Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stratova

veterán

Üdv!

Kis információ azoknak akik MP4 Nation-ről rendelnek.
    - november 11-én rendeltem meg a BrainwavzM1-et
    - november 19-én "Item mailed out" email
    - december 2-án (ma) kaptam kézhez

Tartalma:
    (- 2 szivacsrétegű elegáns dobozban pihen a felcsévélt tokba zárt füles)
    - zip-záras tok, kis hálós tartórekesszel az épp nem használt gumiharangoknak
    - 3 pár nyújtott félgömb alakú harang 1 pár "dumplakúpos" harang
    - feltehető csíptető
    - garancia lap és egy vékonyka kézikönyv
    - akciós papírok

Vélemény:
    Sajnos igazán komoly fülhallgatókhoz még nem volt szerencsém, de sokkal szebben szól az eddigieknél, amik az alábbiak voltak:
    - Philips SHE 1350 (hagyjuk, egy pár szivaccsal egész normális hangot ad a teljes tartományban).
    - Panasonic RP-HV154E (ez felső tartományban szebben szól mint az előző 1000 Ft-os füles, viszont 200 Hz alakk erősen "dobozosodik" zavaróbb mint a fenti, de kényelmesebb)
    - AKG 321 (kölcsön kaptam pár órára, erről nem vagyok rossz véleménnyel nekem még épp elegendő mély és erőteljes felső-középső tartomány)
    A fentiekhez képest kiegyenlített hangkép rock, pop, trance zenében, komolyzenével még nem hallgattam. Kellemesebb de tiszta hangzás. Jó lenne összevetni a hasonló árkategóriájú fülesekkel és a Sansa Clippel, ami sajnos most nem működik :( . Először hallgatva vigyorogtam mint a tejbe-tök, és fél órával később is :)) aki egy kicsit is szereti a fülét szerintem ennyit legalább szánjon rá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés