Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
En is elkezdtem kirakni, egy mar megvan es ket if-et vettem 22kert es ugy nez ki ennyibe meg is all klubbol siman meglesz. meg azon a Sanchezen gondolkodom, mert ucl lapja egy allat, de ez sokkal jobb!!
-
dvtkfan
senior tag
-
ferni
őstag
0:2ről feljöttem, nem is tudom hogy rúgott kettőt, majd volt 1v1 ziccerem, hogy vezessek, de hát hagyjuk is hogy lőtte el, pedig a kapust se hívta ki..... Nem is értettem....
Majd ezzel kapok ki.... Kicsit szánalmas
[link]
Másfél hónapja volt kb ilyen okádék utoljára a játék -
Mrguba
őstag
Gyerekek ennel a PLEA kuldetesnel jol ertelmezem a dolgot?
4 nyert rival meccsen kell golt rugni egyszerre bundes es liga 1 jatekossal? -
ferni
őstag
Hát lehet kiveszem akkor ... Úgyis van jó pár untrade lapom, red pick 90 Suarez, 88 Silva, 85 Gomez stb.... Máris nem lenne annyira drága, max cserének jó lesz.
Szánalmas a mostani WL amúgy, megint nem fair a játék bakker, nagyon szánalmas
-
ferni
őstag
Hát nem tudom, de Neymarnál nekem is ez a gondom, valamit nagyon elbasztak idén.
Most is, érzem, hogy belenyúlt a játék a meccsembe....
Neki minden sikerül, folyamat leszerel, tapad baszki a támadóimhoz a védője de 10/10szer.... Vicces volt.De azért egyenlíthettek volna a 88.ban, persze nem ment be
-
MdewC
nagyúr
Pedig mester!
Salah sztem is kevés lett, ha olyan a game play, akkor vele se mész el már szélen.
Messi ST meg mid CAM fullos, de szélen csak addig jut, amíg utol nem érik.
Best 2x jött ellenem tegnap, 30 métrnél tovább nem ment, instant szereltem.
Ney a wr miatt jobb, de ő meg a strengh miatt bukik el mindig a betörésnél, szerelem. Max ha elcsúszik a védelem akkor van benne 1 gól, de akkor az olyan meccs is.
Én egész évben sírtam, hogy 4 wf alatt nem játszom, de amikor tenap full delayben egy full arany teambe sima depay >>> toty Mane és tehetetlen voltam, akkor elengedtem.
Én tuti kirakom.
Sztem a szélen nem fogják meg a palit, plusz váltogatni kell vele a széleket meccsen belül. [link]
A winter uppról ne is beszéljünk: [link]
Nekem sztem kijön 150K-ból, ennyiért lehet megnézem az ea troll szőke szörnyét.
-
ferni
őstag
Van valami tuti tipp jobbszélső posztra? Katasztrofális a kínálat bakker, Iconból is kukazéró.
Iconban van Figo, akit mindenki szíd, ez a 88as Best nem rossz, de nem világmegváltó, Garrincha ellen akárhányszor játszottam semmit nem csinált meg Draftba se volt extra és kifújt....Van még RTTF Dembelé, RTTF Bale, RTTF Salah meg Messi és kifújt....
Elég gyenge kínálat ...
A sima Salaht meg szerettem, de pont ő tőle akartam feljebb lépni...
Szóval sztem marad a sima Messi, jobb ötletem nincs, de bármi tippet meghallgatok, Traoréval meg a 2es weak footjával hagyjatok.Eskü ott tartok kiveszem Politanot..... Vélemény róla? Még most is tartaná a szintet?
-
dracox
addikt
Ez a Traoré sbc megéri kirakni? Bale helyett használnám a jobb oldalon spanyol BBVA csapatba. Mozgekonysaga milyen? Az a 2*wf kicsit elszomorit
-
MdewC
nagyúr
A mai délelőtti remek gp után, estére elhalt ismét a dolog. Késés, stb, stb, tudjátok.
Ennek a tiszteletére itt az új team.
IF Messiből ki kellett szállni, pedig adta, Del Piero a szélen nem ok.
Salahot sikerült jókor venni, Kennyn meg annyit vártam, hogy 19:00 után drágult, így rajta nem tudtam végül nagyot fogni, csak a heti árához képest vettem jól, de maradt benne 60K.
Kár, hogy a ma esti meccseken nem számít a team.
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #9858 üzenetére
Letoltam az első 5 meccset, katasztrófa, kapufák és blockok tömkelege, atom delay és mocsárfoci... Konzolosoknak üzenem, ne várjanak sokat a patchtől, mégha javult is volna vmit a játék, a szerverektől nem fog érződni.
-
Woodslave
félisten
Az szamit ikon swap szempontjából ha a team of the weeket verem meg többször?
-
Zimmi91
addikt
Az lehet, hogy PC-n senkiből nincs kint ilyen Headliners lap?! Vagy megint csak az EA manipulál?!
-
Gaborz1
senior tag
Feltankoltam mára a spanyol ligás pakkokkal.
Az előbb nyitottam ki majdnem mindet és elég durva a droprate.
Laporte, Insigne, Ziyech, Coutinho, Aspas egymás utáni pakkokból.Kénytelen voltam megállni, mert Insigne duplicate untrade. Melyik sbc-be érdemes elsütni?
-
MdewC
nagyúr
Köszi!
és a legszembetűnőbb, ha jó a gameplay, akkor ezek így mennek:
- nem tolja meg sprintbe a labdát
- el lehet lőni a kapus előtt
- lövőcsel a levegőben és azzal veszi le
- extrém lövés
Ezek apróságok, de ebből látszik milyen eltérések vannak meccsek között.Ennél több bizonyíték nem kell.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Gatho87
tag
Nah elerkeztem a pillanathoz, hogy elengedem a jatekot. 8wint hoztam ossze wl ben es alig maradt meccs. Egyszeruen nem hiszem el nem mukodik semmi. A taktika 10-2 meccsen megy maskor meg ket passzt nem tudok megcsinalni. Rohadtul elegem van ha szerelek elpattan es hozza esik, szerelek es allandoan nala marad. A passzok nem sikerulnek vagy lassu vagy nem oda ahova iranyitom. A benatol is kikapok mert kapufa minden. Mit csinalnak hogy a csapatom nem megy elore es mindenkit fognak es mindig elernek mindent??? Ha szaladok utanuk iranyvaltoztatasnak 50 metert meg fut..engem.mindig megfognak. Miert??? Mit csinalnak???
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #9850 üzenetére
Nekem megérte, jött 2 db 83as 10 db pakkból
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #9846 üzenetére
Ezek a kártyák amugy mit tudnak azon kivul hogy azok kaptak akiknek van
minimum 2 IF? -
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom most mennyire érdemes elnyitni a csomagokat...
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #9846 üzenetére
Semedo. Na vége a világnak
-
Kristof_94
nagyúr
A következő adag jövőhét pénteken jön!
-
arpo04
őstag
válasz
Woodslave #9840 üzenetére
Ne varj semmit es nem er csalodas. Az icon upot csak atert csinaltam meg mert sok untrade lapom volt. Igazabol az sem erdekelt ha Lehmant dobja be, kivetelesen szerencsem volt. Ne vedd komolyan az egeszet es gidd el jobban elvezed.
MdewC: Mané-val jobban ki se lehetett volna loni azt a felsot
-
Woodslave
félisten
Na mivel a játék semmivel nem jutalmazott sajnos képességeim se túl jók ehhez gondoltam teszek egy utolsó áldozat bemutatást hogy kapjak egy jelet.
megcsináltam egy base icon pakkot ami a coin helyzetem és klubom emberanyagat tekintve elég komoly feladat volt úgy voltam vele most megmutatja a játék. Megmutatta
[kép] Volt kb 5-6 akire azt mondtam volna hogy ok ő még csak gondolati szinten se merült fel. Nem mondom hogy törlöm a játékot de ezt a mindent is megcsinálok hozzáállást befejeztem.
-
akooos
veterán
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #9836 üzenetére
Nem feltétlen csak az OP játékosokról szól. Én a 20-at karácsonykor vettem meg, így még csak gold lapjaim vannak/voltak meg 1-2 IF, de a club régi mikor kiírja a végén.
-
Kristof_94
nagyúr
De igen, mert az ilyeneknek ez nem szól többről, csak legyen OP és kész. Ha lenne 1 milliója, akkor sem venne mást. Ezért mondom, hogy nem feltétlen az EA teszi olyanná a játékot amilyen, de ezzel lehet nem sokan értenek egyet, ami nyilván nem gond.
Vagy csak el kell végre fogadni, hogy a gold 3-ra vagyok csak jó, ha meg van kedvem néha a gold 1 is megvan. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #9832 üzenetére
Nem ő tehet róla hogy ezek a meta játékosok továbbra is élnek januárban. Én is találkoztam már ilyen ellenfelekkel. Lucas Moura akkora kapásgólt lőtt 20-25ről Ter Stegennek, hogy csak néztem. E heti WLt kihagyom. Kell a pihi.
WL Upgrade az adott hetiből ad vagy az összesből, ami eddig megjelent?
Egy reward játékost sem tudtam beépíteni kezdőbe. :( -
Kristof_94
nagyúr
2 meccs, 2 elbukott 11-es párbaj. A második meccsen egy olyan ellenfél ellen, aki az első félidőben 0, de a végére is csak 1 alkalommal talált kaput. Természetesen január közepén Ndombele és Lucas még ott van, utóbbi játszi könnyedséggel szerel le bárkit, legyen az akár prime Keane. B*ssza meg az ilyen nyomorult.
-
ferni
őstag
Phhuuuuu bazdmeg
Rég volt ennyire játszhatatlan és gusztustalan a játék.
Katasztrófa ami megy kajak.105. Perc után 12 lövés/8 kaput találó
Ellenfélnek 2/1
Ezek után megszerzi a vezetést, a végén egyenlítek, de tizikkel kikapok
És a csávó még rám írt baszki nem érti hogy nyerte meg mert sokkal jobb voltam
Na ilyen szinteken van a játék most. -
freddyadu
senior tag
Szoktam. Elég változatos eredménnyel...
Van amikor nagyon adja, de sokszor olyan, mintha csalókkal játszanék.
Xbox... -
Sickboy25
addikt
Online draftot szokott valaki játszani? Ki tudna okosítani? Megéri, nem éri, lehetőségek?
-
sz_abika
addikt
Mindenki másnak: ha akartok sok bronz és silveres játékos csomagokat nyitogatni majd Future stars promo alatt, javasolnám a török ligát kirakni. Most a teljes liga 90k , gyakorlatilag egyik players packos csomagon se fogsz bukni, ráadásul most mindenki hány az SBCktől, így ellen licit nélkül lehet elhozni.
-
Mrguba
őstag
Gyerekek jatszottam 2 meccset most
Mocsarfoci level 1000...
Olyan lassu hogy csak na -
Kristof_94
nagyúr
A TOTY alatt kinyitottam Ageruo-t és lehet kipróbálnám csatárként, Gameiro meg pihenne kicsit. Arra gondoltam, hogy jönne Son is. A koreait hova helyezzem inkább, bal vagy középső cam?
-
Sickboy25
addikt
Igazad van egy is elég:
"Rules of Headliners:
- Players with Dynamic cards (like RTTF or OTW) can’t get Headliners. So no Ben Yedder, Lukaku, etc.
- Players must have an IF or TOTGS card to be eligible for Headliners Promo
- Players with TOTY cards can’t get in: so no Mane, Trent, Robertson, etc.
- Players with base card of 90+ rated base cards can’t get in, so no to Neymar."így azért kicsit bővült a lista!!
-
eM'82
addikt
Visszakerültek a Player Moments SBCk.
Bernardo Silva, Marcelo, stb. -
eM'82
addikt
válasz
Sickboy25 #9809 üzenetére
POTM Vardy-t én legközelebb SBC töltelékként fogom használni.
Az angolos küldiknél, ajtó ablak helyzet, 2 méterről és fölé bikázta. Left trigger nyomva volt hogy bebombázza...
Rám is írt utána a srác, hogy Vardy azt hogy a piklibe hagyta ki? Azzal lett volna 2-0 ide... Természetesen a meccs (ha jól emlékszem) 1-3 lett oda. -
Sickboy25
addikt
válasz
gabigyerek #9808 üzenetére
Rashford és Martial csak 1x volt totw, ha jól emlékszem... De egy Vardy jöhet
-
Sickboy25
addikt
válasz
Woodslave #9804 üzenetére
Bezony nem is akárhogy:
"A Headliners kártyák a jövőben fejlődnek, úgy működnek, mint a Ones to Watch lapok. Annyi különbséggel, hogy a Headliners verziók mindig egy szinttel jobbak lesznek, mint az aktuálisan legnagyobb lap. (Például, ha egy játékosnak kijön egy új TOTW lapja, ami 85-ös ratinggel rendelkezik, akkor a Headliners kártya 86-osra fejlődik.)"
Amúgy szerintem Lewa, Bruyne, Traore, Gnabry, Martinez,Varane, Abraham... Nem tudom mennyi lesz, de ezek szerintem köztük lesznek...
-
Sickboy25
addikt
válasz
gabigyerek #9799 üzenetére
Minden nap vagyis en csak 2 x láttam mikor beléptem a boxba, amikor tölti az UT-t meglhet nézni az aktuális promókat meg amik jönnek...
És ott minden nap volt egy két infó amit kiraktak a headliners cuccokra. Tegnapira nem emlékszem, de a tegnap előtti 3 lapon, volt az egyiken egy belga zászló, a másikon 94 pace, és egy francia lobogó. Tegnapira nem emlékszem, talán mintha egy spanyol zászló lett volna az egyik lapon...
Lehet ötletelni, de De Bruyne elég valószínű (Már az 5. különleges lapja lesz, már csak a potm hiányzik) -
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #9799 üzenetére
Elvileg ma 19től igen, olyan embereket tesznek bele akiknek volt már legalább 2 inform lapjuk ha jól tudom, de javítson ki aki jobban tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest