Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz spleenszuru #35181 üzenetére
Viszont a Horizon pont a fizikája miatt tartja sok emberben a lelket, a már rojtosra játszott/unt térképen. Te is azért lépsz biztos mindig vissza, mert a kihívás, hogy akkor is lenyomom ezt a játékot, ha a fene fenét eszik is. Szerintem a fórumon lévők közül nagyon sokan nem csiszolnák ennyit és ennyire a köridejüket sok versenyen, ha nem lehetne ennyire szélsőségesen variálni és csiszolni az autót és irányítását. Ha nfs szerű fizikája lenne én majdnem biztos vagyok benne, hogy a játékos bázis fele már rég odalenne minimum, mert megunta volna, nem lenne kihívás benne.
-
parandroid
félisten
válasz spleenszuru #35181 üzenetére
Motorsport nem igazán szimulátor, csak egy komolyabb arcade. Igazán profik sosem elégedettek vele, casual szinten viszont remekül el tudja magát adni szimulátorként, szóval a játékosok nagy részének ideális, főleg az asszisztokkal. Vezetési segítségek nélkül az autók kb 3/4-ét én sem tudnám benne normálisan használni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest