-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
Vannak esetleg portok amiket ki kell engedni ha routerem van hogy az online tökéletesen működjön? elég lassan kapcsolódik.
-
xyzikeee
aktív tag
Akinek lenne kedve Onlinehoz és tudna segíteni belerázódni a többjátékos módba, az írjon rám. Level 4-es vagyok. Jó pár dolog nem tiszta még.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Úgy terveztem hogy előbb kiakasztom a singleplayert aztán neki állok az onlinenak, de már belenéztem kicsit az onlineba is. Szeretnék belépni a CREWba ha lehet, illetve majd valaki tanítgathatna pár alap dologra mondjuk holnap, mert full kezdő vagyok a GTA Online világában.SC: xyzikeee
Köszönöm.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz architect26 #20686 üzenetére
csak alt tab után ablakos módban működik nálam, amúgy fekete képet fényképez
-
-
xyzikeee
aktív tag
Tudna valaki segiteni?
Mivel lehetne teljesképernyős, jó minőségű képet csinálni a játékban? Szeretnék naplementés tájképet és hasonlókat készíteni.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz Penge@Borisz #19243 üzenetére
Ja igen ezt tudom, de azt hittem azért maradt...
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok
Most volt az ékszerboltos küldi. Arra lennék kiváncsi, hogy a zsákmányolt pénz, amit küldi után ki is írt a játék hogy ki milyen összegben részesült a zsákmányból, az úgy mégis hol van? mert elég sok pénzemnek kéne lennie, de a karaktereknél nincs az az összeg.... -
xyzikeee
aktív tag
Hogyan lehet kiküszöbölni hogy ha vsync ON-on van, és belépek a játékba akkor 30 ra korlátozza le, de ha vsync -t Off ra állítom majd egyből ON ra akkor engedi 60 ig menni az fpst.
Mit kell és hol állítanom, hogy a vsync maradjon, de ne 30 ra korlátozzon? Köszi
-
xyzikeee
aktív tag
Valaki a #18509 -re?
[ Szerkesztve ]
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok
Beléptem a klubba, immáron én is rendelkezem a játékkal. GTX970 + i5 4590 kombóval nyomom.
Lenne pár kérdésem:
1. FXAA csinál valami érdemit? mert mintha kicsit stabilabban tartaná nélküle az FPS-t.
2. Hogyan lehetne, a lehető legminőségibb fotókat csinálni, amiket utánna visszatudok nézni teljes képernyős nagyságban? Printscreen nekem csak ablakos módban működött, ha teljes képernyős módban voltam akkor fekete képet rögzített. A játékban lévő telefonképei pedig csak a játékban érhetők el? Mert a játékban elég kicsibe lehet megnézni őket, nem teljes képernyőn. Más, jobb megoldás?
3. A játék FXAA+4XMSAA-val tökéletesen fut, 45-60 fps-el(Vysx on). Füves rászhez érve esik le 35-45re az Ultra Gras miatt. Teljesen jól játszható de kiváncsi lennék hogy kikisérleteztetek-e valami nagyon jó beállítást grafikára, amivel a lehető legszebb és lehető legtöbb fps-t kapjátok. Valamint az általam kapott értékek a hasonló kategóriás hardverek körében megfelelőnek mondhatók-e?
Köszönöm.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz RohamDroid #17828 üzenetére
Sziasztok
Több kérdésem is lenne:
Holnap tervezem megvenni a játékot, dobozos kiadásban. Ma már jobb volt a helyzet telepités és patch letöltés szempontjából? Ha már viszonylag zökkenőmentes és nem kell külön barkács melóba kezdeni, különböző fájlok letörlése, stb, akkor holnap megvásárlom.
Láttam én is, elvileg feltörték ma, de ez a multi szempontjából lényegtelen nem? azt tört verzióval ugyse lehetne, minden játékban megoldják hogy ne lehessen, akkor pont itt ne?I5 4590+ GTX970+ 8GB RAM kombóval mire számítsak? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest