-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz xyzikeee #20682 üzenetére
(#20704) jonnyjoker01 által emlitett cikk: Így kell
Képernyőmentéshez, meg tegyél fel frapsot, dxtory-t, vagy bármilyen képlopót ami működik.
(#20729) mate3553: Steames is a dokumentumokba ment. Szó nincs felhőről sajnos egyik verziónál sem. élmény másolgatni 3 gépnél gépről-gépre
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xyzikeee #20682 üzenetére
Rockstar editor segítségével. Korábban linkeltek egy cikket. Felveszed ami kell, kamerát elhelyezed ha tps-ben vetted fel, majd H (hide hud) és akkor valami képernyőmentő programmal "lefotózod". Így lehet eltüntetni a radart meg beállítani a kamerahelyzetet utólag is.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
S1M0N
senior tag
válasz xyzikeee #20687 üzenetére
Nem véletlenül rakta azt a vigyorgó fejecskét a mondandója után a kolléga.
A már említett Fraps mellett ott van pl. a Mirillis Action (én ezt használom), de a két nagy VGA gyártónak is van megoldása többek között "képlopásra", de a Steam is képes erre (nem Steam-es játéknál is működik elvileg, ha hozzáadod az adott játékot, de erről sokat nem tudok).
Ezeken kívül van még milliónyi ilyen program.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz xyzikeee #18918 üzenetére
Sajnos ez a fajta V-Sync így működik. Vagy kikapcsolod vagy beállítod 30 FPS lock-ra vagy ALT+TAB-ozol minden indításnál vagy használod a D3DOverridert a Triple Buffering eléréséhez és akkor nem kell semmit sem "varázsolni". Viszont ez utóbbi csak olyan játékokkal működik, amelyeknek 32 bites az .exe-jük, a GTA V és a legújabb játékok már nem ilyenek.
A hirtelen FPS eséseket (ebben az esetben 60-ról 30-ra, majd mégrosszabb esetben 30-ról 20-ra) ez is okozhatja, mivel a GPU használat hirtelen csökken. Ha 50% felett van a GPU használat, akkor automatikusan lecsökkenti az FPS számot 30-ra. Játék közben ez az FPS esés, ugrálás mondanom sem kell, hogy eléggé érzékelhető. Az újabb játékok közül pl. a Dying Light is ilyen.[ Szerkesztve ]
-
balint107
aktív tag
válasz xyzikeee #18509 üzenetére
Nekem az nvidia fizika kikapcsolása dobott a sebességen. Az advanced optionsba lehúztam nullára a 2 csúszkát. FXAA-n van a játék és 2XMSAA-n. Nem próbáltam még úgy, hogy lehet-e, hogy FXAA-t kinyomni és MSAA-t megtartani, de ha te FXAA-nál látod rosszabbnak a helyzetet, akkor kapcsold ki. Az sokat nem fog javítani az éleken, a leghitványabb élsimításként van a köztudatba.
Egyébként hasonló a konfigom I5 4690+GTX 970.. Engem is meglepett mennyire meg tud röccenni az fps, főleg a korábbi barátinak beállított GTX 660-as gépigény után. Most mondhatni 45-60 fps-el megy a játék, nagyon ritka mikor kevesebb. Ha tovább akarsz puhítani a dolgon, akkor előbb a többi extrát érdemes kivenni még. Az alap very high-os opciókhoz én nem nyúlnék. Esetleg még az árnyékokat lejjebb húzni, azok szoktak még sokat visszafogni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest