-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
Amiket a telefonnal csinálok képeket a játékban és utána mentek azt hova teszi melyik mappába?
-
Gameboy77
aktív tag
Üdv.!
Bocsi ha volt már,de nem találtam választ a keresővel,szóval az érdekelne,hogy a bónusz kezdő tőkét nem lehet elosztani a karakterek közt?
Franklinnek van 500k$-ja,Michael meg csóró.Nem lehetne valahogy elosztani? -
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
GTX 650 Ti BOOST kártyámmal, normal textúrák és high / very high effektek mellett gördülékenyen fut a játék, konkrétan semmi baja. A kártya 2GB, így a high textúrákat csak visítás mellett engedi a játék. Meglepően jól futott high beállítással is, azonban olyan 30-40 perc múlva már érezhetően elkezdett meg-megakadni a játék. Ez a VRAM hiányának tudható be? Ott fogyott el a szufla a kártya memóriájából?
-
.LnB
titán
Az alapértelmezett kocsikat a karaktereknél hogyan lehet másikra lecserélni a játékban?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
demmer123
őstag
válasz Balathruin #18893 üzenetére
neked be van kapcsolva?
-
demmer123
őstag
Élsimítás mennyire befolyásolja a grafikát? Msaa,reflection msaa kivan kapcsolva mind a kettő szerintetek full hd felbontáson nem látszik annyira a recék?
-
gedikart
aktív tag
válasz gedikart #18126 üzenetére
Sikerült, mindent levéve normálra 1 GB-ot kalkulál a vga memóriára a játék, de 1440x900-ban futtatva is megbirkózik a csupán 768 MB-os kártyával. FPS-t stb nem tudok mondani (nem az én gépem, így nem tettem fel monitorozó progit), de gördülékenyen megy, nem akadozik.
Számítógép: Intel Core i3-550 3.20Ghz, Kingston 4GB DDR3 1333Mhz, Gigabyte GV-N460OC-768I GTX460, 7200-as WD HDD.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Valaki tart már a Heist rablás után? Titeket nem dob ki utána a játék?
-
kelekyle
őstag
válasz dragonfire44 #18886 üzenetére
Nekem nem. Minden drivert csekkolj le
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
dragonfire44
tag
Hali
Valakinek volt már ilyen? Kb. óránként megfagy a gépem játék közben,van amikor nvidia driver leáll és ennyi de mostanában csak restart gomb megy. Más játéknál nincs gond. -
Dragovich
csendes tag
a GTA Online-ba a meglévő karakteremet 1x alakíthatom át csak utólag?
-
m0h0senator
őstag
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX64
Alkalmazásnév: GTA5.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.331.1
Alkalmazás időbélyegzője: 552e6cfd
Hiba – modul neve: StackHash_18b6
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivétel – eltolás: PCH_9C_FROM_GTA5+0x000000000129BF5C
Kivételkód: c0000005
Kivételadatok: 0000000000000008
Operációs rendszer verziója: 6.3.9600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 18b6
További információk 2: 18b674ec605fb4092ba9f08bfdb114ed
További információk 3: b77f
További információk 4: b77fe118aa6c609d302b41ec6d4a9c9b
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=280262
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtupdate óta ez van...
An odyssey through the realm of consciousness.
-
fntastic
aktív tag
Nem átlag fps érdekel, hanem hogy folyamatos legyen a játék, bár ahogy nézem 3gb is kevés tud lenni a játéknak... Ez van jól optimalizálva.
Nekem is megy 40 fpst de b...hatom ha közben meg meg akad...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz fntastic #18874 üzenetére
Aki azt állítja az hazudik...nekem 280x van és van 1 pár ami normal vagy highon van...simítások ki vannak kapcsolva, vagy ha nem hazudik akkor igencsak diavetítéssel játszik, úgy meg nem igazán lehet...
GeForce GTX 660 vs Radeon R9 280X -
Integrale
veterán
Valaki megtenné, hogy leveszi teljesen minimumra a játékot (off, normal, és a látótávolság nulla) felbontást pedig 1280x720-ra állítja, kíváncsi vagyok, hogy mennyi RAM-ot eszik.
Én ha már feljebb csavarom a részletességet, szinte betelik a 2 GB, mások meg 1-gyel játszanak és FHD-nál is csak 1,5 GB-t foglal.
"Bad reklám is reklám too"
-
Phobion
őstag
sziasztok! holnap van még olyan üzlet ahol meglehetne vásárolni a játékot és nem horror áron?
-
hszilard666
veterán
Értem, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
fntastic
aktív tag
Olvasom, hogy GTX660al very highon toljátok meg msaa stb, de hogy? Nekem normalon is van h tele a vram és szaggat...
-
Rossi
addikt
Aki hozzám hasonlóan szeret bénázni:
A patch javítja az ékezetes felhasználónév problémát, de ha új fiókot hoztatok létre, akkor át kell onnan másolni a documents mappából a Rockstar mappát (GTAV és Social Club), egyébként nem lesznek meg a mentések, sem a beállítások.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Integrale
veterán
válasz SkyS1gn #18863 üzenetére
A dual GPU nem támogatása sem kisebb baki, mint a felhőbe mentés hiánya.
Első körben elindítottam a jelenlegi fiókommal, de újrakezdte már akkor is, beállítások nullázva, sztorit kezdi az elejétől. Aztán átmásoltam a Rocstar mappát az ékezet nélküliből a régi fiókomba, de error 12 lett a vége, és mivel még nem haladtam sokat, ezért meguntam és újrakezdtem.
"Bad reklám is reklám too"
-
Peat;)
veterán
Fogadja gratulációmat a doboz kitalálója, a nagy kartondoboz amiben minden benne van na hol nyitott, na hol, naná hogy az alján...mert a tetején túl logikus lenne, akkor hogy potyogna ki a zsáknyi dvd.
-
sqpp
őstag
Valahogy ez a zene a szívemhez nőtt
-
Dtomka
veterán
Tudom láma kérdés, de azért felteszem.
Hogyan készíthetek ingame képet? prtscr? Azt tudom, h videot f1-gyel.
Köszönöm(#18866) Peat
Jah, nagyon kretén megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Vadasz1
tag
Sziasztok nem tudom elinditani ,0xc00007b hiba milyen program kellene még fel raknom.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok, felraktam asztalira is a játékot, miért nem onnan folytatja ahol abbahagytam laptopon? Nem ment fölhőbe?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Azharel
aktív tag
Üdv!
Szeretném megvenni a játékot, de nagyon félek hogy hamar unalomba fullad. Igazából az érdekelne, milyen online lehetőségek vannak a játékba ? Story mode-ot volt már lehetőségem kipróbálni, nagyon jó lett.
-
castiels
addikt
Az mitől lehet ha játszok már 2 órája elkezd szaggatni kicsit viszont ha ujra belèpek megint jó..
-
LÁZ
addikt
válasz hszilard666 #18855 üzenetére
fel kell ismerni a helyet a képről, vagy jutub
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #18855 üzenetére
Én pl az első kettőt úgy csináltam meg hogy ráismertem a képről a területre, amúgy meg Youtube.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #18846 üzenetére
Szombádí?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Kephamos
addikt
válasz m0h0senator #18853 üzenetére
Én nem tapasztaltam hasonlót.
-
m0h0senator
őstag
Csak nekem lép ki random az update óta online-ból?
An odyssey through the realm of consciousness.
-
htc07
addikt
Na meglett az alaplapom amin lefogaztam a procifoglalatot (ezúton is köszönet Cink_Elek fórumozónak a gyors és kiváló segítségért), mostmár én is elkezdhetek szenvedni.
Kapásból azzal, hogy SSD-ről HDD-re kellett vigyem ahhoz, hogy most egy órát várhassak a preload dekódolására.
Ráadásul csak az 5400RPM vinyón volt helyem hirtelen, a 7200-as tele van
-
STC Speed
őstag
A MAGYARÍTÁSBAN, aki tud segítsen! [link]
Már lassan 80% os lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Jelöltem a PH!-s crew-t, valaki visszaigazolna?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Lenne egy spoileres kérdésem:Megkaptam trevort, és unlockoltam za embervadászatot, i dagadt hölgy külde emailben az arcképet és azt hogy hol találom meg a célszemélyt, viszont nem jelöli a térkép, csak egy felülnézeti képet kaptam az emailban. Hogy a pokolba tudom megtalálni a térképen hogy hova kell mennem?
Köszi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Eagl3
veterán
Hogy tudom muteolni az online mikrofonosokat? A chat-et kikapcsolom, de ugyan úgy mondják tovább...
-
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
bevásároltam magam a klubba most csinálom a helyet
-
-NRGyP-
tag
Sziasztok!
Lehet volt már téma, vissza is olvastam pár oldalt, de ez a topik úgy pörög mint a villanyóra.
Az lenne a problémám, hogy a játék ikonjára kattintva rögtön a program leáll hibaüzenet fogad.
Szerdán még indult a játék, toltam is vele egy kicsit, azóta ma szerettem volna először játszani.Annyi változás állt be, hogy lecseréltem az Ati kártyámat Nvidia 970 -re. A régi catalistot persze eltávolítottam, és az új GTA-ra optimalizált nvidia drivert raktam fel.
Frissítésig el sem jut, egyből összeomlik. A többi játékom szépen indul (Far Cry4, BF Hardline).
Volt már ilyen valakinél, van erre valami megoldás, vagy unistall?A játék dobozos verzió, gépem i5-4690, 8GB Ram, nvidia asus strix 970 4GB.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
castiels
addikt
This location cant be used for the gateway vehicle. Select the Mark gateway location option when phoeing Michael.
Bankrablásos küldi előtt.. Ez mit jelent mit kellene csinálnom?
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Aki akar vegyen fel social clubon
Societyx94[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ron8
senior tag
Azt észrevette valaki hogy ha a saját zenénket hallgatjuk akk kb 10fps-el lassabban fut a játék?
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #18828 üzenetére
?
amik eddig voltak DLC-k azok alapból benne vannaka PC verzióban. ( Ezek szerintem csak ilyen DLC-nek csúfolt tartalmak, néhány kocsi ruha meg fegyver. )
-
jonnyjoker01
veterán
A DLC-k egyszerre jöttek ki PÉCÉRE? WAT
Üdv. Johnny
-
titán
válasz kopilaci1993 #18803 üzenetére
Igen, igen, köszönöm. Nekem sem rakta be a kulcsokat rendesen a regedit, de kézzel megoldottam.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
xyzikeee
aktív tag
Hogyan lehet kiküszöbölni hogy ha vsync ON-on van, és belépek a játékba akkor 30 ra korlátozza le, de ha vsync -t Off ra állítom majd egyből ON ra akkor engedi 60 ig menni az fpst.
Mit kell és hol állítanom, hogy a vsync maradjon, de ne 30 ra korlátozzon? Köszi
-
Zolbak2107
csendes tag
Kritikán aluli az SC letöltés 9KB/s-17MB/s között már minden volt.
-
Penge@Borisz
tag
Tényleg megoldódott az ékezetes felhasználós probléma, viszont nálam ezzel együtt kikukázta a teljes, addigi játékállást is, így kezdhettem elölről. Nem bánom, mert volt, hogy elkapkodtam/elbénáztam dolgokat elsőre, és nem is jártam annyira benne még a sztoriban. Egyedül az a tré ebben, hogy Trevor kezdeti, vidéki megbízásait is újra kell játszanom, amik szerintem halál unalmasak lettek. Amúgy is remélem, hogy idővel kissé változatosabb küldiket fog szórni a játék, mert ez a kocsikázz oda, ölj meg x millió ellenfelet, kocsikázz el a zsarukat lerázva dolog enyhén uncsi. (Ja, az is vicc, hogy a háromcsillagos kőrözési szintet kb. 3 perc alatt semlegesíteni lehet, nagyon hülyék a rendőrök ebben a játékban.)
A legjobban a Michael családi életével kapcsolatos feladatokat bírom, tipikus RS humor, de Trevor élete egyelőre nem igazán vont a bűvköre alá. Franklin meg egyelőre egy semmilyen, kis csicska, nem? Szóval remélem, lesznek érdekesebb missziók is.
Ja, még valami: Most, hogy már normálisan, saját fiókról tudok játszani, figyelmen kívül hagytam az ajánlott grafikai opciókat és a textúrákat feltoltam very high-ra. Jóval szebb így a játék, mint high-on és én nem tapasztaltam lassulást. Igaz, cserébe a 16x élsimítást levettem 4x-re.
[ Szerkesztve ]
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
-
rudii
tag
Sziasztok! Gondoltam meglepem magam névnapomra egy GTA 5-el. Csapatunk egy nagyot, ahol kő kövön nem marad! Ha van kedved gyere és nézz be!
[LIVE STREAM] -
anderledani
őstag
Azzal a hibával mit lehet csinálni hogy "Failed to join session due to incompatible assets "?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
geckowize
őstag
Hello
Unokatesóm megvette a game-et dobozosban, viszont nincs ODD-je, leírnátok lécci, hogy hogyan tudja letölteni? -
kigyi_23
addikt
válasz spanglee001 #18798 üzenetére
Fontos infó nekem is jól jön majd szerintem A biztosítós számát könnyű volt megtalálni?
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
törölt tag
válasz spanglee001 #18798 üzenetére
De a kérdésre még nem válaszoltál Amugy a leírásomban erről is van szó : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest