Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
Qkackca #34586 üzenetére
Köszi a kocsi tippeket.
Néhány random kocsit feltuningoltam a tierének tetejére, de nem mindegyiknél igaz az, hogy ha erős, akkor gyors is.
Azt vettem észre a kocsi tömege itt eléggé kijön, néha a fék csak dísznek van, szóval minden autón elkezdtem priózni a weight reductiont, meg az irányítási tuningokat előbb, majd csak azután rakok rá teljesítményt.Ettől még mikor common tier kocsival mentem, alig bírtam nyerni, pl. egy epichez képest, de lehet ezt már csak bemesélem magamnak.
MSI AB-t nem használok, a rivatunert is lelőttem már róla, mivel nem szükséges figyelnem, alig eszik valamit a gépemből, mondjuk ha feltolnám 144 FPS-re, ez bizonyára másképp lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest