-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krecso
tag
Sajna még angol, gondolom nemsoká lesz magyarul is.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz gyuromoj #2594 üzenetére
(#650) LaciCRM
Noh.
Baloldalt a GTA Liberty City stories. Toni Cipriani
Mellette kanapén GTA3. Claude Speed
Néger szkanderező: GTA Vice City Stories. Victor Vance
Szkander ellenfele: GTA 4 Lost and Deamned Johnny Klebitz
Mögöttük csajjal: GTA4 The Ballad of Gay Tony Luis Fernando Lopez
Legtávolabb: GTA Chinatown Wars Huang Lee
Niko Bellic a GTA 4-ből éppen idegeskedik a TV előtt.
Tommy Vercetti a GTA Vice City -ből éppen telefonál a kanapén fekve.
Carl Johnson a GTA San Andreasból, bénáskodik a jetpackkel.
A fószer a kép jobboldalán sörrel a kezében, a GTA 5 bemutatójában látott emberke.- amit most már tudunk: Michael
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
krecso
tag
A második és a harmadik kép párossal semmi baj nincs, meg sem tudnám mondani, melyik való a trailerből. A baj az első párossal kezdődik. Az nem tudom, miért lett ennyire retek..
-
krecso
tag
Akk még is csak skipper akart lenni..
Sherlock Holmes-nak érzem magam. Ha azt mondod, azzal szedted ki a pilótát, akk az valószínűleg fegyver (vagy személy, de azt nem mondanád külön, h vele), így a technologynál kell keresni. Ezzel leszűkül a kör 4 elemre. Abból 2-vel nem igen lehet lőni (aknakereső és a repülőgép). Marad a rakéta és a pisztoly. Mivel azt mondtad, hogy kiszedted a pilótát, nem pedig fölrobbantottad az egészet a g*cibe, ezért szerintem a helyes válasz a pisztoly.
-
Bjørgersson
félisten
Ezt még a legelején megmondták, hogy nem fognak minket zaklatni, nekünk kell majd hívni mindenkit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Jakesz
addikt
Hahaha
Csak ne jöjjön vissza ez az idegölő jelenség az V-be.[ Szerkesztve ]
-
parampa
aktív tag
yájj, gyün a gétéa fájv
-
krecso
tag
-
krecso
tag
Nagyon jó látni mennyivel színesebb, életteltelibb az V, mint a IV. [link]
-
krecso
tag
Soha többet nem iszok..
Nah, így kipihenten átgondoltam, és tényleg nem úgy törnek, mint a kocsik. Valamennyire törik, de pl banánformájúra nem tudod megcsinálni. Ha a farokrészét odavered valaminek, akkor kettétörik az egész helikopter, ha pedig a rotor sokáig karcol valamit, az is széttörik és lezuhansz. Rakétavetővel egy lövés, és felrobban, pont, mont a kocsik.
-
negyven2
veterán
Törni igaz, hogy nem törtek mint a kocsik, de horpadni horpadtak, és egy picit így deformálódtak is (pilótafülke résznél). Amúgy motorok pl. egyáltalán nem törtek, valamint a hajók is csak inkább horpadtak és egy picit deformálódtak.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
icons
addikt
Amíg rendes volt, addig néha összetévesztettem a kommenteimet másokéval. Így hirtelen támadt személyiségzavaromat megoldva lecseréltem egy olyanra, amit biztosan ritkán fogok látni viszont.
Nem mintha már nem lenne meg a rangom (ha jól tudom) egyedi avatart kérni, de a lustaság kreativitást szül! -
icons
addikt
Szerintem a helikopter nem törik. Mármint az üveg be tud repedni (skiperrel kiszedni a rendőrheli pilótáját a plexin keresztül egy élmény ), de különben csak golyónyomok látszódnak rajta. Ha eléggé sérült, akkor elkezd füstölni, majd lezuhan. De nem tudod a különböző részeit összetörni.
BTW ez OFFtopic, ilyen jellegű kérdéseket vagy OFFban, vagy GTA IV, stb topikban.
-
Xerxész
őstag
Néztem a múltkor egy videót, talán a GTA IV-ből volt egy repülős jelenet. Létezik, hogy a légi járműveket nem lehet összetörni a GTA játékokban? Csak mert a srác párszor odacsapta a gépet a földhöz, de simán repült tovább, mintha mi sem történt volna...
-
krecso
tag
Lehet ők meg úgy elcseszik, hogy visszasírjuk a IV-t.
Amúgy ha nem robban föl a kocsi, csak elhagyod, akk egy telephelyre kerül, szóval ebből a szempontból no par.
-
icons
addikt
Nekem a Mafia-ban pont az tetszett, hogy vigyáznod kellett az autóra, és volt egy (vagy 10, esetleg 30 autód), ami a tied volt (mármint persze loptad, de meg volt oldva ). Itt főleg a tuningolós részekkel nagyon fasza lenne, ha ugyanezt megcsinálnák. Hogy ne tűnjön el random időközönként a kocsid (pl küldetésnél), ne lőjjék sz*rrá minden küldetésben, stb. Persze ezzel elveszne a dolog GTA-szerűsége is.
Optimalizálás: nem az van, hogy másik csapat csinálja most? (sajnos már a fene tudja állapotban vagyok, de mintha... )
Szerk: nyomorék PHs szmájlik... a többség olyan idétlen, mint egy bohóckodó majom...
[ Szerkesztve ]
-
krecso
tag
Hmm.. Olvastam már ezeket, de az a lékelős dolog érdekes. Talán már nem fúrikázhatunk örökké egy kocsival, hanem fogy a benzin? Vagy talán csak akkor áll le egy idő után, ha meg van lékelve? Csak nem folyathatunk ki pár hekto benzint szerte a városba.. Mondjuk én szívesen fogadnám a fogyó benzin featuret, mert akkor a robbanáson kívül lenne más haszna is a benzinkutaknak.
-
hegti
aktív tag
Új hírek összefoglalva(ha van aki még nem olvasta):
A karakterek különleges képességét az L3-mal lehet aktiválni (bal stick lenyomása).
Franklin az elején az alvilági ranglétra alján kezdi, és egy Simeon Yetarian nevű rámenős örmény autókereskedőnek "gyűjt" kocsikat.
Ismét használhatóak az ATM-ek a pénzegyenleg megtekintésére. Ha Michael-lel vagy, akkor ki is rabolhatod az automatákat.
Felvehetsz stopposokat, akikkel arra mész amerre akarsz, vagy elszállíthatod az általuk kért célponthoz.
Nincs több netkávézó, helyette a netet a mobilon lehet majd böngészni.
Járműveid benzintartályát meglékelheted -- ez feltételezhetően nem szó szerint értendő, majd behajthatsz ellenfeleid közé, és tisztes távolságból meggyújthatod a hátrahagyott benzincsíkot, ami az autó felrobbanását eredményezi. Ezt már a CVG-s srácok is megerősítették egy videójukban.
Több száz kiegészítő érhető el Chop számára.
Ha Chop elveszik, vagy meghal, akkor vehetsz új kiskedvencet a kisállatkereskedésben. A gameplay videóban látható is volt egy ilyen üzlethelység, de egyelőre nem vehetjük készpénznek az információ hitelességét.
A levadászott állatok húsát eladhatod farmoknak/gyáraknak, melyek tulaja a Burger Shot. Ez jellemző a Rockstar szatirikushumorára, de nem megerősített.
Autódat leparkolhatod parkolóórák mellett is, azonban ha nem fizetsz a parkolásért, akkor elszállítják kocsidat a városi telephelyre, ahonnan csak pénz fejében válthatod ki szeretett járműved. (Ennek nagyon kacsa szaga van.)
A vízalatti küldetéseket a Rockstar különálló játékként emlegeti.
Intenzív, in medias res küldetések már a játék elején.
A főhősöknek kezdettől fogva vannak kapcsolataik és "rendezett" életük.
Nem lesz elérhető mindhárom főhős a játék elejétől.[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
krecso
tag
Remélem azért volt idejük optimalizálni, mert a IV kegyetlen volt, még Boxon is. Nem egyszer esett le az FPS, de úgy, mint a szemét. Elég lehangoló volt néha.
-
krecso
tag
válasz Xerxész #2545 üzenetére
"A korábbi részek tapasztalatai alapján kérdezem..."
Én ezt úgy értelmeztem, hogy Te nem játszottál PC-n egyik részével sem, de kíváncsi vagy, hogy azok moddolhatóak voltak-e. Mivel a válasz igen, ezért "a korábbi részek tapasztalatai alapján" a GTAV is moddolható lesz.Ennyi
A felettem lévő komment akkor érkezett, amikor ezt írtam, tehát ezt figyelmen kívül is lehet hagyni.[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
válasz Bjørgersson #2547 üzenetére
Azért írtam, hogy "az eddig játékok tapasztalatai alapján". Ezt úgy értettem, hogy ha a korábbi PC változatok moddolhatók voltak, akkor gondolom az 5. rész is az lesz, amennyiben jön PC-re.
Én új vagyok GTA terén, ezért érdeklődtem.#2546 krecso
Köszi, erre voltam kíváncsi.#2549 icons
Még jó, hogy van humorérzékem. -
icons
addikt
Hopp.. elgurult a varázsgömböm! Node sebaj, mert a kártyákból meg tudom neked mondani! Óbasszus, de a varázsgömb szokta megmondani a kártyák helyét...
Hmm, na add a tenyeredet, hadd lám!
(#2550) Xerxész
Nagy szerencse!
Tehét krecso megválaszolta a kérdésedet azzal, amit gyakorlatilag kérdeztél?
(HA kijön, ugye modolható lesz, mert az eddigiek azok voltak. Válasz: Mivel az eddigiek azok voltak, ezért szerintem igen.) És akkor megnyugodtál, leültél, hogy igen! Megvan a válasz a kérdésedre![ Szerkesztve ]
-
parampa
aktív tag
Hatalmas lesz.
szvsz 80 éves koromban is GTA-zok majd az akkori 15. résszel. Mármint ha megérem. -
-
krecso
tag
Sajna nem játszottam a Skyrimmel, de valószínű, hogy modolható lesz, legalább is nem látom eddig akadályát (igaz, még igen keveset lehet tudni róla, még hivatalosan be sincs jelentve PC-re). Az előző részek tapasztalatai alapján a válaszom igen, modolható lesz.
Szerk.: Az "eddig nem látom akadályát" alatt azt értem, hogy a R* nem mondta, hogy ha valamikor esetleg megjelenik PC-re, az nem lesz modolható. Tehát a fent említett kifejezést csak erre alapozom.
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
A korábbi részek tapasztalatai alapján kérdezem, hogy ha az 5. rész is megjelenik PC-re, akkor esetleg moddolható lesz, mint mondjuk a Skyrim?
-
krecso
tag
válasz Bjørgersson #2543 üzenetére
Hát ki tudja. Az a vicc, hogy lassan több dolgot lehet ebbe csinálni, mint egy Simsbe.
Am azt lehet tudni, milyen engine alatt fog futni a játék? Marad a RAGE?
-
-
krecso
tag
válasz Bjørgersson #2541 üzenetére
Köszi szépen!
Remélem nem kacsa, mondjuk a parkolóórás lehetne az. Átmegyek a város összes pirosán, török-zúzok, milliós károkat okozok az államnak kilométerenként, de nem parkolhatok ott, ahol akarok.. Cöhh
Am ha az állatkereskedéses hír igaz, akkor vajon lehet kutyán kívül mást is venni? Mindig is akartam egy vadászgörényt.. -
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
De örülnék egy ilyen sapkának.
-
Bjørgersson
félisten
Ha már lesznek stopposok, akkor akár mi is stoppolhatnánk, plusz nem értem miért csak Michaellel lehet kirabolni az ATM-eket.
-
Jakesz
addikt
-
krecso
tag
válasz Bjørgersson #2535 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Az még hagyján, mert valamilyen szinten még vicces is, de amit a civil sofőrök meg a gyalogosok csinálnak..
-
Bjørgersson
félisten
Ha a későbbiekben sem fog PC-re jönni, akkor én Xboxra fogom.
Remélem nem csak a hatóság AI-ján csiszolnak, mert a IV-ben és az EFLC-ben valami borzasztó, amit leművelnek az NPC-k.
-
krecso
tag
Am valaki tervezi megvenni PS-re a játékot? Jó lenne néha pár honfitárssal is játszani.
-
Bjørgersson
félisten
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #2521 üzenetére
Már tudtam mire számítsak úgyhogy oda parkoltam magamnak egy Banshee-t azzal meg pikpak elmenekültem
szerk: Nem tudom, nekem most itt maradt, régen nem emlékszem, hogy maradt-e.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem te még pluszban öldököltél és azért kaptad meg a negyedik csillagot is. Én is automatikusan rohantam ki a parkolóba (ugye az embert otthagyta, amivel ment, de eltűnt), aztán csak a Bobcat maradt.
(#2519) gali777: És te is a pickuppal menekültél?
-
krecso
tag
válasz Bjørgersson #2518 üzenetére
Igen, de úgy látszik ködösek az emlékeim. Nekem úgy rémlett, hogy amikor megölöd azt a sok embert a romos házba, automatikusan kapsz 4 csillagot (ezek szerint nem ). A másik meg, hogy azt hittem, hogy kötelező egy bizonyos kocsival menekülni (a furgon), de úgy látszik, hogy azzal jöttem, és azért használtam azt a kocsit. Mellesleg fogalmam sem volt róla, hogy van ott egy hajó is.
Szerk.: Akk úgy látszik nem csak én sz*ptam be.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #2518 üzenetére
Most játszom újra a GTA IV-et és vagy fél órája nyomtam ugyan ezt a küldit
-
krecso
tag
Közben lejárt az időlimit.. Itt az eredeti, szal fake mint a kutya..
-
krecso
tag
A IV-ben is 6 volt a max, ami tényleg elég húzós. Am emlékszem, volt egy küldi, amihez le kellett rázni egy 4-es szintű körözést valami fos platós kocsival. Nah az is elég durva volt csít nélkül.
Am tényleg, simán lenne helye tanknak, bőven el lehetne vele lenni. Remélem ha berakják végre lánctalpa is lesz. Szinte biztos, hogy fake, de volt egy lista a valószínű cheatekről valahol, és ott volt tank..Szerk.: [link] Én személy szerint rettentően örülnék egy ilyen cheat listának. Big bunny hop FTW!!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
és icons tényleg nem lenne rossz dolog, egy ekkora térképen simán elférnének szerintem. Főleg, hogy ugye volt már szó valami titkos vagy elhagyott katonai bázisról is a sivatag közepén, úgyhogy még a helyük is adott.
-
icons
addikt
A GTA IVben már megtanultak a törvény őrei is pontosan lőni a kocsik ablakából, így az 5ös körözés elég durva volt. Jól emlékszem, hogy korábban 6 volt a max, a IVben meg csak 5? (nem biztos)
Úgyhogy igazából 5ös szinttel se lehetett sokáig menekülni, de én is szívesen látnám a katonaság visszatérését! De tudtommal még semmi hír nincs erről!
-
krecso
tag
válasz Bjørgersson #2512 üzenetére
Igazad van, most, hogy már az elejétől bejárható a map bűn lenne nem felfedezni. Csak akkor kell majd egy new game-re nyomni, mert a felfedezést úgy is csítekkel csinálnám, és úgy meg nem megy a 100%. Am arról van hír, h lesz-e benne tank? Ilyen fizikával ajándék lenne..
-
Bjørgersson
félisten
Nekem meg igazából szinte mindegy, az első jó néhány órát szerintem úgyis szokásosan a város bejárásával tölteném, meg ökörködéssel tölteném.
-
krecso
tag
válasz Bjørgersson #2509 üzenetére
Köszi szépen! Mondjuk én már megszoktam az elején a laposabb, bevezető küldiket, de gondolom hamar meg tudnám szokni az in medias res kezdést is.
(#2510) LaciCRM
Esküszöm, én is pont ezt tervezgettem. Igazából nekem csak a III van, amivel nem is játszottam (most eltekintek a GTA1-2-től és a kézikonzolos cuccoktól), így bemelegítőnek kijátszom azt. -
törölt tag
...tudok egy helyet a red light discrit területén, de a kezeim k*rvára fájnak, te vezetsz tesó ! ...
Pótlom a hiányosságaimat és mos kijátszom az LCS_-és VCS- részeket
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
krecso
tag
-
Jakesz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest