Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Pttypang #102000 üzenetére
és ezek ugye a nettó edzésidők. oké, persze ajtótól ajtóig fut az ember, meg 5 perc egy tusolás ideális esetben. rossszabb esetben egy negyed óra amíg kiválasztod a passzoló pólót a gatyához és a cipőhöz
terepfutás meg ugye tudjuk, hogy más műfaj, azért egy hosszabb menetre be kell pakolni. és általában nem tud az ember ajtótól ajtóig sem futni, hanem elmegy valamennyi idő az utazással is. ezévi tapasztalatok alapján én úgy érzem, hogy ez a sweet spot nekem 5-6 óra között van a héten, mint nettó edzésidő.
emellett tudok még fókuszálni a sulira és a munkára is. bár azt észrevettem, hogy sokszor a futás körül mozognak leginkább a gondolataim 1-1 alkalommal be lehet iktatni egy extra terheléses hetet, mondjuk 7-8 óra közöttit. de tartósan ez nekem szerintem nem fér bele. és gyerek(ek) még nincsenek is.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja