Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Last Epoch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Cypresss #16079 üzenetére
Megnéztem közelebbről a Honeycomb-ot és az tényleg jónak néz ki, mondjuk a beépített swich panel miatt kicsit jobban húzna arra a szívem. Még szebb is, sztem. De az ára...
Egy Saitek yoke system +saitek rudderpedal (aminek az árát én sokkalom.) = 126 880 HUF...
Honeycomb yoke + Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (mást nem nagyon láttam) = 134 080... És akkor még nem számoltam hozzá mondjuk a Thrustmaster rudder pedált...
Kérdés: Mennyire lehet nélkülözni a rudder pedálokat a Yoke-k mellett?!
A 2 napja visszatelepített FSX-ben találtam 'autorudder' opciót. Hozzáértő megmondaná hogy milyen mechanikával kezeli azt a program? És akkor ki tudja h FS2020 hogyan fogja, sztem abban is lehet, az avaliablity miatt.)
(nem mondanám h végleg, hanem átmenetileg, mondjuk köv. hónapokban ruháznék rá az együttesen magas árak miatt.)Ui.: A rudderpedal helyhiány miatt már nem annyira aggódom, ugyanis kitaláltam hogy az asztalom alatt van egy deszkarúd alul és mondjuk odarögzítve tárolhatom addig a autóspedált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Használt Apple MacBook töltők adapterek és tápkábelek nagy választékban
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Dell vezeték nélküli egér + billentyűzet KM3322W szett
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Ubiquiti US-8-60W - Unifi switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest