Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csul1
tag
Sziasztok!
7 ezertől 12-ig keresek "fülbedugós" fülhallgatót AKG-ről nem hallottam túl sok jót. Sony fülesem volt már 1-2 (pl.: MDR-EX71 ) egészen meg is voltam velük elégedve. Senheisser-ből pedig elég sok a hamisítvány... Remélem tudtok 1-2 jó tippet adni. Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
iwtss
tag
Értem.Akkor mit ajánlotok olyan 6-7K környékén ?
-
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Egy Akg 324p tipusú füllhallgatót szeretnék lecserélni,így 2 év után.
Nagyon szerettem a hangzását,de ha már váltok akkor szeretnék még annál is jobbat. Max 20e a keret rá.
Amik eddig tetszenek:
-Akg k370 (sajna a k324 hez képest nem zárt és nem rajongok azért,hogy kiszűrődjön a hang)
-Bose in ear (sajna ez is nyitott,de dicsérik eléggé)Álom kategória lenne ha tudná a microfont és a hangerőszabályzást is egyben,de ha nagyon jó a hangzás akkor ezekről lemondok.
Ezen kívűl miket ajánlotok még? Max 20e ig.
-
themebuilder
senior tag
Az lesz és 26eFt legalább:
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
iwtss
tag
válasz themebuilder #9990 üzenetére
Lehet hogy nem eredeti nemtom igazabolebből indultam ki.Nem fontos ez igazabol az jöhetne bármi olyan 6K ig nézek,de akkor átfogalmazom kicsit a kérdésem mit ajánlotok ezért az összegért ?
-
vycman
tag
válasz themebuilder #9990 üzenetére
szerintem nincs ilyen ipod fülhallgató.
-
iwtss
tag
Sziasztok!
Egy füllhallgatót szeretnék venni.Mit ajánlotok? Mindennapi használatra kellene /mp3/laptop.
Néztem egy ilyet Katt.Erről mi a véleményetek ?[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
Köszönöm a véleményeket!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
themebuilder
senior tag
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
KeNTaGoN
tag
A felsoroltak kozul en az AKG-t valasztanam, de a Sony is jo vetel lehet. Annak elvileg annyi elonye van az AKG-vel szemben, hogy valszeg tobb benne a basszus, viszont a K311-esnek joval nagyobb az erzekenysege, tehat a hangereje.
Ha szereted az agyba dugos kialakitast, akkor megfelelhet a Sony vagy a Pana is, bar engem gyoztek meg.
TDK-t feletsd el.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Tervezek egy új füllhallgató vásárlást.
Sokat olvastam itt hamisítványokról.
Azonban az én jelöltem egy Akg k390 nc
Sk hírdetést láttam amiben olcsóbbak voltak jelentősen a bolti árnál a fülesek.
Lehet,hogy ezek hamisítványok.?!
Azonban az Akg k390nc sehol nincs árulva ilyen helyeken. Még a 370 se nagyon,
A vaterán van aki árulja 15 ért használtan.
Szerintetek ez is lehet hamisítvány? -
Polllen
nagyúr
Sennheiser MM50, 12k körül van újonnan, igaz ehhez csak play-pause-next-prev gomb van (erre lehet használni azt az egyszem gombot rajta), kompatibilis 3G és 3Gs-sel.
Ilyet nyüstöltem 1 évig, gyönyörűen szól.
18K körül van az új modelljük, amin már van hangerőszabályzó (az egyébként csak 3Gs-től felfelé működik egyébként is)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, két kérdésem lenne a témában:
- Sony MDR-ED12 - ennek a kialakításnak mik az előnyei/hátrányai?
- Ezen 4 füli közül melyiket vennétek? (kialakítástól függetlenül!)
Panasonic RP-HJE170E-K
AKG K311
Sony MDR-ED12
TDK MCG300Előre is köszönöm!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Vapor
aktív tag
Hali!
Új fülhallgatót szeretnék, ami fontos lenne, hogy in-ear legyen, legyen iphonenal kompatibilis "távirányító" rajta (play-pause, vol +/-, next-prev), illetve, hogy szép basszusokat adjon.
Kb. 10k-t tudnék szánni rá, ha nagyon muszáj egy picit többet.
Mit ajánlotok?PSN ID: SaLa17
-
Petro23
csendes tag
Üdv mindenkinek
Vettem 1 hete egy Sennheiser IE 8at.
Brutálisan jol szol, de akadt némi anyagi problámám, szval megkell válnom töle
Sennheiser márkaboltbol számla gari doboz, minden megvan, kiprobálhato.
70ért vettem, a neten rendelhetö 50 ért , de hamisitják .....
én is 50ért adom, enyiért vki nagyon jol jár vele
csak telon léci: 30 754 08 23 , BP. -
-
mitlageri
csendes tag
Sziasztok!
Végül a Klipsch S4 mellett döntöttem, a napokban jött meg. Baromi jól szól, viszont csak akkor, ha jól van felhelyezve... Cserélgetem a gumikat össze vissza, de a kényelem+jó hangzás még csak úgy jött össze, ha a fülhallgatókból kijövő kábel nem lefelé, hanem előre néznek. Nem tudom... Így nagyon bejön, csak kicsit furán néz ki.
Valaki esetleg aki használ ilyet, megosztaná, hogy ő hogy használja? Tövig be kell ezt nyomni? Nálam a gumi az bent van teljesen, a műanyag részig benne van a fülembe.
-
Atus90
csendes tag
Hali!
Én eddig egy Creative EP-630-ast használtam (pontosabban kettőt, az első kontaktos lett, a másodikat meg elhagytam). A kábel nem tűnt túl tartósnak, és eléggé félve használtam.
A hangzása viszont nagyon tetszett, elég erős basszus, agybadugós volta miatt szigelte a busz és metró zajának nagyrészét. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyat ajánlani, amit tudok utazás közben használni, szépen szólaltatja meg a mélyeket és strapabíró is. Előnyben részesítem a Sennheisereket, mert bejöttek. Néztem a CX 300-II-t is, de ugyanolyannak tűnik, mint az EP-630, csak más a márka, meg jóval drágább. Árban olyan 4-5 ezerre gondoltam, de ha van vmi kiemelkedően jobb akkor többet is áldozok rá. -
Zinho
aktív tag
válasz KeNTaGoN #9973 üzenetére
Az bizony lehet, én nem akartam vitába szállni veled, mert nem hallottam sem AKG-t sem Klipsch-t, ellenben rengeteget olvastam róluk külföldi fórumokon is, de az azért más
Szóval rengeteget számít a gumiharang. Én a PL50-et először utáltam, aztán kissé bejáratódott, de még kis Fiio erősítőt is használtam hozzá, mert nem volt mély, pedig nem vagyok oda a kiemelt basszusért (a cx300-nak is sokalltam már egy picit, hosszútávon nem volt jó hallgatni).
Aztán megvettem hozzá a Sony Hybridet, azóta a kis erősítő a fiókban pihen... a Soundmagic pedig qr***jól szólA másik témához: tényleg a zsugorcsővel lehet e legszebben dolgozni
-
KeNTaGoN
tag
most, hogy igy mondod, lehet, tenyleg a bogyoval volt gond, es azert nem vagott hatba...
zsugorcso vs. szigszallag:
mar evek ota nem hasznalok szigetelo szallagot. sajnos konnyen melle megy a ragaszto anyag, es abba bele ragad minden szutyok, pheej.
viszont ha vki ragaszkodik ehhez a modszerhez, annak javaslom a Tracon Electric markat. ez a legnormalisabb. sokkal jobb mint a "Sky" es hasonlo gazdasagos ragacsok. sztem a Patex/Henkel gyartmanyut is odaveri.
am viva zsugorcso!www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
Peat;)
veterán
válasz KeNTaGoN #9963 üzenetére
Én meg AKG fülesekről szinte csak rosszat olvastam, leginkább a drága füleseiről, a 10k alatti kategóriában meg kb ott vannak mint sennheiser. Én cx55-ről váltottam klpischre és elég nagy minőségbeli ugrást tapasztaltam(külföldi fórumokon meg rengeteg ember rajtam kívül), pedig a cx55 is már 10k felett volt. Én nem tudom hogy kb 6700 forintért melyik AKG füles hozza a klpisch szintjét, de szerintem itt valami sántít..talán nem a legjobb méretű gumival próbáltad. Viszont valóban sérülékenyebbnek néz ki mint a cx55-öm, aki nyúzza a fülest, sportol vele annak én nem is ajánlanám.
Ami gagyi a klipschnél az a tartózacsi, azt lehet kukázni
[ Szerkesztve ]
-
vycman
tag
Sziasztok! Creative Ep-630-ról mi a véleményetek? Illetve AKG K321-et néztem, de azt olvastam, hogy az nem annyira vált be sok embernek. Köszi.
-
tzh
csendes tag
válasz Krisztian101 #9968 üzenetére
A dolgot bonyolította, hogy a törés már a leágazás után volt az egyik ágban, de még épp a meglévő zsugorcsőben, amit lehúzni nem sikerült, így le kellett vágnom róla (ez is elég pepecs volt, hogy közben ép vezeték ne sérüljön).
Ha új zsugorcsövet akarnék ráhúzni, le kellene vágnom a másik ágat is, mert egyik végén jack dugó, másik végén fülbedugós rész.
Biztos van így is észtétikus megoldás rá, de most még eléggé feldob az a tény, hogy működik, tehát nem kell azonnal kiadnom 15-20 ezret egy újra, hanem várhatok vele karácsonyig, akkor meg esetleg megajándékozhatnak egy újabbal, egy jobbal, netán szebbel is -
tzh
csendes tag
válasz themebuilder #9966 üzenetére
Nem volt kéznél, és első szempont, hogy működjön, és hogy rögzítsen (a forrasztáson kívül).
Az esztétika olyasmi, hogy túracipőnél, terepfutócipőnél sem számít, mert jó eséllyel a legelső bevetéskor már senkit nem érdekel, hogy néz ki, ha nem jól funkcionál, vagy épp nagyon is jól funkcionál. (a példa annyiban sántít, hogy ott ráadásul a saras terepezésnél másodpecek alatt elvész az esztétikai érték) Rég megtanultam, hogy az a szempont, hogy hogy néz ki, hétköznapi, alkalmii ruhánál érdekes igazán. -
tzh
csendes tag
Kicsivel több, mint 2 éve nem írtam be ide, akkoriban vettem ex85-öt, aminek nemrég megtört az egyik ága épp a zsugorcsőnél. Nekem a kaparászás nem ment igazán, ellenben gyertyalángnál bevált az elméletem, hogy a szigetelőlakk gyúlékony, és egy pillanatra odatartva le is égett róla, majd kialudt (ez 0,5 másodperc). A hamuréteget utána már jóval könnyebb leszedni.
Az eredmény jó lett, ismét működik a füles úgy, mint eddig. Viszont maradt a gányolás a szigetelőszalaggal, de nálam nem szempont a szépségverseny. -
ToMmY_hun
senior tag
Egy cx 300 at akarok lecserélni rà. Azért remélem ahhoz képest minőségi ugrás lesz.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
KeNTaGoN
tag
hat en meg sajat fulemmel probaltam, es egyaltalan nem szol oan brutalisan jol. (persze rosszul sem)
a basszus sztem nem tul sok, csak vhogy az osszkep (osszhang) nem hatott meg engem.
am persze egy minosegi cucc, es sztem se fox csalodni. egyszeruen en tul draganak tartom...www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
Zinho
aktív tag
válasz ToMmY_hun #9959 üzenetére
Szerintem nem fogsz benne csalódni. Kicsit színezi a hangot, de egészen dinamikusnak és tisztának mondják. Én ugyan nem próbáltam, de elég sokat olvastam róla, mert nekem is jelöltem volt. Legszembetűnőbb hátránya, hogy kicsit soknak mondják a basszusát.
Amúgy én szerintem nem kapnál még ilyen áron sem AKG-t ami hasonló lenne, nemhogy harmadáron. De ez csak az én véleményem -
KeNTaGoN
tag
válasz ToMmY_hun #9959 üzenetére
olyat mar javitottam.
mar mindegy, de en nem javasoltam volna neked ezt a tipust. 1/3 penzert kaphatsz ugyanilyen kepessegu AKG fulest. raadasul a csatija sem tul masszi, bar nagyon igenyes es minosegi a cumo. szepen aranyozott az erintkezoje is.
a hangszoro tores gatlojara viszont vigyazz, mert en elegge megviselt allapotban talalkoztam, az ezkoz ezen reszevel.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
kkrisi
senior tag
#9926 valaki segítene nekem is? kööszi
-
ToMmY_hun
senior tag
Megrendeltem a klispch image s4emet. Amint megjön írok róla egy rövidke véleményt remélem nem fogok csalódni benn.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
newlinechar
tag
Most már jó cx300ii-t kaptam. Nagyon jó hangzása van, csak ajánlani tudom, király basszus, nem kell félni hogy túlsok, mert a sok basszus jó
többi tartomány is szép, igaz nem hasonlítottam össze drágább fülesekkel de szerintem ez a füles nem hagy maga után kívánnivalót.
és még folyik a bejáratás pink noise-zal. -
KeNTaGoN
tag
válasz baluka26 #9956 üzenetére
na ez egy jo cuccosnak tunik.
ha vki el akar adni egy iet, akkor szoljon. 5 rugot adok erte barmikor.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
Zinho
aktív tag
válasz KeNTaGoN #9954 üzenetére
Miért lenne képtelenség utcán kihasználni? Harmincezer ft-os kategóriáig komoly javulás hallható. Ugyanakkor azt aláírom, hogy ár/érték arányban már rosszabb vétel, de még lenyelhető, mert bőven van javulás (már akinek számít a minőség). Az utca/kombínó/Volvo busz zaját meg még pont szigetelik ezek.
Valaki korábban írta, hogy sokan több mint 100e ft-ot költenek telefonra, ahhoz képest hol van egy 30e ft-os füles. Pedig 30e ft-os jól kiválasztott fülessel, meg egy Sansa lejátszóval már tisztességes hangot lehet elővarázsolni. Dehát kinek ez kell, kinek az! Gusztus dolga -
KeNTaGoN
tag
válasz baluka26 #9948 üzenetére
ne ez az a kategoria, amira sosem lesz penzem
de egyelore nem is kellene, hisz az ilyen technika zeneszeknek kell monitor celra (ahogy a neve is mutatja)
en basszerozok, de sztem 2-3 jokora minitor lada sokkal faszabb mint egy ien IEM.
azt meg sose ertem meg, mi ertelme van 10eFt feletti fulest utcan hasznalni. keptelenseg kihasznalni.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
Dave™
nagyúr
-
benvolio
őstag
Lehet, hogy azt a fülhallgatót előállítják 100Ft-ból a kínaiak, mert a most divat fémajtókat ami 35-40ezer körül van nálunk, állítólag 8ezerért érkezik be Kínából és ezen már nyertek, akkor mennyibe lehet nekik az előállítása, és azért abba már van anyag/fémlap, zár, gyapot/?
-
Zinho
aktív tag
Vegyen mindenki Soundmagic fülhallgatót, az kínai, biztos nem hamisítják! Amúgy komolyan, még jól is szólnak, legalábbis a PL-50.
-
Dave™
nagyúr
válasz KeNTaGoN #9944 üzenetére
Igazad van maximálisan, csak mindig felhúzom magam ezeken a kampányolásokon. Na de remélhetőleg hamar letelik az az 1 hét, és nem lesz ilyen probléma többé
Amúgy MX160-at a maga 1600 Ft-os árcédulájával igazi perverzió lenne hamisítani, csak a szállítási költség több Hong Kongból
-
baluka26
nagyúr
válasz themebuilder #9941 üzenetére
És honnan tudom, hogy Nálad eredeti?! Sennheisernél Magyarországon az audiopartner matrica a garancia az eredetiségre, amin az rajta van, az 100% genuine Sennheiser Egy európai multicég, mint a Media Markt nem engedheti meg magának, hogy hamisítottat áruljon, véleményem szerinte egy ilyen esetből nem kicsi botrány lenne
Ami meg a fülhallgató piacon megy, ez a hamisítgatás, kibaszott felháborító.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
KeNTaGoN
tag
jobb a békesség, én pártatlan vagyok, csak arra kérlek titeket Dave™ és themebuilder, hogy ne essetek már megint egymásnak. vagy bánom is én, tegyétek, de akkor lehetőleg privátban. szerintem az nem hasznos senkinek, ha a fél topic arról szól, hogy egymást próbáljátok meggyőzni a magatok igazáról.
Szegény újonc meg idetéved, és gyors el is szalad, amikor meglátja a vitát.
Persze ez csak egy kérés, nem kell rám hallgatni. Maximális tiszteletem mindenkinek.Szerk: Nekem is szimmetrikus MX160-asom van. Hogy eredeti-e? Nemtom, de sztem az.
[ Szerkesztve ]
www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
Zinho
aktív tag
Az MX160 kábele amúgy szimmetrikus.
Ha mégis hamis a termék, meg kell tenni a jogi lépéseket. Az MM valószínűleg a pár ezer ft-os hamis fülhallgatókból él meg, ebből akar igazán nagy nyereséget csinálni!
A szerencsétlen eladó meg rögtön a kezébe veszi az ügyet és megy a beszállítókhoz vizsgálódni.
Amúgy akkor valószínűleg a mosogatógépek és a kávéfőzők is hamisak ott!Le kéne állnod! Mindenkinek szíve joga hogy hol vásárol, lehet bazárokban is, én is vásároltam már ott, de ha átb@sznak, akkor egyedül én vagyok a balek, és egy szavam sem lehet! De ez a kijelentésed, hogy ha hamisat akarsz vásárolni, menj az MM-be...
Csináld csak szépen _csendben_ tovább a kis üzletedet, de kampányolni nem kéne.Igen, és nehogymár a Homárra hivatkozzál!
-
Dave™
nagyúr
Ha csak a leghalványabb kétely is felmerül, ott van kihez fordulni. Egy bazárosnál nincs, ahogyan garancia sem. Mellesleg ami audiopartneres, az hivatalos forrás, kizártnak tartom, hogy hamis legyen, nem engedhetik meg maguknak, de ha mégis, akkor van hol verni az asztalt. Az, hogy nem szimmetrikus még nem bizonyító erejű, simán lehet belőle régebbi/újabb revízió, de ha mégis, akkor irány az audiopartner. Volt már hamis SE headset is, amit el is hiszek, de itt nem ők veszik hamis forrásból, hanem a forgalmazó adja nekik el ezt. Mivel nekik tételesen el kell tudni számolni az apeh-al szemben, ilyen nem fér bele (a Sennheiser termékeken meg kivétel nélkül mindegyiken ott a hivatalos hazai forgalmazó matricája). Te hogyan állsz ezzel a kérdéssel? VPOP és APEH kompatibilis vagy? Én tök nyugodtan vásárolok ott, kizárólag akcióban, mert nem vagyok madár. Nem telt még le az egy hét? Már nagyon fárasztó vagy.
[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
Úgy látszik te nem olvasol Homárt
Honnan tudod te, hogy honnan veszik?
Többen írták a topicban, hogy az MM-ben találkoztak már hamis termékkel.
[link] [link] [link] [link] [link]Régebben halomszámra árulták a Sony MemoryStick Magicgate: Unknown (ami hamisat jelent) memóriakártyákat.
Ha neked erre van szükséged akkor nyugodtan vásárolj az MM-ben.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
addikt
Találkoztam mindkettővel! A piac már teli van tökéletes hamisítvánnyal! Én is néztem h a Sennheiser ikon más-e.. Volt olyan hamisítvány, amelyiken külsőleg nem tudtam megmondani, hogy igazi-e! Az ikon is ugyan olyan volt!
É ilyet vettem! Baromi szépen szól!
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
benvolio
őstag
Szerintem is drága az MM, de nem minden és az akciós termékei jó áron szoktak menni. Ráadásul én egy teljesen hibátlan TV-t visszavittem 3napon belül, csak mert nem tetszett a hangja az én fülemnek, gond nélkül választhattam egy másik típust.
-
Zinho
aktív tag
válasz themebuilder #9935 üzenetére
Na, ez tényleg egy kicsit húzós hozzászólás volt... ...némelyik boltban tényleg nem lehet megbízni, de nem azért, mert direkt a kontakt hibás Sennheisereket kérik a forgalmazótól!
Nincsen semmi baj az MM-tal meg a többi hasonlóval. Tényleg meg kell várni az akciókat; de pl egy csomó cd-t ott találtam már a fukarban a legolcsóbban, akció nélkül is. Ésszel kell vásárolni na, és nem fikázni.
-
Dave™
nagyúr
válasz themebuilder #9935 üzenetére
Nem tudom mit árulnak a boltok, de már kezdem azt hinni, hogy némelyikben nem lehet megbízni.
Bezzeg a bazárosoknál Ezt az álszent szöveget...
(MM meg hasonló helyeket pedig eddig is csak jó messzire kerülni kellett)
Miért is? Mert ők biztosan a hivatalos hazai forgalmazótól veszik és nem az ebayről? Mert van hozzá gyártói garancia (2év), és nem csak feláras cserebohóckodás ugyanarra? Alapból drága az MM, de amikor akcióznak, akkor ki lehet fogni nagyon jó ajánlatokat. És azok tényleg eredeti Sennheiserek.
Mennyire hosszú egy hét?
-
zack
nagyúr
Akitől én vettem a CX500-at, az mutatott egy hamisítványt is. Egymás mellett volt az eredeti és a hamis, és nem láttam a különbséget. Ő kezdte el mondani hogy a jel egy kicsit másabb, de egymás mellé rakva is baromi nehezen volt észrevehető. A zsinór tapintása másabb és kicsit vastagabb masszívabb az eredeti. A belső hangszóró védő fém háló kicsit másabb, gagyibb. De ez is csak úgy hogy egymás mellett néztem őket. Ha nem lett volna ott az eredeti simán beszopom, és szerintem mindenki. Bár jóval szarabbul szólt, de azért annyira nem volt vészes. Szóval baromi nehéz megállapítani, mert szinte tökéletes hamisítványok vannak piacon! Sajnos.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
themebuilder
senior tag
-
KeNTaGoN
tag
válasz newlinechar #9933 üzenetére
ha ilyen "jó" a gyári állapotuk a CX300 II-nek, akor bizonyára lesz még dolgom velük.
Érdekes módon, még eddig nem fordult meg ez a típus a kezeim alatt (az a fránya garancia ) de ami késik, az biztos MÁVoswww.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
newlinechar
tag
ma mentem vásárolni cx300 ii-t. még a boltban kipróbáltam és kontakthibás volt
de szerencsére még volt rá garancia
holnap megyek a cseréért, ha vkit érdekel utána tudom véleményezni -
Járókeret
senior tag
köszönöm mind2tőtöknek a segítséget...
igazából úgy érzem,hogy semelyik választással (300 vagy 400) nem járok rosszul. még ülök rajta egy kicsit, aztán választok
üdv.
-
SMITHVADŐR
tag
válasz Járókeret #9929 üzenetére
Szerintem meg lesz benne elég baszus, kivéve, ha valami márkátlan, basszus orientált fülessel kinyírtad a füled basszus tartományát
Nem tudom, neked menyi basszus kell, de fogod érezni a 2/4 edet
egy hd 202-m és egy cx400II-m van, és hát nem gyengén jobb. pedig az már (202) basszusra van hegyezve. Most hogy be van már rendesen járatva, eszméletlen jó hangja van, és nem hiányzik a mély sem.
Nekem nem kellene ennél több mély, sőt ha lehetne én még vennék vissza.
De ez csak subjectív vélemény volt
[ Szerkesztve ]
-
Járókeret
senior tag
válasz themebuilder #9928 üzenetére
Hát nekem meg pont a basszus a lényeg
egy király kis 2/4-ed kiemelt basszussal nagyon tud ám ütni.
(2/4-edet a dobkíséretre értem)
-
themebuilder
senior tag
válasz Járókeret #9927 üzenetére
Szerintem neked a Sennheiser CX400-II Precision lenne a legjobb választás.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Járókeret
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik a jobb,megbízhatóbb, stb. ?
Hip-hop,rock,metal, harcore (nem techno) zenét hallgatok.Sennheiser CX300-II
vagy
AKG K324P
vagy
Sennheiser CX55 Streetárban ugyan annyi lenne.
Köszönöm.
Üdv.
-
kkrisi
senior tag
Köszi szépen a választ h rosszul jártam volna vele!
Viszont most nézegettem az AKG füleseket, hogy a 330-assal annyi kond van a jack-el? mert azt nézem h sok van hibás!! A másik amin töröm a fejem az meg a 315 lenne, de nem tudom melyiekt lenne érdemesebb megvenni, mind teljesítményre, minőségre...stb stb!
A 315-ről mik a vélemények? basszus milyen? az szimpi benne h van hangerőállító, meg egyenes a jack! ezért érdekelne róla a vélemény!
[ Szerkesztve ]
-
vass17
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy jó minőségű, hagyományos fülhallgatót, mivel a CX-ekkel elég kellemetlen tapasztalataim vannak.
Szóval a lényeg, hogy tartós legyen (és ne csak 2 hónapig!!!) és a hangminőség is jó legyen. Úgy gondolom, hogy az MX szériából megtenné vmelyik, szerintetek a három közül melyiket lenne érdemes választani (Mx 660 / 760 / 880)?
A 880-nál többet semmiképpen sem szeretnék kiadni, szerintetek ez hangminőségben és basszusban milyen lehet, illetve nem csak a hangerőszabályzóban különbözik a 760-tól?Előre is köszönöm a választ!
-
addikt
Nekem egy Sony EX85 fülesem van, vagyis pontosabban csak volt tegnapig! Rég óta nem láttam boltokban Koss-t, de most találtam jó párat a Media Markt-ban. Pontosabban egy Koss KE29-re esett a választásom, ki tudja alapon, remélve hogy mégszebben fog szólni!
Félve mentem haza, hogy ha kell inkább lesokollom sokkolóval és kicseréltetem ha szarabb! Na mindegy szerencsére kényelmesebb (mondjuk ez egyéni), a mély hasonló, de ezenkívül érezhetően szebben kijönnek a hangok, mint a régi Sony-val!
Véleményt eddig nem láttam erről a fülesről, így gondoltam hátha lesz valaki aki rákeres és jól jön neki... Én a Media Markt elött mobilon negyed órát szenvedtem a fórumon semmi sikerrel, hogy milyen is ez a Koss KE29!
Annó mikor megvettem a Sony EX85 fülest, kipróbáltam előtte CX300-at meg AKG K324P vagy melyiket. Hát nem tetszettek hangzásilag igy inkább a drágább Sonyt vettem, ami már mindjárt más volt... Szerencsére a Koss most még ezt is übereli! Nem tudom CX300-at hogy lehet szeretni, nekem elsőre is kicsit "gagyi"-nak tűnt.
hreblay: Én eBay-ről már 2 fülest rendeltem, de mindegyik hamisívány volt! Vaterán egy Sennheisert, de az is! Szerintem CSAK boltban vásárolj, vagy ott ahol ki lehet próbálni. Bár szerintem már nagyon profi hamisitványok is léteznek!
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
szablya
aktív tag
válasz KeNTaGoN #9921 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor majd a boltban válogatok, illetve a forrasztásos dolgot is meg fogom próbálni
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
KeNTaGoN
tag
válasz szablya #9918 üzenetére
Füles terén az AKG és a Sennheiser alsó- közép kategóriáját javaslom, ezek közül kb mind hozza azt a szintet, amint egy átlag walkman mobilos füles. De mivel nem raktad magasra a lécet, így ha találsz vmi jó márkától egy szép fülest egy korrekt boltban 5 ezerért, akkor az valószínűleg meg fog felelni az elvárásaidnak.
A fastport--->3,5jack kérdést úgy tudod megoldani, ha szerzel egy SE headsetet (akár lehet hibás is, csak a vezetéke legyen egyben) majd ezt a drótot szétvágod, és ráforrasztasz egy egyszerű lengő kivitelű sztereó jack ALJZATot. Gyakorlatilag ugyanaz a művelet, amit pár hsz-el feljebb Dave leírt, csak itt még arra kell figyelni, hogy a mikrofon vezerékeit békén hagyd. A piros-zöld meleg ér általában a jobb-bal oldal, aztán a kósza kábelt meg tippeld meg.
Pár hónapja én is erősen agyaltam ilyesmi megoldáson még a drága kis K550i-mel, ám korábban lett meg az Xperiám, minthogy a headsetes barmolással kellett volna foglalkoznom. Türhető minőségű fülest adtak a K550 mellé, egész meglepő. Életem legrosszab füles élménye: Nokia 2700 headset. Nem vagyok annyira white fülű, de ilyen ocsmány doboz hangot még a 150 Ft-os kínai piacos fülesek se adnak.
www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
hreblay
csendes tag
-
hreblay
csendes tag
Hali!
Az eBay-en gyanúsan olcsón lehet Sennheiser füleseket venni pl.:
http://href.hu/x/d950
Mi alapján lehet kiszűrni -ki lehet e egyáltalán?- a gagyi másolatokat, vagy tényleg ez a jackpot és a 8-10 rugós füles csak 15$ lenne?Köszönöm.
-
szablya
aktív tag
Üdv!
Elkezdődött a suli, én meg elég sokat ingázok, na meg az iskolában is el kell ütni valamivel az időt, így elég sokat szoktam zenét hallgatni. Eddig a SonyEricsson W910i telefonomhoz kapott fülest használtam, de az 7-8 hónap után szépen megadta magát, és a hozzá kapott SEcsatlakozó>3,5 jack átalakító kábel is elég megtörött, azaz tönkre ment.Nagyjából 5 ezer forintos keretből szeretnék fülest venni, az igényeim nem túl nagyok, de azért szeretném, ha a gyári füles halvány képességeit túlteljesítené, meg amúgy is csak telefonnal fogom hallgatni (azért később kéne egy Dolby hangcsipes). Az is fontos lenne, hogy egy elterjedtebb, közönséges elektronikai üzletben is kapható modellt ajánljatok, mivel Romániában élek, és nem akarok az elég drága netes vásárlással szórakozni, aprózni meg nem tudok.
Legtöbbet metált, folk metált, hard rockot hallgatok, szóval nem bánnám, ha a gitárok, dobok, az ének tiszták lennének.És ha tudtok valami tippet, hogy azt az átalakítót hogyan tudnám minél olcsóbban megúszni, azt is megköszönném.
Köszönöm a segítségek! - egy laikus
[ Szerkesztve ]
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
krisztianAMG
senior tag
válasz newlinechar #9915 üzenetére
Unokatesónál
-
Dave™
nagyúr
válasz newlinechar #9915 üzenetére
Minden vezetéken van lakk réteg, a réz színűn is.
[ Szerkesztve ]
-
newlinechar
tag
válasz krisztianAMG #9914 üzenetére
hol lehet ien füleseket kipróbálni?
Dave: próbáltam lekaparni a szigetelést, de amikor összeillesztettem a vezetékeket semmi se szólt, mégcsak nem is sistergett
-
krisztianAMG
senior tag
Tegnap kipróbáltam egy Pioneer SE-CL21M fülest.Nos...eléggé kellemesen szól,vannak mélyei rendesen (mélyhangkiemeléssel egészen csontig hatolnak éés nem is torzít),és a többi tartomány is rendben van,de az összhatás mégis "zajosnak tünik" A táp egy Nokia 5730-volt amivel nem is várok csodát,de a füles hangja lehetne jobb is... De nem olyan borzalmas mint amilyennek ez alapján hangzik,olyannyira nem,h lehet,h én is ilyet veszek Több műfajó számmal is próbáltam és azt bátran kijelenthetem h egy Nokia WH-205 fülhalgatót simán aláz.Az ára nálunk nagyjából 20-25 euró körul van,ami miatt szerintem egész jó az ár érték aránya is.
-
Dave™
nagyúr
válasz newlinechar #9912 üzenetére
Ráhúzni a forrasztott+leszigetelt részre. Használhatsz szigetelőszalagot is, csak ez igényesebb megoldás Igen, ha 3 vezetékes a jack, akkor úgy.
-
Dave™
nagyúr
válasz newlinechar #9910 üzenetére
Persze, megoldható minden sztereó jack dugóval. Ha újat veszel, ott a csatlakozási pontokra kell forrasztani, bár ha sok fülesed van, akkor mondjuk a leggagyibb dugóját felhasználhatod, hagysz rajta 5-6 centi kábelt, ott elvágod, és úgy a legegyszerűbb összekötni. Közvetlen a dugóra körülményesebb. Pákából bármilyen low end jó, csak előtte legyen tiszta a páka hegye is, meg a kábelek is. Arra kell figyelni, hogy a szálak nagyon vékonyak, így egy nagyon éles késsel és nagyon óvatosan szabad csak kaparni a lakkréteget, különben el fogja vágni a rézszálakat. Használhatod az eredeti jack dugót is, gondolom nem belül van gondja, hanem kicsit fentebb, ergo ha annyira fel tudod szabadítani, hogy le tudod kaparni a bevonatot, akkor már nyert ügyed van. Előre szólok, hogy a zsugorcsövet forrasztás előtt húzd fel rá
Egyébként KeNTaGoN munkája hiánypótló, a legtöbben nem rendelkeznek pákával meg nem is nagyon forrasztottak még, és tényleg nagyon baráti áron dolgozik. Aki nem csinált még ilyesmit, szerintem vele jár a legjobban Ez nem neked szól, newlinechar, csak úgy egyébként.
-
newlinechar
tag
Most hogy több szigetelést lehúztam, világos lett a dolog, igazad volt
2x2 zsinór, feltételezem, hogy a narancssárgák a földek, zöld és piros a bal és jobb.
ez a 2x2-es típus összeköthető egy 3 vezetékes dugóval? ha külön veszek dugót oda hogyan lehet berakni ezeket a vezetékeket? forrasztóból elég a low-end?KeNTaGoN: mivel több fülesem is van, messze vagy és a fülesek minősége se jó, nem érnek annyit hogy veled megjavíttassam, inkább már újat vennék. De amúgy respect, jó minőségű fülest nálad javíttatnék
-
KeNTaGoN
tag
Csak egyet tudok érteni Dave™ #9904-es hsz.ével, lényegében én is ezt szoktam (hacsak nincs külön kérés). Viszont azért is fogalakozok ezzel, mert egyrész az emberek 90% nem rendelkezik forrasztó pálkával, kb ugyanennyi még életében nem is fogott ilyen eszközt, és aki estleg nagyapjától örökölt egy forrpálkát, azok közt is sokan vannak akik nem tudnák szépen megcsinálni ezt az amúgy nem túl bonyolúlt műveletet. Aztán az eredméyn egy szétbarmolt füles (ami továbbra sem üzemel), még rosszabb esetben egy rövidbe zárt mp3 lejátszó. Annak meg az értéke általában sokszorosa az én munkadíjamnak.
Persze ez nem misszió az emberiség és a tönkretett fülesek megmentésére. Szerintem értek ehhez, és amíg diák vagyok, és nincs rendes melóm, addig nagyon jól jön ez az aprópénz is.newlinechar: esetleg segíthetek? ha nem gond küldök pü-t. JayZ-vel megtörtént a kapcsolatfelvétel.
On topic:
Mi a véleméynetek az AKG K313, K315, K319-es tipusokról? Nemrég már kérdeztem de nem nagyon jött válasz.
Bocs a hosszú hsz miatt, most ez így sikeredett.
-
Dave™
nagyúr
Hát nézd, olcsóbban nem tudnál kábelt venni, mit ahogyan megjavítja, szóval ebből a szempontból racionális. Abból kevésbé, hogy ez is megtört A Sennheiser CX400-hoz is ilyen hosszabbító volt, meg sok másik típushoz, tuti lehet találni eladót, nézz körbe aprón meg vaterán stb. A Sony EX082 abszolút megállja a helyét akár ma is, bőven konkurál az olcsóbb Sennheiser CX-ekkel, ha meg cserélnéd, nem biztos, hogy az AKG/Sennheiser szűkebb tere annyira tetszene utána. Szerintem maradj a 82-esnél, ha meg végleg meghal/mindenáron cserélni akarsz, vedd számításba a Sony MDR-EX300 és 500-at is, felépítésben hasonlítanak a 82-esre, lényegében az az elképzelés lett továbbfejlesztve. Mivel egy kb. kétszer akkora átmérőjű hangszórót használnak, sokkal nagyobb tartományt tud lefedni, jóval nagyobb tér mellett. Ennek ára a bumszli
-
JayZ
tag
Hu srácok királyok vagytok!
Ez az mdr ex082 egyébként ugye két részből áll, és nekem csak az alsó hosszabító résszel van bajom...szóval ha tudnék szerezni egy olyan kábelt, no problem. Hagyományos jack hosszabítóval viszont nem jó, mert azoknak ugye túl vastag a kábele és lehúzza a nyakamról a fülest
Ha az AKG-t nem ajánljátok akkor hanyagolom. Megmondom őszintén mp4-em sony, fejhallgatóm is sony (mdr v700), meg a füles is az volt
Esetleg nem tudtok valakit aki ilyen hosszabítókat árul?
Ha nem akkor megkeresem a linkelt urat, ahogy látom a visszajelzésekből jó munkát végez -
Dave™
nagyúr
válasz newlinechar #9905 üzenetére
na hát nosza mutass képet, annyira azért nem off a dolog
Ha sztereó, akkor tuti, hogy minimum 3 kábel van, (vagy 4). Ha rengeteg ér van, és látszólag nincsenek megkülönböztetve egymástól, lakkréteg akkor is tuti van rajtuk, csak így külön meg kellene jelölni még szétvágás előtt, hogy melyik melyikhez csatlakozik. Ez mondjuk nagyon gány megoldás lenne, én még nem láttam olyan füles kábelt, ami ne lett volna színkódolva, beleértve a leghulladékabb 500 Ft-os kínai tömegvackokat is
Egyébként lehet félreérthető volt a dolog, egy kábel az több szálból áll, sodorva, tehát ilyen értelemben sok rézszál van benne, de ezek egy-egy kábelve vannak sodorva, és azok vannak lelakkozva, szigetelés gyanánt.
-
newlinechar
tag
kösz a választ.
én is láttam ilyen belsejű jack vezetéket, de az enyém nem ilyen
legalábbis amikor leszedtem a legkülső szigetelést, alatta rengeteg (nem 2x2, hanem megszámlálhatatlanul sok) hajszálvékony vezetékszerű valamit láttam, amik egymástól nem voltak elválasztva
képet is tudok róla mutatni, samsung a füles.
üdv -
Dave™
nagyúr
válasz newlinechar #9903 üzenetére
Természetesen külön kábelen megy, mivel sztereó, amihez két csatorna kell (csak egy közös műanyag burokban, azért látszik úgy, mintha egy kábel lenne). Belül van egy zöld és egy piros kábel, ez a két külön csatorna, meg egy közös, réz színű föld. A kábeleken egy vékony lakkréteg van, így nincs rövidzárlat, viszont helytakarékosan megoldható az elvezetés. Mindkét hangszóróra a közös föld vezeték+egy színes csatlakozik. Javítani úgy lehet, hogy ki kell vágni a megtört részt (ha csak egy helyen, akkor 1 cm bőven elég), le kell kapargatni a bevonatot óvatosan egy késsel a kábelekről, majd újra kell forrasztani, aztán meg egy zsugorcsövet rátenni. Ha ez így ijesztő, akkor szólj olyannak, aki már csinált ilyet
Nagyon egyszerű művelet a gyakorlott kezeknek, legdurvább esetben is fél óra alatt megvan.
üdv.
szerk: a fentiek a Sony MDR-EX082-nél igazak, egyéb füleseknél a színek változhatnak, illetve estenként 2x2 kábel van, viszont az elv mindenhol ugyanaz, a fülhallgatókra egy-egy vezetékpár csatlakozik, ezek két külön csatornát jelentenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest