Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Sajna nem volt időm filmezni mostanság, amit sikerült "pótolni" párat, azok ezek:
SPOILER lehetséges
Pain & Gain
feliratosan néztem, valszeg újranézem szinkronnal ha már ennyien írták, hogy mekkora jó, de nekem így elsőre ez egy óriási blődség volt csak, egyáltalán nem szórakoztam rajta, sőt inkább idegesített néhol. szóval 4/10Oblivion
ezerszer kitárgyalt téma, még mindig jópár kérdés van bennem ( a fő kérdésem: mi szükség klónokra, ha drónokkal le lehet gyalulni a maradék emberiséget, ki/mi a Tet és mi a célja?). Nagyon baba hangok és látvány, Krúzt nem szeretem, de ennek ellenére is egy 7.5/10 a film nálam.Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest