Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Nektek mik voltak az utóbbi mondjuk öt év legnagyobb csalódásai?
Az utóbbi időben újranéztem pár blockbustert, amikre úgy emlékeztem, hogy nagy blama (pl. Suicide Squad (extended), Star Trek Beyond), de sokkal inkább élveztem őket most valamiért.
Aztán elgondolkoztam és szerintem nem az én elmém tisztult annyit, hogy jobbnak látom ezeket a filmeket, egyszerűen azóta volt Justice League, Dark Phoenix, Godzilla 2, Last Jedi, Rise of Skywalker, Transformers 5, Artemis Fowl, stb. stb. amik olyan szinten működésképtelen szekunder szégyenek, hogy egyszerűen a megugrani kívánt léc került lejjebb az én szememben.
A Suicide Squad például egyáltalán nem volt rossz most megnézve: sokszor kapkodós, látszik, hogy szét van szabdalva, de sok jelenetet átsegítenek vagy a karakterek, vagy a zene, végre Jai Courtney is kapott egy szerepet, amit nem csesz el (sőt, kifejezetten jó Captain Boomerang), egyedül ez a Joker szál fájdalmas még mindig, meg súlytalan az egész konfliktus meg a gonosz, bár ez a kéttucat Marvel film kétharmadára is igaz.
Nagyon kíváncsi leszek, Gunn mit fog alkotni a második résszel, mert érzésre ezt a filmet az ölte meg, hogy nem hagyták Ayert Ayerkedni, Gunn viszont talán könnyebben átviheti a saját ötleteit a stúdión.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest