Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
válasz Quadgame94 #5974 üzenetére
Ehhez jár 2.4Ghz-es USB adapter is?
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Ha egy vezeték nélküli 8BitDo gamepadot vennék, ahhoz kell a saját 8BitDo USB Wireless Adaptere, hogy minél gyorsabb kapcsolata legyen, vagy elég hozzá egy akármilyen fajta bluetooth adapter is?
Köszi! -
neo81
senior tag
válasz gulupeti #5941 üzenetére
Frankó, köszi az infót!
Az a helyzet, hogy pontosan ezért akarok venni ilyen fajta gamepadot, mert eddig mindig XBOX-osokat használtam (Microsoft Xbox Series X/S Wireless Controller), amelyek nyilván kényelmesek, jó velük az irányítás, újratölthető elemekkel működnek, stb., de sajna az analógjainak strapabírása katasztrófális. (Pl. biztosan nem EA Sports FC gyakori használatára gyártották ezeket.)[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan gamepadot, ami ceruzaelemmel is működik és hall effect-esek az analógjai?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
A Windows 10-es PC-ben van egy bluetooth usb stick, de annak ellenére a PC nem ismeri fel a gamepad-ot, de pl. a TV-t meg érdekes módon igen.
Ilyen gamepad van: Microsoft Xbox Series X/S Wireless Controller
Tudja valaki, hogy ilyenkor mi lehet a probléma?
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Microsoft Xbox Series X/S gamepaddal is működik az egy verzióval régebbi gamepad USB adaptere?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
A legújabb fajta Xbox-os gamepadot akkumulátorral szeretném használni és dokkolóval tölteni.
Az oldalakat böngészve eddig 850 és 1100 mAh-s akkumulátorokat találtam hozzá.-Vannak hozzá több mAh-ak is?
De néztem újratölthető elemes megoldást is.
Úgy már találtam 3500 mAh-s újratölthető elemet is.-Gyorstöltés létezik akkumulátor vagy újratölthető elem esetében?
-Ha veletlenül huzamosabb ideig rajta van hagyva a dokkolón a gamepad vagy az elemtöltőn az elemek, akkor a töltő nem károsítja azokat?
Köszi! -
neo81
senior tag
Sziasztok!
EA Sports FC 24-hez melyik gamepad a legajánlottabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest