Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz taranis #23449 üzenetére
Pont most írtam le álmosan a véleményem az X-H1-ről
-
taranis
addikt
válasz madgie #23451 üzenetére
Egyetértek, bár most agyalok, hogy ha eladnám a Video Assist 4K-t, plusz az X-T2-t grippel, akkor viszonylag fájdalommentesen át lehetne állni. Nem egyszerű egy 7 inches monitorral mászkálni, szívesen elhagynám, de ha nem lesz se waveform, se rgb parade, se zebra, akkor inkább nem. Plusz ugye bukom a 4:2:2-t, de azzal azért együtt lehet élni. Meg mivan ha az X-T2 upgradeknek nincs még vége, fene tudja.
colorizer.net
-
HÁZIGAZDA
válasz madgie #23451 üzenetére
én ugye nem videózok, viszont a jó markolatot és a még jobb evf-et nagyon is tudnám értékelni, ahogy az újabb szenzor/af belsőt is. anno is, amikor kijött az x-t1 azt mondtam, hogy majd x év múlva lesz ilyenem, na, most az x-h1-re mondom, hogy nekem készült -- majd x+3 év múlva
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
gorgo
őstag
Ha-ha, szép álmokat. Mire 5 parcira lemegy az ára,már másra vágysz úgy is...
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
DonRazzino
senior tag
válasz lugosi #23448 üzenetére
Az volt az első ilyen amin részt vettem még 2008-ban. Ahova engem hívnak azok inkább terepfutó versenyek, d e szerencsére most már van egy-két teljesítménytúra meg bringaverseny is. Ha én mint résztvevő megyek ilyenekre, a Kinizsihez hasonló tömegrendezvényeket kerülöm. Egyébként visszafelé megcsináltam már háromszor az ISZINIK 100 rendezvényen.
-
MC Pite
veterán
Csizmás, többiek; T10/20 3rdparty szemkagyló tapasztalatok vannak valakinek?
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
DonRazzino
senior tag
Most vagy furcsát produkál az X-T10-em AF-C-ben az 50-140-nel, vagy én bolondultam meg. Egy éve csak a T2-n volt ezért elszoktam ettől a "pulzálástól", amit produkál. Lenne esetleg egy budapesti topictárs akinek 2 percre rápróbálhatnám a T10-ére az obit?
-
kiskami
tag
Fujifilm Magyarország csinált dedikált csoportot Facebook-on itt.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz DonRazzino #23462 üzenetére
holnap jó? 8ker, Merciéktől nem messze rabszolgáskodok én is.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #23464 üzenetére
Szerintem Don nem tudja helyileg most hol vagyok rabszolga
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tozso76
aktív tag
válasz DonRazzino #23462 üzenetére
Az X-T1 is pulzálva fókuszál, 35/1.4el és 100-400 al is.
Természetesen AF-C módban.[ Szerkesztve ]
-
faki_
senior tag
Kipon Canon AF adapter Fujira, speed booster/lens turbo változatban is (Baveyes):
https://www.fujirumors.com/kipon-announces-3-canon-ef-fujifilm-fx-gfx-autofocus-adapters/. -
Muerte68
addikt
Az XT1-jobb annyival az XE2-XT10-nél amennyivel többe kerül használtan?50-60 ezer.
Az ajtó nyúlás mennyire jellemző,mitől jön elő?Ez ha jól néztem az oldalsó ajtó amit ritkán használok de ha jól tudom az aksi-memória-fedél is hajlamos rá?
Ha már kinyúlt(láttam eladó darabot ilyet)mit lehet csinálni vele?
Átlagos használatnál-párszáz kép/év mennyirevalószínű a nyúlás?Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Muerte68
addikt
A szemem nekem sem jó úgyhogy az is szempont bőven-csak nem tudom miben több még-a nyúlós alkatrészek aggasztanak kicsit.
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
törölt tag
Van valami kész megoldás olyanra, hogy két obit háttal egymásnak fordítva és összecsavarva tároljon az ember? Olyasmire gondolok, mint a hátsó obisapka, csak hogy mindkét oldalába lehessen obit csavarni.
Két obisapka összeragasztásából lehet ilyet csinálni, csak gondoltam hátha van készen is, normális minőségben. -
faki_
senior tag
Ezt találtam még, de ennek az árából is kijön egy szatyornyi eBay-es kupak saját összetákolással.
-
senior tag
válasz Muerte68 #23468 üzenetére
Hogy jobb-e annyival az egyéni preferencia kérdése, és a piac meg már beárazta.
Én X-E2-ről váltottam. Nagyon nem szerettem, hogy könnyen bejut a fény a szemem mellett az EVF-be. Az X-T1 nagy szemkagylóval egy álom. Az EVF képe csúcs, nekem már ezekért megérte.
A 3 külön Auto ISO beállítást viszont buktam, az hiányzik. Azt hittem be fog jönni az ISO tárcsa, de még nem vagyunk nagy barátok.
Dönthető kijelzőt szintén szeretem.
Az időjárásállóság annyira nem érint.
X-T1-ben oldalsó fedél alatt van a memória, nem az akksi mellett. Hosszútávú tapasztalatom még nincs vele, jelenleg jó minden. -
-
törölt tag
válasz MrChris #23478 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy kicsit lecsiszolom a felületet, hogy szintben legyen, és Revell Contacta ragasztóval adok neki egy esélyt. Régebben maketteztem, és ez a cucc úgy maradt meg az emlékeimben, hogy ha két műanyag darabot ezzel összeragasztasz, az ott a ragasztásnál soha többé el nem válik Valami olyan oldóanyagot használ, ami kicsit megolvasztja a műanyagot, és amikor megköt, nagyjából egybe van forrva a két felület.
-
törölt tag
válasz kiskami #23480 üzenetére
Ezt nem egészen értem Ez egy 200 forintos fröccsöntött alkatrész. Azért kellene 20$-t fizessek érte, mert valaki összeragasztott helyettem kettőt? Csak annyira kellene, hogy könnyebben tárolhassak a táskában két kis obit anélkül, hogy egymásnak ütődnének, ez nem lopás ellen van.
A 100 ezres bringa amúgy a 16-50 árszintje lenne nagyjából, ha már analógiáknál tartunk, arra nem fogok 20-30 ezres lakatot tenni amúgy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Somansky
aktív tag
Szeretnék venni egy 10-24 F4-et, szerintetek az Eglobalos 677 Euro megéri most?
[ Szerkesztve ]
www.somansky.com
-
El Joe
tag
10-24 apropóján kérdezem a nagyérdeműt, hogy milyen a 24-es vége? Most hezitálok rajta illetve a vs. sami 12 + 23/2 duón (mondjuk érzelmileg a fixek állnak közelebb, de tisztán hobbi célra kell).
-
törölt tag
válasz Ear001 #23489 üzenetére
Köszi, utánajárok
kiskami: Nem tudom hogy képzeled el, de én úgy szeretném használni, hogy amikor a fotós táskában van két kis obi (mondjuk egy 27-es meg egy 18-as, vagy valami hasonló), akkor egymás hátára tudom őket így rögzíteni, és nem pattognak ott, összekarcolva egymást. Mivel a táskám rekeszei elég mélyek, így az ilyen kis obiból 2-3 is elférne egy rekeszben, de ha nincs egymáshoz rögzítve, akkor kellene rájuk egyenként valami védőtok, és úgy meg már elég lassú előhalászni meg cserélgetni. Nagyjából, ahogy ebben a videóban van: [link]
-
handras82
újonc
Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy milyen honlapra képeket leméretező progit használtok? Photoshop kivételével.
-
hegyimorc
senior tag
válasz kiskami #23490 üzenetére
Én is használtam így, két összeragasztott hátsó obisapkát. Csak annyi a dolguk, hogy a táskában ne lötyögjenek az obik, nem kell tartaniuk, bírniuk szinte semmit. A legrosszabb ami történhet, ha esetleg szétesik a ragasztás, hogy kicsit összekoccannak. Ez nálam nem fordult elő, pedig bringán, terepen is rázkódtak. Igaz, pici obik voltak rajta. Amikor kézbevettem, akkor mindig úgy fogtam, hogy ne a ragasztás legyen a teherviselő
[ Szerkesztve ]
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Muerte68
addikt
válasz szilu7 #23475 üzenetére
+faki_-Matska
Köszönöm
még azt jó volna tudni,hogy ez a nyúlás mennyi használatnál jelentkezik egy átlag lúzert-mint én -mennyire érint?(#23495) Matska-akár művészet is lehet főleg hogy úgy látom van aki annak is találta
[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest