Hirdetés
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
válasz
#16820480 #45882 üzenetére
Igen, én is furcsának tartom, hogy működik a felvevő gomb, pl. pauszolja a zenét, de hívás közben nincs hang felőlem. Természetesen nem kell nyomvatartani, hogy normálisan szóljon a zene. Konrétan egy Apple Earpods és egy Xiaomi Note produkálja ezt, de a Moto G-vel is ugyanez volt a helyzet.
Mindenesetre, ha nincs rá megoldás, akkor lehet néznék egy kompatibilis headsetet. Bizonyára ma már csak in-ear fülesek vannak 90%-ban, de ha egy mód van rá, én ragaszkodnék ahhoz, hogy ne kelljen teljesen eldugítani a fülem egészségügyi okokból, ugyanis idegbajt kapok az agybadugós fülhallgatótól. Pl. Az Earpods az én fülembe nagyon jól illeszkedik, a hangja is éppen hallgatható számomra, de pont headsetnek alkalmatlan.
Bár ennyit biztos nem szánnék rá, de a Bose IE2-nél jól látom, hogy ez inkább az Earpods kialakításához hasonlít, nem pedig egy füldugóhoz? Ha igen, akkor valami hasonlóra tipp jöhetne. Earpods hangminőség megfelek, árban is hasonlóra gondoltam. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest