Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz bucsher #45897 üzenetére
Szerintem nem hiányoznak a mélyek, trance + GR06 esetében.
Az itteni és külföldi vélemények alapján azt hittem, hogy a GR06-nak kevés lesz a mélye.
Vagy nekem nem utánzatom van[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
törölt tag
válasz krisi047 #45885 üzenetére
Nem lehet, hogy a fülessel van baj? Nekem is van Earpods, és tökéletesen működik a mikrofon Nexus 4-en, Nexus 7-en és a T410 laptopon is.
ad4m1337: Lehet mindkettőt aluld felül, hátad mögött, nyakad köré tekerve hordani, de szerintem a legkényelmesebb a fül felett átdobott kábel, hamar megszokja az ember, és sokkal praktikusabb.
Amúgy ne legyenek nagyon illúzióid, szerintem a Xears-ek esélyesen mind inkább V karakterűek, attól függetlenül, hogy mit ínak rá. Én legalábbis felhasználóktól még nem nagyon hallottam mást, csak hogy a basszust jól adják. -
ad4m1337
aktív tag
Igen, sokan írták, hogy a GR06 közép, a VSD1 V karakter, de még is nehéz lesz a döntés...
anno nagy sláger voltak a Xears fülesek (utána persze előjött, hogy összeszerelési minősége trágya kategória), az XR120 inkább akusztikus zenékhez ajánlották, míg az XE200Pro inkább mély kiemelős volt. Én főleg trance-t hallgatok, és érdekes, az XR120 jobban bevált. Ezért nem tudok melyik kéne.
Amúgy rákerestem alieexpress -en is a fülesre, a VSD1 40$, a GR06 50$ körül van... onnan rizikós lenne megrendelni?
-
kemcso
Ármester
válasz szentkuti11 #45889 üzenetére
GR07-et is lehet Én úgy használtam.
-
ad4m1337
aktív tag
VSD1 -et ajánlják itt sokan. GR06 jobbnak mondható egyértelműen vagy mind a kettő a maga kategóriájában számít jónak?
Lendmeurears.com -ról milyenek a tapasztalatok? Paypallal lehet fizetni? Menny idő volt a szállítás? Giftként küldték, tehát ha szerencsém van akkor nem fogják vámolni? Garanciáztatás rendben megy?
-
ad4m1337
aktív tag
A Vsonic GR07, VSD1 füleseket hagyományos módon lehet hordani? Tehát nem a fül mögött elvezetve? Mennyire nehéz megszokni?
-
szakibá...
senior tag
Annak, akinek a lábfején is van füle.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
bucsher
őstag
válasz enginev3.0 #45874 üzenetére
Nekem a VSD1 kinézete kifejezetten tetszik. Persze az E10-é is. Nekem az E30 ami nagyon nem jön be.
In the pipe - five by five!
-
krisi047
senior tag
válasz #16820480 #45882 üzenetére
Igen, én is furcsának tartom, hogy működik a felvevő gomb, pl. pauszolja a zenét, de hívás közben nincs hang felőlem. Természetesen nem kell nyomvatartani, hogy normálisan szóljon a zene. Konrétan egy Apple Earpods és egy Xiaomi Note produkálja ezt, de a Moto G-vel is ugyanez volt a helyzet.
Mindenesetre, ha nincs rá megoldás, akkor lehet néznék egy kompatibilis headsetet. Bizonyára ma már csak in-ear fülesek vannak 90%-ban, de ha egy mód van rá, én ragaszkodnék ahhoz, hogy ne kelljen teljesen eldugítani a fülem egészségügyi okokból, ugyanis idegbajt kapok az agybadugós fülhallgatótól. Pl. Az Earpods az én fülembe nagyon jól illeszkedik, a hangja is éppen hallgatható számomra, de pont headsetnek alkalmatlan.
Bár ennyit biztos nem szánnék rá, de a Bose IE2-nél jól látom, hogy ez inkább az Earpods kialakításához hasonlít, nem pedig egy füldugóhoz? Ha igen, akkor valami hasonlóra tipp jöhetne. Earpods hangminőség megfelek, árban is hasonlóra gondoltam. Köszi!
-
kemcso
Ármester
válasz enginev3.0 #45879 üzenetére
A gyári fülesekhez képest nem, de ha meghallgatnál egy normálisat, már azt mondanád, hogy hú...
Az IE800 hangja jó, de az is kb 4x annyiba kerül, mint amennyit ér (és még az izolációja is rémes) -
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Apple szabványú fülest használok nem Apple szabványú androidos telefonomon. A füles maga szépen szól és működik a felvevő gomb is, viszont a hangerőállítás és a mikrofon már nem. Szeretnék ehhez valamilyen adaptert találni, ha lehetséges. Mivel itt nem OMTP to CTIA átalakításról van szó, az én problémámra a TRRS adapter lenne a megoldás? Köszi.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #45879 üzenetére
Nagyjából mindre igaz ez. Ha nagyon laposkábeles kell, akkor esetleg a Sony MH1C, de az meg aszimmetrikus cserébe. Meg sok am élye szintén.
Amúgy ez nem szépségverseny, a kategóriában legjobb hangja a VSD1-nek van. -
kemcso
Ármester
válasz enginev3.0 #45877 üzenetére
Ha olvastad az összefoglalót sejted mi a válasz
-
kemcso
Ármester
Chokito, ronda és finom (a hangja) (sztem nem is ronda élőben)
Ha vigyázol rá nem szakad meg, de erre egy tényleg jó megoldás van: cserélhető kábeles. Viszont az nem nagyon van normál kábelvezetéssel... VSD3S lesz a legolcsóbb belőle. -
dudika10
veterán
A lapos kábelnek ehhez semmi köze.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
enginev3.0
félisten
válasz kemcso #45872 üzenetére
Nem tudom mennyire számít, de ez a Vsonic VSD1 nagyon ronda, a másik szép
Viszont nekem eddig minden gyári telefonfülesem megszakad ami nem lapos kábeles volt, pedig vigyázok rájuk, a mostani One gyári füles teljesen jól bírja, ezzel a lapos kábeles megoldássalA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kemcso
Ármester
válasz enginev3.0 #45871 üzenetére
Nem igazán. Normál kábelvezetéssel a Vsonic VSD1 van, vagy ha Mo-ról kell akkor az E10. Ez utóbbiban a mély egyeseknek több, mint kéne (másoknak meg még ez is kevés)
Szerk: esetleg ha tudsz várni, akkor a VSD3S lesz lassan, cserélhető kábellel ekörnyékén, a Lendme-n állítólag ma-holnap elérhető (hangját ne kérdezd, vadiúj füles)(#45873) sheratan igaz, ki is húztam
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
8-10kért szeretnék venni IEM fülest, nem akarok semmi fülre akasztós bohócságot, viszont szépen szóljon, leges leginkább rockot hallgatok, és metált, de található bár hiphop és ilyen "duc duc" zene is a telefonon, ezért fontos a basszus is
HTC One mellé leszA listán felsoroltakon kívül valami még?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MPeter87
őstag
válasz darthsmoke #45852 üzenetére
megy pü
-
raven12
senior tag
válasz kemcso #45859 üzenetére
korántsem Írtam róla már régen amúgy B2-vel kapcsolatban.
De elfogadom, hogy nem mindenkinek való, mert sheratan is mondta, hogy egyszerűen vérzett tőle a füle.
Nekem bejött, behelyezéssel nem kell egyáltalán szöszmötölni, jól tart, izoláció szinte szivacs, de nem tompít kb. semmilyen frekvenciatartományt. Elején furcsa érzés, de hamar szokható.
Viszont senkinek se tudom mutogatni a fülesem, mert nem merik bevállalni a díp inzersünt[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
elvileg a 400-as széria passzol rá.
Első körben megvárnám azért, hátha találsz jót, elég sokat adnak hozzá.
A comply bazidrága és viszonylag hamar tönkremegy, ezért próbállak lebeszélni róla. Tényleg ki akarod fizetni majdnem a füles árának felét bogyóra?Egyébként sony hybrid is jó. Vagy amit én használok, az egy occsó kínai 3lamellás, nagyon bika, ha hozzá tudsz szokni
-
SsPL711
őstag
válasz contaxg #45844 üzenetére
Igen...de, a hallójárat formájához jól illeszkedő "fülesbogyó" megfelelő megválasztása is nagyban befolyásolja ezt a hatást.
Nagyon nem mindegy, hogy illeszkedik a vetőcső a hallójárathoz, illetve mennyire jó az izoláció.
Ugyebár, ha nem jó az illesztés, akkor "megszökhet" a mély tartomány, is.
Olyan eset is elképzelhető, hogy egyik fülhöz ilyen, a másik fülhöz olyan toldalék illeszkedik ideálisan.
Lévén, hogy fizikai eltérések is előfordulhatnak a két hallójárat között, egy emberen belül.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Kobe
veterán
vsd3s hez vajon melyik comly foam passzolna ? gyanítom a gyáriak annyira nem lesznek frankók, rendelnék egyet hozzá csak nem tudom melyiket érdemes
-
MaxxDamage
félisten
Aztán majd számolj be róla ! (hogy érdemes-e megvenni)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
törölt tag
válasz kemcso #45850 üzenetére
Nem szerkesztettem ki, nem is szerkesztettem be, ugyanis a helyzetből és a szövegkörnyezetből is adódóan egyértelmű volt, hogy kire utaltam.
Szerk.: Sőt, alkalmasint épenséggel meg is neveztem, úgyhogy különösen érthetetlen ez a gittrágás ezen is.
...Furcsa kanyarokat vesz néha az élet.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
-
contaxg
veterán
válasz Takuun #45847 üzenetére
Nagyjából minden kábelnek van zaja.. Talán a hajlékonyabb és vékonyabb kábelek kevesebb zajt szednek össze. A textil külső felülete azért tud zizegni ahogy a gallérhoz ér. Általában elmondható, hogy egy csipesz amivel a ruházatunkhoz rögzítjük a vezetéket, sokat segít.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz Takuun #45847 üzenetére
Szerintem lapos kábelt semmiképpen, illetve olyat sem, ami bordázott, vagy egyéb módon nem sima a felülete, és bele tud kapni a szél (például szövet szerintem ilyen szempontból nem túl jó). Az is fontos, hogy ne legyen nagyon merev, mert akkor nagyon összeszedi a mozgászajokat (pl. séta közben a ruhádhoz ütődik, valami hozzáér, stb).
-
-
törölt tag
Meelec-et tudsz rendelni a hivatalos honlapjukról, vagy ebay-ről, kb egy hét alatt megjön, ha jól emlékszem azok alapján, amit az itteni tulajok mondtak.
Takuun: Ugyan nem rendes szemüveggel, hanem napszemüveggel használok én s fül feletti kábelt, de egyáltalán nem zavaró, sőt, még kifejezetten jó is szerintem, mert ha betűröd a szemüveg szára alá, akkor még stabilabban tartja a fülest, és sokat használ az egyébként is kisebb kábelzaj ellen. Próbáld ki, Bp-en megoldható simán (meg máshol is biztos, kis utánajárással).
-
contaxg
veterán
válasz bucsher #45843 üzenetére
Egyre inkább az a sejtésem, hogy a hallójárat mérete, formája rendesen befolyásolja a mélyek mennyiségét egy-egy fülhallgatónál.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz szentkuti11 #45840 üzenetére
-
contaxg
veterán
válasz szentkuti11 #45838 üzenetére
Nekem összejött az oldal csere, de így az zene is"megfordult"
Egy Sonyra emlékszem, de annak magasa nem sok volt.[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
válasz Takuun #45833 üzenetére
Soundmagic E30-at mennyire kényelmes úgy használni, hogy nem a fül felett vezetem el? Szemüveges vagyok, így eléggé zavarna a fül feletti elvezetés.
A korábbi hozzászólások alapján úgy gondolom, hogy nálam az E30 lenne a befutó. A sok mély fárasztó nekem, márpedig a hozzászólók nagy része írja, hogy az E10-ben van mély rendesen. -
contaxg
veterán
válasz Takuun #45833 üzenetére
Mindegyiknek más-más karaktere van. A legtestesebb és egyben a legmelegebb karaktere az E10.nek van. Az ES18 kevesebb zenei részlettel dolgozik és nem testes a hangja. (direkt nem írok sok vagy kevés basszust mert az egyik másik történet, amikor egy fejesnek szinte csak mélyekből áll a hangja) A Sony-t én nem hallottam vagy már nem emlékszem rá.
[ Szerkesztve ]
-
biokox
tag
válasz szentkuti11 #45832 üzenetére
A k551nek a csatlakozója 4polusu és ha rádugom a fejeserösitöre csak akkor szól jól ha a mikrofon gombot nyomva tartom
-
biokox
tag
Sziasztok kérdésem lenne hogy létezik e olyan adapter vagy átalakito ami 4polusu jack dugobol iphonhoz valobol normál 3kiosztásu stereo jacket csinál előre is köszönöm a választ
-
raven12
senior tag
-
Ati1979
veterán
válasz Takuun #45827 üzenetére
Széles a tere? Fülesben azért rengeteget kell fizetni. Talán az valahol a W4r-nél kezdődik.
Nekem is a legtöbb fülessel - amiket eddig hallottam, az volt a gondom, hogy szűk a terük.Én a soudmagic es18 at ajánlom ebben az árkategóriában.
(#45821) kammerer
Ebben a vitában én nem szeretnék részt venni. Amiket írtál azt olvastam, és számomra tartalmazott értékes információkat. Viszont tényleg jó lenne, ha meghallgatnál néhány több armatúrás fülest.
A legközelebbi füles találkozón akár a 846-ot is kipróbálhatod. Tényleg nehéz leírni a hangját egy frekvenciagörbével.
[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan fülhallgatót aminek széles a tere? Alapvetően egy Sony MDR-EX10-et akartam venni, de nem vagyok benne biztos, hogy jó választás lenne. Keret 5 eFt lenne. Nem vagyok otthon a témában, így az is előfordulhat, hogy a keretet alulbecsültem a fülessel támasztott elvárásomhoz képest. Telefonhoz kéne, napi 2 órát használnám buszon. Sony MDR-EX50-nek állítólag szebb a hangja, de jobban ki is hallatszik a zene és talán úgy rémlik, hogy az izoláció sem tökéletes. Korábban még hajlottam a Maxel Metallics felé, de nem tudom annak mekkora a tere. Elvárásom még, hogy szép kiegyenlített hangja legyen. A sok basszus fárasztó nekem.
Valaki meg tudná mondani, hogy egy füles esetében van-e mérőszám vagy valamilyen információ, amiből lehet következtetni a füles térbeli képességére. Eddig SonyEricsson HPM-70-es fülesem volt, de úgy érzem, hogy a zenei tér nagyon korlátolt.
-
dudika10
veterán
válasz kemcso #45820 üzenetére
Telefonon veletlen olyan hozzaszolast olvastam el amelyet egyebkent nem olvasnek, es azt latom, hogy neked sikerult az, amit en soha nem tudtam elerni.
Igy marad olyan topik a temaban, amibe tenyleg szivesen bele-bele olvasok ha van egy kis szabadidom.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
törölt tag
válasz kemcso #45818 üzenetére
Ne könyörögj, hiszen azzal kezdtem anno a mondandómat, hogy nem hallottam a 846-ot, csak az LCD-t. De ugyebár ez terelés a részedről, hiszen én egy szót sem szóltam arról, hogy milyen a 846 hangja, arról elmélkedtem beszélgető modorban, hogy esetleg miért hallják némelyek annyira különbözőképpen. Könyörgésed tehát hazugság. Ez érvényes Bucsherre is.
De mondom, nem kell tovább erőlködnöd, elérted a célodat, nem zavarom itt tovább a köreidet.Bucsher: Lásd fent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kemcso #45803 üzenetére
Akkor most utoljára grafomán pedagogizálok egyet, talán odafigyelsz rá:
Én Atival beszélgettem. Ati tovább folytatta a beszélgetést. Nem kell tanácsokat adnod számára, hogy kommunikáljon-e velem, vagy sem, el tudja ő ezt magától is dönteni. Ellenben te éppen elvtelenül próbálsz felülni egy divathullámra, lassanként hasonlóképpen hazugságba keveredvén, mint a "példaképed".
Beszélgetésemben éppenséggel azért reagáltam Ati számára, mert lehetséges magyarázatot véltem találni a más(ok)étól valamelyest eltérő élményeire, vagy más(ok) övétől eltérő élményeitre a sokat emlegetett 846-tal kapcsolatban. Hogy te ezt személyes síkra tereled, most épen felülvén Contaxg-nek, máskor önállóan, az téged minősít.
Hosszú mondat lesz: ha én vizsgálom, tudományos eredményekre hivatkozva, hogy miért lehet némelyek számára soknak érzett a 846 mélye, amelyről egyébként a tudományos mérések azt mutatják, hogy nem sok, hanem frekvenciamenetében éppen olyan lineáris, amilyennek Ati hallja, akkor az bullshit generátor, ellenben ha te "nemes egyszerűséggel" kinyilvánítod Ati számára, hogy márpedig sok, hiszen te (másokkal együtt) hallod, hogy sok, akkor az frappáns?
Ha személyes bajod van valakivel, akkor is érdemes higgadtnak maradni, és arra figyelni amit az illető mond, nem arra, hogy ő mondja - ráadásul adott esetben éppenséggel mások véleménye kapcsán mondja, az elmélkedését pedig tudományos eredményekre apellálva mondja. A tudományos mérések azt igazolják, hogy a 846 mélyfrekvenciás frekvenciamenete hasonlóan lineáris, mint az LCD-ké, amelyeknek ez egyértelműen érződik is a hangján. Hogy a 846 hangján ez sokaknak nem érződik, annak nyilván oka van, oka lehet. Ezekről az okokról esetleg érdemes elbeszélgetni.
Mélytúltengés érzésnek jellemzően három oka lehet:
1.,, Mélyfrekvenciás kiemelés - a tudomány mai állása szerint ez a 846 esetében nem áll fenn, és az LCD-knél sem.
2., A magastartomány lekonyulása - a tudomány mai állása szerint ez nagyon is fennáll a 846 esetében, amely 10kHz fölött igencsak meredeken veszíti el az energiáit, de nem áll fenn az LCD-k esetében, bár van egy gödör 15kHz környékén, de afölött magához tér a magasátvitel.
3., A mélyfrekvenciás összetevők lassú lecsengése - a tudomány mai állása szerint ez nagyon is fennáll a 846 esetében, amelynek 250Hz alatt kifejezetten randa a kumulatív lecsengési spektruma, ellentétben az LCD-kkel, amelyek kirívóan szép, gyors lecsengést mutatnak a mélytartományban is.
A három mérési eredmény jelezte különbségek és hasonlóságok bennem azt a kényszerképzetet idézték elő, hogy netán magyarázatot szolgáltathatnak ahhoz, hogy egyik ember miért hallja kifejezetten arányosnak és lineárisnak, másik ember miért hallja kifejezetten soknak és kiemeltnek a 846 mélyeit. Erről meglátásom szerint jóízűen elbeszélgettem Atival, aki a jelek szerint találta annyira érdekesnek és érdemesnek az okfejtésemet, hogy értelmes viszontválaszra méltatta, jelezvén, hogy a tapasztalatai alapján mivel ért egyet belőle, és mivel nem.
Talán Atinak is, talán Sheratannak is, nekem mindenképpen jólesett volna az értelmes beszélgetés, ha némelyek nem ugornak bele a nagybőgőbe.
De örülhetsz, példaképeddel együtt, nem zavarom tovább a köreiteket.
ÜdvSzerk.: majdnem negyvenéve űzöm aktívan hifi készülékek hallgatózását, sokszázas nagyságrendnyit sikerült már, nem tetőled fogom megtudni, hogy mennyire fontos a hallgatási élmény a mérések mellett, előtt, után.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
jöv héten asszem rárepülök a VSD3S-re. LMUE-ről aki rendelt, annak kb hány nap alatt ért ide ?
-
Ati1979
veterán
válasz szentkuti11 #45808 üzenetére
Alatta is azért. Csak kevesebb pénz több kompromisszummal jár.
(#45809) kemcso
Igen. Olvasni sem árt, mert a tárgyi tudás is kell, de azért a meghallgatást nem lehet kikerülni.
-
Ati1979
veterán
válasz kemcso #45803 üzenetére
Azok alapján meg nem lehet ítélkezni...
(#45805) sheratan
Hát nekem mélytúlsúlyos zenékkel is rendben van a 846.
Inkább itt ízlésbeli különbségekről van szó, tehát nem érdemes vitatkozni ezen. Egyébként valószínű, hogy az LCD-ket is mélytúlsúlyosnak találnád.Amikor rácsapnak az üstdobra akkor ott szól a mély rendesen.
-
törölt tag
5 ezer körül nem egyszerű. Annyira nem ismerem a mikrofonos füleseket abban az árban, de a Meelec-nek vannak abban az árban mikrofonos fülesek, meg a Soundmagicnek, ez utóbbit talán még itthon is megkapod.
Ati1979: Tudom, hoyg szerinted nem sok, de amilyen műfajokat én hallgatok vele, azzal sok sajnos. Bizonyos koncerteken kicsit túlvezérlik a mélyeket, mert arra tud gerjedni a nép, bizonyos koncerteken meg egyszerűen szar a hangosítás. De önmagában egy erősítetlen zene nem szokott az én tapasztalataim szerint annyi mélyet tartalmazni. De midnegy, ez is személyes preferencia, szerintem ne vitázzunk ilyesmi
-
raven12
senior tag
Srácok, higgadtság!
Más: ez az újfajta szövegszedés(mi az istennek balrazárt?)-betűtípus-méret borzalom, miért nem volt jó az előző? Sokkal olvashatóbb volt.[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz #71562240 #45799 üzenetére
''Shure mélyei-alsóközepei eléggé "zsírosak", rezonánsak, lassú a lecsengésük.''
Esetleg a többi shure fülessel kapcsolatosan lehet ez helytálló. A 846-ra szerintem ezek nem igazak. A mély hangok nagyon tiszták gyorsak, pontosak, nem rezonánsak. Legalábbis én így hallom.A shure közepet véleményem szerint nem nyomja el mély.
Lehetséges, hogy inkább a 10kHz fölötti legörbülés miatt hallatszik úgy, hogy kissé ráül a mély a többi tartományra.Amúgy az LCD2-nél is (sőt enyhény az LCD3-nál is) érezhető ez a jelenség.
Véleményem szerint ez kissé hamis állítás, amit a valósághű mély reprodukciótól elszokott emberek éreznek így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok