Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Viszlát #115898 üzenetére
<nagylevegő, sóhaj> igen. egyébként tényleg nem az az úristen, mennyire korszakos mérföldkő a film a témában, korántsem. nekem is bicsaklott már eleve az, hogy nagyon, nagyon hamar megérkezett a civilizáció hozzájuk, meg egyáltalán a filmbe, már kezdve azzal, hogy bementek vásárolni a városba. #vétéef.
viszont nekem a második fele jobban tetszett, az a fajta menekülés a hideg észak-usa-beli erdőben, nekem adta. és nekem csak ez kell, a hangulat. de aztán lehet csak azért, mert világéletemben menekülős lélek voltam én is
mindazonáltal igen, ott volt bennem a félsz is, hogy nekem ez most tetszett, attól neked még nem fog, valami miatt pont nem..
de mégis te jutottál eszembe elsőre, hogy dedikálom ajánlásra
na meg aztán még ráadásul nem is netfixes, ez úgy már lehet sok is: ))
-
Viszlát
addikt
válasz Tibiajax #115896 üzenetére
Láttam már, a harmadánál elfogy a szusz, aztán már csak rétestészta. Pedig én is azok közé tartozom akik kifejezetten kedvelik Ben Fostert, de ez így kevéske volt.
...egy civilizációtól való elrugaszkodásra tett kísérlet az apának és kamaszodó leányának.
Háát, inkább menekülésnek mondanám, főleg az apa részéről, kényszeres, megalapozatlan, csak sejteni lehet, hogy a katonáskodásos traumái mozgatják nála a dolgokat. "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #115896 üzenetére
A minap néztem én is a Leave No Trace-t.
Érdekes volt, néhol eléggé megható/megrendítő is, de nekem valami mégis hiányzott belőle. Magam sem tudom még, hogy mi. De jó film, 7-es, 8-as simán. Lehet, hogy egy kis érlelés, és/vagy újranézés után megtalálom azt is.
És meg kell említenem, hogy a mindig kiváló Ben Foster mellett a lányt alakító Thomasin McKenzie is brutálisan jó volt.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tibiajax
nagyúr
Leave No Trace
hd,hun
három fajta-féle amerikai film létezik.. a zs-kategóriás szemét, a mainstream pór, és az értéket közvetítő egyesült államokbeli alkotás. mindhárom utómunkálatait javarészt ugyanott végzik, így egy helyről származnak, mégis egész mást kapunk végeredményképp. a tegnap esti matiném ez utóbbiból került ki, egy igazi, rendkívül letisztult matéria, egy civilizációtól való elrugaszkodásra tett kísérlet az apának és kamaszodó leányának.
8/10
~ especially recommended to Viszlat
#értékelés[ Módosította: vond ]
-
.LnB
titán
Ja az is, de eskü én csípem az összes filmjét, de azért már na.. Elég lesz abból a fejből.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
First Man
Melyik a jobb? Ha egy igaz történet alapján készülő film, megpróbál a lehető legjobban hű maradni a valósághoz? Vagy ha kicsit túloz a szórakoztatás érdekében?
Én az elsőre szavazok. Mégis úgy gondolom a First Man-ről, hogy valami hiányzott belőle. Nem rossz, de pont annyi hiányzik belőle, mint amit csak egy "beleerőltetett" epic szál pótolhatna. De nem biztos, hogy szükség van rá. Kíváncsi vagyok, hogy milyen díjakat fog kapni a film, kíváncsi vagyok mennyire fogják kajálni. Egyébként annyira valóságosan van bemutatva a történet, hogy a film végi jelenet is lehet igaz. Közvetett bizonyíték nincs rá, de nem elképzelhetetlen, hogy megtörtént.karkötős Gosling: Én nagyon csípem őt, tényleg. Tud színészkedni, a La La Land a példa rá. És elhiszem, hogy Niel Armstrong pont olyan karakter volt a valóságban mint a Drive, Blade Runner 2049, és a Only God Forgives főszereplő karakterei. De ez volt az utolsó, hogy elnézem ezt a fapofát. Azért elég lesz már belőle.
#értékelés
[ Módosította: vond ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Pitterix
őstag
Kis híja volt, hogy moziban nézzük, de megbántam volna. Nem rossz, de szerintem az előző nyomába sem ér.
Kicsit lassú, kicsit szívbemarkoló, Amanda még mindig bejön, oszt ennyi.6\10
Azt hittem valami Asylum szintű produkció lesz, de kellemesen kellett csalódnom. Bár mikor
Jason bácsi szinte meglovagolta Cápalit, azt akár onnan is koppinthatták volna. Az viszont nem zavart, hogy teljesen kiszámítható volt, hogy Cápali mellé alap, hogy van Cápeti is.
Bingbing Li szerintem gyönyörű.
Jól szórakoztam rajt, ez a lényeg.7\10
#értékelés[ Módosította: vond ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
KISDUCK
addikt
válasz SunMount3r #115870 üzenetére
Bár nem réges-régi és nem is fekete-fehér, de elég jó horror-vígjáték Vámpírok bálja és trailer itt. Nem mai darab, de nekem a látvány és a díszlet nagyon tetszett, szóval érdemes a legjobb minőségben beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
-
batai15
félisten
Köszi!
-
törölt tag
válasz batai15 #115885 üzenetére
bár nem mai cucc, az új rész miatt valamennyire aktuális a Fantastic Beasts. hogy milyen a szinkron azt nem tudom, de a film szerintem nagyon jó lett. 2 óra agy kikapcsolás. egy látványos, már megszokott, jól felépitett világban.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz batai15 #115885 üzenetére
Attól függ, mit értesz "könnyed" alatt, de ha jól értem, akkor:
Avanzsálók: Infinity Wars, vagy a Rampage (ennek szinkronja elég normális).
Régebbi, de ha még nem láttad, akkor inkább ezek: Guardians of the Galaxy 1-2
Vagy tényleg könnyedebb, "családi" kategória, de akció és izgalmasság és "látvány" is van benne bőven: Paddington 1-2 (nekem a kedvenc fél-animációs filmem lett).
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok!ajánlanátok valami látványos könnyed filmet úgy az aktuálisabbakból? Szinkronosokat, egy sörrel jövök a jó ajánlásokért köszi
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PeeterssoN #115883 üzenetére
Van még a The Universe és a How the Universe Works sorozat is. Ezek is elég jók és ezekben is biztos vannak a nappal, vagy a csillagokkal foglalkozó részek.
-
pohár
félisten
válasz PeeterssoN #115879 üzenetére
talán a Kozmoszban is volt ilyen rész, nem tudom már... nézzétek meg az egészet, megéri
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SunMount3r
nagyúr
Wonders of the Solar System: Empire of The Sun
Van magyar narrációs változat is belőle.
-
vond
MODERÁTOR
Csak kis/közepes mértékben ismeretterjesztő, ellenben rohadt jó: Sunshine.
Biztos nem ilyenre gondoltál, de hátha még nem láttad, és érdekel.VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
A Napról szeretnék ismeretterjesztő filmet! Tudtok ilyet?
Az sem baj, ha egy sorozat különálló része! -
törölt tag
válasz Peterhappy #115876 üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
Amivel mind kezdődött: Múmia.
Helyesbítek: a Lugosi Drakula egy évvel előbb volt, ez a kettő alap szerintem.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz Peterhappy #115874 üzenetére
Azta! És még az időeltolódást is figyelembe vehetjük, mivel én az UK-ból írok.
-
Peterhappy
őstag
Nem tudom mennyire tekinthető mai szemmel horrornak, de nekem a The Invisible Man nagyon tetszett.
szerk: Peti ez szép időzítés volt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Frankenstein Menyasszonya, ami még klasszikussá vált, illetve van egy későbbi feldolgozása is.
-
bagyulajuve
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tud valaki, valami jó kis réges-régi (fekete fehér) horror filmet, amit mindenképp érdemes megnézni? Az se baj, ha főleg csak nevetne rajta az ember. Tudom, hogy van egy csomó ilyen, de valami "klasszikus" darab kellene.
-
Mik76
senior tag
válasz #42308056 #115865 üzenetére
Na most azert a Goslingon kivul voltak ott pl felesegek akik teljesen hiheto alakitassal mutattak be milyen lehet akar elvesziteni a parjukat vagy folyamatosan ennek az arnyekaban elni az eletuket hogy akar masnap a kis csalad egyik tagja pl
szenne eghet.
Emberek mar kevesebb nyomas alatt is megkattantak.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
nagyúr
-
emiki6
veterán
válasz FollowTheORI #115866 üzenetére
Ne köss bele a spoilerbe, mert az. Én nem olvastam utána, így nálam ütött/lesokkolt. Haver jól ismerte mik történtek, ő nyilván nem lepődött meg.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nagyúr
válasz #42308056 #115865 üzenetére
Háttööö... nem tudom te akkor mit néztél, de "nem voltál ott" azis biztos.
Hogyne mutatták volna...
Az más kérdés ki mennyire értékeli Ryan színészi produkcióják amikor sír, dühös, zavart, nem lehet hozzászólni, akármi/stb...(Amúgy megtörtént esemény, ebben semmi valódi spoiler nincs. )
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Mik76
senior tag
válasz #42308056 #115863 üzenetére
Hmm.. Par teszt kerdes.
Csalados ember vagy? Hany eves vagy? Veszitettel mar el olyan rokont akit nagyon szerettel? Volt mar olyan hogy kollegad akivel jol kijottel egyik naprol a masikra meghalt balesetben? Amennyiben csalados vagy volt mar olyan hogy par honapot kulon kellett elned toluk?
Nem kotozkodok csak probalom felmerni milyen perspektivabol nezted ezt a filmet hogy annyi jott at hogy lassu meg jo volt a holdraszallas...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #115860 üzenetére
Nekem nem jött át az érzelmi dráma. Hol kellett volna keresni?
-
nagyúr
-
törölt tag
Elmondaná valaki miért imádják annyian az Első Embert? Nálam egy nagyon gyenge hetes maximum, kong az ürességtől, vontatott, túlnyújtott... A holdraszállás ért belőle valamit meg még pár jelenet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyuromoj #115857 üzenetére
Nem csak pár szereplő, gyakorlatilag az öt felnőtt főszereplőből 4 benne volt valamelyik Raidben. A statiszták szintén ismerősek lehettek a szemfüles nézők számára.
Nem olyan jó amúgy, mint a két Raid, tipikus példája a kevesebb néha több elvének.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
válasz oriic #115852 üzenetére
The Night Comes for Us
Elvileg ez nagyon hasonló film, sőt talán pár szereplő itt is szerepel.(#115856) mayday00
Esetleg Dead Snow(Náci zombik) 1-2?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
-
BITBOYS
addikt
Iron Sky The Coming Race
Egész pofás a cgi -
Peterhappy
őstag
válasz gyuromoj #115848 üzenetére
Vegre egy jo hir. Ja nem.
Anno ugy tizenot eve komolyan felmerult a folytatas, pontosabban egy elozmenyfilm otlete, de vegul leikszeltek a projectet.Queen filmnek nagyon orulok, megnezni viszont nem merem. A) vagy szinkron vagy felirat nelkul - nekem sajnos egyik sem megoldas. B) viszonylag jol vagom a Queen es Farrokh ur sztorijat es nem turom, hogy emeszrenem meg az eltereseket. De ha mast nem, itthon feltetlen megnezem (felirattal)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Régi tartozásom:
The Raid 1-2
Simán jó volt mindkettő film, erre hallom nem lesz 3. rész pedig tervezték?
Live-Die-Respawn
-
Mik76
senior tag
The Killing of a Sacred Deer.
Gyonyoru kepi vilag, remek rendezes, jo alakitasok, wtf tortenet......
Elolvastam par ertelmezest, nem gyoztek meg.
6/10#értékelés
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
törölt tag
-
gyuromoj
veterán
-
Mik76
senior tag
Bohemian Rhapsody
Egyszerűen szuper volt. Azon kívül hogy nagyon szeretem a számokat az együttesről magáról nem sokat tudtam. Nyilván ez egy olyan téma amit sokféleképpen be lehet mutatni, nekem ez a verzió nagyon tetszett. Amit érdemes volt elmondani elmondták, amit érdemes volt megmutatni megmutatták. Egy ilyen mérföldkőnek számító banda felemelkedését , tündöklését, és hanyatlását ennyi idő alatt szerintem jobban bemutatni nem lehet. A színészi alakítások szerintem nagyon jók lettek, bár nincs összehasonlítási alapom Freddie Mercury a viselkedésével kapcsolatban. Biztos hogy az Oscar ért versenyző filmek között komoly esélyes. Az operatőri munka szerintem kiváló, gyönyörűen bevilágított beltéri jelenetekkel van tele. Mindenképpen érdemes megnézni moziban.
10/10#értékelés
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
devil-k
nagyúr
válasz #42308056 #115827 üzenetére
Egyébként a kritikusok lehúzták, hogy csak a felszín lett kapargatva, a botrányok ennél jóval keményebbek voltak... Kíváncsi lennék azért ezekre a dolgokra...
A sok okostojás mindig a legfelső sorba ül, hogy mennyire a legjobb ott a hely... pedig ott a legrosszabb a hangzás és a nagy vászon is messzire van. Ergo, a moziélményt is agyonverik.
- mozi bolondéria -
-
hoffman_
nagyúr
bed boyz király.
jöjjön a három, ti meg majd jól nem nézitek meg, merszar.
úgyismegnézitek.:d[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
emiki6
veterán
válasz Fitzgerald #115839 üzenetére
Én sem vagyok egy bad boys fan, de a másodikban vannak kultikus jelenetek azt el kell ismernem. Bár az Argo számomra kultikusabb, bármikor mosolyt tud csalni az arcomra 1-2 jelenet...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #115837 üzenetére
hát akkor még annyi se, mert az bőven a film közepén túl volt már.
-
Imilenni
addikt
válasz #42308056 #115827 üzenetére
+1
Nem hittem volna hogy ilyen jó lesz!
Ha valaki barátnővel nézné, és kicsit érzékenyebb akkor vigyen magával zsepit.
Fura volt, évek óta az első mozizásunk volt hogy a csendes jeleneteknél nem zabált mindenki..
Barátnőmmel mi voltunk a teremben a legfiatalabbak, mindenki legalább 30+ volt.
Szerintem megint megnézzük, Rami Malek pedig, hát szavak nincsenek arra milyen jól játsza Freddie-t!
A zenék is szuperek![ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #115828 üzenetére
ha nem Bay rendezi ezt is, akkor... rendezze már ő
gyuromoj... plusz a filmzene, amit összeraktak alá... perfekt párosítás
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ispy
veterán
válasz FollowTheORI #115829 üzenetére
Már az első sem volt nagy szám, indul a rókabőr hadművelet.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
nagyúr
-
törölt tag
Bohém Rapszódia az év filmje, ennyi. Az ötödik sor tökéletes volt, köszi srácok a tippeket, szerintem én is rászokom erre a terem közepe mínusz egy soros trükkre.
A Dolby Atmos hangzás pedig fantasztikus volt, egyszerűen felrobbant a terem a zenés részeknél. Fura, mert korábban a MOM-ban egy film előtt nyomtak valami Dolby Atmos demót de ott szinte semmit nem érzékeltem, itt meg egészen elképesztő volt a térhangzás a koncertjeleneteknél.
Azt meg nem hiszem el, hogy Rami Malek szerepelt ebben a filmben, valahogy visszahozták Freddie-t!
#értékelés
-
S e t h
nagyúr
Nem a legerősebb Aldo alkotás, de a Dragon Ball miatt osztásra érdemes.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Fitzgerald
veterán
The Equalizer 2 7/10
Nekem ez jobban bejött mint az első, kb. a kétharmadánál kezdett csak szétesni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz marilllyo #115822 üzenetére
Nekem akkor már inkább bejött a Rampage, mint ez. Pedig mindkettőt szinkronosan néztük. Semmi szívbaj nem volt, ijedezés, meglepődés, ilyesmi. Relatíve látványos, de ilyen szempontból nem volt olyan ravaszul érdekes, mint pl. a Die Hard. A film legértékelhetőbb része a zenével jól összepasszoló vége-credits montázs, ahol a karcolómászós lényegi pontokat mutatták, jobb volt, mint magában a filmben. IMO. (Persze a szinkron is sokat rontott rajta, ami a Rampage-nél még elég normális volt, de itt egyszerűen gagyi. Nehéz ügy ez szinkron dolog, mert előre sose lehet tudni mennyire jól van megcsinálva és ha hall az ember 1-2 egész jól sikerültet, akkor már hajlamos mindig adni egy újabb esélyt neki, hogy "hátha".)
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Úgy ültünk le elé, hogy... jóva' nincs más...nézzük meg ezt a sz*rt. Baszki nagyon kellemeset csalódtam. Nem...nem feltétlenül egy jó film... De van benne valami...
Igazából ha Rock-ot kicseréltük volna Swarzi-ra vagy Stallonéra...és ez mondjuk 1992-ben ment volna moziba, akkor ma kultuszfilmként gondolnánk rá. Abszolút hozta ezt a nosztalgikus izomagy-megmenti a cshaládot érzést. Teljesen meg voltam lepődve.
Nyilván tele volt "aha...persze" jelenetekkel, de hát Rock van a főszerepben, úgyhogy ő ilyeneket tud.
Az aláfestő "zene" ..vagy inkább morajlós zümmögés sok esetben jó kis olaj volt az izgalmas részekre. Jól nyúltak hozzá zeneileg.Sztori szempontjából pont annyira bugyuta, mint minden B film. De nem annyira pátoszi hősködős sz*r mint, amilyen a San Andreas volt.
Otthon nagy TV-n nézve egy két magasban ugrálós jelenetnél meg-megijedtünk. Nagyon jól meg lett csinálva. Tériszonyosoknak nem ajánlott.
Úgy tudnám pontozni, hogy tegyük fel....pl a Rampage-től 0-át vártam...de azt is alulmúlta vagy 5-tel. Ettől is 0-át vártam...de felülmúlta kb ugyanannyival.
Tényleg ha valaki szerette (és hát itt nyilván sokan szerettük) a 80-as 90-es évek Swarzi/Stallone filmjeit...akkor ezt nem illik fikázni.
6/10
#értékelés
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Viszlát
addikt
válasz Tibiajax #115812 üzenetére
Ja ok, ez így nyilván más tészta, akkor tényleg félreértettelek (részben ). Egyébként lehet nem hangsúlyoztam ki eléggé, de ez egy sokkal inkább életrajzi mű mint vígjáték. A komikus elemek mondjuk elkerülhetetlenek mivel komédiásokról szól a film, de összességében én nem kategorizálnám vígjátéknak.
vond: Never go full retard...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
tylerddd
veterán
Urak! Keresek egy horrofilmet! Ami legjobban megmaradt belőle, hogy éjszaka, egy réten, derékig érő fűben egy Thomas Hewitt (Bőrpofa) forma csávó redneckeket hentel, akik korábban beszólogattak neki. Biztosan 2000 utáni a film, degenerált családos, tévében is láttam. Az is lehet, hogy pont a 3D Texas Chainsaw filmben volt, de így trailert nézve nem ugrik be. Nem tudok rájönni mi ez, idegesít, hátha valaki ennyiből meg tudja mondani! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
pohár
félisten
-
törölt tag
Srácok, az Allee-ban a hármas teremben az 5. sor mennyire jó hely? 12 soros a terem. Nincs túl elöl?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Viszlát #115810 üzenetére
félreérted, nem azért. vagyis, nem csak azért a tréler se fog meg. pedig szeretem nagyon a '60-70-80 -as időszakot az usából
nem tudom, nekem ezek a nyetfixes alkotások olyan furák.. olyan nem is tudom, teszkó gazdaságos fílingűek. sosincs igazából nagy név, se a cast listán, sem a rendezői székben, mindenhová kiírják és tudatosítják hogy igen, ki gyártatta és csakis ott és náluk nézhető, az alkotás maga meg..olyan, amilyen
mondom, mint a teszkós vagy a lidlis termékek. kizárólagos, olcsó saját termékek, aztán sikerülnek ahogy..
de biztos vagyok benne, hogy akad köztük jobb darab
..de ez a film sem. a tréler a minimál szintet sem üti meg az érdeklődési receptoromon
persze igen tudom azt is, h a tréler még nem a film[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok lehet nem jó helyre írok. Egy filmet keresek, ilyen amerikai pite jellegű volt. Annyi jut eszembe az egyik jelenetbol hogy mikor ittak egy bennszülött volt aztán mutatta hogy mit csinálna a csaj cickóival, egész nap ezen agyalok mi volt az a film valahogy eszembe jutott. Köszi
-
Viszlát
addikt
A Futile and Stupid Gesture: már vagy éve piszkálta a tudatalattim ez a film, többször is belefutottam Netflixen, aztán tegnap este összerakta a szürkeállomány a képet, így gyorsan meg is néztem. A kulcsszó: National Lampoon.
A Vakáció filmeket vagy a Caddyshack-et valószínűleg majdnem mindenki ismeri, a magazinról és a háttérről viszont valószínűleg nem sokan tudnak, no ezen segíthet a film. Néhány dologgal tisztában voltam, de mégis más volt így összefüggéseiben látni a teljes képet, és kiderült néhány számomra új részlet is. Elképesztő időszak volt az amit a film felölel és szerintem nem túlzás a kulturális forradalom kifejezést használni, de hagyjuk a nagy szavakat, inkább durrogtassunk filmes és tévés vonatkozású neveket: Chevy Chase, Rodney Dangerfield, Bill Murray, John Belushi, Dan Aykroyd, stb, mind-mind ikonikussá vált alakjai ennek a körnek. A Saturday Night Live is a Lampoonban gyökeredzik és napestig lehetne sorolni a különböző szálakat, amik valamilyen módon mind ahhoz a két (3) emberhez vezetnek, akik lassan 50 éve úgy gondolták, az ügyvédesdinél hasznosabban is fel lehet használni a harvardi tanulmányokat...
Elég sűrű a film, sokszor csak kapkodja az ember a fejét, kell is némi korismeret politika, gazdaság és társadalmi vonatkozásokban, de érdemes, szórakoztató panorámát sikerült összetákolni még akkor is, ha néha kissé nehéz követni a dolgokat. Akik meg kedvelik a korszak vígjátékait, azoknak szinte kötelező.
#értékelés
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Peterhappy
őstag
válasz Pearce #115797 üzenetére
Igy igaz, reggel en is rakerestem, en meg EBBE a cikkbe futottam bele
Szoval elnezest, a Walk the line tippert meg koszi, meglessuk!
Bohemian viszont moziban kimarad, felirat nelkul meg en sem feltetlen vallalnam be, nem hogy Felesegemmel, szinkronizaltan meg akkor se, ha ingyen jegyet kapnank ra
-
emiki6
veterán
Archery In the upcoming Robin Hood Movie
Szerintem ez egy jó reklám a filmnek, kedvet kaptam megnézni.
-
törölt tag
Holnap este Végzet Órája (azt hittem valami thriller úgyhogy rárepültem egy nyereményjátékra ), remélem nem lesz borzalmas.
-
Cartevo
őstag
válasz ígyvanferi #115708 üzenetére
Megoldhatná(n)k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest