Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jb001
tag
Sziasztok!
Nokia 5360-hoz vennék fülest, headsettel használnám, ezért csak nyakbaakasztós jöhet szóba és NEM agybadugós, max nettó 6E, de nem bánnám ha pl. 4xxx-ből kijönne.
Eddig egy Pana RP-HV200-am volt, leszedtem róla a gumit, sima szivaccsal használtam, olyan basszust nyomott alapban hogy az EQ-n kellett leszabályozni hogy normálisan szóljon, de utána szvsz jól szólt, mindaddig amíg magától le nem jött a membránt takaró kupak ...ennél jobb kellene.
Senn MXL570-et néztem, lehet az 560 is jó lenne, de csak pirosban lehet kapni ahol láttam de nem vagyok lányból ezért nem tetszik, esetleg feketében lehet kapni vhol? A kettő között van különbség?
AKG-t + sok mást is néztem már, de nem tudom, van-e ezekből nyakbaakasztós, az AKG317-et láttam képen, 0,5 m-es zsinórja van, de ettől ez még nem nyakba való, ugye?
Gondolom a teló nem tudja eleve úgy meghajtani a cuccot hogy abból vájtfülűek is szépet halljanak ki, nem is vagyok az, de attól még szeretnék valami igényes darabot.
Tudnátok segíteni a választásban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest