramos23
csendes tag
Remélem nem lesz annyira rossz a kocsik irányítása.. [link]
[>^.^]>#
-
törölt tag
Mekkora flash lenne feltenni egy GTA V GAMEPLAY videót. közbe meg RICK ROLLED lenne
Képnek beállítani egy valamit a V-ből, aztán feltölteni ezt : [link]
-
Bjørgersson
félisten
Na emberek most van végem, ha minden igaz ChaBoyy GTA V videókat is fog feltölteni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gyuszaa
őstag
válasz Cthulhu Dawn #3984 üzenetére
Kész.
-
-
gyuszaa
őstag
válasz #81556480 #3981 üzenetére
Ez tényleg így van, annyi spoiler tartalommal érnek fel ezek mint egy új screenshot. 6-7 másodpercesek.
Ha hosszabb felvétel lenne egy küldetésből akkor én sem nézném meg, mert nem ismerem az előtörténetet.
De ez így nem több mint bármelyik gameplay video amit eddig leközölt a rockstar. Szerintem nem véletlenül csinál ilyen kis részleteket, ezekkel a tartalmakkal. Csak felcsigázza az embereket.. elhint egy kis morzsát.[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #3980 üzenetére
Valamilyen szinten egyetértek, igazából ez is emberfüggő. Én szeretem előre tudni mi lesz, a filmek lényegét is szívesen elolvasom előre (a trailerek is erről szólnak), valaki pedig a legkisebb rezdülést is élesben szeretné látni
De most bármit szívesen olvasgatok/nézegetek a GTA 5-el kapcsolatban, úgyis hónapokon át tolni fogom, ez a pár nap nem számít.
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #3980 üzenetére
Ezt nem értem mivel szerintem ez a játék tartalmának úgy a 0.1%-a.
És akkor a sok hír amit maga a rockstar közölt azokkal mi van ?
-
privacy99
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #3976 üzenetére
Hát, amilyen minőségűek, és amilyen hosszúak (5-10 másodperc), arra jók csak, hogy a sebességet megfigyeld.. nem értem miért jobb, ha kedden látod először, ahogy egy kocsi gurul az úton.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Cthulhu Dawn #3976 üzenetére
Igazabol a videoknak kb 0 a spiler tartalma.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hogy fogom kibirni keddig, hogy ne nezzek meg egy gameplay videot se?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
addikt
Tökre megvárom most mar amíg megjelenik nem rendelem elő.
Csak akkor veszem meg ha nem esik be állandóan az fps mert a IV- ben elég gyakori eset volt. Ráadásul a távoli textúrák is nagyon el voltak mosva.
De ezek a videók elég meggyőzőék folyamatosnak tűnik a textúrák minősége is okesnak hat. -
privacy99
senior tag
válasz gyuszaa #3972 üzenetére
Héló, azért nem olyan ócska az Egyébként ebből látszik mennyit tesz az optimalizálás, ha tudjuk mire fejlesztünk, akkor ráfejlesztünk. Ha nem tudjuk akkor meg kiadjuk aztán mindenki beállítja magának, de lehet hogy túl erőset adunk ki
egyébként a videókban nagyon jó az fps szám, remélem nem is esik le mint a 4-ben itt-ott. Fú de várom már.. Esküszöm a mobilomon kívül semmit nem vártam még ennyire
-
gyuszaa
őstag
Az esti égbolt még mindig nagyon tetszik.
Hogy a fenébe hozták ki ezt ezekből az ócska konzolokból? Ez tényleg megüti a korai nextgen feelinget. -
MrM94
addikt
Nagyon sok marhasagot olvastam jobbra balra,egyszer az van hogy lessz pc verzio egyszer az van hogy nincs.
Akkor most vegul minek lehet hinni?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
privacy99
senior tag
Ez azt jelenti, hogy valahol már kiadták, valahol ellopták, egy raktáros kipróbálta, vagy azt, hogy már fel is sikerült törni a játékot? Mert akkor pár hét és a trainerek is megérkeznek És akkor az online pont semmit nem fog érni.
-
bognar110
őstag
Spoiler
[link]a bunyó elég realisztikus.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Spoiler
Azt nem ertem, hogy a Trailer 2-ben volt kocsitores/horpadas, de a feltoltott gameplayben belerohan a falba a gyerek es csak a motorhazteto nyillik fel???“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bjørgersson
félisten
válasz bognar110 #3949 üzenetére
Hogyne. Van vagy ötszáz oldalas, azt hiszem egy-két hónapja lehet már rendelni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Tenager18
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #3947 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
cNpowa
tag
Szomorodjon meg az összes konzol tulaj. Ilyenkor kell nekem is garázs építeni, mikor vehetnék boxot...
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
STC Speed
őstag
brutál játék,néztem 1-2 rövid gameplayt,többet nem nézek keddig,pont itthon leszek
Amúgy eddig kb a cod 1,2,gta 3,vc,sa,battlefild sorozat,nfs undergound,ami ennyire tetszett és vártam,mint ezt játékot. -
Jakesz
addikt
válasz Bjørgersson #3939 üzenetére
Bocs, hülyeség volt a GS-ből kiindulnom
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #3939 üzenetére
-
Jakesz
addikt
Grand Theft Auto V - ne legyen PC-s verzió!
Ilyen rövid idő alatt elég sokan aláírták. Hiába, PC gaming is dead -
törölt tag
válasz Bjørgersson #3935 üzenetére
Azért nem fogsz ,mert egy hobbit vagy
-
Tenager18
senior tag
válasz Bjørgersson #3935 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
-
Tenager18
senior tag
Nem értem, mit kell ezen ennyire feszülni ... semmi komoly nem volt kiírva, csak hogy szép a havas táj ... Istenem, most már meg sem kell venni a játékot, így már nem is izgalmas ....
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #3924 üzenetére
Jajj de nagy veszteség ért
Én amugy nem irtam ki semmit, csak úgy hogy jeleztem, spoiler.
-
krecso
tag
Tényleg am, egyáltalán nem megerőltető kiírni, hogy spoiler. Akit nem érdekel a dolog úgy is elolvassa, de ezzel tiszteletben tarthatjuk azokat, akik majd saját maguk szeretnék kideríteni a dolgokat.
-
Bjørgersson
félisten
-
zzeN
aktív tag
Járműlista a Guide-ból Ennyi járművet anyám
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cthulhu Dawn #3924 üzenetére
Tudod milyen nehéz beírni félkövérrel, hogy "spoiler"?!
-
törölt tag
válasz donjohnson #3923 üzenetére
ezek mind ugyan azok a videók.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Kosz szepen sracok, hogy elmondtatok a havas spoilert .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
donjohnson
addikt
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
negyven2
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz negyven2 #3920 üzenetére
Gondolom ilyen is csak Budapesten van.
Egyébként az eddig olvasottak alapján nekem ez a GTA Online túl összetettnek vagy talán inkább túl nagy katyvasznak tűnik.
-
negyven2
veterán
-
Xerxész
őstag
Tudom, hülye kérdés, de mivel nem játszottam korábbi részekkel, nekem el lehet nézni a tudatlanságot...
Szóval, a GTA játékokban pl. a városban lévő minden épületbe be lehet menni (már amelyiknek van ajtaja természetesen)? Vagy csak a boltokba, bankokba, éttermekbe, stb. lehet bemenni? -
Tenager18
senior tag
válasz Bjørgersson #3912 üzenetére
Szerintem is érdemes megnézni
-
gyuszaa
őstag
Pár másodpercesek csak, megéri! Nagyon komoly a grafika egy ekkora világhoz képest
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #3915 üzenetére
Az új képek viszont kurva jól néznek ki.
-
Xerxész
őstag
Dehogynem.
-
Bjørgersson
félisten
Nem nézem meg egyik videót sem.
-
mijos
senior tag
Mennyibe fog kerulni az alapjatek? Nem tudtam elorendelni...
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
gyuszaa
őstag
válasz ViiiiktorOC #3876 üzenetére
Ezért kell a bankba menned és betenni a pénzt, hogy ne legyen nálad nagyobb összeg egy rablás után pl.
De be lehet állítani azt is, hogy ne legyél combatban, így nem tudnak megtámadni. Az autót be tudja zárni a gazdája, persze te ettől függetlenül npc-től bármikor elemelhetsz egy kocsit.
Ha felrobban, akkor a biztosítót felhívod és bizonyos összeg fejében odaszállítják neked. Aki meg más tulajdonát előszeretettel rongálja, az rossz pontot kap amit nyilván tart a rendszer, biztos lesz hátulütője.[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Na és videókban nem nyilatkoznak arról, hogy kicsi vagy nagy-e a város?
(Én a munkahelyen nem tudom megnézni a videókat, várnom kell délutánig). -
Kiskokó
veterán
Mostmár lassan megjelenik, ideje lenne PC -re bejelenteni.
Tudom hogy uncsi a duma eddig jobban read only voltam... de GTA azon kevés játékok egyike ami még 24 évesen is leköt.Ezen kívül kb Fifázok haverokkal, a Sleeping Dogs- se volt rossz.
De konzol nem fogok venni.
Nincs bajom vele csak nem kell mert egy játék miatt nem. Illetve BILL + Egér párti vagyok.
FIFA Kurva jó JOY-al ahhoz az kell de egy ilyen játékhoz mint a GTA NEM!
Autós játékot se tudok elviselni JOY-al.Szóval Nagyon reménykedek a PC-s verzióban.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
gyuromoj
veterán
válasz bognar110 #3904 üzenetére
Nagyon hasonlít erre:
Lethal Weapon 2 -- Pulling Down A HousePSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bognar110
őstag
Spoiler.
[link] ez haláli xxxd le szakad a fél ház[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest