Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
NoMagix #35992 üzenetére
Pedig eszembe is jutott, vajon a PS kontrollerek milyenek lehetnek.
Emiatt nyilván nem szívesen vennék most megint újat, megpróbálom majd lazábban tartani innentől, ha enyhült a fájás.Mindenesetre most visszamentem billre, megállás nem opció, szerdáig hajtás van a fesztiválon..
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide offolok, de okkal, mert úgy gondolom itt van a legnagyobb kontrolleres közösség.
Olyan problémám lenne, hogy a Motorfest megjelenése óta csakis azzal játszom, tehát 100% kontroller, ami egy Xbox modell.
A napokban elkezdett fájni a jobb kezem, csukló, és hüvelyk ujj "töve".
Esetleg volt már nektek ilyen? Lehet, rosszul tartom az eszközt?
Nem szorítom, próbálom annyira finoman adagolni a gázt, ahogy tudom, de csak fáj.
Lehet hülye kérdések ezek, de 30 éves vagyok, és nem olyan rég vettem kontrollert, eddig mindent billel toltam.Az igaz, hogy voltak 8-10 órás játék napok, ami kissé durva, lehet szimplán csak túl sok a kezemnek?
Nem érzem magam pudingnak, edzek, vidéki vagyok, sokat használtam a kezem mindenre, szóval nem értem a dolgot.Esetleg kellene nekem egy ergonomikusabb kontroller? Van jobb, mint az Xbox?
Köszi szépen előre is, és bocsi a hosszú off post miatt.
-
spleenszuru
őstag
Motorfestről lehet beszélgetni a saját topikjában is, kértem hozzá összevonást
:
-
spleenszuru
őstag
Szerintem a Motorfest messze szebb/jobb grafikában, mint ez a TDU, jelenleg legalábbis.
Mindenesetre mindkettőt tolni fogom, Motorfest preorderelve van.TDU SC meg elvből is jönni fog, imádtam az első 2 részt.
Ha már a Forza hónapok óta törölve van, kell más autós játék.
#35688NoMagix
Az a kamera valóban rossz. Hátha úgy lesz, mint anno az NFS 2015 esetén, az E3 gameplay trailerben mutatták be azt a fura kamerát, de hamar kiderült, hogy nem kötelező azt használni.
Erre gondolok:
[link]Azt a zenét ezután a trailer után hónapokig hallgattam anno.
-
spleenszuru
őstag
Bocsi, hogy ide offolok, csak ez pörög legjobban autós játékok terén.
Akik jönnek holnaptól Motorfest Bétára, felvehetnének Ubin.Spleenszuru
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kisgépkezelő #35396 üzenetére
Wow, köszönöm szépen, de már kb. 2 hete be sem léptem, készítem magam a Motorfestre.
-
spleenszuru
őstag
Nem csütörtökön resetel az FH5?
Még kellett volna 3 pont a második kocsihoz a hetiből. -
spleenszuru
őstag
válasz
stillmatic #35334 üzenetére
Szerencsére engem sem, nem is az a baj, hogy meg kell venni, hanem hogy igazán lehetne "ingyen", legalább az ultis tagoknak.
Mondom ezt úgy, hogy én amúgy sem vagyok hajlandó standard játékokat vásárolni, ha már kiadom rá a pénzt, ill. úgy, hogy lehet meghozom a gamer életem eddigi legrosszabb döntését azzal, hogy 120 euroért megveszem a Motorfest Ulti verzióját.
#35335plejik
Játszottál a Motorfest insiderrel? Nem Horizon copy, néhány elem kivételével, pl. rewind. Nem értem, miért jön ezzel minden Forzás. -
spleenszuru
őstag
Agyérgörcs ez a collectibles a hetiben..
Most direkt számoltam, mert már múlt hetiben is gyanús volt, és már rég 10 volt, amit a menüben 6/10-nek jelzett -.-"
Majd ez a hiányzó "4", ismét vagy 10 széttörése után lett meg.
Bekaka, hogy egy ilyen 1x1 feladat is bugos. -
spleenszuru
őstag
Van arról információ, hogy a horizon arcadek mikor indulnak?
Pl. minden nap 17:00-kor, ilyesmire gondolok. -
spleenszuru
őstag
Amikor olyan gond áll fenn, hogy hiába maxolom ki pl. acc irányba a váltót, a gyorsulása számszerűen akkor is gyengébb lesz, mint itt a képen látható állapotban, akkor melyik alkatrészt/eket rontottam el?
-
spleenszuru
őstag
Nálatok PC-n, Steam verzióval, előfordul, hogy verseny után, tabella képernyőn lefagy a játék, és a hang/zene megy tovább?
Ctrl+alt+del segít csak.Természetesen nem ment, kezdhetem ilyenkor elölről a .....a versenyt.
Ki szeretném deríteni, hogy a játék hajlamos erre, vagy mi lehet.
-
spleenszuru
őstag
válasz
NoMagix #35177 üzenetére
Nem is állítottam, hogy igazam van, ez a saját véleményem.
Motorsport a szimulátor Forza, nem? Na szimulátort soha.#35178rdt89
Szokás kérdése ez is. Nyomtam nagyon sok NFS-t, mindkét TDU-t, mindkét Crew-t, és most az új Crew Insider programot is nyomom. Én szeretem/ttem mindet.
(Még a Ghost Recon Wildlands Narco Road autóival is elboldogulok!)
Való igaz, az autók súlya pontod pl., de pont ezaz, hogy nekem arcadehez képest ez már sok. Arcadenek nem kell hasonlítani a valósághoz szerintem.#35180CJ4567
Igen, Black Boxos NFS-ek rulez, habár én jól elvoltam a többivel is, bár az Unboundot már szenvedve toltam végig, azóta annyi is volt.Én a Forzában alap tuninggal/tuning nélkül is kisiklom.
TL;DR: nem lesz*roztam a Forzát, csak véleményt formáltam. Ettől függetlenül játszom én is tovább, míg ki nem éget, mert a negatív élményeim ellenére valamiért csak belépek majdnem minden nap.
A pickupok pl. kilóra megvesznek, mentálisan kijátssza az embert a játék. -
spleenszuru
őstag
válasz
stillmatic #35173 üzenetére
Nyugodtan megkövezhettek az alábbi véleményem miatt, ill. mivel én FH5-tel indítottam a Forza karrierem.
Most, hogy 55 óra körül járok, hát, hogy is mondjam, nekem egyáltalán nem áttörés a sokak által legjobb autós játéknak titulált cím.Persze a véleményemhez hozzátesz gondolom az is, hogy nem bírom a fizikát megszokni, meg az AI továbbra sem barátom.
A grafika gyönyörű, az tény, ill. van sok verda, amelyek más játékokban nem fordulnak elő, ezek az okok, amiért még játszom, de sajnos még mindig többet idegesít a játék, mint szórakoztat. :/
A rally, ami nagyon tetszik, de kb. ennyi.Egy arcade játék szvsz ne álljon abból, hogy a kocsit kb. tökéletesre kell hangolni, hogy ne csúszkáljon ki minden egyes kanyarban.
Amúgy, ezt sok helyen olvastam, hogy igaz én is b*****z vagyok, de mások szerint is túlságosan csúszkálós fizikája van a játéknak.
-
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #35152 üzenetére
Na mindegy is, ha más nem tesz keresztbe, pont sikerül a szezon végi Audi.
-
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #35144 üzenetére
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
2 kérdés:
1. Hetin szoktak olyan kis mocskok lenni, hogy pl. 2 barátos/koopos eventet tesznek be, vagy abból max 1 van? Azért kérdem, mert a 40 pont pont meglett, de több nem lesz, a barátos miatt
2. Heti eventlab, A800 offroad capable verdát kért, csináltam egy A800 scoutot direkt emiatt, aztán mikor odaértem az eventhez, látom, nincs köztük.. Az event készítői korlátozzák a konkrét autó márkákat itt? -
spleenszuru
őstag
válasz
NoMagix #35116 üzenetére
Rájöttem, RWD nem igazán való nekem. Nem is értem, végig a pályán a béka segge mögött voltam a Lambo mögött, majd az utolsó szakaszban mellé értem, de csak ő nyert.
Ennyire AWD-ket kellene nyomni? Egyenes szakaszos gyorsulásban is lazán lever az AWD.Viszont egy Vipert vagy Mustangot pl. AWD-re megcsinálni, elég szentségtörés lenne.
-
spleenszuru
őstag
Nem baj, nem vagyok ideges
[link] -
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #35112 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Megnézhettem volna ezeket korábban, kb. ingyen 4-4 pontok...
-
spleenszuru
őstag
Ezeknél a rivals eventeknél, ahol clean lap kell, ha mégis ütközöl, és visszatekersz, eltűnik a felkiáltójel, vagy akkor már bukta?
Nem tekertem vissza, mentem egy másikat, ami szerencsére beadta, csak ahogy látom, mikor először megyek, valami irreálisan béna időt kell leverni, ami ugye könnyű.Másik, azt írja 4-4 pontokat adnak, de hova? A hetihez pl. 1-1-et adott hozzá.
-
spleenszuru
őstag
Eheti trailblazert hogy kéne megcsinálni a sok fa között?
-
spleenszuru
őstag
Jól látom, a Sesto Elemento FE csak wheelspinnel szerezhető meg?
Meg ugye AH ,de ott veszett drága..Tudtok hasonló skill pont boosttal rendelkező autót, vagy az az egy van farmolni?
-
spleenszuru
őstag
Haljak meg ha értem az AI-t ebben a játékban.
Heti C classic rally champ, vért pisiltem, mire meg tudtam nyerni, pedig a kis Renaultból amennyire tudtam, kipréseltem az erőt.
Erre a B cross countryban, ilyen előnyt is szereztem.
Mindkét autó saját tuningos volt.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kisgépkezelő #35049 üzenetére
Köszönöm, akkor némi sorrend módosítás szükséges lesz.
0: Itt a lehető legkevesebb energiát tervezem eltölteni, azért vágytam mindig a Forzára, mert mindenhol láttam, milyen sok autó van benne, szóval minél többet akarok használni közülük, nem túl sokat pörögve azon, mire jók.
Nyilván nem fogok egy 4x4 pickupot roadre használni, és fordítva, de ennél többet nem nagyon raknék a témába.
2: Az aeroval alapvetően nincs bajom, azzal viszont igen, hogy egy ilyen kaliberű játék képes volt EGY, azaz 1 spoilert betenni, minden egyes autóra, wtf. Kivéve azt a pár Rocket Bunnyt és társait..
4.2 Itt azért teszek mindig racet, mert pár kocsinál az alapot hagyva vannak köztes fokozatok, amelyek rövidebbek az előző, és utána következő fokozatnál, pl. Impreza 2019.Offroad sprint alatt mit értesz? Majdnem "egyenes" Cross country pályák?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Ezzel ti mennyire értetek egyet? Hokiyoshi videója alapján írtam össze. Tuning prio.
1. Conversion -Ha megoldható classon belül, maradjon minden eredeti
2. Aero - Nem kell front, csak ha nincs kontrol, hátsó is, csak ha a hátsó tapadás rossz. S1+ már lehet kötelező
3. Tires and Rims
3.1 Tires
Buildnek megfelelő kell
AWD kocsiknál sokszor jó az eredeti
Low class rally - stock
Slick kb. soha nem kell, semi-slick mehet
+1: A class és alatta (B) Rally tires jó ötlet, legjobb elvileg
+2: Dirt gumik Rallyra és Offroadra - sokkal több grip, mint Rally gumival (2023 Április)
3.2 Tire width
FWD- front max
RWD-AWD - rear max
3.3 Rims style
Pi játékhoz kell
3.4 Rim size
Pi játék
3.5 Track width
Rear mehet, Front nem kell
4. Drivetrain
4.1 Clutch
Automata váltás - jó opció
4.2 Transmission Sport javasolt ???? (Why) Race a legjobb
4.3 Driveline
Pi játékhoz
+1: RWD kocsikhoz nem ajánlott, mert könnyebben kipörög az autó (Drift tuning)
4.4 Differential
Race vagy Rally
Offroad: CSAKIS teljesen offroadra épített autóra
5. Platform and Handling
5.1 Brakes
Szinte mindig megéri a Race
5.2 Suspension (Springs and Dampers)
Race vagy Rally
5.3 ARBs Race
5.4 Roll Cage Full nem javasolt Ahány osztályt ugrasz, annyit érdemes adni
5.5 Weight Reduction
All power vagy Less weight, min-maxolni kell, vagy egyik, vagy másik
Javasolt a full weight red.
6. Engine Sorban:
6.1 Intake / Exhaust
6.2 Oil and cooling
6.3 Intercooler, ha van aspiration a kocsin
6.4 Aspiration - Supercharger mehet, Turbo esetén végére hagyni
6.5 Camshaft, de drága
6.6 Minden eddig kimaradt
6.7 Displacement
6.8 Flywheel - utoljára, +1: RWD kocsikhoz nem ajánlott, mert könnyebben kipörög az autó (Drift tuning) -
spleenszuru
őstag
válasz
Kisgépkezelő #35025 üzenetére
Az nem semmi, bár engem az idő maga nem érdekel, csak nyerjek.
Manuálissal nem vagyok hajlandó játszani, ez egy játék, és már az életben is unok vezetni.
Vicces egyébként az egész, mert ha az autó végfokozatát állítom jobb gyorsulásra, lehagyom ugyan a népet, de egyenes szakaszokon kicsit izzadok, mert hamar felzárkóznak mögém.#35024CJ4567
A videód után elkezdtem kicsit bátrabb lenni, kevesebbet fékezni.
Egy biztos, a jelölt fékezési ív sok esetben rossz, hiába piros, simán beveszem a kanyart kis gáz elengedéssel, míg más esetben kisodródom, mint ha jégen lennék.Amit nagyon nehezen tudok a fejembe verni, hogy a fék+kanyarodás itt nem jó kombó, az szinte mindig kicsúszást eredményez.
-
spleenszuru
őstag
válasz
CJ4567 #35021 üzenetére
Köszönöm, nagyon tanulságos.
Amúgy amivel kezdesz verseny, ott 4. lettem, másik kettőt nyertem, szóval meglett végülis a champ..
Amiket észrevettem:
1. Én túl sokat fékezek
2. Te sokkal jobban gyorsulsz, most hogy ez a manuális váltás vagy a váltó végfokozat miatt van, rejtély
3. Te nem csúszol ki, én rendszeresenElkezdtem mindössze 2 állítást végezni az autókon amúgy, ARBs "meta", és váltó végfokozat, hogy redlineba érjen el végsebességet, mint Sepi videója.
Sokkal kezelhetőbbek lettek a verdák, viszont továbbra is ha pl. B versenyt megyek, több esetben egyszerűen nem érem utol az elsőt, még átlag feletti nehézségen sem.
A és felette igen.Persze ez highly skilleden továbbra is nagyobb gondom lesz.
-
spleenszuru
őstag
Amúgy pénz farmolásra mi a leghatásosabb, aukciós házat, glitchet, és góliát versenyeket kivéve?
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kisgépkezelő #35000 üzenetére
Full gáz elég?
Amúgy dehogy hajlik negatív irányba, te is a profik közé tartozol, bizonyára sokkal jobban ismered a játék fizikáját.#35001NoMagix
Nem merek, a végén lecsesztek.
Viccet félretéve, nyilván élesebb kanyarokban óvatosabb vagyok másoknál (?), mivel ez a kisiklós dolog, amit múltkor írtam, nálam továbbra is fennáll, és fogalmam nincs, miért.Viszont mikor egyenes szakaszon haladok az ellenféllel, és ők mégis csak messzebb kerülnek tőlem, na azt nem értem.
Egyébként nyilván az sem segít, hogy a main autós játékom a Crew 2, amiben ugye totálisan más a kezelés, és a fizika. Nekem Forzában ez túl van kapva, főleg az autók tömege.
-
spleenszuru
őstag
K1Z Bard letöltött tuning, tök jól irányítható, még csak ki se siklottam.
Az első hely végig így maradt, az eredmény végül ez.
Komolyan mondom, vicc az egész. Ez a heti hot hatch champ. -
spleenszuru
őstag
válasz
homerhamm #34992 üzenetére
Above average, csak ugye a heti champ highly skilled.
#34993parandroid
Bizonyára rosszul csinálom igen. Az tuti, hogy simán egyenes szakaszban is elhúznak a fenébe, még csak elbénáznom sem kell pl. a kanyart. Rallykkal úgymond elvagyok, azok szoktak menni, de a roadokban abnormálisan gyorsulnak az ellenfelek.
Bezzeg ha letöltök tuningot, azzal könnyebben nyerek, de az is igaz, hogy valamit tényleg jól csinálnak azok az emberek, mert baromi jól lehet irányítani azokat az autókat.#34994NoMagix
Igen, Golf 21-et toltam fel B700-ra, de az élmezőnyhöz képest csigusz lett. -
spleenszuru
őstag
Na hát élesben a Sepis tuninggal sem érek semmit, hiába meta elvileg.
Kipróbáltam a heti hot hatchen, esélyem sincs. Úgy lehagynak, mint a picsa, 5. helyezett a bestem.Már pedig ha tényleg csak azokkal az ocsmány külsejű letöltött tuningokkal lehet hetiket nyerni, akkor hamarabb lesz vége a karrieremnek, mint gondolnám, kár érte.
Gondolhatnának nem veterán játékosokra is, ez a highly skilled túl nehéz. :/
Óráim sincsenek egyes autók tesztelésére, mivel ez csak 1 játék a többi közül. -
spleenszuru
őstag
válasz
Qkackca #34987 üzenetére
Nem is szoktam amúgy motort cserélni, csak valahogy ez a kocsi nem akart magasabb PI-t produkálni, azért dobtam ezt bele, úgymond muszájból. Racing 7,2L.
Talán hagyni kellett volna B classban, mivel még így sincs meg A800, na de ami késik, nem múlik.
Asszem a turbo is race benne. -
spleenszuru
őstag
válasz
CJ4567 #34981 üzenetére
Nos, eddig ez a Sepi téma áll hozzám legközelebb, teszteltem roadon, dirtön, cc-n.
Viszont CC-n amint terepre érek az autóval, elkezd "rángatózva" gyorsulni.
Próbálkoztam rugó keményítéssel és magasság emeléssel-csökkentéssel, de nem nyert.
Rally diffet tettem alá, az okozhatja?Mely finom beállítások okozzák ezt a rángatást? Elég sokat veszítek így a gyorsulás időből.
-
spleenszuru
őstag
válasz
CJ4567 #34968 üzenetére
Van prémium, igen.
Rosszul írtam akkor a Jaguart, az S van meg, és eleve S1 volt, csak feltoltam osztály tetejére.
Igazából csak példának hoztam fel, általános problémám a kisiklás a kanyarban.
Nézegettem azóta megint már troubleshoot ötletet, illetve ti is mondtatok, próbálkozom míg meg nem unom, köszönöm. -
spleenszuru
őstag
válasz
Kisgépkezelő #34965 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Próbálkozom még egy keveset, mert amúgy szeretném tudni, hogyan javítsam az autóim tapadását.
Puristot olvastam már mi, többit nem hallottam.
Bekövettem már jó pár tunert akiket itteni tippekből kaptam, de mikor megláttam a Focus RS500-at, road tuninggal, de elől rally reflektorral, mondom ez wtf. -
spleenszuru
őstag
válasz
NoMagix #34962 üzenetére
Csak annyit, hogy kanyarban is tudjak gázt adni, még ha nem is maxon.
Mindezt úgy, hogy csak akkor kelljen felraknom a kocsikra optikai tuningot, ha nagyon muszáj, mivel egyes autókon még spoilert sem szeretnék látni.
Tegnap egy saját magamnak hangolt S1 Jaguar XJ220-al (direkt RWD-vel próbálkoztam) 3x kellett nekimennem egy street racenek, mert a kanyarból kicsúszások miatt max 3. tudtam lenni, átlag feletti nehézségen.
Hetihez pl. töltöttem le Mosler MT900 S2 tuningot, és nemcsak baromi gyors a kocsi, de tapad is mint a baj az úthoz.
Az online része nem érdekel a játéknak, de a hetik highly skilledre lockolt eventjei nekem nagyon görcsösek saját tuninggal.
Ezeket a videókat használtam "tanulni":
[link]
[link]Kinyomtatott guidet is csináltam magamnak hozzá, de csak nem akar összejönni a dolog.
-
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru #34960 üzenetére
Minél többet olvasok, videózok, stb. ebben a témában, annál jobban nem akarom az egészet, lol.
Hihetetlen hány féle vélemény ütközik egymással a neten, no de itt látszik, kinek mi jön be.Maradok szerintem a tuner letöltéseknél, csak ott nagyon zavar, hogy nem tudom, milyen motor kerül a kocsiba, hogy fog kinézni, stb. Tiszta zsákbamacska, és sajnos nem is olcsóságok.
Fene vigye el, lehet hagynom kéne az egész játékot a fenébe.
-
spleenszuru
őstag
válasz
NoMagix #34959 üzenetére
Nekem kicsit a túlkormányzás tetszik jobban, valahogy jobban tudom azokat kezelni, szóval még számomra kezelhető szinten, de oda állítom a verdáim.
AWD és RWD kocsik esetében is előfordul, valamit még nem sikerül jól beállítani a tuningban.ARBs-ra nem gondoltam itt, hogy köze van a kicsúszáshoz, ott azt az általános beállítást használom, hogy elől eredeti fele, hátul eredeti és max középértéke, kivéve RWD-t, azt nem piszkálom.
Súlyt is próbálom csökkenteni amennyire tudom mindig.
Gumira igaz ez a max 2,4-ig ajánlott értékek amúgy?
-
spleenszuru
őstag
Az autó kanyarban történő kisodródása, mely összetevők miatt van?
Gumik, rugók gondolom kapcsolódnak hozzá, miket kellene még néznem?Aero is fontos lehet, bár ott idegesít, hogy minden kocsira ugyanaz a spoiler kellene, szóval csak végső esetben használnám.
-
spleenszuru
őstag
Azt jól látom, hogy nem lehet megtekinteni előre, hogy egy adott tunertől letöltött autó, külsőleg hogy néz ki?
Már 2 kocsival jártam ma zsinórban úgy, hogy 50-60k cr-es tuningot megvettem rá, majd mikor megláttam az autót, azt hittem elhányom magam, olyan csúnya optikailag. -
spleenszuru
őstag
Végre lenulláztam a fast travel költséget.
Azért itt, ami amúgy nem lett meg ezen a képen, csak kb. századjára, kissé idegbeteg lettem.
-
spleenszuru
őstag
válasz
csaba951 #34927 üzenetére
Köszönöm.
Közben kutakodtam én is, aztán redditen megtaláltam a heti Saeenu threadet, és onnan az exocet tuninggal nekem is meglett...
Durva, hogy kicsit másabb beállítás mennyivel jobb:
122187799
Attól meglesem a tunigost akit írtál, úgy fest nem megy ez nekem, jobb másokra bízni a tuningokat.Speed trap és zone meg Mosler MT900S. Ez a kocsi beteg.
928818577Nem te vagy az első, aki azt írja, levehető a nehézsége a hetiknek, de azok lockolva vannak highly skilledre, nem?
Mivel csak ezekkel szenvedek, alapvetően átlag feletti diffen tolom, de ezek a hetik megizzasztanak.
Mikor belépek 1-1 eventre a hetikbe, ott is írja hogy:
"race against highly skilled drivatars" -
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #34905 üzenetére
"Mind másképp szar".
Nos ez bizonyára igaz.Megvettem az exocetet, heti champ első versenye 2. helyezett, az első az űrbe elment, kb. látni se lehetett már, a körversenyen legjobb amit tudok vele, 8. Egyszerűen nem gyorsul, mindegy pl. a váltóját is hova állítom.
Ha nem fizettem volna ennyit a játékért, sztem már töröltem volna.
#34907csaba951
Megvettem én is a térképet, úgy kezdtem el szedegetni a cuccokat, egészen az említett tábláig ahol rage quit lett, mint most is. -
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #34905 üzenetére
Köszi.
Mindig gondoskodik a game arról, hogy rage quitoljak, és pár napig rá se nézzek:
[link]
Itt sokaknak ez biztos szórakoztató, hát én nem tartozom közéjük. -
spleenszuru
őstag
Nincs B-s unl. buggym hetire.
Melyik a legkezesebb kezdőnek?Köszi.
-
spleenszuru
őstag
Vannak olyan kötelező autók, amikre érdemes költeni a car mastery tokeneket, ha nincs tervben még jó ideig célzottan skill point farmolás?
Vagy csak legyen minden classból egy kedvencem, amire tolom? -
spleenszuru
őstag
válasz
csaba951 #34861 üzenetére
Itt még az jó, hogy az alapból játék által adott házon kívül, még azt a kettőt ingyen meg tudtam venni, gondolom a prémium game miatt:
[link]
De bakker azt se tudtam, hogy bónuszokat adnak a házak.
Látszik nem nyűgözött le annyira a játék eddig, hogy végre nekiálljak utánanézni dolgoknak, mint azt általában szoktam. -
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #34865 üzenetére
Hát látod, hogy mínusz 50 méterben vagyok..
Pedig szépen érkezem bele az ugratóba, de akkoris csak 400 lett.
Kipróbálom akkor azt az autót amit írtok, RIP kis 3 millióm.Ez a heti már úgyis kuka, igazából most először álltam ezeknek neki, a Lambo megvan, a másik már nem lesz.
Ráadásul még tegnap jöttem rá arra is, mivel a napi feladat kérte, hogy dirt versenyek, cross country, illetve a piros és lila versenytípusok még csak nyitva sem voltak, lol.
-
spleenszuru
őstag
válasz
csaba951 #34861 üzenetére
Nagyon köszönöm a kielégítő választ!
Sztem én is megveszem azt a térképet akkor, keresgessen a fene.#34862csaba951
Ah dehogy, ott sem érek közelébe se, valami 40 km/h-val visszább vagyok, lehetetlen küldetés.
Az FXX Ferrarival próbálkoztam, az egy számomra jól irányítható autó, de abban a kanyarban amit írsz, elszállt ő is.
Csak a traffi sikerült a hetin. -
spleenszuru
őstag
Megint gyűlt pár kérdésem:
1. Mi a titok ezeknél? S2 Hooni RS200-al sem vagyok a fasorban sem. Leaderboard 3 másodpercenként fél percre lefagy, no meg a hackelt 10 000 méteres rekordokkal, ahol fele kocsi még csak nem is S2, nem nagyon tudok mit kezdeni. Nem is tudtam, hogy ez is hackeres game2. Ezek megérik az árukat? (kocsik)
3. Fast travel tokenek pontosan hogy működnek? Miért nem tudok oda utazni, ahol már felvettem a kártyát? Továbbra is csak feszt. helyekre, vagy házakba tudok csak fast travelt használni
A fő oka, hogy alig játszom, az ez, túl sok időt vesz elmenni pontról pontra, a fizetős fast travelt meg ne is említsük.
Köszi előre is.
-
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #34848 üzenetére
Veteránoknak lehet csak annyi.
-
spleenszuru
őstag
Köszi mindenkinek a fentieket, szépen félrevezettek a kis arany hátteres csillagok.
Van egy db autó jegyem, amivel bármelyiket meg tudom venni shopból. Melyik autót mondanátok erre a célra egy kötelező darabnak?
-
spleenszuru
őstag
válasz
Qkackca #34809 üzenetére
Szuper, köszi.
Itt mit nem csinálok jól, miért nem adja meg, ha megvan a 3 csillag?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem a heti seasonal eventekkel kapcsolatban:
1. Adnak azok olyan autókat, amiket nem vehetek meg? Eddig csak raret nyertem, meg talán 2 epicet
2. Valahol meg lehet előre nézni, melyek azok, amik csak 1 versenyből állnak, és általában egy sima üres futam, meg hogy melyek a 3 versenyesek?Nekem ez még mindig OP, meg nem tűnik tisztának. Most is az S1 rally 3 versenyest ugyan megnyertem mindhármat, de az utolsóban az első helyezett úgy mozgott, hogy teljesen irreális volt, kb. vért pisiltem mire első lettem.
Röviden, nem tolnám inkább a versenyes hetiket, mert feszkós, azért vannak ezek a kérdéseim.
-
spleenszuru
őstag
válasz
AsakuraDave #34542 üzenetére
Ugyanez nálam is... Reddit is tele vele. Úgy fest, csak grafikai és hangbeállítások a "megoldás", de sajnos az másnak is kárára megy.
Tényleg baromi idegesítő, a por és a hangja elnyom minden mást kb.
Hátha tesznek valamit ellene, ha elég oltás lesz hozzá. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Cross country autókat hogy szoktátok tuningolni?
Partokra gondolok. Offroad gumik gondolom, de pl. diffi és rugók, azok rally? -
spleenszuru
őstag
Tud valaki egy ehhez hasonló excel sheetet Forza H 5-höz?
A játékbeli leírás nekem túl regényes, egy ilyen rövidebb, lényegre törő excel nagyon hasznos lenne.Eddigi tutorialok alapján nagyjából értem, mi mit csinál, de jó lenne egy ilyen kinyomtatott papír, amire bármikor ráleshetek.
Angol nem gond.
-
spleenszuru
őstag
válasz
csaba951 #34735 üzenetére
Van BT5.0 adapterem a gépben, amelyen most párom használ egy régi XBOX kontrollert a Disney speedstormhoz(
), még micro USB van rajta, fogalmam nincs, melyik széria lehetett.
A vezetékelés nekem sem szimpi, igazából én arra gondoltam, bevásárlok majd elemeket, és úgy tolom.
(A linkeid majd otthon megnyitom, a céges hálózat egy rakás oldalt letilt, a konzolvilág pont köztük van. Esetleg árukeresős linked van?)
-
spleenszuru
őstag
2 napja elmentem a rally eventhez, mondom kipróbálom azt is.
Azóta nem is csinálok mást, tök jó.
Szintén GameWave videót használtam a tuning tanulásához, itt is bejött nekem, amit mond.Héten, jövő héten mégiscsak veszek egy kontrollert, az adagolt gyorsulás, kormányzás érdekel.
-
spleenszuru
őstag
TCS ON valóban kb. azonnal kezelhetővé tette az RWD-ket.
2 kocsit feltuningoltam és hangoltam a videós alapján amit pár kommenttel fentebb linkeltem.
Egy Shelby GT500-at A-ba, illetve a Sierrat B-be.
Tök jól magyarázta a srác, pár dolgot nem fogtam még fel teljesen, de tök jók lettek az autók.
Igaz, átlagos nehézségen is fenekemben maradt a második helyezett versenyeken, mivel tényleg érezhető valamennyire a TCS miatti erő csökkenés.Kikapcsolt TCS majd egyszer, megint borítani fog mindent.
-
spleenszuru
őstag
Abban tudtok nekem segíteni, miért nem találom a garázsomban ezt a 2 autót, ha azt írja, meg vannak véve?
A 2 Alumicraft. Tőle jobbra a java megvan, de néhányat még látok itt a shopban, amire azt írja meg van véve, de még sincs a garázsban. -
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #34652 üzenetére
Eszemben sincs szimulátort vezetni, pont, hogy arcade-hez közelibbé szeretném tenni a játékot, már IRL is unok vezetni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
CJ4567 #34651 üzenetére
Billentyűzet.
Amúgy most a GameWave videók alapján készítettem magamnak egy guidet, igazából kijegyzeteltem az ott hallottakat.
Az jó forrás, ismeritek?
Ez, ill. ennek előzmény videója.Ki van kapcsolva a TCS is meg a másik is.
Amúgy általánosan kijelenthető, nekem a kanyarodással van bajom ebben a játékban, ill. hogy a fék nem akar úgy fogni, ahogy azt én szeretném, ezért sokat falazok. -
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru #34648 üzenetére
Ok game restart után mutatja őket.
#34629CJ4567
"Amúgy AWD-hez ajánlott beállítások: 1/65 anti-roll bar(igen, jól látodde ezt nem egy S1-es R34-en ajánlott kipróbálni), difi: 90/0 95/5 65"
Esetleg RWD-hez van valami "általános állásfoglalás", a folyamatosan kifelé menő hátsójuk ellen?
Teszteltem pár híres tuner általi konfigot fenti reddit lista alapján, de akkor is megy kifelé a seggük, még B classnak is. -
spleenszuru
őstag
válasz
AsakuraDave #34644 üzenetére
Ugyanez.
Próbálom szeretni a játékot, akarnám szeretni, de nem igazán sikerül.
Részemről úgy tűnik igenis kötelező a tuning, különben az autóim java egy elgurított bowling golyó, és faltól falig megy.
Kissé hovercraft érzésem van a Crew 2-ből. -
spleenszuru
őstag
válasz
homerhamm #34607 üzenetére
Te "szeretted" nagyon az Unbound AI-t a topikjában.
Itt nem érzel hasonlót a szezon eventeken?
Azért mikor minden hiba nélkül végig tudok menni egy stagen, a szintjén maxos kocsival, ennek ellenére az első hely csak még jobban elhúz a fenébe, elég vicces nekem.
Van egy AWD hajtású M6-om, meglepően gyors és jól irányítható, azzal mentem. -
spleenszuru
őstag
Amúgy a ray tracingre, ez a videó azóta is igaz?
Mindössze a visszapillantón látszik?
Akkor kapcsolom ki a fenébe.
(AMD kártyám van) -
spleenszuru
őstag
válasz
parandroid #34592 üzenetére
A ForzaTuner pro app tényleg jó?
Pár srác redditen eléggé dícséri, még olyat is olvastam, hogy 95%-ban tökéletes tuningokat dob ki az egyes autókra. -
spleenszuru
őstag
válasz
Qkackca #34586 üzenetére
Köszi a kocsi tippeket.
Néhány random kocsit feltuningoltam a tierének tetejére, de nem mindegyiknél igaz az, hogy ha erős, akkor gyors is.
Azt vettem észre a kocsi tömege itt eléggé kijön, néha a fék csak dísznek van, szóval minden autón elkezdtem priózni a weight reductiont, meg az irányítási tuningokat előbb, majd csak azután rakok rá teljesítményt.Ettől még mikor common tier kocsival mentem, alig bírtam nyerni, pl. egy epichez képest, de lehet ezt már csak bemesélem magamnak.
MSI AB-t nem használok, a rivatunert is lelőttem már róla, mivel nem szükséges figyelnem, alig eszik valamit a gépemből, mondjuk ha feltolnám 144 FPS-re, ez bizonyára másképp lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest