Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Nálatok is csinálja az Xbox kontroller, hogy nem engedi kikapcsolni a monitort? Ha lezárom a gépet 10 percen belül ki szokott kapcsolni a monitor, de ha rá van dugva a gamepad, akkor néha nem kapcsol ki. Ha lehúzom, akkor nincs ilyen probléma. Korábban csinálta a Logi gamepad is.
Van esetleg valami mód a kontroller kikapcsolására? Az X gomb, ahogy néztem csak bekapcsolásra szolgál.
-
Atla
senior tag
Azt nem írtam,de másnak hátha hasznos aki most tervez venni kontrollerrt,hogy mire
mindent megveszel,ugyanott vagy mintha megvettted volna az [Elite 2 Coret] ,amit lehet tölteni kábellel akár a PC USB portjáról.
Vagy esetleg az Elite 2 fekete amiben minden benne van dokkoló is. [link] Ez mondjuk nem ér annyit szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Ugy látom nem a PS5 kontrollert választottad!?
Elemet nem tudod a kontrollerben tölteni,csak külön.
Nem tudom mekkora a legnagyobb,de az Elite 2 ben ilyen van.2050mAh
[link] itt tudsz keresni töltőt.Minél nagyobb az Amper szám annál gyorsabban tölt,viszont
vedd figyelembe,hogy az a ceruza elem ami neked kell 10440 méretű,tehát ilyen töltőt keress. 2 Ampernél többel felesleges tölteni szerintem.Az kb 2 óra alatt feltölti.
Meg persze minél gyorsabban töltöd annál jobban károsodik egy akkumulátor.
Ez persze egyre kevésbé igaz a mobiltelefonoknál,de ez egy másik téma.
[link] Nekem ilyen van,0,5, és 1 Ampert tud 3-4 óra alatt tölt fel kb.Nem károsodik ,ha rajta hagyod a töltőn,de nem árt ilyen minőségibbet venni mint pl. Xtar
[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
A legújabb fajta Xbox-os gamepadot akkumulátorral szeretném használni és dokkolóval tölteni.
Az oldalakat böngészve eddig 850 és 1100 mAh-s akkumulátorokat találtam hozzá.-Vannak hozzá több mAh-ak is?
De néztem újratölthető elemes megoldást is.
Úgy már találtam 3500 mAh-s újratölthető elemet is.-Gyorstöltés létezik akkumulátor vagy újratölthető elem esetében?
-Ha veletlenül huzamosabb ideig rajta van hagyva a dokkolón a gamepad vagy az elemtöltőn az elemek, akkor a töltő nem károsítja azokat?
Köszi! -
gulupeti
senior tag
-
chatran
őstag
Nekem 2017 óta volt F510-esem, nagyon szerettem. A hátlap kopása engem annyira nem zavart. Az analógokról nekem is elkezdett lekopni a gumírozás, aliról rendeltem hozzá kupakokat.
Azokkal tökéletes volt tavaly nyárig, akkor kezdett szórakozni a bal ravasz.
Nézegettem szétszedős videókat, de túl bonyolultnak találtam az F510 szét és összeszerelését. Ezért sajna vettem egy F710-et, ami teljes csalódás volt a lepkefing vibramotor és a laggok miatt.
Aztán tavaly nyár körül akciós volt a series kontroller, akkor vettem egyet, ami azóta is tökéletesen üzemel. -
zseko
veterán
válasz Guitar14 #5779 üzenetére
Köszi, ez hasznos lesz nekem. Szereztem egy hibás xbox one kontrollert - földhözvágták és a bal analóg kar tönkrement.
Igazság szerint egyszer már cseréltem, de nem lett jó, félrehúz, így megpróbálom most ilyennel ami állítható. De az is lehet hogy valami más is sérült, majd alaposabban átnézem most. - de ha összejön, akkor lesz ingyen egy ilyen kontrolleremMás, ti hogyan tisztítjátok a kontrollert? Eddig különösebben nem nézegettem a hátoldalát a kontrolleremnek, de most megfordítottam és háát... elég csúnya Valószínűleg ez a gumírozás kopik le róla - hasonlít is erre, és elég nehéz megszabadulni tőle ahogy próbáltam - egy F510 kontrollerem van. Nemrég kopott le a bal analóg karról is a gumírozás, na az se volt túl gusztusos, le is kapartam róla inkább, veszek is rá majd valami védőkupakot.
Egyébként rákerestem és csodálkozom hogy ezt már nem gyártják, csak a rezgés nélküli F310-et, és a vezetéknélküli F710-et. Pedig ezt hagyhatták volna meg inkább az előbbi helyett.HR24.hu
-
Atla
senior tag
Strapabíró.Ravaszok állítási lehetőséhe miatt írtam leginkább.Amikor megindulsz a labdával,vagy irányt váltassz a futással,akkor sokkal könnyebb a rövid ravasz miatt,ezeket kivitelezni.
Viszont nem lehet tuningolni,ugy mint a Playstation gamepadot. [link]
kb 7msecundum a válaszidő,míg a Playstation 5-öt én le tudtam vinni 0.95-re. Amikor a cseleket kell beadni,vagy labda átvételkor jobb analógal veszed át és lassu vagy,érezhető a különbség. Szóval ha tuningolod akkor lehet jobb a Playstation 5. -
MaddeNNNN
őstag
válasz DeathAdder #5780 üzenetére
Én vettem hozzá egy Venom dokkolót beépíthető akksival.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
EA Sports FC 24-hez melyik gamepad a legajánlottabb? -
zsiz
őstag
válasz DeathAdder #5782 üzenetére
Azon keresztül az AA akku nem tölthető. A gyári Play&Charge kit-et tudod onnan tölteni.
IKEA-ból 5k körül van egy töltő, 4 darab jó minőségű akkuval [link]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
fecke78
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz DeathAdder #5782 üzenetére
Ezt én sajnos nem tudom ,mindig új elemet rakok bele.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz DeathAdder #5780 üzenetére
Havonta 1x kiveszed a akét elemet feltőlteni ,csak nem annyira fárasztó.
Vezeték nélküli microsoft adapter teljesen felesleges ,Bluetooth is tökéletes, -
DeathAdder
veterán
végül csak vettem egy series x vezetéknélkülit adapterrel, pc-re
eléggé megdöbbentett, hogy a dobozba volt mellékelve két nem újratölthető duracell elem, meg egy USB-A hosszabbítókábel (az meg minek? usb-a male to usb-a female kábel )
ha veszek tölthető AA elemet akkor lehet tölteni usb-c-n keresztül, vagy minden alkalommal ki kell pattintani és külön töltőre is szükség lesz? vagy látom további 10 ezerért lehet venni újratölthető akku készletet is. Mit ajánlotok?
azt hittem ezt gond nélkül fogom használni és tölteni mint a vezetéknélküli fejhallgatót, így ez azért kicsit izé
-
Guitar14
senior tag
Beküldöm ide is hátha vannak kontroller szakik...
Vettem hall effectes analog kitet Xbox One/Series kontrollerhez tesztelésre.
(ezzel elvileg soha többé nem fog driftelni mivel nincs súrlódó, kopó alkatrész)Itt elolvashatjátok:
Installáció, kalibráció és első benyomásokStick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Mortein
tag
Én is új gamepad vásárlására adtam a fejem mivel a régi logitech kontrollerem tönkrement. PC-hez keresek, Series-x tökéletesen megfelelne, esetleg van most valahol akcióban?
-
DeathAdder
veterán
válasz chatran #5776 üzenetére
Valószínűleg ez így lehet
Szerintem legalább 10 éve megvan már a fiókban, néha egy két játékra elővettem.
Nemrég ismét elővettem és használat után gyanús volt hogy miért olyan koszos, de nem foglalkoztam vele, aztán tűnt fel pár nap után hogy a gumi egyre inkább fogy el az analógon. -
chatran
őstag
válasz DeathAdder #5775 üzenetére
Ez valszeg nem használatból eredő kopás, hanem a műanyag öregedése miatt lehet. Az F510-esemről is már darabokban hullott le ez a gumírozott műanyag.
Ennél talán már csak az egerek gumírozása undorítóbb, amik pár év alatt ragadóssá öregednek.
-
DeathAdder
veterán
válasz chatran #5774 üzenetére
igen természesen arra gondoltam, elnézést nem vagyok képzett ezekben a megnevezésekben
épp ma dálután kerestem rá és találtam is ilyen sapkákat, de még nem vettem meg, látok már olyat is ahol kommentben írja valaki hogy neki f310-re tökéletes. meg is veszem majd
meglep hogy így elkopott mert tényleg keveset használtam és nem is látszik máshol rajta kopás, pedig lehet ám látni csodákat az interneten ahogyan képesek elkoptatni ezeket
-
chatran
őstag
válasz DeathAdder #5771 üzenetére
Gondolom az analóg karokra gondolsz, amikről kopik az anyag. A D-pad az a plusz jel alakú 4 gomb a bal felső sarokban az F310-nél.
A legolcsóbb megoldás Aliexpress-ről rendelni rájuk gumis sapikat, thumb stick caps néven rákeresve elsők között meg is találod.Én F510-re rendeltem, tökéletesen passzoltak rá és egyáltalán nem koptak. Mondjuk csak 2 évvel hosszabbították meg a gamepad életét, mert sajna a bal ravasz elromlott.
Xbox kontrollert vettem helyette, kicsit nehéz volt átszokni rá, de amúgy tökéletes pc játékokhoz.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz DeathAdder #5771 üzenetére
Garanciát fontos megtartani ,ufós bolt 2 évet add.
Gyakran egy idő után driftel az analog ,olyankor azonnal cserélik (nem a Microsoft hanem az zöld lény bolt). -
DeathAdder
veterán
Üdv,
PC-hez kellene controller, visszaolvastam, legkompromisszummentesebb series x, rendben is van, már a kosárban.
Kérdés időtállóságban mennyire szívós cucc ez? egy f310 logitechem, nem vagyok egy controlleres, szinte alig használom, de a dpad(?)-ról már kopik le a gumibevonat, ezért vennék újat, mert így elég diszkomfortos, ebből a szempontból a logitech csalódás.
Szóval ha szempont a szívósság akkor is az series x ott van az ajánlottak között?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Ezustroka #5769 üzenetére
Igazából amit érdemes megkockáztatni, az alig olcsóbb az xbox kontrolollerétől. Elég gyakran esik róluk szó a topicban. A PS5-höz kell bluetooth stick. 5.0-ás biztos jó. A rezgés aminek utánakereshetsz még a topikban, és billentheti az xbox felé vagy vissza a mérleg nyelvét. Természetesen vannak userek, akiknél működik a BT az xbox controllerrel, nekem is működött, így nem tudom milyen amikor nem sikerül, viszont erre az esetre lehet egyben venni a gyári stick-el csak drágább.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik kontrollert érdemes pc-hez venni? Melyik működik jobban együtt a pc-s játékokkal? Olvastam, hogy a napokban vezették be a ps5 kontrolleréhez is steamen a teljes támogatást.
Nem volt még ezelőtt soha semmilyen konzolom, így a kontrollereiket sem ismerem, de játszanék a tv-n is a pc-vel az meg kényelmesebb lenne a kanapéról egy kontrollerrel. Az xbox és ps-en kívül érdemes számításba venni egyéb gamepadokat? Van esetleg ami alacsonyabb árfekvésű, de még szintén nagyon jó minőségű? Illetve olyan, ami vezeték nélküli, de van a csomagban a gépbe dugható vevőegység? (Mert egyébként be kell még szereznem pluszban valamilyen bluetooth sticket is, az alaplap nem tudja magától.) -
M5Norbi
őstag
válasz AcélAgyar #5766 üzenetére
Ha mindenképp Starfieldest akarsz akkor az a megoldás amit Guitar 14 kolléga ír.
Vagy elengeded ezt (mert oké lehet hogy jobban néz ki ) de igazából ez biztos hogy lényeges? Sűrűn nézegeted?
Mert ha el tudod fogadni hogy sima fekete akkor a gyári stick-es verzióval sose lesz nagy gond.Félreértés ne essék nem akarlak meggyőzni. Csak másik nézőpontból akartam rávilágítani a dologra
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Guitar14
senior tag
válasz AcélAgyar #5766 üzenetére
Sajnos csak a feketéhez kapható a stick én sem értem ez mire fel.
Viszont ha egyedit vennél, kábelen baromi jól működik PC-re dugva. De ha mindenképp vezeték nélküli akkor mezei bluetooth stick is megfelel neki. (így csak a párosítás körülményesebb kicsit, persze ezt adaptere válogatja, valakinek pl. mindig elsőre jó)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
AcélAgyar
tag
válasz Guitar14 #5764 üzenetére
Igen, pontosan ez a problémám: egyedibb színű (Starfieldes) kontrollert vennék, de a külön adaptert "doboz nélkül" árulják 15-20 ezer forintért a nem túl korrekt webshopok, a megbízhatóbb helyeken pedig egyszerűen nincs. Gondoltam megkérdezem, hogy vagy én vagyok ilyen béna, vagy valamiért ez nem kapható Magyarországon.
M5Norbi: Köszi, attól tartok, hogy nekem is ez marad egyetlen megoldásnak.
-
M5Norbi
őstag
válasz AcélAgyar #5763 üzenetére
Üdv!
Ugyanitt tartottam kb egy hónapja.
Ahogy Guitar14 írja egyben keresd. Én sem találtam akkor sem már külön adaptert vagy csak jó drágán.
Ha így ehyben veszed tuti nincs benne rizikó hogy eredeti vagy sem.
Kb 1 perc a beüzemelés és tökéletesen működik.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Guitar14
senior tag
válasz AcélAgyar #5763 üzenetére
Eredetinek tűnik de nekem is fura. Amiről én tudok és tuti eredeti az ilyen: [link]
Vékonyabb ház és van védőkupak.One és Series X/S kontrollerek kompatibilisek oda-vissza tehát az adapterre mindkettő képes csatlakozni.
Azt írod, hogy kontrollert szeretnél és csak az adaptert írtad. Lehet csomagban kapni, ezzel jobban járnál árban mint külön-külön megvenni őket és itt tuti eredeti az adapter:
Microsoft Xbox Series X/S Controller + Adapter - árukereső
(külön csak az adaptert - ha esetleg más, egyedibb színű kontrollert vennél - nem találok sehol)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
AcélAgyar
tag
Sziasztok!
PC-hez szeretnék egy kontrollert vásárolni, sok kutakodás után arra jutottam, hogy az Xbox kontroller a legegyszerűbb megoldás. Csak annyi kérdésem van, hogy eredeti, vezeték nélküli adaptert honnan lehet rendelni hozzá? Emagon találtam egyedül, de ez például One kontrollerhez jó és abban sem vagyok biztos, hogy eredeti. (Ha az One adaptere jó az X/S kontrollerekhez is, akkor bocsánat, de kevésbé vagyok képben a gamepadok világával) [link]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van egy [Q 10 Pro] média lejátszóm és vettem hozzá a lányomnak egy [Eg102] kontrollert, hogy tudjon játszani vele.
Kérdés, hogy milyen kiegészítő app kell hozzá, hogy rendesen működjön?
Jelenleg csak " enter " funckiója van vagyis csak megnyit egy mappát, indít egy filmet ilyesmi.
Jöhet priviben is a válaszhttps://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Atla
senior tag
válasz TechN7ne #5759 üzenetére
Játéka válogatja.Pl Sony játékok spiderman,GOW,Uncharted-nél rezeg,de mondjuk pl FIFA,ami felismeri és a gombok is azok,ott mégsem.Viszont ha DSwindowsal használom,pl most a Immortals Fenyx,ami nem ismeri fel csak igy itt rezeg.
DsWindowsal szerintem mindig rezeg,csak ugye ilyenkor emulált Xbox360 ként funkcionál. -
őstag
Sziasztok! Lehet nem jó topikba írok, ha így van elnézést érte. Eddig mindig ps5 játszottam. Most viszont van egy jobb pc-ém , amivel lehetne játszani is már. Viszont mivel nagy a monitor, és közel van a bill hozzá, így azzal nem kényelmes a játék. Viszont azt olvastam valahol, hogy lehet pc-én a ps5 kontrollerével is játszani? Mert az úgy nagyon jó lenne. Minden játék támogatja a kontrollert? Vagy milyet vegyek ami jó lenne nekem? Xbox? Ps5 az ugye van jelenleg is,meg az van megszokva, így örülnék ha azt tudnám használni. Nagyon szépen köszönöm a választ.
-
Guitar14
senior tag
válasz Šolaire #5754 üzenetére
De a Hyperkin újra kiadta (azt hiszem idén) az eredeti kontrollert.
"Hyperkin Xenon" a neve.
Sajnos csak kábeleset lehet kapni. Amazon linkStick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
Guitar14
senior tag
válasz MaddeNNNN #5747 üzenetére
Kompatibilitásban, funkcionalitásban és ha vezeték nélküli a preferencia akkor igen, ez a legjobb megoldás (de az nem BT-s stick hanem Xbox Wireless Stick, nem bluetootht használ).
Olcsóbb megoldások vannak de mindgyik kompromisszumos:
gyári Xbox kontroller bluetooth stick-el - nem kell a drágább adapteres kontrollert venni, hanem elég egy mezei bluetooth USB stick, de az valakinek nagyon jó valakinek körülményes az újrapárosítás
PDP/PowerA vezetékes kontroller - csak vezetékesen megy de a kompatibilitás, kb ugyanaz, plug and playStick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok!
PC+win10-hez még mindig a legjobb választás a MS Xbox kontroller BT stickkel?
Illetve vennék mellé egy dokkolót is akksival, erre gondoltam: VENOM VS2880
Ez így mehet, vagy van más/jobb választás?Alkalmi EAFC, meg inkább autóversenyzős játékok(semmi szimulátor, NFS, Forza meg Crew) lennének a cél.
Válaszokat köszi előre is.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
M5Norbi
őstag
Egyetértek. Én is azért vettem meg inkább az Xbox controllert.
Csak a 20 alatti ár miatt linkeltem. Meg sikerült előben megnéznem ezt a Nacont és nem tűnt rossznak pláne nem 13-ért.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Atla
senior tag
válasz M5Norbi #5743 üzenetére
Ilyen utángyártott izéket én semmiképp nem ajánlanék, ráadásul az összes ilyen
hasonló minőségű gamepadom a vezetéknél tört meg minden esetben.Egy darabig levagdostam,forrasztgattam őket,de szerencsére MSXbox,One,Series,vagy PS4-5 esetében csak ki kell cserélni az usb kábelt ha már megtört pár száz forintért,és nem kell új gamepadot vásárolni.A 2000-es években kb. félszázezer forintnyi összeget dobáltam ki ilyenekre mire rászántam magam egy drágább vezeték nélküli Xbox360 gamepad megvételére.[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
válasz TechN7ne #5737 üzenetére
Akkor 3 lehetőség van igazad van
Csak annyit akartam hozzátenni hogy az akciós sima Xbox controllerhez kell kábel vagy adapter pluszban.
eldoble: én kb ugyanitt tartottam pár hete. Ha tudjátok akkor valahol (MediaM, Euronics stb) próbáljátok ki melyik kényelmes.
A PS5 Dualsense nekem magyon bejött de nem akartam vele szórakozni.
Ahogy nektek nekem is kicsit fura hogy az Xbox continál a bal oldali joy fentebb van de nem vészes ám.
Ha vezetékes is jó esetleg nézzétek meg ezt:
[link]
Most még olcsóbb is es nekem egész jónak tűnt csak a vezetek miatt vetettem el.
De ha valakinek van vele tapasztalata az javítson ki nyugodtan.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Atla
senior tag
válasz eldoble #5741 üzenetére
Frissítettem a hozzászólást írtam pár negativ dolgot.
Mindegy,hogy PS4 vagy PS5 kontrollert vesztek-e,mindkettő működik vezetékkel is és Bluetoothal is. a PS4-et tölti is a PC,a PS5-öt nem,viszont szerintem érdmesebb az ujjabbat venni PS5. A ps5 egyik vége USB-c a másik pedig amit a PC-be tudsz dugni,mert már ott is van USB-c ugye. A PS4 micro usb az egyik vége,a másik a Pc-be.
Azon az oldalon pár ezressel drágább a Ps5,szóval annyit simán megér.Nekem van mindkettő,és szivesebben hazsnálom az 5-öst.[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
Tasunkó
Köszi mindkettőtöknek.
Szóval, ha veszünk egy ilyet: PlayStation 5 DualSense Wireless Controller akkor egy USB-C kábellel elvileg megy, ha kábel nélkül akarjuk akkor meg PS4 kontroller kell ezzel a "DS4Windows" progival? -
Atla
senior tag
válasz eldoble #5738 üzenetére
Akkor vegyetek egy eredeti Ps5 gamepadot,és hozzá egy USB-C kábelt.Én is azt használom.Majd ha valamelyik játékkal baj van segítek.EAFc nativan támogatja pl. gombok is a játékban azok.Nyilván kötni kell kompromisszumokat,de eddig minden játékkal tudtam használni. Mondok egy pár negatívumot hátha segít.
-Kábelen a PC-nem tudja tölteni a controllert,tehát ha Bluetoothal akarod használni vezeték nélkül,ami lehetséges,akkor külön kell tölteni.Én kábellel használom egyébként.
-Van olyan játék ami abszolút nem támogatja,ilyenkor a DS4 windows programmal kell használni,ez elhiteti a játékkal hogy XBOX gamepadot használsz,ilyenkor a gombok is XBOX-osak játékon belül.
-Van olyan játék ami támogatja,de nem tudja eldönteni ,hogy PS vagy Xbox controllered van-e,ilyenkor összeakadnak a dolgok,és pl a játék menüjében duplán ugrik egy irány,vagy nem müködik valamelyik gomb asszem Witcher 3-al igy játram.Ilyenkor a DS4 windows programon belül ,el kell rejteni egy Hide hide programmal a windowsból is a gamepadot,és onnantól müködik tökéletesen.
Nagyjából ennyi a negatívum.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz eldoble #5738 üzenetére
A PS4 miatt átálltam a PS4 kontrollerre, de lehetnek user errorok a PS4-es conti működtetésével, az xboxossal ezeket kizárhatod, annyi a kompromisszum hogy följebb van kicsit a kar, könnyű megszokni.
A PS5-öst is szokták itt a topikban valami adapterrel, de passz. Nekem vannak használt PS4 eredetik is, meg aliexpresszesek is, ebből a 2 forrásból szerezném be, de az [eredeti] valamelyik megbízható webshopból a legegyszerűbb megoldás. A különféle alternatív verziókat nem ismerem, lehet köztük jó, de például a kábeles működtetés pc-n nem tudom mennyire funkcionál. Egy bluetoothos adapter, asszem 4.0 ás, sokkal egyszerűbb, nekem pár dolláros kínai van. Az usb csatlakozás csak tölteni kell.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
TechN7ne
nagyúr
válasz M5Norbi #5734 üzenetére
Micsoda?
Egy ilyen bluetooth vevővel kiszalad a világból ,vagy ha van a PC n bluetooth még azt sem kell venni.
Szerk.
Mindenesetre a fent linkelt bluetooth vevőt bátran ajánlom mindenkinek ,erősebb mint egy alaplapi bluetooth ,vagy bármilyen ismertebb márka.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz eldoble #5735 üzenetére
PS-hez el kell indítani a DS4Windows programot előtte. Némileg macerásabb, az Xbox contihoz nem kell semmi. A kiosztás mindkettőé nagyon jó, és szinte megegyezik. Egyébként a PS kontrollert is Xboxmódban fogod használni, tehát a gombok megnevezése nem fog a PS4-hez passzolni többnyire. Nekem nem kellett adapter, alaplapi Bluetooth-al használtam.
-
M5Norbi
őstag
válasz TechN7ne #5733 üzenetére
Igen.
Viszont mivel PC-hez kell így csak a pontosság kedvéért:
Pc-hez 2 lehetőség van. Vagy egy kábel kell hozzá (ez 3-4 ezer plusz) vagy pedig a PC Adapteres változat. Az kb 28 ezer. De megéri amúgy.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Milyen kontrollert ajánlotok PC-hez (win10), FiFA, Forma-1 játékokhoz, olya 20e-ig?
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz Lajmund #5729 üzenetére
Régen nekem is le volt ragasztva, de mivel nem garis, ezért szétszedtem és filccel ráfirkáltam a LED-re. Így amellett, hogy sötétben most már nem égeti ki a retinámat, még színesen is világít.
Elemmel nálam nem sokat bírt, de nagyon függ attól, hogy milyen elemet veszel bele. Aztán én meguntam és vettem az IKEA-ból Ladda akkut, azzal sokkal tovább bírja, mint a tesco/lidl elemekkel. (Drágát, márkásat meg én nem vettem bele.)Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Guitar14
senior tag
válasz Lajmund #5729 üzenetére
Embere válogatja.
Megoszlik a Venom/Xbox akku használók aránya az elemesekével.
Ha akkut választasz akkor Venom inkább ha meg tölthető elem akkor Eneloop, Varta, Ikea Ladda vagy Lidl és nem lesz gondod.
Én utóbbiakat pártolom mert lehet másba is használni őket, előbbieknek meg az, hogy az akkukat lehet használat közben tölteni.
Üzemidő nagyon relatív (függ az akku/elem kapacitásától, játéktól és rezgés mennyiségétől, erőségétől) . Rezgés természetesen jobban meríti, plusz ha még füles és kontrollerre van dugva akkor nagyon gyorsan merül.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Lajmund
őstag
válasz Guitar14 #5727 üzenetére
Értem akkor marad a legaragsztás Ti inkább alsival vsgy sima elemmel használjátok? Egy jó minőségű sima elem kb hány orát bir ha a rezgés is be van kapcsolva? Illetve mennyire csökkenti le az üzemidőt? Autos élményhez sokat dob de lehet majd kikapcsolom majd meglátom egyenlő tetszik. Habár a forza motorsport elég gagyi lett 3080 kártyával is.. nem is értem komolyan 4 éves autos játékok örösebbek.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Guitar14
senior tag
Szia!
konzolüzlet webáruház
Megbízható, többször is vásároltam már tőlük.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz Lajmund #5726 üzenetére
Sajnos csak Xbox-on lehet állítani. (az is mikor bekerült az opciók közé egy megváltás volt, előtte le volt nekem is ragasztva mert nem bírtam elviselni, hogy kisüti a szemem)
Elvileg a reWASD szoftver tudja PC-n állítani a fényerőt (meg sok ezer mást is, pl. deadzone, érzékenység, billentyűzetre mappolást) de fizetős.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Lajmund
őstag
Megjött az xbox kar. Fasza minden okés vele de viszont este nekem erős a fénye. Azt el lehet tüntetni valahogyan vagy ragasszam le?
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Spazzz
tag
Sziasztok,van nekem egy xbox one wireless controllerem és az LB gombom nem adja a klikkelős hangot viszont müködik ha erőssen nyomom,tudtok valamilyen megbizható switchet illetve helyet ahol tudnék rendelni? [kép]
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
válasz Lajmund #5723 üzenetére
Ja igen meg Mortalhoz természetesen
Igen kár hogy csak a fekete van de annyi baj legyen.
Úgysem nézegeti az ember túlzottan
Kíváncsi leszek a véleményedre de nem hiszem hogy nem tetszene majd.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Lajmund
őstag
válasz M5Norbi #5722 üzenetére
Én is leginkább fh-hoz vettem meg ha ugy van rpg-hez esetleg mortálhoz. Fps-hez én is az egér bill részesítem előnyben. Holnap itt van nekem is az adapteres. Annyit bánok hogy kár hogy nem lehetett szint választani. De annyi baj legyen.
-
M5Norbi
őstag
válasz Lajmund #5719 üzenetére
Üdv!
Én is így voltam vele.
Nagyon kíváncsi lennék a Sony Dualsense-ére de külön BT illetve kábel plusz még egy fizetős app mire működne valahogy.Ezzel szemben szombaton megvettem az adapteres változatot belepattintottam a 2 elemet megnyomtam a párosítás gombot az adapteren illetve a gamepad-en is és pár masodperc múlva használatra kész volt.
Elsőre tök jó, az asszimetria nem zavaró, FH4-el és 5.-el próbáltam nagyon jót lehet vele autözni. Picit lehetne még precízebb a két ravasz de lehet megszokás kerdése csak.
Ha neked jó esetleg vezetékesen akkor úgy olcsóbb vagy pl egész jónak tűnő alternatíva a Nacon Compactja de én úgy voltam vele hogy ha egyszer megveszem akkor nekem ez jó lesz 5-6 évig biztos mert nem jatszom nagyon sokat, FPS-hez meg marad az egér+billentyűzet.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Guitar14
senior tag
válasz Lajmund #5719 üzenetére
Igen drágább, de ha minden jól menne BT-n akkor nem találták volna ki a PC-s adaptert.
Mert az szimplán plug and play minden esetben. Párosítás meg egy gombos, de ha nem párosítod mással a kontrollert akkor utána soha többé nem kell.
Ezért ajánlott az adapteres, hogy ne legyen fejfájás. Jó játékot majd!Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz Lajmund #5717 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni, mert nem használok PC-n kontrollert.
Netes írások alapján valakinek jó, valakinek nem. Valaki úgy oldotta meg, hogy "preferred" kontrollernek állította valahol a Windowsban.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Lajmund
őstag
válasz Guitar14 #5716 üzenetére
Értem az tényleg elenyésző. Ezt talátlam még most. Ez tényleg így van?
"A kontroller vibrálás (vagy „rezgés”) funkciója nem működik, ha PC-n játszik, miközben a kontroller Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakozik."
Akkor ez csak ms adapterrel működik rendesen?
-
Guitar14
senior tag
válasz Lajmund #5715 üzenetére
Mivel az nem bluetooth hanem "Xbox Wireless" és direkt erre van kitalálva. Azonnal párosodik és működik olyan jól mintha kábelesen menne.
Bluetooth-nál külön párosítani kell meg nem mindig működik elsőre, de Bluetooth stick válogatja. Mindegy milyen BT stick-ed van, működni fog.
Inputlag:
Neten vannak írások és videók, de kb észrevehetetlen különbség van.
Bluetooth reakcióidő: ~64 ezredmásodperc
Xbox Wireless reakcióidő: ~59 ezredmásodpercStick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Lajmund
őstag
válasz Guitar14 #5708 üzenetére
Hogy érted hogy jobban müködik az adapteres? Jobb az input lag jobb a kapcsolat a sima bt kapcsolathoz képest? Illetve ha itt tartunk a bt kapcsolathoz jó egy tplink bt500 bt5.0 kapcsolattal?
Xbox Series X/S a kiszemelt.[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
válasz Guitar14 #5708 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget
Igen eléggé effelé hajlok.Pár nap és megveszem szerintem.
Persze azért nézegetem még a hozzászólásokat hátha az érdekesség kedvéért valaki megosztja a Ps5 Dualsensével kapcsolatos akár pozitív akár negatív tapasztalatát PC-s használattal kapcsolatban.
-
Atla
senior tag
Akkor ezeket állítsd be,és onnantól a Windows azt hiszi majd XBOX kontrollered van csak.
Amennyiben jól csináltad egy kulcs ikont fogsz látni a DS4 win programban.
Bekarikáztam a képen.
Visszacsinálni az egészet a HideHide programban tudod majd ,értelemszerűen kiveszed a pipákat a bekarikázott rublikákból.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Igen a program nélkül valóban jó a lépkedés. Csak az lb-rb gombal nem lépked illetve a játékban magátol megy az irányítás. Ha megy a ds4 akkor meg jó az irányítás viszont a lépkedés nem. De gondol egyet aztán utána már jó az is.
Meg párszor ledobja az asztalra a játékot mert feltétlenül meg kell nyitnia a windows billentyűzetet.Fel van telepítve az a program.
-
Atla
senior tag
Azért ugrik kettessével ,mert összeakadnak a programok.Már leírtam mit kell tenned.
Azok a játékok amik támogatják a Playstation kontrollert azokhoz NEM kell használni a DS4 windowst,vagy más hasonló programot ,mert ez lesz a vége.
Vagy el kell rejteni a windowsban,hogy a játék azt higgye XBOX kontrollered van.
Azt is leírtam hogyan kell.[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Vettem egy adaptert. Így már jó. Csak a menüben nagyon érzékeny mert 2 esével ugrik a léptetés. Ha nagyon finomán léptetek akkor jó. Ezen lehet valamit állítani a ds4windowsba?
-
Guitar14
senior tag
válasz M5Norbi #5699 üzenetére
Dualsense mókolós lesz, nem lesz plug and play úgy tudom és az extráit se tudod kihasználni. Input lag nem lesz ha jól megmókolod.
Inkább az Xbox kontrollert javaslom kábelesen vagy pedig bluetooth módban (Microsoft PC adapter jobban működik de sokkal drágább)
Ha drágállod és megelégedsz a kábelessel és nem használod sokat akkor PowerA és PDP márkákat is bátran ajánlom
Ha pedig az asszimmetria zavar akkor Logitech F710 (wireless) vagy F310 (wired).Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Atla
senior tag
EAFc-hez nem kell külön program felismeri a játék hogy PS4 kontrollert használsz.A gombok is azok lesznek a menüben,de ha mindenképp XBOX gombokhoz ragaszkodsz,akkor el kell rejtened a windows elől,hogy ne lássa mint PS4 kontroller.Ehhez
a HideHide program kell amit a DS4 windows magában foglal amikor telepíted.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Kábelen megy? Ezt nem tudtam. Persze bluetooth, a kábel raplizik, nekem talán nem is sikerült. Nekem orico van asszem 5.0-ás de rémlik hogy alatta is elég, szóval a 4 az simán jó lehet, alaplapival is használtam. Próbáld meg, ha van. Töltőkábellel szokok játszani ha lemerül.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
4.0 kell? adapterből
-
senior tag
Igen, az a legjobb. Nem kell vele semmit csinálni többnyire, csak fusson a háttérben. Válaszidőt sose néztem, pont úgy reagál mint a PS4en.
A DS4Windowsban gondoltam hogy próbáld kikapcsolni a touchpadot, vedd ki a pipát. Lehet profilt is próbálni csinálni a játéknak.
A többi game kontroller program macerás. Még a steam-et mondják jónak de sosem próbáltam.
A Dark Souls2 nél viszont mindent egérrel indítok és csak load game után a játékben kapcsolom be a kontroller, de a DS4 mindig fut. Van hogy dilizik játéknál, de mindig megoldódott.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
senior tag
Amikor összevissza lépked, az lehet annak a jele, hogy nem érzékeli Xbox kontrollerként, amit a DS4 próbál eljátszani. Nem ismerem a játékot, de legnagyobb hatása annak van, ha a gamepadon lévő PS gombot hosszan tartva kikapcsolod, majd vissza. Esetleg induláskor nem kapcsolod be, csak amikor a menüben van.
Továbba a touchpadot kikapcsolod a DS4ben, az bezavarhat hogy egérirányításnak érzékeli, és akkor nem veszi figyelembe a gamepadot.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest