Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
-
czanga
őstag
Valaki legyen szíves írja meg, hogy a CX 300 II 120cm-es hossza a füles melyik oldalára vonatkozik. azaz a jack felől 120cm a rövidebbik oldal 120cm-ig, vagy a hosszabbig?
-
mhorvat
senior tag
válasz inkubator #10788 üzenetére
Valóban, a CX300-asnak és CX300 II-nek sokkal erőteljesebb alapjáraton a mély tartománya. Éppen ezért - ahogy említették is - inkább a disco/trance/house stílusokhoz ajánlott, melyekben sok a basszus, a tuc-tuc. Komolyzenéhez, jazz stílushoz például én kifejezetten nem ajánlanám. A CX400 II-nél a dobozon van ez a "nature sound" vagy milyen reklámszöveg. Ez a valóságban lefordítva azt jelenti, hogy nem olyan erőltetett a basszus, minden tartományban közel egyenletesen szól. Ez persze nem azt jelenti, hogy unalmasan is, mert szerintem igen kellemes hangzásvilága van, de meg kell említsem, nem is járt még a fülemben IE 6, vagy hasonló kategóriájú fülhallgató (pontosan azért, mert ismerve magam, onnantól már kevésnek érezném a CX400 II-t). Első IEM fülesnek egészen biztosan az egyik legjobb vétel a CX400 II, de a CX300 is, ha olyan stílusú zenét hallgat az ember, ami "megy hozzá". Ismerőseim közül akinek eddig csak sima fülbe "akasztható" fülese volt, kipróbálva az "agybadugóst" az volt a kérdése, hogy ez miért szól ilyen jól. Mert az IEM-re váltásnál majdnem mindenkinek leesik az álla és nem érti, hogy volt meg eddig a sima fülessel.
Burn In, vagyis bejáratás téma volt korábban kérdés, nem is egyszer, illetve PÜ formájában is rendszeresen kerestek meg a témában (látván CX400 II-es blogbejegyzésem), így írtam egy cikket róla, minden gyakori kérdéssel és persze válaszaikkal együtt: [link]
-
inkubator
aktív tag
válasz schawo #10789 üzenetére
Hát itt a topikban írta valaki. De nem hallottam szóval erről nem tudok nyilatkozni. Viszont amit hallottam az a cx300 II. Ma reggel 2 óra hosszat hallgattam és alig akartam letenni. Bulizós diszkó zenékhez kiváló! Leesett az állam. Eddig AKG 315 volt a legjobb minőség ami járt a fülemben, de ez csúnyán odavert, szóval megéri az árát. Hajnal 1 óra óta fut a bejáratás. Ami viszont tényleg rémisztő hogy tényleg minden hangot kizárt. Ma viszem terepre, ha ott is ilyen csend lesz..... Sajna nem volt alkalmam a Sony képviselői, vagy más sennheisert kagylózni, de úgyérzem megérte. Én nem csalódtam benne eddig.
Más: cx300 II is elhalkult már valakinek egy idő után, vagy csak a cx300 szériában fordult elő?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
inkubator
aktív tag
Ahogy olvasgattam itt a fórumon a cx300-as szériánál a basszus kiemelése a fő profil, a cx400-as szériánál pedig a minél természetesebb hangzás. A II jelzés mind két termék mögött azt jelzi hogy újabb gyártmány, technikailag fejlettebb (a sima 2005-ös vagy mi, a II pedig 2010 azthiszem). Az meg a jövő illetve a tapasztalat zenéje hogy tartósságra is fejlettebb e a dolog. Sajnos a mi világunkban minél újabb kiadású valami, annál kisebb az élettartama. Csak remélhetjük hogy e gyártó termékei tartósságra is javulnak, bár a marketing stratégia sajnos nem ezt diktálja szerintem. De ez csak az én véleményem ami szakmai tapasztalatokra nem alapoz.
-
Zinho
aktív tag
válasz themebuilder #10786 üzenetére
Persze, azért volt ott az idézőjel. Így sem olcsó a Sennheiser, ha nem a kínaiakkal gyártatnának, még drágább lenne. Meg aztán alsókategóriában lassan el lehet felejteni, hogy melyik milyen márkájú, úgysem számít.
-
Daert
őstag
válasz Luissimo #10784 üzenetére
Már nincs meg
De ha jól látom,a gyártó honlapján a termékek minősége rendesen fejlődött azóta
Az enyém még elég kezdetleges volt,bár a hangzásával nem volt gondom.Külsőre tűnt gagyinak és lassú volt a memóriája.Más:
A Sennheiser CX300II és a CX400II között mi a különbség?A 400-as jobban kiegyenlített hangszín terén? -
Luissimo
veterán
válasz stratova #10778 üzenetére
Oké, lehet hogy utódja, csak már nem élettartam garanciával adják, hanem uszkve 1 kvázi 2 évvel.
És jóval drágábban.
A hangja egyébként jó, csak ugye, az éekettartamgarancia, az nagyon csábító volt, lássuk be.A kollégád betegeskedője is hasonló paraméterekkel bír garanciaügyileg?
-
Zinho
aktív tag
-
inkubator
aktív tag
Most vettem egy Sennheiser CX300 II boldog tulaja. Hogy is kell akkor szakszerűen bejáratni? Ennek a fülesnek ebből a gyűjteményből mit is kell és mennyi ideig és milyen szünetekkel bejáratni? Vagy ha valakinek van valami mixe ebből. Kicsit láma vagyok hozzá, szóval azt se tudom miért, de ha mindenki szerint jót tesz neki, akkor had szóljon. Világoljatok fel a dologgal kapcsolatban, vagy dobjatok valami linket. Előre is köszi!
-
Zinho
aktív tag
Hát, ez egyre inkább nem igaz. A világ folyamatosan változik...
Amúgy a környezetemben nem egy "német" Sennheiser ment tönkre pont valamivel két éve után (Audiopartner címkés, tehát biztosan eredeti). Az én Soundmagic-em januárban lesz egy éves, majdhogynem napi szinten használom, ugyanannyiba került kb mint anno a cx300, mondanom sem kell, hogy hangminőségben veri a Sennheisert...
A régebbi modellekről sem panaszkodnak (mondjuk Head-fi-n) hogy tönkremennének. -
stratova
veterán
válasz MarioAna #10763 üzenetére
Üdv! No akkor mégiscsak Neked amúgy az M1-hez milyen és mennyi gumiharang járt?
Luissimo Kollégám is The Plug tulaj. Lehet, hogy az övé is betegeskedik az is pár éves ez akkor számára nem túl jó hír. Úgy találtuk, hogy a The Plug utódja a Pathfinder.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz themebuilder #10775 üzenetére
Bocsi, csak az ASUS linkre kattintottam, azt hittem az egyben van a tajvanival, nem vettem észre, hogy az két külön link (Szóval az előző két hozzászólásom így teljesen értelmét vesztette.)
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz themebuilder #10772 üzenetére
Taiwan az Kínai Köztársaság http://en.wikipedia.org/wiki/Republic_of_China
Nem Japán, nem Korea, hanem sokkal "kínább".
Ugyan nem egészen a népi demokratikus, de sok különbség nincs, a népi Kína most is részének tekinti Taiwant.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Daert
őstag
Valahol hallottam hogy a másolat megegyezik az eredetivel,mivel ugyanazon a gyártósoron potyog le csak az éjszakai műszakban,viszont a másolat másolata már tényleg gagyi.
Mellesleg volt egy PTI MP4 lejátszóm,ami ha jól emlékszem szintén Shenzen-i,de minőségben hagyott maga mögött kívánnivalót[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz themebuilder #10770 üzenetére
Taiwan pedig Kína, még ha nem is teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Persze, mint minden, ami az elmúlt két évben előrelépést hozott az "elérhető árú" zenehallgatásban, legyen az fülhallgató, vagy fejhallgató (Superlux), multimédia hangszóró (Genius), füleserősítő (FiiO, LittleDot, Bravo, Indeed) vagy hangkártya (Audiotrak, ASUS Xonar). Szóval nem leszólni, csak mert kínai.
[ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
A Soundmagic valami kínai ketyere??
Mellesleg milyen cuccot gyárt?Megbízható? -
inkubator
aktív tag
Érdekelne hogy szerintetek melyikben van erős basszus, de a többi se legyen rossz. max 8.000 esetleg 10.000.
A cx300 -al szemezek, vagy érdemesebb cx300 II-t venni?Egy AKG K315-nekem nem volt elég basszusos, ezért keresnék valami brutál basszusosat. Basszusban a Samsung omnia gyári agybadugós fülese leverte az AKG-t.
Modern tánczenét hallgatok. Írjatok minél többen véleményt mert holnap már mennék a boltba!
-
titán
válasz fixedgear #10757 üzenetére
Ez a Koss The Plug a létező egyik legszarabb fülhallgató. Az árát, a felét, de még negyedét sem éri. Nem mert nem tartós, hanem mert tehéntrágya (szar). Maga a megveszekedett borzalom. Förtelmes a hangja, még az ellenségemnek sem kívánom.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz fixedgear #10757 üzenetére
én egyszer vettem egy KOSS-t Lifetime waranty-val, az akkormég PhotoPorst-nál.
6900 volt !
Nagyon nagy a teste és érdekes az a szilikongumi, ami van hozzá.
de használtam több mint 2 évig, mikor az egyik fele behalt.
visszavittem a Hama-hoz, merthogy ők a szervizkontakt, aztmondták, ilyen már nincs, cserélni csak másra tudják, amire rákellene fizetnem és már az élethosszig garancia sem lenne az uj modellre, csak 2 év.
hiába küzdöttem velük, nemtudtam kapni helyette hasonló feltételekkel másikat, tehát a bolt fisszafizette az árát én meg aligtöbbért rendeltem egy Sennheiser cx500-ast.
(azóta is kiválóan szól )magyarán, SOHA TÖBBET KOSS !! (legyél okos ! )
-
Bsony
tag
Mi a véleményetek a Sony MDR-EX 500LP fülesről? felér egy RE0-val vagy hasonló társaival?
-
Daert
őstag
válasz fi:zi'k #10756 üzenetére
A pillanatragasztó már nekem is eszembe jutott
A nagyobb mennyiségű fülzsír pedig csak a hang terjedését befolyásolja,kevés meg mindenkénél vanfixedgear :
A Koss-t már korábban is néztem,valóban habszivacsos de sokan panaszkodnak hogy nem tartós műszer,hamar eltörikSennheiserre,Pioneer-ra esetleg Denon-ra gondoltam.Valamint sokan dícsérik a V-moda-t is(nehezen beszerezhető/számomra nem ismert).Sokat nem szándékozom költeni rá,olyan 7K körül.
[ Szerkesztve ]
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Melyiknek a legjobb , a leg dinamikusabb a basszusa?
10.000 alatt gondolkozokNote 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
fixedgear
tag
koss: the plug, minden fülhöz(nem gumis hanem habszivacs) jó,in-ear(agybadugós)
de biztos van olcsóbban isLG Optimus 2X P990
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Luissimo #10754 üzenetére
Ha nem lenne előzmény, kissé félre érthető lenne
Esetleg 4. pontnak 1-1 csepp pillanatragasztó, úgy biztos nem esik ki :Komolyra fordítva a szót, érdemes használat előtt megszabadulni a felesleges fülzsírtól, több okból is. Illetve megfelelő méretű fülbogyó választani, bár ez gyakorlatilag az 1. pont.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Daert
őstag
A hozzáértőktől és a tapasztaltabb emberektől szeretném megkérdezni.
Erősen gondolkozom egy Fülhallgató vásárlásán,amit a hallójáratba lehet illeszteni.De.
Régebben próbáltam olcsóbb fülberakós kütyüt amik minden harmadik lépésnél kiestek a fülemből ami elég bosszantó volt ezért nem is kísérleteztem velük.A hallójártaba illeszkedőket nem volt lehetőségem kipróbálni nem tudom ezek is kipottyanhatnak-e.Mivel itt a tél,szinte csak gyalog közlekedem,a sapkával együtt nem tudom a fejhallgatót használni,de zenéről nem mondanék le.Mire figyeljek ha vásárlásra szánom magam? -
MarioAna
senior tag
válasz stratova #10735 üzenetére
M1:
Október 28. rendelés
November 19. mailed out
és még most se kaptam semmit
PL-21:
Nov.14. rendelés
November 19. mailed
szintén még semmi .
Hmm viszont ez eléggé lehangoló hogy az M1-hez nem adták a fülpántot és a szilikonharangokat...de majd ha megkapom én is végre, akkor meglátjuk hogy csak egyszeri "hiba" lett, vagy tényleg nem azt küldik amit feltüntetnek . -
Shufny
őstag
válasz Kazimír #10746 üzenetére
Az M1 tűnik továbbra is a legjobb választásnak. Jelenleg a -$5 -os kuponnal 34.5 USD, szóval egy kicsivel többre jön ki, de annyi még talán belefér. Sajnos karácsonyra lehet, hogy nem ér ide, de mintha lett volna valahol egy listájuk, hogy meddig kell leadni a rendelést, hogy karácsonyra megjöjjön. (én dec. 15 -re emlékszem, de az enyém vagy 5 hét volt... mondjuk nyáron)
stratova: Egyébként a Brainwavz -oknak elméletben is 45°-os csatlakozója van.
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
Sziasztok!
Sansa Clip Plushoz vennék fülhallgatót a kedvesemnek, de akkora a választék - még adott árkategórián belül is - hogy ezidáig nem tudtam dönteni.
Olyan 5-7e Ft-ot szánnék rá.
Instrumentális ill. dallamosabb pop és rockzenékhez lenne, szóval semmi kemény és/vagy elektronikus.
Ha tudtok ajánlani valamit, azt nagyon szépen megköszönöm!Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
stratova
veterán
válasz Shufny #10743 üzenetére
Köszi az infót. Érdeklődtél, vagy maguktól küldték, szilikonos harangok járnak/jártak hozzá?
Mondjuk azt sem tudom, hogyan férne be ekkora dobozba
Épp ez jutott eszembe, róla (du. óta folyamatosan a fülemben csücsül)."These are the first IEM's I've owned that sound this clear. I am seriously hearing sounds in some of my songs I never knew existed."
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Ami furcsa, hogy maga a szett eltér a honlapon lévőtől. Engem különösebben nem zavar, mert a fülemnek kellemes harangok megvannak DE szilikonosakat nem tartalmaz, ahogy fülpántot sem, illetve a csatlakozó aranyozott de 45°-os nem egyenes (ez nekem speciel szintén jó).
Némi utánajárás után úgy találtam, hogy a Brainwavz M1 a ViSang "ikertestvére". Fake-ről nem láttam infót. Nekem ezzel nincs is gondom, végül is ennyi pénzért ennyi is bőven elég. De azért tartozéklista igazodhatna a honlap a kínálathoz. (Ha az akció miatt nem egyezik, akkor tüntessék fel. Ha fel volt tüntetve, de én nem vettem észre akkor PEACE).
Továbbra is nagyon kellemes fülesnek tartom jó áron, csak meglepődtem.
Ha esetleg más szerzett be az MP4 Nation-ről netán nem előrendelési időszakban Brainwavz M1-et (nem ViSang-ot) megoszthatná a nagyérdeművel mi járt hozzá[ Szerkesztve ]
-
Zinho
aktív tag
Nem tudom milyen ez a Pioneer SE-CLX7, de akciósnak elég akciós.
-
czanga
őstag
válasz themebuilder #10739 üzenetére
Igen, és mégis. 70%-ossal csináltam.
-
czanga
őstag
Az alkoholos fülhallgató mosásról annyit, hogy az AKG bal fele fogta magát és elhalkult. Először azt hittem, csak pont most tette, de nem. Egy másik, nem használt fülesemmel is megcsináltam. Az is ugyenezt produkálta, szóval azthiszem levonható a konzekvencia... Vehetek fülhallgatót, király.
-
stratova
veterán
5900 Ft akkori 198 ~ 200-as árfolyamon, 25% előrendelési kedvezménnyel. Most nézem a dobozát, járt hozzá egy új évi vásárlás esetén érvényes 15%-os kedvezményre jogosító és egy visszajelzés esetén 5$-ra jogosító "jegy" (jó kérdés, hogy összevonhatók-e, egy-egy sima papír ). Maga a szállítás ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Üdv!
Kis információ azoknak akik MP4 Nation-ről rendelnek.
- november 11-én rendeltem meg a BrainwavzM1-et
- november 19-én "Item mailed out" email
- december 2-án (ma) kaptam kézhezTartalma:
(- 2 szivacsrétegű elegáns dobozban pihen a felcsévélt tokba zárt füles)
- zip-záras tok, kis hálós tartórekesszel az épp nem használt gumiharangoknak
- 3 pár nyújtott félgömb alakú harang 1 pár "dumplakúpos" harang
- feltehető csíptető
- garancia lap és egy vékonyka kézikönyv
- akciós papírokVélemény:
Sajnos igazán komoly fülhallgatókhoz még nem volt szerencsém, de sokkal szebben szól az eddigieknél, amik az alábbiak voltak:
- Philips SHE 1350 (hagyjuk, egy pár szivaccsal egész normális hangot ad a teljes tartományban).
- Panasonic RP-HV154E (ez felső tartományban szebben szól mint az előző 1000 Ft-os füles, viszont 200 Hz alakk erősen "dobozosodik" zavaróbb mint a fenti, de kényelmesebb)
- AKG 321 (kölcsön kaptam pár órára, erről nem vagyok rossz véleménnyel nekem még épp elegendő mély és erőteljes felső-középső tartomány)
A fentiekhez képest kiegyenlített hangkép rock, pop, trance zenében, komolyzenével még nem hallgattam. Kellemesebb de tiszta hangzás. Jó lenne összevetni a hasonló árkategóriájú fülesekkel és a Sansa Clippel, ami sajnos most nem működik . Először hallgatva vigyorogtam mint a tejbe-tök, és fél órával később is aki egy kicsit is szereti a fülét szerintem ennyit legalább szánjon rá. -
Land
veterán
válasz hardcore44 #10733 üzenetére
Hát nekem azt mondták, hogy a kialakítása miatt kényelmesebb. Nem szimmetrikus és az jobb.
Havernak kontaktos lett hamar a K330, szóval vigyázni kell rá!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz hardcore44 #10731 üzenetére
K330-am volt. Nem volt rossz! Elvileg a K321-nél picivel jobb, de talán a K321 kényelmesebb.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
félisten
válasz hardcore44 #10728 üzenetére
A zene hangszerelésétől, keverésétől is függ, és attól is, hogy mekkora a lejátszód kimeneti ellenállása.
Ha a zenében sok a nagyon mély hang (pl. lábdob) és a lejátszód gagyi, akkor a basszusok eléggé elszállnak, összefolynak.
Én egy régi Philips lejátszónál tapasztaltam ezt, valami régi garázsfelvételnél.
Ugyanaz a szám elég jól szólt az én Sansa Clip+-omon a V-moda fülessel, és a Philips lejátszón is jobban szóltak a rendesen kevert számok.
Ha a lejátszó kimeneti ellenállása túl nagy, akkor a basszusoknál nem állítja meg a lendületben lévő membránt időben. Ez a kifejezetten rossz hangú lejátszóknál jellemző, de szerintem az összes basszusra fókuszált fülesnél előjön, mert ezeknél viszonylag gyengének kell lennie a membrán rugóerejének.
Ha tehát sem a lejátszó erősítője nem fogja meg a lengést, sem maga a hangszóró, akkor összefolyik a sok basszus a nem tökéletesen kevert zenéknél.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Land
veterán
válasz hardcore44 #10728 üzenetére
Az sem mindegy, hogy mivel hallgatja, no meg EQ-val állítható a dolog. Pont a tesztelő metálos haverja azt mondta a fülesre, hogy Hatebreedre meg ilyenekre neki jó volt, amikor tesztelte...
-
Land
veterán
válasz hardcore44 #10726 üzenetére
Én is rock/metalt(meg hardstyle, hard techno). Egy srácnak épp most küldtem rock/metalt tesztelésre. Ma kiderül, hogy arra mennyire jó
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz hardcore44 #10722 üzenetére
Ha hardcore technora kell, akkor a V-Moda Bass tökéletes lehet
Teszt: link
4k-ért árulja egy srác PH a zöld-fehér változatot.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
hardcore44
csendes tag
válasz hardcore44 #10722 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy ipod touch-hoz lesz!
Köszi =)
-
Jb001
tag
Sziasztok!
Nokia 5360-hoz vennék fülest, headsettel használnám, ezért csak nyakbaakasztós jöhet szóba és NEM agybadugós, max nettó 6E, de nem bánnám ha pl. 4xxx-ből kijönne.
Eddig egy Pana RP-HV200-am volt, leszedtem róla a gumit, sima szivaccsal használtam, olyan basszust nyomott alapban hogy az EQ-n kellett leszabályozni hogy normálisan szóljon, de utána szvsz jól szólt, mindaddig amíg magától le nem jött a membránt takaró kupak ...ennél jobb kellene.
Senn MXL570-et néztem, lehet az 560 is jó lenne, de csak pirosban lehet kapni ahol láttam de nem vagyok lányból ezért nem tetszik, esetleg feketében lehet kapni vhol? A kettő között van különbség?
AKG-t + sok mást is néztem már, de nem tudom, van-e ezekből nyakbaakasztós, az AKG317-et láttam képen, 0,5 m-es zsinórja van, de ettől ez még nem nyakba való, ugye?
Gondolom a teló nem tudja eleve úgy meghajtani a cuccot hogy abból vájtfülűek is szépet halljanak ki, nem is vagyok az, de attól még szeretnék valami igényes darabot.
Tudnátok segíteni a választásban?
-
hardcore44
csendes tag
Sziasztok! Fülhallgatót vennék, van pár a talonban, arra kérnélek Titeket, segítsetek, melyik lenne a legjobb választás, ha gyönyörű hangzást szeretnék elérni (és ne menjen tönkre 1 hét alatt )
Ezek a szimpik:
AKG K330
AKG K321
Pioneer SE-CL28Köszönöm a választ előre is .
-
Shufny
őstag
válasz wolfman #10719 üzenetére
Pedig az OMX 52 viszonylag könnyen hajtható (ha nem hamis a specifikációja). Azért lehetett talán kevés, mert gondolom behallatszik minden. A PL-50 kiegyenlítettebb, az M2 -nek meg tipikusan olyan hangja van, amit rockhoz szoktak szeretni (energetikus hatást kelt, ez instrumentális filmzenékhez nem biztos, hogy jó). Az M1 is jó választás lehet, ha inkább kevesebbet akarsz fizetni 10k -nál mint többet. Kiegyenlítettebb mint az M2 csak ez kevesebb basszussal jár, nem csak a mélykiemelés hiányzik, hanem nem is megy annyira mélyre mint az M2 (egyébként az M2 azért részletesebb is). Az OMX -et valószínűleg ez is veri.
Zinho: Van egy olyan érzésem, hogy a PL50 -nek több basszusa van, mint a régi fülesének
-
wolfman
veterán
válasz schawo #10710 üzenetére
Nekem is fontosak lennének a basszusok zene közben, hallgatok minden féle stílust(rock, metál többnyire, instrumentális filmzenék, etc.), és így tuti mindent kapna.
Erre képes lenne a Brainwavz M2 vagy a SoundMagicPL-50?
Mondom, nekem jó a fülre helyezhető füles is, csak lehessen fas.ásan meghajtani, ne kelljen hozzá erőmű(mint z előző fülesemhez ), de lehet bedugós, csak akkor szép mélyek is legyenek benne...
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Shufny
őstag
válasz themebuilder #10712 üzenetére
Jahogy MINIMUM 1000 USD... csak szeretné a Sennheiser (bár a mostani 270 usd körüli árával az IE8 már tényleg lényegesen olcsóbb)
Amúgy meg a végén mit is keres az a "www.audiopartner.hu" ? Szóval azért senki ne ugorjon úgy neki az IE8 -nak, hogy egy szinten van az $1000 -os custom fülesekkel.kekkec:Egyébként vannak jó nem agybadugós fülesek állítólag. Csak úgy tűnik nekem, hogy egy típus kevsebb ember füléhez passzol, mint IEM -eknél. (Eddig mindkét agybadugósom tökéletesen passzol nekem, de simát még nem találtam)
Legjobb neked, amúgy az AKG k317 lehet, amit aprón be lehet szerezni 5k alatt. Mivel az MX400 -ról is elég jó vélemények vannak, így végképp fogalmam sincs, hogy valójában mennyire válik be neked.[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz themebuilder #10712 üzenetére
Mennyibe is kerül egy IE8?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz kekkec #10711 üzenetére
Háát sajnos szerintem se várj fülbe helyezhető fülestől öblös basszusokat.
Én is hallgatok Drum'n'Bass-t és esélytelen ilyen fülessel a dübögő mélyeket visszaadni.
Vegyél egy CX300-II-t, esetleg spékeld meg egy ezressel, és CX400-II-t. Én is tegnap kaptam egy ilyet, igaz még bejáratós, de eszméletlen milyen szépen szól rajta többek közt a Spor - 1up, vagy a Jade - Venom.
Könnyen hozzálehet szokni, ne félj tőle.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Land
veterán
Üdv!
5000 Ft-ért szeretnék agybedugós fülest venni. Akár itt ph-ról is.
Mit ajánlotok?Ezeket szemeltem ki:
JBL Roxy Reference 250
V-Moda Bass Freq
Sennheiser Cx-300 IIRock/metalt és hardstylet/hard technot hallgatok, tehát vegyeset
Köszi!
-
themebuilder
senior tag
Világturnékon a Sennheiser IE8
Nem tudom volt -e már itt linkelve, ha igen akkor elnézést.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Múltkor ezt írtam, mert szeretnék egy fülest. Shufny-nak köszönöm, hogy válaszolt, de sajna nem tudok a válaszára támaszkodni, és agybadugós fülest tuti nem akarok, mert agyf..szt kapnék egy olyantól.
Szóval milyen Sennhieser vagy egyéb márkájú fülest ajánlanátok , ami max 5-6 ezer Ft és fülbedughatós?Szempontok:
- tiszta hangzás, magasabb hangerőn is (tudom függ attól is mi hajtja meg, de több mindenhez használnám)
- szép öblös masszív basszusok (drum&bass-hez, breakbeat-hez)
- Sennhieser előnyben, mert sokan dicsérik, vagy valami hasonló vagy jobb színvonalú márka/típus is érdekelElőre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz czanga #10708 üzenetére
Kicsit megpörgetheted, hogy kimenjen belőle a lötyi, de ne melegítsd, mert megnyúlik a membrán.
@(#10694) wolfman:
Brainwavz M2
vagy
SoundMagic PL-50 (bár őt nem szokták a mélyekről emlegetni, de kinek mi a sok)ha ezt a kódot használod, akkor kapsz hozzá egy ajándék Brainwavz Alpha fülest: e6b0bb1fc6 (15 usd)
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
A 10694-re senkinek nincs válasza?
Lécci lécci!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
czanga
őstag
Na beáztattam az AKG-t a 70%-os alkoholba. gondot csak nem okoz. Minden esetre hagyom majd száradni jó sokáig.
(apropó szárítási ötletetek van? mondjuk végülis az alkohol tökéletesen párolog. )
[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
válasz schawo #10706 üzenetére
De mp4nation -ön előfordulnak szép kis akciók. Az M2 -nek leginkább az "arcbamászó" tulajdonsága zavar. Kicsit túlzottan kiemeli azt a középmélyet, de ennél kevesebb nekem talán pont jó lenne. A másik is érdekes, de tapasztalatom szerint a mély veszik el legkönnyebben az utcai zajban, így nem vagyok biztos benne, hogy jobban beválna. Jah igen, és az M2 nem megy elég mélyre, szóval ez is egy nagy plusz, bár gyanítom, hogy csak azért tűnik így, mert túlzottan ki van emelve a középmély.
-
titán
válasz Shufny #10703 üzenetére
Na, az M3 nem tűnik rossznak, de kicsit magas az árcímkéje, legalábbis a tesztelő szerint. De mivel mindenki mást és mást vár el egy fülestől, ezért szeretem jobban a szöveges leírást, mint az értékelési számot.
A leírás alapján még mindig nem tökéletes az M3, én nem venném. A bajom pont a középmély kiemeléssel van (ugyan kevesebb, mint az M2-nek), amitől falra tudok mászni.
-
czanga
őstag
Nos, keresgéltem itt, írtátok még a hidrogén-peroxid-ot, ami ugyebár szintúgy gyógyszertárban kapható. Lehetséges, hogy jó, sőt biztosan. Gondolom sem a festést, sem a ragasztást nem fogja roncsolni, ellenben a szöveteket károsítja, így nem szívesen dugnám utána a fülembe. Kiszárad magától, vagy rá kell segíteni?
-
czanga
őstag
válasz schawo #10700 üzenetére
Nekem 70%-os gyógyszertári alkohol van jelenleg itthon, de nem mertem a fülest bele lógatni. Gondoltam inkább kérdezek, az a biztos. Aggódok a ragasztás megoldása, és a és egyéb elektromos problémák miatt is.
Várok még pár választ, több véleményre is kiváncsi vagyok, de ez jónak tűnik!
-
Shufny
őstag
Mindenki másra esküszik
Legtöbben azt mondják, hogy a hosszútávon kényelmes hangerő felett kicsivel érdemes járatni. Én kicsit nagyobb szünetekkel szoktam, de tudtommal itt többen szokták folyamatosan járatni akár 10 órát és nem volt problémájuk belőle.Más:
mp4nation -nél ma 25 usd fölött ingyen Brainwavz Alpha -t adnak, ha valakinek kéne a családban egy plusz olcsó füles.
És szerintem most érdemes belinkelni: Sunrise Xcape & Brainwavz M3 added. Mindkettő jó vételnek néz ki. (az M3 pont azokkal a tulajdonságokkal nem rendelkezik, ami nem tetszik az M2 -ben... meg jobb másban is. Na mindegy, majd egyszer ) -
ko9
addikt
Üdv!
Most újítottam be egy CX400-II-t.
Elsőre az a véleményem, hogy kevés a magas, és túl sok a mély. Írták páran hogy bejáratták. Utánnakeresve a dolgoknak egy eladó azt írta, hogy óvatosan ezzel a bejáratással, mert akár el is ronthatja a fülest.
Na szóval én összeraktam egy lejátszási listát, félóra rózsaszín zaj, majd félóra barna, és félóra fehér, 3 perces szünetekkel, és utánna ugyanez elölről. Elsőre 10órát hagynám menni, majd következő este 12 órát, és majd mégegyszer 12órát.
A kérdésem az lenne, hogy valakinek van tapasztalata ezekkel?
Esetleg az ügyben, hogy milyen hangerővel nyomjam rá a zajt?
Köszönöm előre is a segítséget!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
JadenFell
csendes tag
Milyen fülhallgatót ajánlanátok iPod Touch 4g-hez, ha a felső határ 100 euró?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest