Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz spleenszuru #34583 üzenetére
Még az előző hsz-ekre.
Ha még nem nagyon tuningolgatsz és küzdesz a botkkal akkor az én javaslatom:
C - Ford Raptor 17
B - BMW X6 vagy Maserati Levante
A - Ford Brocky Ultra vagy Mitsu Lancer Evo X Welcome PackA tuning közbeni fagyásokat a Ray Tracing is okozhatja, bár már javították. Ez inkább a felniknél volt.
Az a gond, hogy mintha mindenkinél más működne jól.
Esetleg próbáld ki azt is hogy nem 72 fps-re állítva mész. Az Afterburner-re is háklis néha. Azt is kikapcsolhatod teszt gyanánt.Végül: attól még hogy ez a 'legjobb' nyíltvilágú autós játék az még nem jelenti azt, hogy hibátlan
stillmatic:: gratula neked is
Csokilaci:: hát ha a steam nem rakja be a saját mappájába, akkor szerintem közel esélytelen, mert ilyen direkt screenshot mappáról nem tudok.
A játékmentés mappájában ha végig túrod akkor talán meg lesz, de hexadecimális fájlnevek vannak, kiterjesztés nélkül. Esetleg ha tudod a dátumot akkor ki tudod találni melyik lehet az. Aztán vmi szerkesztővel megnézni a kiterjesztést. De png-ben tárolja amúgy, csak nem jelzi.
Eddig csak a a tuningokhoz kapcsolódó fájlt és a garázsnézet kisképeit találtam meghttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Reaper
őstag
Akkor nem ez lesz. Marad a jó autó jó tuninggal.
parandroid: számít, meg a The Crew2nél láttam először,akkor cseréltem pont gépet és rengeteget számított online, de a fh5ben is megvan ez pcn, redditen volt téma párszor, de csak ha 60 FPS alatt vagy.
-
parandroid
félisten
Ja, én 4k/30fps-en játszok xbox series x + valami olcsó sony 4k tv-n. Ott a PC is a 32" 165Hz + Freesync monitorral (VGA-m 80-90 FPS között tud 2k-ban), rohadtul nem számít. Látni a különbséget, nyilván, de ezen kb semmi nem múlik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest