-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never79
tag
válasz inf3rno #44907 üzenetére
Igen ezzel én is így vagyok, csak versenyen utoljára decemberben voltam. A tavasziak érthető módon kimaradtak, benne számomra az idei főversennyel, s így már kevés ingert kapok.
bajnokpityu: ez a stabil, neutrális dolog nálam sem teljesen igaz. A teóriám az, hogy sok függ a cipő kialakításától is és/vagy hogy mennyire fáradt a lábam. Van egy Hoka Bondim, ami neutrális tök jól érzem magam benne (megjegyzem 1500 kili körül van most belerakva és még csillapít). Bemérettem a lábam, stabil cipőt ajánlottak... Hoka Gaviotát vettem. Jó-jó, de Bondit még mindig jobban szeretem.
tomcica: köszi ez most így jól jött, jövök neked eggyel, ha esetleg találkozunk egyszer . Ezt a meditáció dolgot mindenképp ki fogom próbálni! Nagyon jól hangzik. Persze a sétálás taktika csak vicc volt, nem arra készülök
igyvanferi: esetleg kicsit odébb, Pilisszentlászlótól van egy kör trackem: 21 km 900-1000 szint, benne Vörös-kő, Nyerges. Meg onnan indul a Spartacus ösvény is (még nem voltam), de nagyon szép a képek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest