Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz bajnokpityu #50767 üzenetére
Igazad van! Csak óvatosan csippentek bele! Én eddig akárhányszor bele másztam az időbe már nem futottam olyan jólesően. Erre írják itt másképp esik jól Az az igazság, hogy meguntam a várost és az erdős részek messze vannak, ahol igazán jól érezném magam, így néha radobok egy lapáttal unalom űzésként. Muszáj volt motiváció ezekre a sötét reggeli, fagyos aerob kocogasokhoz. Nehéz azért kikelni az ágyból, de akkor van idő...
Ami érdekes, hogy egy idő után már nem megterhelő annyira, tehát nem lesz az a beled kiköpöd érzés és a levegő sem fogy el így hazaerhetsz úgy mintha csak kocogtal volna. Az a lényeg, hogy mozgásban vagy! Kitartás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hardcore café
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest