Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
Melyik most a legjobb PL kapus kártya?
-
Woodslave
félisten
na ma jön Ibra
Neuer nem volt (nincs) azért annyira durva áron, de David Luizzal némi futmass utánérzés van. Bár nem kizárt hogy end game cb, de akkor már inkább kiveszem Koemant ikon swapból. Vagy megvenném Van Dijkot nem hiszem hogy ingame akkora különbség lenne kettejük között.
-
arpo04
őstag
válasz
gabigyerek #9095 üzenetére
Az, hogy “Mindent is” el tudunk képzelni EA-ról, ez a felépített image-nek köszönhető. Ferkó legalább őszinte volt: Elkúrtuk! Nem kicsit! Nagyon!
-
Sickboy25
addikt
Tegnap este sikerült játszanom, így a legendás SB-t letudtam, amivel meglett a 3 swap kártya.
Majd átugrottam az online részre. Nem is emlékeztem, de div7 és kb. két győzelemre a div 6-tól kb. 740 ponton álltam...
Nah konkrétan átgyalogoltak rajtam. Ezek ufók voltak. Ezer éve nem kaptam 5-öt tegnap kétszer is. Majd egyet nyertem is az angol zászlós sereggel. Pedig nem rossz, de nem megy vagy ennyire jobbak már az ellenfelekMi most online a játszható taktika?
Én a 4-3-2-1 (2) -t használom. Ehhez a felálláshoz valakinek bevált csapat és játékos utasítása lenne? SB-ben jó, de online egyelőre annyira nem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek #9089 üzenetére
Az nekem is feltűnt tegnap, hogy 2-3 óráig nem volt látható a piacon, 3 milliós sávban De Jong. Aztán ilyen 11 környékén hírtelen tele a piac 2 milliós De Jong lapokkal. Néztem egy nagyot, mondom magamban sokan bánhatják akik ráültek a 3 millióra, hogy hírtelen tele lett a piac 2 milliós lapokkal.
Az egyik legnagyobb biznisz valóban a piac manipulálása lenne, aki kereskedik a játékban, biztos volt ilyen gondolata. Nekem idén ami hihetetlen és ennyire soha nem volt jellemző, az a hihetetlen méretű inflálódás / lap elértéktelenedés. Volt korábban is, de ilyen mértékű soha.
Az alsó csávó vmi nagy fórumozó ott.
-
Woodslave
félisten
megint mélyponton a fifa "tudásom" pár hete már azt hittem bekattantak a dolgok, de az utóbbi pár nap katasztrófa. Igaz főleg a spanyol csapattal próbálkozom, csere Mbappe és Griezman, de nem nagyon adják beállósként. A gameplayt se nagyon tudom kompenzálni, de valszeg velem van főleg a baj, tegnap 2-1-es hátrányban mondtam a gyereknek jöjjön mert ha nem csinál valamit kiveszem a cd-t és széttöröm a picsában
Erre a végén nyert 5-3-ra Santi Carzolaval lőtt 3 finesset, (sajnos csak 1 számít) de így sajnos a játékra se tudom fogni a bénázásomat
-
-
gabigyerek
senior tag
Láttátok az EA fórumon a legújabb összeesküvés elméletet a TOTY De Bruyne meg De Jong piacra kerüléséről?
(Aki nem annak kb annyi, hogy míg Kante megjelent a piacon, addig KDB és Jong nem, csak egy kis idő elteltével egyszerre több oldalnyi is, és többen arra gyanakodnak, hogy nem is nyitható, hanem az EA dobja őket a marketra ezzel is manipulálva a piacot)
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, Iniestához már csak a finesse lövéses győzelmek hiányoznak.
Az alap kör+r1 nem nagyon megy, de volt, hogy 3-4-et is lőttem kör+r1+l1-gyel laposan.
Azt vajon mi a retkesér' nem fogadja el?
-
Lacko87
tag
Valaki elmondaná, hogy miért csinálja mindenki azt az utóbbi meccseken, hogy egyből a meccs elején lecserél egy vagy több játékost?
-
freddyadu
senior tag
Gyerekek! Mid Ronaldinho egy brutális lap!
Aki teheti, használja!
Nekem a legjobb lap eddig... -
Edgar2621
őstag
válasz
Woodslave #9074 üzenetére
Nagyon durva ára van, de azért jelenleg a legjobb nem Icon cb szvsz. Nyilván egy-két hónap múlva már nem biztos hogy így lesz, de addig azért ha van coinod simán game changer. Persze ez is arra megy hogy vegyél pontot mert ugye mi a francból lenne ennyi coinja valakinek egy cb-re.
-
Woodslave
félisten
David luiz 490k. Jóvan. Asszem túl nagy reményeket nem taplalok egy Marcelo sbc irant se
-
thebigK
addikt
Ez a Hierro nekem is tetszik, Shadow-al top, es Nestahoz kepest olyan agilis, mintha minimum Messi lenne. Konate mellett tokeletes.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #9060 üzenetére
Én úgy csináltam hogy 9 first owned és az elején behoztam két játékost (Robertson LB-be és Mane a szélre), majd a 60. perc tájékán érkezett Son. Így egész jól működött csapat, pedig eléggé kutyaütő volt. Így jászottam IG: [link].
7/4 lett a vége, volt egy döntetlenem és az elején kát vereségem ahol ki is léptem egy német és egy angol srác ellen, akiknek fullos csapatuk volt (prime Maradona, Totti Messi, Tott Mbappe, 3-4 icon stb) és ugye náluk valamiért működött minden, nálam meg nem. Az egyik meccsen talán 4-0-nál. a másiknál pedig 3-0-nál lépztem ki, és nem azért mert idegse voltam, hanme azért mert nem volt értelme játszani így. Mintha én Trabanttal mentem volna ő pedig Ferrarival, teljesen kiegyensúlyozott verseny -
ferni
őstag
válasz
Nekem meg pont a Bundes lett meg a legkönnyebben
Egy meccsen kaptam ki, az összes többi win lett
A többin oboa volt keményen, egyedül ez volt sima. -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Div8ban próbáltad már?
-
Kristof_94
nagyúr
Megvan 5 swap lap, de nem tudok haladni ezzel a nyomorult Bundesliga küldetéssel, ma 3x próbáltam és még mindig 0 győzelem, de ilyen hulladék játékosbázissal nem megyek semmire.
-
törölt tag
Az a durva, hogy így jelenítette meg.
Elsőre azt hittem, hogy Cruyff, vagy Gullit...Seedorf eszembe se jutott.
(#9057) MdewC:
Thx!
1,5 lap van meg eddig, de egyelőre élvezem, bronz/ezüst csapatok ellen könnyű behúzni. 3 nap múlva ha jól sejtem jön az új adag, úgyhogy jövőhéten meg is lesz belőle Hierro, aztán majd meglátom kit tudok még kivenni.De csak SB-ben csinálom meg ezeket, online OP csapatok és minden visszajátszást végignéző k.csögök ellen nem lenne idegrendszerem.
-
törölt tag
Na, pár hete csak megvettem ezt a kiváló játékot én is...
Icon swap-okat most kezdem el gyűjteni. Az lenne a kérdésem, hogy SB-ben megszerezhetőek közül mennyi szokott lenni összesen?
Ja, amúgy season rewardból (level 12, rare gold pack) már volt egy prime Seedorf nyitásom.
Eladhatóból egyelőre semmi, de ezután nem nagyon panaszkodhatok. -
Sickboy25
addikt
válasz
Bohus84 #9053 üzenetére
és a link alatti legjobb hozzászólás:
"Long live belgium and the fifa points ban
"
Elég szórakoztató hsz-ek vannak itt, egy utolsó és össze is fogletam a topicot :
"And 1 milion people spend like 30-40£ or more ;) and 100 of them pack one So
@EASPORTSFIFA make like 100 milione's £ or 1 day ;) still shit gameplay , delay , bad connection" -
Bohus84
tag
válasz
Edgar2621 #9026 üzenetére
Teljes mértekben egyet értek, de ez sajnos nem fog változni. Erre van kereslet, EA bácsi pedig tömi a zsebét.
A legnépszerűbb streamerek azok akik pakkot nyitogatnak, nem aki oktató videókat készít. Aztán persze szar a játék mert, nem nyerek. Igaz nem ismerem a skilleket, ctket, játékmechanizmust, de azt tudom Castro hány Toty-t nyitott tegnap.
Amúgy 1.5 millió pontból 1et sem.
[link] -
Woodslave
félisten
jó lesz az érdemes minden ilyet megcsinálni, mert first owned kártyás feladatoknál nagyon jól jön ha nem vami 78-assal kell szenvedni, hanem van jó kártya.
nyilván pl. csapatba nehezen passzol, nekem elég hibrid és most én se tudom berakni értelmesen. A spanyol ikonos csapat tervet meg kezdi felváltani más megoldás de ingyen nem árt ha ott a klubban.
-
Mrguba
őstag
Hat az en csapatom nem egy nagy szam...
De nekialltam 10 kor INIESTANAK...
Mst lett meg
Elore RODRIGO ..I,Williams..
Tobbi meg toltelek..
Eroltettem elsore ezt a finesst...
Ra is ment par meccs...
De meglett eleg hamar.
Csak nem tudom minek?
Pl csapatba hogy rakjam be ?
Futmas Cazorlaval egyutt -
Woodslave
félisten
válasz
Fifaisshit #9049 üzenetére
félek úgy járok vele mint futmas Cavanival
mondjuk egyik csapatban benne volt ellenem vágott két gólt elég jónak tűnt
-
Woodslave
félisten
nekem is szóval nem kérdés hogy megcsinálom. Csak találok még 3 nálam is nagyobb bénát.
tegnap volt egy elég fullos csapat, első helyzete 5. perc körül kimaradt, kontrából a szélen egy ballroll után véletlenül felpattanó labdát beadtam a középen érkező Villának aki volleyból bebombázta, srác egyből kilépett, csak lestem mert tuti levert volna
-
dracox
addikt
POTM Suárezt érdemes kirakni vagy felejtős?
-
eM'82
addikt
válasz
Edgar2621 #9034 üzenetére
Mondjuk egy Hazardnál fényévekkel jobban teljesített :). Egy Lewa inkább megérdemelné mint bárki más, de ez a Fifa, nem a valós élet, így CR lesz a 12.
Woodslave: nekem tetszik Iniesta lapja, megpróbálom kiváltani (jó lesz küldetésekhez, vagy majd egy SBChez). A spanyol csapatos 6 win kissé nehéznek tűnt elsőre, de alakul.
Amúgy is bele kell toljak pár wint a Rivalsba, így a kettő együtt nem vészes. -
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
End of Era de Rossi... a hivatalos:-) tavaly, ha jól emlékszem volt ilyen lapja már fiffa19-ben.
-
Woodslave
félisten
kezd tényleg a piac kicsit emelkedni, most néztem Mbappe 663-ba ment el. 616-ért vettem, legalább nem buknék rajta, mondjuk nem fogom eladni, bár xar gameplayben meg se mozdul, kicsit bánom hogy nem a Messire mentem rá akkor. Most az is emelkedik szépen vissza lehet nem tudnám most megvenni
Szóval most kis spórolás reménykedés hogy csütörtökön lesz valami és Neymar. Csak akkor kéne egy flashback Marcelo, ami megint nem hiszem hogy 150k alatt kijön..
-
Sickboy25
addikt
Meddig lehet nyitni a TOTY támadókat?
Tegnap 8 packot nyitottam a legjobb 87 Fernandinho volt.
Bár mindegy is, mert játszani amúgy sincs időm... Fiam rákattant a társasozásra és esténként azt toljuk, edzések után.
BÁr, hétvégén úgy néz ki lesz időm játszani, de pont kifut a swap így nem lesz csak 2. Azt hiszem fel is adom ezt a részét most. WL-hez nem sok kedvem van, de lehet megpróbálok egy silver 1-et.
-
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi #9035 üzenetére
Milyen lehet az FB Neuer lap, vagy úgy kérdezem milyen? Ter Stegen TOTT lapja eladható és nincs nagy különbség köztük értékekben, viszont majdnem 120K kirakni Neuert és később már nem lehet váltani ha nem jött be. Tetszik ez a Neuer lap, de beépíteni sem könnyű, plusz amiket leírtam eltántorítanak tőle.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Woodslave #9032 üzenetére
Ezt gondold át azért, ez egy játék továbbra is, annyi mindent lehet még csinálni az életben, olyat is ami hasznosabb. Annyit játssz vele amennyit élvezel és kikapcsol, a többit hagyd a francba. Nem okoskodni akarok, nekem is volt olyan korábban hogy túltoltam valamit és jó volt amikor szólt valaki hogy hékás, ez nem jó Neked.
-
Edgar2621
őstag
-
eM'82
addikt
Nem lehet hogy Neymar azért nem lett TOTY 12ik játékos mert POTM lesz?
-
Woodslave
félisten
válasz
Edgar2621 #9026 üzenetére
ja írtam is tegnap valami katasztrófa volt 10- hajnali 2-ig. Szenvedélybetegség már, szerencsére fifa pontot nem vettem soha
De tényleg úgy érzem magam mint egy szerencsejátékos csak még egyet hátha ott nyerek, ha meg nyerek akkor meg azért. De maga a játék élvezhetetlen küzdelem a játékosokkal (saját) labdával meg mindennel. De legalább amikor egy xar csapattal objektivet csinálok kevésbé baxom fel magam ha kikapok
-
freddyadu
senior tag
Na drukkoljatok mert kinyitom a csomagjaimat...
60db kb. -
gabigyerek
senior tag
Emlékezzetek vissza, hogy tavalyi rész kapcsán amikor betoltam ide a linkjét annak a pdf-nek amiből lett itt egy nagyobb vita. Részünkről a manipulációt láttuk benne, kdavid szerint meg nem bizonyított
Ez kb ugyanaz lehet. Ha jól emlékszem az EA reagált és nem ismerte el hogy az UT-ben is használják.
(#9018) Raunchy:
Pack lucknál tuti nem használják, mivel én az elmúlt 4 évben 1 db top játékost nyitottam Messi személyében azt is a játék vége fele. Ez alapján kb idén minden második pakkban Prime Ronaldonak kellene lennie. -
Edgar2621
őstag
Még azt sem mondanám hogy amíg játszanak az emberek a játékkal, mert az miután elegen megvették nem számít. Ami itt számít az a pont vásárlás, kiváncsi vagyok ahogy meglátták az emberek a Toty lapokat mennyire őrültek meg. Akár még a topikban is (nem célzok senkire, tényleg). Ilyen bűnös kis szenvedélynek számít ez is, sokan csinálják de kevesen vallják be. Öcsém baráti körében is volt akinek az elején már egész jó csapata volt, kérdezte tőle hogy vettél pontot? Azt mondta nem, erre kérdezte hogy akkor hogy jött össze a csapat? Erre nem válaszolt. Nem tudom itt ki csap be kit, mert ezzel maximum mindenki saját magát tudja, de azt tudom hogy a létező legrosszabb irány tömni az EA zsebét, mert semmi nem fog változni (itt most megint nem irányul senki ellen, tudjátok hogy erről nekem is az a véleményem, hogy mindenki arra költ amire tud és akar, kizárólag a játék fejlődése kapcsán írom ezt). By the way láttátok hogy Ovvy eltörte a kezét? Nem új sztori, de én csak tegnap láttam (vagy ez is annyira igaz mint hogy nincs delay és script???
). Ebben a kéztörős videóban mondta hogy tudja hogy az EA próbálkozik a kapcsolatot megjavítani. Na erre játszottam tegnap az Icon swap miatt pár DR meccset
Jól halad az EA, annyit mondhatok
-
Aguinaga
őstag
válasz
Woodslave #9024 üzenetére
Én azt nem tudom, hogy ez a kék UCL kártya teljesen külön van a többi kártyától, olyan értelemben, hogy nyitható együtt a spéci kártyákkal?
Mert gondolom, ha sima gold De Jongot nyitottál volna két nap múlva, az mégse sima lett volna, hanem TOTY, de az UCL lapot se lehet nyitni olyankor belőle? -
Woodslave
félisten
Ja meg a tegnapi nyitasomrol az jutott eszembe hogy a ezek a kék ucl kártyák nem voltak jellemzőek mostanában de ezt kimondottan trollkodasnak érzem az ea részéről
-
ferni
őstag
Végre kiraktam a National Pride SBCt, az 50k-s pakkból meg kisétált Hazard
-
Woodslave
félisten
A spanyol armadával gyorsan meglesz a div 10
komolyan villa annyira xar erősen agyalok kell e iniesta
-
Raunchy
tag
Szerver oldali programozás, ebbe eddig is bármikor bele lehetett nyúlni patch nélkül.
De azt nem hiszem hogy ennyire plain lenne a kódja, szerintem ez csak a fejlesztői környezetből lett kilopva.
Mindenesetre ez elég elgondolkodtató.
Ugyanezt a kódot a pack luckra is szépen meg lehet írni, na fiam mennyit költöttél az elmúlt időben..... És aszerint változik a droprate 😂 -
eM'82
addikt
14pakkot elnyitottam, legjobb egy 84es játékos volt (sommer). Többi bagóért ment el. Ja nem, 2 shadow lapot is sikerült!
Játékosok árai elszálltak. Csapatépítés lefújva részemről.
Tolom untradeable játékosokkal. -
bab1987
tag
Bocs a szerencsétlenkedésért. A 9009es hozzászolást kérem törölni.
Majd vki összegezhetné a cikket. -
Woodslave
félisten
[kép] hát azért a kék fénynél azért örültem...
De komolyan miért nem lehet egyszer...
-
Gatho87
tag
2 ultimate packet vettem...mind a kettoben 83as a legnagyobb xd itt hagytam abba
-
MdewC
nagyúr
Eddig is minden ember érezhette a bőrén a csalást...
És balhé ebből se lesz.
Itt mindenki mindent megtehet, pláne az ea. Semmilyen következménye nincs semminek.
Sajnos.
-
toxicjew
addikt
Mintha nem lett volna eddig is világos, hogy bele van nyúlva
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robogó, kismotor
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest