Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok requesteltem egy joint az új PH crew -ba a régiből (2013 PH Crew) pedig kiléptem.
ImqersonatoR [link]
A barátlistámon látjátok kivel szoktam játszani
(nem vagyok túl aktív de néha le szoktunk tolni pár küldit)Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
addikt
De miért kellett belenyúlni a (most mar) kettővel ezelőtti patch be ?
Akkor működött végre a vsync is normálisan (nem az h vagy 30 vagy 60 fps)
Es ha valahol véletlen nem volt meg a fix 60 akkor lement 58 -ra de nem 30 ra mint most megint.
Amikor kijött akkor volt ilyen.
Pedig tok örültem, hogy a steam elkezdett upgradelni de kar volt.
Ha meg kikapcsolom akkor törik a kép szokás szerint (meg van egy jó -10 / -15 fps úgy mindenhol)Fizettek a videokártya gyártok hogy ez így nem lesz jó vagy nem tudok mar mire gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az új nvidia driver -al (353.30) nem települ a rak is?
Nem akarom elrontani mert az előző (353.06) végre megoldotta a problémát, hogy vagy 30 vagy 60 fps volt vsync+MSAA -val.
Csak a batmant is jó lenne kipróbálni ahhoz meg kell az új. -
addikt
Na van mar egységes álláspont hogy HT on vagy HT off fut jobban a játék?
-
addikt
válasz mlinus #16229 üzenetére
Tegnap eladtam a PS4 es verziót.
De meg nem döntöttem el, hogy kell a PC re is tényleg annyival dögösebb?
Amiket nézek streameket attól nem vagyok hanyatt esve.
Most YT n porabok valami max grafos videot vadászni.(közben meglett)
Itt egy video ultran yt n a jatek elejebolA win es felhasznalonevet vagy steam est akarod atirni?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Steam es csoportba meg tud hívni valaki?
Ahogy nezem csak meghivoval lehet
Profilom
Vagy kire írjak rá?TS -is lesz vagy lesz benne valami ingame tortenet.
Meg latom Twich en több magyar is készül elő közvetítéssel
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #15343 üzenetére
Buszt vezetni a legjobb belso nezetbol.
Egyebkent a szovegek a lejobbak benne. Rohadt nagy poen. Pl amikor meg kell figyelni a prostit aztan jonnek a kuncsaftok es az egyik megkerdezi mit "kapni" 10$ ert
Ezt a jatekot egy dologgal tudnak elrontani marpedig egy hanyag portal. -
addikt
válasz yossarian14 #14855 üzenetére
13580 -a stem kod es akkor letöltöd online es nincs szállítás.
-
addikt
Na végre lesz értelme a 6 GB nak a vidkarimon így lassan 1,5 év után
Bar én csak FullHD n használom de lehet ott is megeszi majd a 4+ Gb ot.
Es végre van AA.
Pont a 4 volt az ami 1,5 GB ot kert megjelenéskor maxon aztán nem is volt olyan videokártya a piacon amin volt annyiEgyébként az SSD a minimum fps re is jó hatással van nem csak a töltési időre
Pont az említett bf4 ben pl de pl CoH 2 is. Sztem a GTA V is tipikusan ilyen játék lesz főleg a maga 60 Gb javal.Rocksater igazan lefej ezzel az 5 el
Megvolt x360 -ra PS4 -re meg szerintem PC re is megveszem egyszerűen iszonyat jó a story hangulata. Ködben esőben kocsikázni hallgatni a hülye szövegeket megunhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Puma K #13914 üzenetére
Latom te előbb megvetted.
Emlékszem mennyi szívás volt vele. SC + GFWL nélkül el sem indult, hala istennek később azt kivettek belőle (steam es verzióból elsőnek asszem)
Első x360 kontrollerem is akkor vettem pont ehhez a játékhoz. Kocsikázni sokkal jobb volt veleJó kis húzott Q6600 al csapattam mindenki sírt, hogy akad de nekem fullon is jol ment vele.
Aztán jött egy halom patch ra egy hónap alatt
Egyébként akkor megnéztem x360 on milyen es sokkal rondább volt meg cserebe össze vissza droppolt az fps is szóval a PC-seknek egy szavuk nem lehetett, mert kellett alá vas de legalább jól nézett ki es egy jo 4 magos procival nem ment 40 fps alá. Boxon meg örültél ha 25 megvolt.
Sot a mai napig jól néz ki.PHHU crew val fogjatok tolni vagy csináltok külön PC -st ?
-
addikt
válasz Dyingsoul #13896 üzenetére
Nekem is steam -es és mutat mindent pedig semmit nem állítottam pluszban.
Szóval biztos nem a steam lesz a gond
Illetve mutatja a XO/PS4/x360- as dolgokat/acsikat is ugyanúgy ahogy kell.
Mikor adtad hozza lehet idő amíg frissíti az SC? -
addikt
válasz laceszgamer #13146 üzenetére
Pedig az EA origin védelme a top atm ha jól tudom. Fifabol Dragon age bol mai napig nincs warez ha jol tudom. Aztán lehet marhaságot mondtam akkor sry nem követem miből van vagy nincs De az tuti hogy sokáig nem volt
-
addikt
Na bevittem 576-ba 12000 -ert vettek volna be a PS4 es GTA 5-t (ami vicc mert bontatlanul annyiért vettem itt ph-n bar igaz hogy náluk meg mindig 20.000)
De végül is nem adtam be csak előrendeltem a PC s változatot. Azt mondta elég durva előrendelési mennyiség van leadva a PC s változatra náluk valószínűleg lesz+ nyitva tartás vagy berendelnek mindenkit arra a napra13.999 Ft. Ami végül is nem rossz ár mert a legolcsóbb amit tudok digitális boltban az is €45.59
Kérdeztem, hogy steam es lesz vagy milyen de nem tudott rá választ adni.
Illetve de a SocialClub az tuti kell.
Annyit fűzött hozza meg, hogy pletyka de lehet az EA/origin -es védelmet kapja majd meg és majd folyamatos online t igényel és fel óránként ráellenőrizEgyébként azért PC inkább mert a fegyverharc jobb egérrel, illetve amik jöttek PC-s screenshotok azok elég meggyőzőek azért. Egyértelműen szebb mint PS4 en.
Csak az zavar hogy videó meg nincs róla csak az pár kép pedig kb 2 hét van mar csak hatra.
-
addikt
Most marha erősen gondolkozom rajta, hogy eladom a PS4 es Gta-t es megveszem inkább PC -re. Csak a franc sem hiszi mar el, hogy tényleg megjelenik 14.-én. Meg arról sincs infó, hogy a dobozos verzió tartalmaz e letöltőkódot vagy hogy lesz. Pedig mar rég sokszorosítaniuk/gyártani kéne őket szerintem.
-
addikt
Van PC-s ingame kép vagy videó mar rola?
Úgy értem, hogy megéri e várni mert mar nem tudom hanyadszor toljak el és nem vagyok meggyőződve h bármivel is jobban fog kinézni (mármint a PC s port) mint a PS4 -es verzió, akkor meg minek varjak rá -
addikt
Nincs meg mindig hivatalos PC-s ingame előzetes vagy kép?
Most nyomom Xo n de rohadtul nem vagyok beájulva tőle. Ennél a 2008 as GTA IV is jobban nézett ki (meg jobban is futott) mar az akkori a PC m -en is (a mostaniról nem is beszelek)
Remélem összeszedik magukat és tényleg odaraknak valami nagyon morci grafikát amiről a konzolosok csak ábrándoznak majd -
addikt
Na csak kivittem "C" megoldassál.
Első játék ami nem lett kivéve a tálcából amíg végig nem vittem. Leszámítva a 3. Maratont meg amikor 15 SALE táblát kellett szétrúgni összes küldetés élvezetes / jó volt.
Varom a PC verziót meg a GTA VI -ot next genre -
addikt
-
addikt
Franklin nek neha jon sms hogy a part menti gyep boltnak kene fuvar de nem tudom hogy lehet elkezdeni. Ha oda megyek semmi nem tortenik a job list is ures. Fel kene hivni valakit vagy hogy lehet elkezdeni?
-
addikt
Kuldi spoiler ! Annal a kuldinel amikor a paparazzo srác mar saját valóságshow t kapott és elhajt minket hogy majd az ügynöke kifizeti a lóvét a fényképekért amiket csináltunk majd elkezd piros/kék en villogni a minimapon azon kívül hogy kinyírod lehet vele valamit kezdeni? -
addikt
Nezem hogy mar áruljak páran a gta v ot használtan. Mit bukok ha ilyet veszek boxra? Social club / multi nem fog működni vagy semmi ilyen megkötés nincs csak hogy legyen meg a lemez, ha játszani akarok.
-
addikt
Tescoba latott valaki gta v -t? Hazafele beugranek erte akkor.
-
addikt
Mennyi esélyt lattok rá hogy a TESCO éjfélkor kirakja a dobozos verziót?
Mas nem nagyon van itt a környéken. 576 ban nincs éjféli nyitvatartási ha jól tudom. -
addikt
Boxon a lakásban bent is világosabb. Mondjuk semmit nem jelent lehet csak feljebb lett tolva a gamma.
-
addikt
-
addikt
Twich stream ha valakit érdekel. Persze amíg le nem lovik : [link]Ahh ez gyors volt kb 5 percig se ment ....
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Le lehet vajon szedni live rol is majd vajon? Vagy első kőrben csak dobozos verzió lesz. Csak mert akkor mar éjfélkor is lehetne tolni itt nagyon nincs semmi a közelben ami nyitva lenne éjfélkor mar. TESCO ban meg gondolom nem lesz egyből 09.17 00.00-kor.
Egyébként eddig egy tisztességes gameplay videót nem láttam akármelyikre megyek rá mindet törölték vagy nem elérhető. Csak annyira hogy lássam tényleg normálisan fut nem csak marketing duma volt hogy most mar kiismertük az új generációt jobb lesz mint az előző blabla szokásos...
-
addikt
Tökre megvárom most mar amíg megjelenik nem rendelem elő.
Csak akkor veszem meg ha nem esik be állandóan az fps mert a IV- ben elég gyakori eset volt. Ráadásul a távoli textúrák is nagyon el voltak mosva.
De ezek a videók elég meggyőzőék folyamatosnak tűnik a textúrák minősége is okesnak hat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest