Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Segitsetek már. Itt az ingame 4-2-3-1 [kép] semmi dinamikaja nincs a csapatnak. Qrva sok YouTube taktika videó beállítás l1 minden passz xar mindenki áll senki nem csinál semmit. 6 wint alig tudtam összekaparni eddig silver 1 azert megvolt. Mi a tököm van. Messit próbáltam mindehol már csak kapuban nem. Ok igy könnyebben elengedem a játékot csak bosszant.
-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb jól megszívatott. Pl csomag, sötét konfetti, majdnem kihagyott a szívverésem, erre csak Maddison vagy ki...
-
Toninho13
aktív tag
Ma is kiváló volt a játék. 8-4-ről Silver 1-ig sikerült eljutnom. Ergó 18 meccsből nem tudtam megnyerni 6-ot. Szánalmas. Arról nem is beszélve, hogy úgy is kaptam ki, hogy a meccsig se jutott a betöltés, vagy a másiknál 4-ről 2-re esett a hátralévő meccsek száma! Az ilyen Ayoze Perezzel felálló csapattól meg kiver a víz. Imádom, hogy a PL annyira túl van hypeolva. 2x annyi IF van a PL-ből, mint bármelyik másik bajnokságból. Ráadásul minden ellenfelemnek minimum egy Manéja van, de minden másodiknak VVD, minden harmadiknak egy TOTY. Valószínűleg a végtelen frusztráció beszél belőlem, de nagyon bánom, hogy nem a PES-t vettem meg. A mai játékaimból egy 15 perces videót össze lehetett volna vágni a Benny Hill zenéjére.
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #9493 üzenetére
Nagyon remelem hogy kidobják már. Minden sz*rt kiraktak már csak a spanyolt tartják vissza...
-
Aguinaga
őstag
Az mitől van, hogy csináltam vagy 40 PL upgrade-et, de még a 3 játékost adó is 99%-ban legalább egy duplikáltat ad. 520 játékosom van a klubban, és abból nem mind BPL, sőt, nem is mind arany... Biztos van ilyen pech...persze sebTOTy, se értékesebb untrade
-
Mrdevil
addikt
83+ bedobott egy totw Varane-t.
-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew #9489 üzenetére
Köszi srácok!
(#9490) eM'82
Én nem is számoltam, hogy mennyinél járok pakk mennyiségben, de egy rahedli untrade lapon ültem, úgy voltam vele, azt nem fáj beforgatni. Egyébként összesen valami 1500 lapom volt a klubban, most 1241 egészen pontosan.Nem tagadom, most olyannyira adta, hogy a korábban posztolt, sima 3 lapos PL pakkból jött De Gea után nem sokkal egy ugyanolyan csomag bedobta újra a spanyolt.
Na, az mi? Szóval megcsináltam így a B. Silva SBC-t, amiből persze semmit nem adott.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #9483 üzenetére
Na megcsinálok még vagy 50 upgradet hátha kiesik még egy IF Grealish
-
Zimmi91
addikt
válasz
De az a durva minden évben nyit mindent IS
Csak megszületni volt nehéz neki is -
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Hányinger.
-
Kristof_94
nagyúr
Lehidalok, hogy ez a srác mindig ilyen jókat nyit...
Én meg közben a legutóbbi 2 premium PL csomagból: kék Kane, utána Bernardo Silva. Hátha most már jobbra fordul...
-
dracox
addikt
Volt már ez a hír?
[link]Bekerült a játékba egy hiba, amivel a december végén megjelenő ICON kártyák gyorsabban kifarmolhatóak.
Ezt bezzeg egyből javítják, (nyomdafestéket nem tűrőt írhatnék ide 5 sorba) -
Gatho87
tag
Kb 70 et csinaltam osszesen, de mar kiegtem..hat eddig nem nyitottam semmit lwhet azert. De rengetegen nyitogatjak mindenki totyval fog rohangalni.
-
Woodslave
félisten
Asszem Messivel negatív rekordot döntünk kemény 4 győzelemmel
Valahogy nagyon nem működik valami. Mi a csapat vagy egyre jobb mindenki mi meg lemaradtunk
-
Gatho87
tag
88-as Veron mennyire lehet eletkepes cdm-be?
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #9475 üzenetére
Érdekes lesz, mert az ikon swapok miatt még többen tolják majd a Rivals-t, és megtöbbet, mint szoktak.
Ilyenkor lehet übergenyának lenni, és a fullos teammel nyomni egészen szerda estig (kellő divízió és rank eléréséig) utána csütörtökön meg icon swap grind.Van egy untradeable 84es Canalesem... Nem tudom hova rakni, így addig pakkokat se tudok nyitni. Remélem ma kiadnak valami értelmes / olcsóbb player SBC-t.
Ibra vajon kap TOTW-t?... remélem :)
-
Kristof_94
nagyúr
Hú basszus, nekem még pontom sincs a rivalsban, mert ugye most kimarad a WL és holnap fogok tudni tolni pár meccset...
Bár a "grinding" is be volt tervezve, érdekes lesz. -
dollarZ18
tag
Köszi srácok
Sajnos a Squad Battles már 40/40, de a Rivalshoz (div 5) akkor még nyomok pár meccset.
-
dollarZ18
tag
Rivals Rank 1 / Squad Battles Elite 1-hez általában mennyi pont szükséges? Most van 22720 / 46242 remélem elég lesz
-
Gatho87
tag
Xd mar elkezdtem..a 87 es ratinget kiraktam amik jottek pl untradebol
-
Gatho87
tag
Bassza meg 😥😥😥
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #9459 üzenetére
Ma már józanul atgondolva eszembe jutott hogy megfogadtam soha többé drága sbc kártya. Villaval is csinaltak vmit jó páran irjak futbinen ennyien cdak nem lettek balfaxok bár nem kizart. Egy tollvonas és semmit nem érnek... Mondjuk ha a mostani teljesítményemből indulok ki az ea velem is csinált vmit...
-
sz_abika
addikt
68. players pakknal tartok, eddig az egyedüli kék villanást Mahrez BL lapja okozta. De legalább csepegnek a fodderek David Luiz lapjaba.
-
Kristof_94
nagyúr
Bernardo Silva moments lapja nekem is tetszik, ha nem jön Ibra, akkor kirakom az SBC-t. A sima gold lapja sokáig volt nálam a jobb cam pozícióban.
De már azon is gondolkodtam, hogy a 700k zsetont felhasználom az upgrade sbc-re. Ha kihozok 10k-ból egy csomagot, akkor az 700k-ból kb. 70, ami nem is olyan rossz, csak baromi sok idő. Igazság szerint érzem úgy, hogy a zsetonból érdemlegesen tudnék fejleszteni és mostanában a játékot sem élvezem... -
eM'82
addikt
Ezúton nyomnék egy virtuális csókot azoknak a homlokára akik Cruyff mellett kardoskodtak, amikor kérdeztem hogy Zidane, vagy Mid Cruyff legyen?
13 meccset toltam le WLben. 11 Win. (+1 Rivals, +1 lost connection (amiatt lett 15 meccse))
Cruyff 91+Hunter - 15 meccs 20 gól, 11 gólpassz
Messi TOTT 96+Hawk - 14meccs 8 gól, 13 gólpasszCél a 14 win, van még 17 meccs hátra. Nem biztos hogy lesz időm mindet letolni, úgyhogy a végére grindolás lesz.
4231ben (korábban már linkelt csapattal csapatom), Cruyff ST, Messi CAM.
Cruyff b@&meg szinte mindent bever. Rohadt megbízható ha 1az1 szitu van. Nem tudom leírni hogy mire képes, azt látni kell. Élményszámba megy. A helyezkedés, a finesse, a cselek, a labdatartás, a robbanékonysága, és a befejezés... mind-mind parádés.Persze tudom hogy ezután (miután leírtam) jön majd az EA istene, és elátkoz, de amíg Cruyff a kezdőben, addig esély van meccsben maradni.
Ez a lapja egy csalás, örülök hogy használhatom.
Barcásként talán kötelező is beépíteni :).TOTYt elengedtem, úgyse fogok nyitni. Ami van csapat azzal elégedett vagyok. Viszont Essien helyett lehet Koeman + Zambrotta lesz.
-
v-man
őstag
Észrevettem tegnap hogy csak 10 győzelem hiányzott már a rivalsban a 300-hoz, amiért ultimate csomag jár. Neki feküdtem és most meg is csináltam, így kész lett a 3 ikon swap is 😊
Reméltem ezzel végre jön egy toty nyitás, de hát nem hogy az nem, még walkout se, 83as Ben Yedder, meg még 2 v 3 db 83as lap -
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #9449 üzenetére
Szerintem ne csináld. Marcelo lapja bűnrossz, alig kapott upgradet a sima laphoz képest. Bernardo Silvát énis kiraktam mert kellett 1 pl untrade és volt kb 8 90 körüli untrade lapom amiket nem használtam. Nem mondom hogy rossz, de nálam Cam-ba van ST mane mellett és mane mérföldekkel jobb nála.
-
Gaborz1
senior tag
Belekezdtem a Premier League Upgrade-be.
Első pakk: IF Grealish és Aubameyang. -
Woodslave
félisten
Nagyon azon vagyok hogy eladom Messit aztán megcsinalom Bernardot meg Marcelot. Tudom coin temetők soha nem latom vissza de gold Messim barmikor lehet ezek meg nem. Vagy max kiadjak pár hónap múlva féláron. Messi nem sokat tett hozzá lényegében szóval nekem valszeg tök mindegy de legalább lennének szép kartyaim
-
Toninho13
aktív tag
Eddig életem legjobb WL kezdése ez. 8-4, úgy, hogy tegnap egy vadállattól 10-3-ra kaptam ki 😁. Nagyon tudott, senki nem vert még meg ennyire, de ezért nem tudok haragudni. 3-5-2-re átálltam, mert a múltkori küldetéseknél volt a háromvédős. Azóta egész jól megy a védekezés, mostanában 1-2 gólnál többet nem kapok (előtte 3-4 volt az átlag, azon múlott a meccs, hogy sikerült e többet rúgnom). Mondjuk az utolsó meccseken elfogyott a lendület a támadásoknál, de 2-1,2-1-re behúztam őket.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #9445 üzenetére
Holnap kizárt. Vasárnap a fű sem nő.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma este is nyomtam pár upot, de továbbra is semmi... Remélem holnap vagy hétfőn jön a La Liga és akkor lesz több lapom.
A legutóbbi mikor jött? -
Kristof_94
nagyúr
Nem igaz, hogy nem tudják már kiadni Ibrat...
-
Mrdevil
addikt
Untrade prime player pakk, asszonynak kisétált belőle egy 89-es Gerrard. Végre valami...
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok!
Megvettem ezt a játékot is, szeretnék focizgatni, ha épp autóversenyezni nincs kedvem. Pc-n játszom, és van PS3 és PS4 kontrollerem, de a PS4-et nem tudom működsére bírni normálisan.
Letöltöttem a DS4 windows nevű programot, tök jól lehet állítani a kontrollert benne, de a fifában össze vissza megy a menüben, mint egér kurzor, és nem tudok lépkedni normálisan, össze-vissza megy a kurzor.
A játék az rendben volt, az OK, rezeg, világít, passzol meg minden, a menü szar.
PC-sek segítsetek ki pár ötlettel, légyszi
KÖszönöm -
A.Winston
tag
válasz
ShiberMonkey #9408 üzenetére
Ja érezni nem hiszem, ez csak ilyen elvi kérdés most, hogy ki tudom-e facsarni a hw-ból.
Egy darabig fix 60-on is toltam, de kb ég és föld volt mikor kipróbáltam 120-at. Nem is értem konzolon miért van korlátozva, pedig nem kér sokat. 120Hz-es tv-k se számítanak kuriózumnak. -
Woodslave
félisten
Aki sikeresen abbahagyta ezt a xart adjon tanácsot
-
Woodslave
félisten
Hát ez a toty Ronaldo nemxar
-
Gatho87
tag
Amugy az csak nekem tunt fel, hogy rengetegen pickeltek toty kartyat? Futbinen olvastam rengetegen pickeltek. Mindenki ezekkel fog szaladgalni xd
-
Woodslave
félisten
82-88-as rweard packbol 82-es osztrák. Ekkora irigy getzi céget nem baxtam még
-
Woodslave
félisten
Szerintetek van lényeges különbség Messinel hunter vagy hawk chemen? Ok a szamokat meg tudom nézni de a pacenél számít az a pár pont? Ingame
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Fifaisshit #9409 üzenetére
Hát hatalmas grat...én most járok 137 up pl pakknál, de mindössze 15 walkout volt...
...még mindig van legalább 600 rare játékos, úgyhogy folytatom tovább, hátha...
-
Gatho87
tag
Hat..cunha maradjon legalabb..lewat is szeretem de o nem fontos
-
Gatho87
tag
Lewa tolisso es sancho eladhato
Cunha am nagyon op..sztem bugos is. A labda pattog korulotte, de olyan furcsan. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #9410 üzenetére
Koszi legalabb mar tudom mit ereztel te az elmult evekben
-
Gatho87
tag
Igy nezne ki most a csapat. Mit lehetne valtoztatni rajta? Kinek milyen otletei lennenek? Nekem Tolisso nem tetszik , de lewa miatt most epitettem be.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #9409 üzenetére
Gratulálok!
Én még mindig "grindelek", de leginkább az zavar, hogy ott csücsül a klubban több vagy 150-200 La Liga arany lap és nem tudom őket felhasználni, mivel 3 hónapja a La Liga sbc-re várok.
Pedig lehetne belőle pakkot gyártani ezerrel. 110 rare goldból kijön 10 csomag, abból kb. 90 non rare lap, amit megint tovább lehet görgetni és így tovább. Remélem nem húzzák el sokáig és még a TOTY alatt kiadják. -
A.Winston
tag
Sziasztok
nemrég találtam topikot, nem tudom technikai kérdésekkel is foglalkoztok. Én pc-n tolom egy 3400G-vel. Próbálom optimalozálni a tuningját hozzá, kérdésem az lenne h fifa 20 gpu core-t vagy memoriát terheli inkább?
Fix 120 fps-t szeretnék kicsavarni belőle, ami meg is van kb 95%-ban menet közbe, de szerintem ennyi van még a rendszerbe, hogy ne legyen egyáltalán "drop". Bár nem tudom a 110 annak minősül-e. -
ShiberMonkey
senior tag
Hát srácok mar az furcsa volt hogy Kurt legutóbbi WL-en 3x is kikapott, de ez már gusztustalan szinten van ami most megy [link] jaa és mindkettőnknél UEL juan jesus-Militao CB és basic chemes Alisson volt a kapuban :D csak neki mondjuk mindent is fogott vagy 5méterről blokkolt a védő.
-
toxicjew
addikt
Mi a kurva annya van az Originnel?
Nem tudja frissíteni a klienst, jól van akkor újratelepítem, erre már azt sem akarja.
Tegnap még működött. Másnál is szarakodik az update?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest