Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
genndy #42967 üzenetére
Én is így gondolom, ezért nem volt szívem megnézni még a filmet.
Devid_81
Pont ma néztem meg pedig az első részt, amit eddig nem láttam, mert nem nagyon érdekelt. Kifejezetten tetszett ez a rész, nagyon jó hangkeverések, effektek voltak benne, s Gerard Butlernek jól állt egy komolyabb szerep, nem pedig ezek a limonádé lánymozik főmacsója... A képvilága az viszont abszolút nem jött be, szerintem borzasztó ilyen téren a film. Nyilván, nem most játszódik stb, de le sem tagadhatná a rendező, hogy a nevéhez fűződik az Acélember is... Ott sem jött be a látvány. Bár kíváncsi vagyok, hogy mennyi a "kamuizom" a szereplőkön, mennyi a számítógép. Hiába is kerestem a neten erről fotót, nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest