Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nintendo Switch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Clash of Clans
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
@Alg Elvileg pont ez lenne a lényege, hogy nem lábujjhegyre, hanem talppárnára érezel, ami rugalmas, és így nem vesztesz annyi energiát futás közben. A cipőkben azért érkeznek sarokra, mert ott van a légbetetét, ami kb ugyanezt csinálja. Gyakorolgattam tegnap ezt a talppárnás futást 5km-en, ma rendesen be van állva a vádlim tőle. Nem tudom, hogy a sarkat le lehet e tenni, de már látom, hogy hosszú és keserves munka lesz, ha erre én rá akarok szokni.
@Aristeus A videot nem sikerült megnyitni, a facebook hozzáférés lehet korlátozva. Sétánál nem tudom, olyat nem sűrűn szoktam. Szerintem sprintnél ez az elülső talppárnás futás mindenkinél természetesen jön. Nálam változó, hogy hegynek hogyan futok fel, ha elfáradok közben, akkor van, hogy váltogatom a sarkas és elülső talppárnás megoldást. Ami talán izgalmasabb, hogy hegynek lefelé hogyan alkalmazod a talppárnásat, mert ott azért jóval egyszerűbb sarokra érkezni...
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Ingyen kellene, de tegnapra