Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendes
csendes tag
Sziasztok!
Adottak az alábbi eszközök:
- Xbonx One Controller
- PS5 controller
- Nem ebbe a topikba tartozik, de: Vezeték nélküli egér (Van Bluetooth módja)Mind a három eszközt bluetooth-on keresztül, tehát vezeték nélkül szeretném használni.
Milyen Bluetooth eszközt érdemes venni?
[link] Egy ilyen jó lehet a fenti eszközök megfelelő vezeték nélküli használatára?Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
bobalazs
nagyúr
és elfelejtettem említeni hogy nem kell telepítgetni, meg dll fájlokat másolni, az alpha verziója, egy exe program az egész ami fut a háttérben amig a kontrollert használod. Ott a videoban a link, meg a leírás.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
De hogy valami értelmeset is mondjak, és talán érdemes megfogadni a tapasztalatok alapján. Vannak ugyan ezek a d-input alapján működő kontrollerek, vagy x-input, nem tudom. Lényeg hogy ezek Windows alól játékra nem használhatók mert nem is ismerik fel a játékok. Kerülőút a régi x360ce, de macerás, és ez van elterjedve, a telepítése annyiból áll hogy dll fájlokat kell a játék könyvtárába másolgatni, aztán vagy jó vagy nem. Na most már jó ideje elérhető és nem elég népszerű a xbox360ce alpha változata, ami megoldja a macerás telepítést.
Itt csak elég ha fut a háttérben a program és rendes xbox kontrollerként lehet használni. Csináltam anno videót róla, megosztom. [link] -
bobalazs
nagyúr
válasz ROBREGGAE #5062 üzenetére
Na én is valami hasonló véleményt kerestem, csak rossz topikban. Ezért bemásolom ide a véleményem.
Vállal itt valaki gamepad javítást? Nem is az, hanem mik a tapasztalatai, melyik kontrollerek belseje vannak nagyon gagyi anyagból? Lehet olvasni 30 ezres xbox kontrollerekről beragadt gombokkal. Nem is merek venni replikát, sem újan sem használtan, hisze nem tudok megbizonyosodni a származásáról, lehet hogy egy teljesen gagyit kapok ami 1 hónap alatt szétkopik vagy szétmegy. Az itteni ajánlások mi alapján történnek?
-
morfondőr
őstag
Hát ha püfölik őket, akkor mindegyik hangos!
Én Xbox One controllerről tudok nyilatkozni: a ravaszok hangtalanok, az analóg karokat oda lehet csapni úgy hogy koppanjon egyet, de ahhoz nagyon bele kell élni magam a játékba!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni gamepad ügyben.
Jelenleg egy Logitech Rumblepad 2 van a PC-re kötve. Működésileg nincs vele semmi gond csak panaszkodnak, hogy túl hangosan "csattognak"az analóg joystickok és a ravaszok (tudom first world problem ). De az lenne a kérdésem, hogy van e olyan gamepad ami relatív halk ilyen szempontból mondjuk 15-20k max?Köszönöm
-
MixY
tag
válasz Redneck #5081 üzenetére
Na leírom ide is, másnak is segítség legyen.
Nekem úgy sikerült az Xbox Game Pass alkalmazáson belül működésre bírni, hogy csatlakoztattam bluetooth-al HID módban (mode+X gomb hosszan), aztán csatlakozás bontás majd újra párosítás, és ezután kell elindítani az Xbox Game Pass app-ot és működik is -
MixY
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy Saitake 7007F kontrollert telefonhoz, az Xbox Game Pass játékaival szeretnék vele játszani, de egyszerűen nem tudom működésre bírni játékon belül, Bluetooth-ra rá van csatlakoztatva, a Direct és a HID módba is próbáltam de semmi, tudtok nekem segíteni ez ügyben? Köszönöm előre is. [kép] -
Atla
senior tag
válasz Perseus871 #5077 üzenetére
Gratulálok hozzá ,viszont szerintem ez a topik annyira nem szakmai,mintsem inkább tapasztalati tanácsadás.
Én próbálkoznék valami programózói topikkal is a helyedben. Viszont ha sikerült beüzemelni,megoszthatnád itt is,én kiváncsi lennék rá. -
Perseus871
tag
Sziasztok! Készítettem egy kontroller panelt (button box) repülőgép szimulátorhoz. A gombokat összesen 5 joystick controll panel működteti. Sajnos a gépem nem tudja megkülönböztetni a vezérlőket, ezért összekeveri a gomb állásokat. A gyakorlatban ez azt jelenti hogy pl 5db JOY BTN 1 állás van amit összekever.
Át tudom nevezni ezeket a vezérlőket valahol? Játékon belül és Windows vézérlőpultban eddig nem sikerült. Esetleg Bios-ban?M5A97 Evo R2.0, FX 8350, XFX RX 470 + 1333 32gb ram
-
Renomaker
csendes tag
Sziasztok!
Telefonomról (Android) szeretnék az xbox remote play lehetőséggel játszani.
Nagyon tetszik a Razer Kishi de van vele egy fő problémàm. Usb-c-ről szívja a telóm akkor is ha nem játszom.
A töltő csatlakozója meg zavaró helyen van (balkéz alul).Tudtok ajánlani olyat ami olyan mint a Razer Kishi de van saját aksija? Ár max 50. Ha van powerbankja és a telómat is tudja tölteni akkor 60. Hogy Bluetooth vagy usb C a csatlakozás a telefonnal az mindegy. (Ha power bank is akkor usbc)
Nézegettem a lehetőségeket és én nem találtam. Illetve nem sikerült megvilàgosodnom, hogy van-e és mitől függ hogy egy controller kompatibilis-e Xbox remote play el es vagy xclouddal vagy ultimate pass vagy van ami csak androidos játékot kezel.
Nagyon köszönöm ha tudtok valami jót ajánlani, ha nem akkor egy nagyon pici (fele mint a rendes xboxos) xboxos kiosztású hordozható Bluetooth os kontrolleről tudtok? Olyan mint a Joy-Con Pair Nintendo Switch-hez. Az például jó arra amire én szeretném Xbox remote play? Az a bajom vele hogy az aksi nagyon pici és 3 óra feltölteni. De a méret szuper lenne.
-
Simivok
senior tag
válasz Vismajor01 #5074 üzenetére
Végülis mindegy, csak kíváncsi voltam, másnál is így van-e.
Galaxy S23 256GB Cream
-
Simivok
senior tag
Redneck: köszi!
Atla: hogyha belépek egy játékba, csak azután lehet vezérelni miután megnyomtam az xbox gombot és világít
J.C.G.: azért furcsálom, mert eddig az x360 kontroller folyamatosan készenlétben állt (boot alatt már villogott), most ahhoz hogy tudjak játszani külön meg kell nyomni a gombot. De ha nálad is ilyen, akkor lehet hogy variáltak közben microsofték... Ha nem lett volna előtte az x360 akkor lehet nem is írtam volna...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 256GB Cream
-
-
Redneck
nagyúr
Rendeltem egy fekete Saitake 7007F-et, emulátorokhoz és xCloudhoz. Leginkább jókat nyilatkoztak róla, és ez tetszett a legjobban az olcsóbbak közül. Ha esetleg mégsem jön be annyira, maximum eladom olcsóbban aprón.
Simivok:
MS Support felületén.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Simivok #5066 üzenetére
Haverom azt írta, hogy a One S kontrollere alapból bekapcsol bedugva, de biztos ami tuti, nyiss egy ticketet a Microsoft felé, és ott leírják a tutit. Series S/X kontrollerhez még nem volt szerencsém, bár múltkor majdnem vettem egyet XCloudhoz.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Simivok
senior tag
válasz Vismajor01 #5065 üzenetére
Köszi a válaszokat! Az a baj, hogy nem tudom hogy ennek így kell lennie, de hogyha lenyomom a gombot akkor egy másodperc sem kell neki hogy csatlakozzon.
Remélem van valaki, akinek X|S kontrollere van usb-c kábellel PC-hez csatlakoztatva...
Galaxy S23 256GB Cream
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
Xbox Series X|S konrollert vettem most géphez, usb-c kábellel csatlakozik.
Az előző Xbox 360 kontroller mindig világított (csatlakozott), miután bekapcsoltam a gépet, ez meg csak akkor ha hosszan nyomom az xbox gombot... ismerősöm xbox one kontrollere is mindig világít.
Az enyém vajon hibás, vagy ez ilyen?
Galaxy S23 256GB Cream
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok!
Másnál is cukorból van az analóg kar x-box kontrolleren? Én április óta most vettem a másodikat, de ez is 2 hét után nehézkesen mozog, mintha kilazulna. Vagy csak én vagyok ennyire barbár.
-
RAiN91
őstag
Autós játékoknál (amit kormánnyal is szokás játszani, pl. TDU) gamepadek esetén szokták az analóg módot használni kormányzásra, vagy inkább gombokkal kanyarodjak?
-
imre2016
csendes tag
Értem nagyonszépen köszönöm a segitséget.
-
imre2016
csendes tag
A dualsensehez milyen kábel kelhet a fent emlitet adapter jo lehet hózá?
-
imre2016
csendes tag
Gépre kötve töltödik?
-
imre2016
csendes tag
Szerinted adapterböl bármi jó lehet,vagy csak a sony féle?
-
MageRG
addikt
válasz imre2016 #5051 üzenetére
DS4-ről tudok nyilatkozni. Nekem eddig minden ment (vibráció is).
DS4Windows appal használom (a Ryochan7 féle).
Elvileg a Steam magától is kezeli, de nekem azzal nem ment (biztos béna vagyok).
A vezeték nélküliséghez egy jó minőségű BT adapter kell."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
imre2016
csendes tag
Sziasztok dualsense+dualshock kontroller kapcsolatban lenne kérdésem? pécén mik a lehetőségek.Mi kellene vezeték nélküli használat hoz? A vibrácio müködik?Váloszokat elöre is köszönöm.
-
Atla
senior tag
válasz Vismajor01 #5049 üzenetére
Amennyiben a felső / lásd a képen / a tied ,az tudja a bluetoothot is ,amennyiben az alsó,az csak a hozzáadott wifi,vagy wireless vevővel működik,ami nem bluetooth.
Ezért írtam hogy próbáld meg mindkét kapcsolatttal,mivel a Steam Link Bluetoothos is,meg ezek szerint bele is dugtad a vevőegységet. A legbiztosabb szerintem egy 2 méteres micro usb kábel egyébként,de nekem csak PC-m van.
Nem tudom melyik játék,de a ravasszal elég szépen lehet adagolni a gázt,ami néha még rezegni is tud.Nyilván egy gázpedálhoz képest még mindig messze van,nekem volt Logi DFGT kormányom,amit azóta is bánok ,hogy eladtam. Szóval szimulátor szintet azért ne várj a controllertől,de árkád autós játékokhoz elég kellene hogy legyen.[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Pont a connection eldobalas miatt mar lefrissitettem.
Wireless a konzol nemtudom h kene mashogy csatlakoztatni :D
Nem nem jobb a bill, de alig van kulonbseg. All az auto egyhelyben es elkezdem lassan behúzni a ravaszt, 70% nem csinal az auto konkretan semmit. A maradek 30ban lehrt jatszani a teljsitmennyel de igy olyan erzeken h kvazi keptelenseg a semmi gaz(sebessegtartas) es a fullpadlo kozti különbséget megtalalni.
De a jatek is egyre gyatrabb szoval siman lehet h csak az a baja :D
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Atla
senior tag
válasz Vismajor01 #5044 üzenetére
Frissitsd a gamepad szoftverét,és próbáld Bluetoothon csatlakoztatni.
Egyébként kizártnak tartom,hogy jobban tudd adagolni a gázt billentyűn. Próbáltad PC-n is ,ott is gyengébb köröket mész?
Itt egy vidinyó hogyan frissitsd,és csatlakoztasd.
https://www.youtube.com/watch?v=ZPKWoxxiILM
[link][ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Sziasztok!
Tök hülye vagyok ehhez a témához, csak egy ismerős kért meg, hogy segítsek már neki kontrollert venni. Szeretne 10k alatt maradni, max kicsit felette még biztos rá tudnám beszélni.
Látom, hogy általában az MS kontrollerek a jók, de azt is, hogy 19k alatt nincs. Van valami járható út, vagy csak rizikós vételek vannak 10k alatt?
Köszi a segítséget.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Vismajor01
addikt
válasz jaffa 2843 #5045 üzenetére
Ilyen.
Kezdem amúgy unni, azért vettem h simán egyenletesen tudjam adagolni a gázt, erre ahogy húzom be 3/4ig nem csinál semmit, utána meg szinte egyből padló. Bszkodtam vele 10 kört, utána átültem géphez, billentyűzettel elsőre jobb időt autóztam. Közbe traction controlt 0-ról 5-ösre húztam(és ez eléggé fájt emrt amúgy minden "very hard"on van mert szeretek küzdeni AI ellen is) mert lassú kanyarban nemtudtam elindulni a géppel konzolon, a kövér gáz miatt akárhogy adagoltam.
+ Ez a vagy van kedve vagy nincs csatlakozni, kivágnám az ablakon. Elkapcsolom a TV-t jutyubra, kontroller kikapcsolt standbyban, játszanék, vissza kapcsolom, semmi, nem csatlakozik a kis cuccra. Kihúzom, vissza, semmi. Újrainditom az egész steamlinket, működik. Kapcsolódott állapotban kikapcsolom a kontrollert, majd vissza, megint nem talál jelet.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Vismajor01 #5044 üzenetére
Pontosan milyen kontroller?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Van egy xbox controllerem PC-hez.
Steam linket vettem ma, hogy TV-n is tudjak játszani.
Bedugtam a vevőt a linkbe, működött minden királyul. De pár verseny után kidobott mert h disconnectelt a controller. Át dugtam PC-be és ott egyből konnektált. Most ha bedugom a linkbe nem csinál semmit, kis fehér LED sem világit. Egyébként anno ezt PC-n is eljátszotta párszor, lehet h fostos a kontroller vagy a vevője?Másik topikba mondták h nézzem van e frissités kontrollerre. De mivel eltőte működött nem hiszem h ez a baj.
-
@aMoRF
tag
Tisztelt XBox kontroller guruk... Segítséget kérnék nálam tapasztaltabb kollégáktól.
Van egy elképzelésem és vásárlás előtt szeretnék megerősítést vagy cáfolatot kapni.
Szóval: Szeretnék PC-vel TV-n játszani. De mindezt Steam Link-en keresztül. A kontroller így a Steam Linkhez csatlakozna. Amit kinéztem az XBox Series X kontroller Ebből is a külön vevővel árult verzió. (de sima bluetooth vevővel is jó lehet?) Ehhez a kontrollerhez vennék még egy ChatPad-at. Mert reményeim szerint, szeretném távirányítóként is használni a PC-hez. Web böngészés stb. Ez működhet? Egér kezelés mennyire életképes?
Az sem lenne gond ha Linuxra telepített Steam-el is szóra lehetne bírni.
A Series X controllernél láttam, hogy már van Android és IOS támogatottsága is. (vagy várható)
Valakinek tapasztalata hasonló konfigurációban?A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.
-
J.C.G.
aktív tag
Köszi a választ. Utána néztem és időközben meg is rendeltem egy Xbox gamepadot USB-C kábellel. Nem tudom mekkora lesz a lag, de egy Borderlandsnál szerintem mindegy, a billentyűm vezeték nélküli és nem volt bajom vele a Destiny 2-nél se. Túl komolyan nem akarok játszani, csak amíg tavasz nem lesz.
Itt a stabil lagmentes net lesz a fontosabb, ne dobáljon és ne szaggasson folyamatosan.[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
A VR-os srácok tesztelték,és bevallom én is kipróbáltam a Stadiát.
Meglepően pozitív volt a tapasztalatom.Az immortals fenix rising demóját végig is játszottam.
Na de a lényeg. A fiúk elmondják,hogy a Stadia kontrollere közvetlen wifin csatlakozik a szerverekhez,ezzel is kevesebb input laggot okozva. Szóval ha komlyan ezzel akarsz játszani megérheti a gamepad maga.Addig is ha csak próbálgatod,egy olcsó X360pad is támogatott.
Sajnos ,hogy a Linuxon életre tudod-e kelteni a Microsoft perifériát,annak neked kell utánna járnod.[ Szerkesztve ]
-
dokken
tag
X360CE, meg hasonló programokat felejtsd el, add hozzá a steamhez a gamepadot, utána minden játék xbox gamepadnak fogja látni.
Indítsd el a steamet nagy kép módban (jobbra fent).
Fogaskerék (jobbra fent).
Játékvezérlő beállítások.
Általános gamepad konfigurációtámogatás.
Kiválasztod a gamepadot, és beállítod gombkiosztást.Innentől egy xbox gamepad van a kezedben.A lényeg ,hogy mindig
nagy kép módban indítsd a játékokat. -
RAiN91
őstag
válasz Redneck #5027 üzenetére
Nem vagyok teljesen tisztába a fogalmakkal, az Xinput jelenti az alábbit?
Overcooked 2-vel tökéletesen működik ez a 3ezer forintos Gamepad, az X360CE programmal, úgyhogy megérte ezt a párezer forintos beruházást, TV-re kötve a laptopot, ketten tudunk coop-ban játszani.
Moving Out című játékkal nem, csak a bill. gombok bindelésével. Ez a játék akkor nem Xinputos? (belépek a játékba, és néhány játéknál szokta mutatni a menüben, hogy melyik kontroller gombbal mit csinálok, ezt régen is láttam néhány játékban, mondjuk idegesített, mert én meg pont billel nem tudtam, hogy mit kell csinálni)
Azért kérdezem, hogy ennek tudatában hogyan fogok tudni googleban keresni (xinput games?) játékra, amelyik működni fog így nekem, mint az Overcooked 2.
-
J.C.G.
aktív tag
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség kontroller vásárlásához. Elkezdtem játszani Stadia-an és nekem a billentyűzet nagyon nehéz, ezért vennék valamit ami együtt működik mindkét (linux és stadia) platformmal. A honlap [ezeket a kontrollereket ajánlja].
Innen a Switch Pro Controller a legszimpatikusabb nekem, de ugye nem ez számít, hanem a kompatibilitás. Ti mit vennétek vagy vettetek? A vezetékes működés előny.
Közben látom a Switch Pro Controller problémás. Valami ötlet? -
veterán
válasz Redneck #5034 üzenetére
PC nem próbáltam, csak telefonon.
Ezen a kontrolleren 2 féle beviteli mód van:
- androidod V3 mód
- xbox módEmulátoros játékokkal nem próbáltam, bevallom nem is tudom hogy kell azokat feltelepíteni.
Ebben esetleg tud valaki segíteni? ( Super Mariot szívesen kipróbálnám)[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Redneck
nagyúr
válasz gyuri81 #5033 üzenetére
Telefonos Game Pass-szel működik vagy PC-vel? Ha előbbi, akkor HID módban, vagy azon van más beviteli mód? Először én is a 9129-est néztem ki, de a teleszkópos megoldás szimpatikusabb. Jó lenne ha ilyen olcsóbb kontrollerrel megoldhatnám az xCloudot, nem akarok egy rakás pénzt költeni, egy gyerekcipőben járó technológiára.
Persze a Game Pass mellett, játszanék androidos címeket is, és SNES, N64 emulátorosokat is.Sajnos a két X360-as kontrollerem nem tudom erre a célra használni, ezért kérdezem.
-
veterán
válasz Redneck #5032 üzenetére
Ipega 9129-et vettem. Alapvetően COD-ra akartam, de nem vagyok teljesen felhőtlen boldog vele. Ha simán mobillal használom, ott elvileg szépen működik. De ha Samsung Dex-el akarom használni, akkor teljsesen meghülyül
XBOX Game Pass-om van, ott nincs vele bajom, működik minden vele.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Redneck
nagyúr
válasz gyuri81 #5030 üzenetére
Melyik Ipegát vetted? Milyenek a gombák és a ravaszok? Nem tudod véletlenül, az xCloudot kezeli-e? Én a 9083S-sel szemeztem, valamint a Saitake 7007F-fel, de nem tudom mi legyen. Mindenképp xCloud képes kéne, de ezeknek a kínai cuccoknak a kétes HID módjában valahogy nem bízom, sok az eltérő komment. Így maradt a 8bitdo SN 30 Pro mint legolcsóbb (34€) megoldás, vagy az újabb Xbox kontrollerek + egy phone holder. Ezek alsó hangon 16-18 rugós megoldások, és annyira nem is jönnek be, mint a teleszkópos verziók.
Jó lenne 10k alatt megúszni, de lehet nem fog összejönni, vagy várnom kell, hogy nagyobb legyen a választék.
Tud valaki olyan, telefonos gamepadot ami ezeket tudja?
-xCloud képes, bluetooth
-teleszkópos kialakítás
-minőségi gombák és analóg ravaszok
-max 25-30€ ár
-ha lehet, aszimmetrikus gomba elrendezésPlay Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
duckload
aktív tag
válasz gyuri81 #5030 üzenetére
Hali.
Szedd le play áruházbol a shootinplus v3 at.
Párosítod telóval a gamepadet, elindítod a shooting-ot ott lesz előre beprogramozva cod felület, ráböksz, betöltöd és megnézed a kiosztást. Amugy teljesen személyre is szabhatod benne."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
veterán
Sikerült egy Ipega kontrollert venni.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok COD alatt használni?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Androidos mobilhoz szeretnék vásárolni valami tök alap kontrollert.
Egyelőre ezt néztem ki: [link] ( árban szintén ilyesmit keresek)
Bevallom nagyon kezdő vagyok a témában, azt sem tudom igazán, hogy melyik kiosztás áll jobban a kezemre. ( xbox vagy ps)Köszönök minden segítséget
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Redneck
nagyúr
A nagyobb címekben van, de legtöbbször nem annyira összetett beállításként, mint az ezredforduló környékén. Az X360-as idők óta az xinput megy leginkább, a boxos kontroller pedig standard a PC-s játékokban, és általában a kiosztás is hibátlan, logikus.
-
-
-
Redneck
nagyúr
Ránéztem a weboldalára és nem találtam xinputot sehol, de lehet figyelmetlen voltam. Xinput támogatás nélküli gamepadot nem ajánlott venni, extra szívás.
Esetleg az Xpadder alkalmazással vagy X360ce-vel be lehet lőni az adott játékhoz. A kétezres években nekem bevált egy vezetékes Mantával.Más:
Tudtok ajánlani 30€ alatti xinput képes teleszkópos telefonos gamepadot? Eddig az Ipega 9083S-sel és a Saitake 7007F-fel szemezek, de előbbiről egy youtuber azt mondta hogy műanyag gagyi, és az analógjai is pontatlanok. Utóbbi jobban tetszik, de kicsit kicsinek tűnik alul, tartok tőle hogy kényelmetlen lenne.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
vettem két darab hihetetlenül olcsó ACME GA07 gamepadot, hogy majd a Moving Out illetve Overcooked 2 játékokkal tudjunk játszani, egy PC-ről.
A drivert felraktam, a windowsban probléma nélkül megy, viszont a játékok egyszerűen nem reagálnak rá. Mindegyik csak a billentyűzetet erőlteti. Én azt hittem plug & play, de már 1 órája szórakozom vele. Most tényleg még 3 féle szoftver fog kelleni meg fél napos állítgatás, vagy van valami megoldás? -
camaro79
aktív tag
Sziasztok!
Fiam (8 éves) kontrollert szeretne a Jézuskától
Kérlek, segítsetek.
Platform, amin használnánk:
- PC (minecraft)
- ipad (minecraft)Azt néztem, hogy PS4 és Xbox kontroller is ios támogatott.
Nem fogtam egyiket sem a kezemben. Melyik passzol jobban egy 8 éves kézbe?
Nekem ax Xbox wireless a szimpatikusabb.Köszi
-
Benyaking
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy ipega 9023s controllert. Telefonon szerettem volna kipróbálni az xbox game pass felhős részét. Maga a telefon felismeri és működik is de game pass nem csinál vele semmit. Mobilos codot próbáltam még. Ott is megy de pl. Nem a ravasszal lő ha nem az A gombal. Állítani se lehet rajta. Ezekre van valami megoldás?
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Xbox One wireless kontroller + PC adaptert. Ez az új, kisméretű USB-s adapter van hozzácsomagolva. Bármit csinálok vele, nem akar működni. Win 10-em van, naprakészen elvileg.
Gondoltam majd gari lesz...
Vettem egy új, Xbox Series kontrollert is, ugyanezzel a kis adapterrel adták, dettó ugyanez van. Nem működik, az eszközkezelőben ezt írja:Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Nincs az eszközzel kompatibilis illesztőprogram.Most ilyenkor vajon mi a szitu?
-
tag
Egy PC-be csatlakozotatt TP Link bluetooth adapter képes egyszerre kettő xbox one kontrollert kezelni? (esetleg egy xbox one és xbox series kontrollert)
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Telefonhoz Ti milyen gamepad- et ajánlanátok. Tesómnak veszem Mobilos CoD- al meg PUBG vel és Genshin Impact-el szeretne játszani!
Keret max 15.000 Ft. Amugy POCO X3 telóhoz lenne!
Előre is köszönöm a segítséget !"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Redneck
nagyúr
Rendeltem Aliról pár euróért új gombákat X360 controllereimre. A bal oldali 8 éves, 8 vagy 10 rugó volt vevővel, a jobb oldali, több mint 12 éves, egy konzolos havertól vettem 2 rongyért, mikor eladta a 360-at.
Azt hiszem erre mondják, hogy jó vétel volt. Több ezer óra játék után, kicsit megtakarítva, így néznek ki az új gombákkal:
[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
Sziasztok!
Olyat csinál az XBOX ONE kontrollerem, hogy játék közben kb. fél óra után beakad és folyamatosan lefele scroll-oz. Mintha beakadna a lefele irány. Ha kihúzom az USB-t vagy leválasztom a BT-ről akkor jó lesz.
Viszont ha visszalépek a desktopra és rámegyek a start menüre akkor azon belül is folyamatos lefele scrollozást tapasztalok. Ezt csak az újraindítás oldja meg.
Ötlet valakinél?
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
azka79
aktív tag
válasz Perseus871 #5011 üzenetére
Köszi az infót!
-
Perseus871
tag
Hali! Én az Xbox kontrollert csak ajánlani tudom, mind a 360-ast mind a One-t. Mivel ugyanúgy Microsoft termékről van szó mint a Windows gond nélkül működik. Én a vezetékeset ajánlom mert a vezeték nélkülihez kell külön port.
Érdemesebb az eredetit megvenni ha sokat használod. Kínai replika gombjai 1 év használat alatt kipúrcantak nekem.M5A97 Evo R2.0, FX 8350, XFX RX 470 + 1333 32gb ram
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Vettem egy F710-es kontrollert, és az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogy minden alkalommal ki-be kell dugnom a vevőegységét a PC-mbe? Gondolom ennek úgy kéne mennie, hogy ha nyugalmi állapotában megnyomok egy gombot a kontrolleren akkor megkeresi a vevőjét. Nálam csak elkezd a zöld gombja villogni, de amig nem huzom ki és dugom vissza a kis vevőjét addig nem találja meg.
Win10 pc, Logitech oldalról a gyári driver feltelepitve. -
azka79
aktív tag
Szegasztok!
Szeretnék venni egy Xbox360 kontrollert. Konzolom nincs, PC-n szeretném használni windows játékokkal és a Retroarc-al. Eddig 2db Tronsmart Mars G2-őt használtam de mind a kettő megadta magát 1 év után. Milyen gamepad-ot vegyek? nem zárkózom el a MS eredeti gamepad-tól sem. Vezetékes vagy vezetéknélkülit is ajánljatok. KÖSZÖNÖM!
-
Perseus871
tag
Sziasztok! Készítettem egy kontroller panelt (button box) repülőgép szimulátorhoz. A gombokat összesen 5 joystick controll panel működteti. Sajnos a gépem nem tudja megkülönböztetni a vezérlőket, ezért összekeveri a gomb állásokat. A gyakorlatban ez azt jelenti hogy pl 5db JOY BTN 1 állás van amit összekever.
Át tudom nevezni ezeket a vezérlőket valahol? Játékon belül és Windows vézérlőpultban eddig nem sikerült. Esetleg Bios-ban?M5A97 Evo R2.0, FX 8350, XFX RX 470 + 1333 32gb ram
-
veterán
Sziasztok! Vettem egy új XBOX kontrollert. Egyenlőre bluetoothon használom telefonra csatlakoztatva (Mate 10 Pro) amin vagy az xbox fizetős szolgáltatásával cloud gmingelek, vagy valamilyen emulátorral játszom. A problémám, hogy néha egy pillanatra disconectel. cloud gamingnél visszajön, emulátornál viszont kiíja hogy másik csatornára váltott vagy micsoda és a játék már nem irányítható vele. Mi a gond?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Jimy83
aktív tag
Üdv regebben PC-hez egy Xbox 360 USB vezetékes kontrollert hasznaltam, ezt felismerte az osszes jatek.
Mar evekkel ezelott volt, most tervezek ujra venni, olyan kerdesem lenne hogy az ujabb jatekok is felismerik / pl Far Cry 4/ ? -
jaffa 2843
Ármester
Nem írtam, hogy olcsó. Fusd át még egyszer.
Google úgy működik, hogy azt találja, amit keresel. Ha beírod, hogy a 'világ legjobb bármi hiba' akkor azt lehet látni, hogy a legjobb is szar.
Az xbox kontroller messze jobb, mint a legtöbb. De mindenki a saját kárán szeret tanulni.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
H3XHUN
tag
válasz jaffa 2843 #5003 üzenetére
Azért 10e Ft nem olcsó... A xboxosról is tele van a google, youtube azzal, hogy tönkre megy a kar.
-
jaffa 2843
Ármester
Nem kell a gagyit megvenni, se olcsón, se drágán.
Nem 25+15 ezerbe kerül az adapteres XBox one kontroller, hülyeséget azért mellőzzük. [link]
20-asból van évekig egy jó kontrollered, így meg 20 ezerért két szar. Melyik is éri meg jobban?
Mivel a PC-s adapter nem BT, nem is fog menni más BT adapterrel.
Apróról pedig simán lehet 13-15 körül venni adapteres kontrollert is akár.Néhány éve vettem én is Forza Horizonhoz kontrollert és a mai napig tökéletes.
Szerintem fújj egyet, aztán gariztasd/cseréld őket Xbox kontrollerre, ha ez nem opció, akkor a kettőből össze lehet hozni egy működőt.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
morfondőr
őstag
Ha egy kicsit keresgéltél volna: [XBOX ONE VEZETÉK NÉLKÜLI CONTROLLER (FEKETE) + ADAPTER WINDOWS 10 RENDSZEREKHEZ] [+ árukeresőn a többi] És ez még kicsit drága, láttam már 16-17-ért is, de ugye az árfolyamok kicsit elszálltak azóta. Ha kell másik kontroller, akkor azt már adapter nélkül is veheted, mert egy adapter 8 db. kontrollert kezel. Kb. két hónapja 14-ért vettem akciósan egy külön kontrollert, mert az előző kb. 3 év után elkezdett driftelni úgy mint a tiéd. Hogy ez játék órában mennyi, azt nem tudom, de több ezer óra az biztos.
Ja és kábelen ugyanúgy tudsz vele játszani, még elemet sem kell bele tenni. Az Xbox 360 kontrollerek voltak olyanok, hogy a vezeték nélküliek nem mentek kábellel, csak töltöttek.
Tölthető elemet meg töltőt pedig tetszőlegeset vehetsz, 5k körül biztos találni.
Akár hogy számolom nem jön ki 60ezerre![ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
pacni120
tag
Én ezzel teljesen meg vagyok elégedve. Pc-hez használom, azzal nekem tökéletesen működik. X-boxom nincs, de nem tudom elképzelni, hogy gond lehetne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest