Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atla

    senior tag

    válasz eldoble #5738 üzenetére

    Akkor vegyetek egy eredeti Ps5 gamepadot,és hozzá egy USB-C kábelt.Én is azt használom.Majd ha valamelyik játékkal baj van segítek.EAFc nativan támogatja pl. gombok is a játékban azok.Nyilván kötni kell kompromisszumokat,de eddig minden játékkal tudtam használni. Mondok egy pár negatívumot hátha segít.

    -Kábelen a PC-nem tudja tölteni a controllert,tehát ha Bluetoothal akarod használni vezeték nélkül,ami lehetséges,akkor külön kell tölteni.Én kábellel használom egyébként.
    -Van olyan játék ami abszolút nem támogatja,ilyenkor a DS4 windows programmal kell használni,ez elhiteti a játékkal hogy XBOX gamepadot használsz,ilyenkor a gombok is XBOX-osak játékon belül.
    -Van olyan játék ami támogatja,de nem tudja eldönteni ,hogy PS vagy Xbox controllered van-e,ilyenkor összeakadnak a dolgok,és pl a játék menüjében duplán ugrik egy irány,vagy nem müködik valamelyik gomb asszem Witcher 3-al igy játram.Ilyenkor a DS4 windows programon belül ,el kell rejteni egy Hide hide programmal a windowsból is a gamepadot,és onnantól müködik tökéletesen.
    Nagyjából ennyi a negatívum.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák