Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CtiveR
tag
Valaki akinek felhasználói fiók problémák vannak, és megoldotta vagy letudja írni mi a megoldás azt megköszönném
elvileg át van írva a felhasználóm... compmgmt.msc -ben átírtam ékezet nélkülire, de a C:\Felhasználók -ba ugyan úgy ékezettel van
[ Szerkesztve ]
Aláírás.
-
rup1u5
nagyúr
válasz mlinus #16280 üzenetére
Hát ez szomorú. A 4 ezen a téren nagyon ott van szerintem. Ez kicsit kiábrándító...a 4ben pont ezért szerettem csak úgy autózni. Nagyon jól lehetett manőverezni benne.
(#16288) daveoff
Hogy érted azt, hogy gagyi? Csúnya? A képek, videók alapján nekem nagyon szépnek tűnik.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
sqpp
őstag
válasz GegeWarrior #16294 üzenetére
Szerintem még be is előzöl! Nekem most jár félúton
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
7850/70 el tolja vki?Hogyan fut?
-
horush
addikt
-
v!ct0y
veterán
válasz Ultrazord #16283 üzenetére
Nem nem. Fogod Ahova letöltötted a játékot. Van egy download nevű mappa is ahova kicsomagolja. De a teljeset nem tudja kicsomagolni mert már nincs helyed (lemez írási hibával elszáll a telepítésed gondolom)
Abba a mappába vannak ilyen x64.. nevezetű fájlok. Egy pár darabot azokból elkezdesz kivágni és áthelyezni egy másik vinyóra, hogy hely szabaduljon fel. kb 10-12 giga kell még neki. Utána rányomsz stembe, hogy játék. Elkezdi a a maradékot is kicsomagolni. Ha kész akkor azokat a fájlokat amiket átmásoltál szépen visszamásolod és kész is. Csak akkor már a COMMON mappa alatt lesz a helye. -
raczger
őstag
válasz kerekfej #16284 üzenetére
Más, mondhatni árkádosabb, de a IV-ben szerintem is túlzás volt az a limbó-hintó kanyarodáskor, minden kicsi úthibán elpattogott, nem volt annyira reális. Ez meg inkább árkádosabb irányba ment el, de nekem jobban tetszik, ez így jobban játszható (mondom ezt úgy, hogy az összes árkádos autós játékot atombombával pusztítanám el, csak az autószimek jönnek be).
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
nagyúr
Óbazdmeg a VGA-m is alul volt feszelve, remélem tényleg már jó nyomon járok hogy kitaláljam mitől fagy ennyire
-
daveoff
veterán
Nekem a képen látható NV optimalizált beállításokkal, és 980-al hibátlanul fut a játék, de szerintem nagyon gáz a grafika, és a fizika, nem véletlen, hogy ilyen jól megy minden konfigon. Ez nem optimalizálás, hanem gagyi grafika/fizika.....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
csaabz
őstag
Omg, még ki kell bírnom délutánig....
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
-
kelekyle
őstag
Nvidiasok húzzák le a legújabb drivert, nekem elég szignifikáns gyorsulást hozott
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
-
kigyi_23
addikt
válasz Ultrazord #16274 üzenetére
Amikor elindul a decrypt szépen nézd meg hol akad el ezt a csíkokból látod. Amikor elindítod újra akkor is odáig jutna, de mielőtt elérné töröld azt a file-t ami kisebb számozású azt kezdi ugye el először, ha előtte mielőtt kiakad eltörlöd már el fog férni (az aszt hiszem, 18-19GB lehet szal már elfér utána és gond nélkül végigmegy ) ezt a csalást csak akkor lehet megcsinálni ha közben zajlik a decrypt, mert ha megakad és úgy törlöd le akkor letölti újra szal vigyázni!
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Ultrazord
tag
az mi hogy 120 gigás ssdre tettem steamen, és csak ez a nyamvadt játék van most rajta, de nem tud lejönni az utolsó peccs mert dupla annyi helyet eszik és nincs hely már?
59+59... gondolom a kicsomagolásához kell de 111 gbra nem fér el..
tud valaki megoldást? -
Hauptmann
addikt
-
CtiveR
tag
Nektek első indításnál a Social Club meddig töltött? Itt már vagy 5 perce csak Loading megy.. HDDről tolom türelmetlen vagyok
sqpp: rip
[ Szerkesztve ]
Aláírás.
-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
I7 + 970 tulajoktól szeretnék kérni pár mérést ha futja rá a nagy játék közepette.
1920*1200 (1080 is megteszi) HT-val és HT nélküli eredmények érdekelnének. Kiváncsi vagyok hogyan reagál a játék a CPU-ra 4szál/8szál, alap, ~4Ghz, ~4.5Ghz körül mik azok a beállítások amikkel egy 970 stabilan tudja tartani a minimum 40fps-t? Tesszellációval, minden földi jóval. Remélem elég hozzá a 970 és nem kell 980-at vennem.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz GegeWarrior #16258 üzenetére
mi lesz ott délután 4-kor, mire odamegyek még jó, hogy fixen foglalva van 2 db nekem
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
sqpp
őstag
válasz GegeWarrior #16258 üzenetére
Ez vigasztaljon!!
-
GegeWarrior
senior tag
Kisebb sor a cdgalaxis előtt Szerencse,hogy korábban jöttem.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Adam K.
újonc
valaki még ezzel:
"Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game."
legelső küldetésnél felugrik egy ablak, pls reboot vagy reinstall. aaargh.
valaki megoldás?
(amúgy megy tovább ha elhide olom az ablakot, de már a legleglegelső küldetést sem tudtam befejezni )
-
PuMbA
titán
GTA V PC Pentium G3258 Performance, de szépen eltűnik az autópálya
-
Eagl3
veterán
Kb. 80 giga szabad hely van az ssd-men, mehet erre a jatek ugye?
-
ZGO
tag
válasz -secret- #16239 üzenetére
akkor ezek szerint nyomul a "digi? "
Jó lenne ha lenyomnák a francba itt az invitelt... megutáltam őket, mert monopolhelyzetet teremtettekHogy kicsit témába vágjak: azért ha GTA-ban vásárolunk egy lakást, milyen jó lenne ha oda is lehetne kábel/mobilnetes előfizetést rendelni
Bár ebben lehet a jövőt vizionálják, hogy "ingyé" használhatod & bár akkor ott is mindenki a gép előtt ülne -
ZGO
tag
válasz -secret- #16228 üzenetére
Optikai??? én csak álmodom róla... egyenlőre beérem a 35/5-ös kábelnettel, bár a trendnek megfelelően duplázhatnák ezt is.
Közben kapom az értesítőket a soc-os jelölésekkel kapcsolatban (pl: WRT_Acid ), köszi mindenkinek, de majd csak otthon tudom elfogadni őket, mert itt a munkahelyen tiltva vannak bizonyos kategóriába eső oldalak. Csoda hogy a PH-t elérem
[ Szerkesztve ]
-
xAcidx
tag
Na, most stabilan 7 MB-tal tölt. 3 órát ír, addig alszom egyet
WRT_Acid néven engem is megtaláltok.
-
addikt
válasz mlinus #16229 üzenetére
Tegnap eladtam a PS4 es verziót.
De meg nem döntöttem el, hogy kell a PC re is tényleg annyival dögösebb?
Amiket nézek streameket attól nem vagyok hanyatt esve.
Most YT n porabok valami max grafos videot vadászni.(közben meglett)
Itt egy video ultran yt n a jatek elejebolA win es felhasznalonevet vagy steam est akarod atirni?
[ Szerkesztve ]
-
CtiveR
tag
Bontogatja a steam a dolgokat, de a kommentekből előre félek, hogy nem fog elindulni az ékezetes felhasználói fiók miatt Mi a megoldás rá? Keresgélek itt de sehol nem találom hol lehetne átírni a felhasználónevet..
Aláírás.
-
mlinus
őstag
i7 2600k
16gb ram
gtx 780
ssd-re rakvaaz összes normális grafikai opció maxon FXAA-val, 1920 x 1080-ben 70-110 fps között megy városban.
az advanced graphics optionsba semmi sincs bekapcsolva, de egyik se annyira látványos.remek a kezelés is, van raw input, nincs mouse lag. A ps4-es verziónál érezhetően szebb, és hát nincs is 30 fpsre korlátozva.
-
sqpp
őstag
NA MEGJÖTT A POSTA
hamarosan írok én is hogy fut!
-
ZGO
tag
válasz -secret- #16198 üzenetére
Hali -secret-, én is konzolvilágtól kapom, de még semmi értesítőt nem kaptam. Hozzáteszem, én telefonon rendeltem elő még pénteken.
Hát ha ma meghozzák, munka után egy jó kis sportolás, majd pihenésképp mehet a lemezes install a késő délutáni órákbanáh, tényleg, valakitől kaptam social club-os jelölést, engem is jelöljetek: " ProgrockoXXX "!
[ Szerkesztve ]
-
Kelecar
aktív tag
Én személyesen veszem át, de csak 10 kor nyit a bolt. Remélem azért nagy sor nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
xAcidx
tag
Csak elkezdtem letölteni.
Hol 15 MB-tal szedi, hol connection lost... Ez eltart majd egy darabig
-
Hubba12
senior tag
Reméljük jó lesz
Csak az ASUS!
-
nagyúr
Nos a helyzet nekem nem valami rózsás. Felraktam a csoda drivert, ami tegnap kijött, lehet ott basztam el az egészet
Az első Llamaros küldetést se tudtam még végigcsinálni kékhalál / fagyás / textúra eltűnés nélkül.
-
Hauptmann
addikt
De jó, hogy nem tudtam éjjel a játékkal foglalkozni, mert én is szopnék az ékezetes usernévvel. Lehet, hogy 1995-ben nem volt ajánlatos ékezetes karaktereket használni, de már 2015-öt hadználunk... Akkor ezek szerint a cirill, kínai, japán, arab, héber, speciális német, francia, spanyol stb. karaktereket használók is beszopták? Kizárták a fél világot a játékból.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz jonnyjoker01 #16195 üzenetére
Nekem nem kell még egy felhasználó a gépemre, b@sszák meg. Már újraraktam a rendszert, úgyhogy tárgytalan....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
RoMix85
aktív tag
Srácok a steam alapból a programfiles(x86) mappába települt és nem a simába. Ez számíthat telepítésnél?
Nekem nincs ékezet a fióknevemben mégsem megy. Bár én már a regen is túl voltam, de indulásnál kb 5 sec után kifagy és sámlí ugyanez safe módban.Valami ötlet?
tegnap óta fennvagyok, fájlok ide-oda mozgatva.... most ott tartok hogy letöröltem mindent a ....cibe.
Kezdem előről... még szerencse hogy 100mb/s a net[ Szerkesztve ]
-
xAcidx
tag
15 perce itt a csomag, de éjszakás után nem merem felbontani
-
sqpp
őstag
válasz urban racer #16201 üzenetére
Már csak azért se gondolom, hogy fake lenne, mert már nem 1 videót töltött fel és hát annyi feliratkozót nem szerez, ha csak átveri az embereket..
-
r3dsnake
nagyúr
Radeon HD7790-es kártyával tapasztalat? Lehet, hogy megvenném braziliából a Social Clubos reget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest