Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobbysolo
tag
Épp kezdtem beleunni a 10k-s Vardy vadászatba (negyed óra alatt leszedtem vagy 20-at), mikor beesett ez a jó deal.
#nemcsakabotokszedikle
-
MarioAna
senior tag
válasz
Giallombardo #5797 üzenetére
Biztos a smoker trait miatt
-
Garsza
veterán
válasz
Giallombardo #5795 üzenetére
93 staminával gyorsan elfáradt?
-
v-man
őstag
válasz
etaclan1984 #5790 üzenetére
Gabriel Jesus és társait nem könnyű, de pl egy mezt simán lehet.
-
Töff_PLS
tag
Hellosztok,
Akik nem kapták meg a bónusz csomagot az EA-tól, de a Support segített nekik, mit választottak ki?
Engem a 3. ügyintéző zavar el a fenébe, mert nem az Originen vettem...
Köszi előre is !Div Reward : Umtiti
-
Garsza
veterán
Nainngolan Jo CDM -nek? Lucas Leivat le kéne cseerélnem olyanra aki jobban lő. Sokszor kerül lövőhelyzetbe 16 -20 ról és nem mennek be még ha TF vel lövöm meg akkor sem.
Shadow -val van most Leiva és Anchor menne Naingolanra. Csak H/H miatt vacilálok. -
Bobbysolo
tag
Hirdetés szövege priceless.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Fifaisshit #5787 üzenetére
Akkor sem, rengeteg kerek 1órásra nyomok rá, akkor sem az enyém.
-
v-man
őstag
válasz
etaclan1984 #5786 üzenetére
Max price 15 Milla, és csökkentgetni kell folyamatosan, lehet azért itt is snipeolni, persze nem mindegy mire.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Szigma70 #5765 üzenetére
Játékon belül lehetetlen 59:59-es lapokat elcsípni, szerintem ott nem a valós időt mutatja. Webappon és telón én is néha elkapok párat, de játékon belül soha !
Viszont az nem igaz hogy a tavalyi futbin szinkronizálásért bárki is kapott tavaly bannt. Utólag kiderül hogy nem azért kapta a gyerek, és a futhead direkt hozta le a hírt így.
-
Garsza
veterán
Na ma csak ehy Bonucci jött az Untradable packokból. Pedig egy Ronaldo nekem is jól jött volna.
-
toxicjew
addikt
Annyit írtam hogy 2 hete beváltottam a kódomat és azóta semmi, ő megkérdezte honnan vettem, elkérte az e-mail címet meg a kódot. Pár perc után közölte, hogy elküldött mindent és nézzem meg. Ez a 3. ügyfélszolgálatos ember volt, az első 2 is hasonlókat kérdezett, de letereltek, hogy nem áll módukban kiküldeni
Az egyik neve Lokesh volt, szóval tőle ne várjatok semmit, a másik kettőre nem emlékszem
Szóval amit javasolni tudok, hogy addig chatelj velük amíg nem makkolsz ki egy lelkiismeretes embert
-
Lori82
senior tag
válasz
Daniel0723 #5701 üzenetére
Sziasztok,ugyanez az én gondom is,csak én még nem tudtam beszélni az EA-vel. Konzolvilágtól rendeltem és semmi pakk.
-
toxicjew
addikt
Ez valami vicc?
-
Giallombardo
újonc
Sziasztok!
Div. rewards osztaskor lett egy kis szerencsem. Nyitottam egy Ronaldot a Serie A-s csapatomhoz.Erre mekkora az esely? Ezzel kapcsolatban lennenek kerdeseim. Milyen chem style-t ajanlanatok hozza? Illetve a felallast is meg kell varialnom, hogy Immobilevel egyszerre lehessenek a palyan. Kellemes problemak.
-
sz_abika
addikt
Rámentem untradeable DIV5 Rank2re...hát nem érte meg. Sajnos high rating helyett értékben kompenzált a játék, de nekem egy Valencia pont nem kell, pedig már a másodikat nyitom. Mindegy, hátha lesz valami SBC, ahol jól jöhet ma.
-
thebigK
addikt
Valaki mondja, hogy a coint valasztja a rewardsbol, mert en is elcsabulok a packokra, kiveve ha valaki eros lesz velem egyutt
-
Digestive
veterán
Fitnesz meg poz. átalakítót holnaptól kell feltankolni. Gyerekek nyitják majd a pakkokat és leverik ezeknek az árát, mert nekik ez hulladék!
-
dejvid8
őstag
válasz
Szigma70 #5765 üzenetére
Attól hogy sok mindent lesnipeolnak 1 mp alatt, nem feltétlen jelenti azt hogy bot. Aláírom, lehet hogy vannak botok, de nagy része nem az.
Még az 1mp soknak is mondható.
Nem véletlen van nekem is már kb 450K + profitom snipeolásokból, és nem vagyok bot.
Van olyan amikor 1mp sem telik el, hanem írja az 1 órát (akkor rakta ki pontosan), lenyomom a gombot és az enyém. Persze mindez Web app-on, ott nagyon jó snipeolni. -
arpo04
őstag
Squad fitness lapokat keptelenseg venni jo aron. 900 es az is necces. 1 sec alatt elviszik mindet. Kicsit vicces...
-
akooos
veterán
Melbourne játékosokat valaki elkezdte már eladogatni? Nem nagyon ment fel az áruk... Most vagy mindenki kivár, hátha kellenek az MM-hez, vagy csak én vagyok ilyen hülye, hogy majdnem 80 lapom van belőlük...
-
endalon
csendes tag
DIV5, Rank1, az untradeable packokat választottam. Kb semmi érdekes az első 7 packból, néhány LaLiga 82-83, ezek jók lesznek Laliga POTM-re.
Utolsó packból meg kisétál De Gea, ooooooooks -
v-man
őstag
Látva a heti totw kínálatot, eldöntöttem a coint választom. Erre persze végül az eladható csomagokat választottam, szerencsére jött a 3 packbol egy Boateng meg egy Iniesta, 52 helyett így 100 pénz 😊
-
akooos
veterán
Egy sima Lacazette... Tegnap miért nem tudtam kinyitni, lett volna egy 300k-s IF belőle
-
toxicjew
addikt
Pressing ellen ti hogy hozzátok ki a labdát? Kirúgásnál ott veri magát a védőm körül így kénytelen vagyok kirúgni, de úgy meg kb. 9/10 labda nála landol... Van erre valami jó módszer?
-
getdizzy
aktív tag
Szintén zenész, most Yodamesternek jár egy nagy pacsi.
Kb 10 meccs van benne 7W/2D/1L
1600 pontig sikerült feltornászni a rankot
Végre működik a játékom amit játszik, hihetetlen, hogy mennyire le van az összes terület zárva, már csak egy patch b*szhatja elAkkor lehet érdemesebb lenne nyitni a lapokat a mai nap helyett holnap a Scream miatt?
-
Digestive
veterán
Asszem én ezt nem bírom idegekkel! Hánynom kell attól, h úgy kapok ki 1 vagy 2 góllal, h ziccerből van 4-5 kapufám! Hát mi a Q anyját gondolt aki ezt így leprogramozta? -Berakok egy rakás kapufát, had b@ssz@ az ideg a parasztokat! Kiborító nagyon. Great timing, meg finessz, meg finger crossed és kapufára teszi 10 méterről! Befosok de tényleg! 🤤😂
-
gabesz82
őstag
Hasonlóan elmés, de azért más jellegű "taktikával" találkoztam én is tegnap. Volt a srácnak (vagy lánynak, ki tudja) egy prime Maradona-ja, és szó szerint kizárólag vele csinált mindent, támadott, visszafutott védekezni, csak neki passzolt, vele akart mindent megoldani és persze 30ról MINDENT ellőtt vele, ebből kaptam 2 világtalan gólt, ő kapott 5-t mellé
Nem értem az ilyen embereket, semmi elgondolás, csak tolja a high pressinget, nem ülnék be mellé ha ő vezeti az autót... padlógáz ablaktörlő
-
Meghivott
addikt
válasz
Fifaisshit #5743 üzenetére
Ma rewardok, heti sbc, talán nagyobb liga, talán valamilyen potm, holnap ez... Ember legyen a talpán, aki tudja, hogy mikor érdemes vásárolni.
-
Z'Z"
őstag
Sose gondoltam volna, de tegnap teljesen kiégtem.
Div. Rivalsban volt egy ellenfelem, akinek az volt technikája, hogy állandóan becsúszkált a játékosaival.
Ez még nem is lenne gond, de amikor már legalább öt játékosom sérül le úgy, hogy egy darab sárgát nem kapott, azért szerintem durva.
Az meg már a vicc kategória, hogy Radját úgy földhöz vágják, mint a zsíros kenyeret. -
Chereiose
addikt
válasz
Fifaisshit #5745 üzenetére
Habár egyetlen goldom aki 20k felett volt az Cavani, max ha nem jó akkor
holnap eladom gyorsan, többi az 15k alatti volt úgyis. -
Chereiose
addikt
válasz
Fifaisshit #5743 üzenetére
De jó...Akkor akiket tegnap vettem 50-60k-s goldok meg IF ek (Talisca, Cavani) ára szépen beesik és bukok is?
-
p0ty
aktív tag
Nevetséges hogy Kimpembe Hulk Talisca olyan kártyákat kapnak amik megállíthatatlanok egyik se tett le semmi olyat az életben amiért ilyen jónak kellene lenniük, a Premier League-ról ne is beszéljünk szembe jön egy PL csapat fixen erősebb lehet nála totál képzetlen gyenge játékosok PL tehát jobban teszi veszi a labdát egekbe tolják a PL játékosokat a semmiért gratulálok az EA-nek az Al meg szét bassza a játékot WL-ben nem segített ennyit mint most DR-ben nevetséges. Gyakoroljon az ember a WL-re de szét van boostolva az ellenfél minden lövés lepattan mert behúzza elé a gép a játékost 3 ember támadja a támadóm mert annyira segít neki a gép csodálatos.
Drága édesanyámat leültetném simán tudna 0-0 döntetlenek játszani mert ő is tudna védekezni mert segít neki minden aztán elvileg ONLINE játék tehát ember vs ember van persze igen -
ali75
aktív tag
Üdv.!
Dybalát használ valaki esetleg?
Milyen?
Köszi -
Stylerr
addikt
Srácok, akik az 5-2-1-2-t tolják, próbáljátok ki a Fast Build Up-ot támadásnál. Mennek mint a gép, viszont a kontrákra figyeljetek!
-
toxicjew
addikt
Na jó, most beszartok... 3 a magyar igazság alapján, ráírtam egy 3. emberre, aki pedig kiküldte a cuccokat
Ebből most pár dolog kiderült. Hülyének néznek, de vannak még tisztességes dolgozói is
-
Bobbysolo
tag
Amúgy ezekben az UCL lapokban az a jó, hogy mikor IF-re snipeolnál, tele van szemetelve velük a találati lista...
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi srácok! Akkor lehet elpasszolom De Gea-t és társait. Mikor lenne érdemes? Péntek este? WL-t most nem játszom mert a hétvégén egy kis wellness lesz!
Courtois vagy Neuer lesz akkor, majd kiötlöm még. Védőktől függ...
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #5724 üzenetére
Boateng és Neuer.
Árban is viszonylag olcsóbb kategória, és nagyon jók.
Szerintem Neuer > De gea, vagy legalább = az biztos.Boateng pedig ismét egy állat.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #5724 üzenetére
Szerintem idén Neuer és Courtois a legjobb, de a spanyol is jó, igazából mindegy, csak olyan CB-t kell eléjük rakni akivel megvan a link.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #5721 üzenetére
Boateng, Varane, IF Hernandez, Benatia, Umtiti, Van Dijk, Davinson Sanchez a legjobb CB-k szerintem, Boateng és Benatia mellé szépen lehet rakni Bayernes és Juvés playereket viszonylag olcsón, komplett kis védelmet lehet belőlük kihozni.
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94 #5721 üzenetére
Hát Varane-Manolas tuti nem rossz...
-
arpo04
őstag
válasz
Digestive #5712 üzenetére
Te igy latod. Szerintem meg nem a pont eladasbol van annyi jatekos a piacon. Coin vetel es a bot. Ennyi a tortenet. Mert ugye inkabb veszek coint mint pontot amibol kis %-ba jon jo lap. Nezd meg a jatekosokat. Kirakjak max arva es 500 coinnal kevesebb az aktualis licit. Egyertelmu coint mozgatnak. Teljesen megszurni sose lehet, de ha lesz.djak nem is fog valtozni.
Meghivott: azert egy ilyen lap utan nem bannam en seGrat
-
Meghivott
addikt
Gold upgrade: Varane :-)
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #5707 üzenetére
Ezek annyira valótlan kérdések, h remelem csak vicc. Nagy gap.
Tegnaphoz kepest Div5 rank 2 limit pl 1080pontot valtozott 24h alatt. Az div5ben 1.5 győzelem -
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
Na most átállítottam UK-ra és rájuk írtam megint, de ezek szimplán hülyének néznek. Azt mondja " hát kiküldtük, de lehetnek szinkronizációs hibák és emiatt később jelenhet meg ". Nem tudtam, hogy betárcsázós net van még náluk, hogy 2 hét után se ért még ide
És azt mondta, hogy nem áll módjukban kézileg kiküldeni az itemeket...
Látom Idim szimpatikusabb volt nekik
Kabaré...
-
Idim
csendes tag
válasz
Daniel0723 #5701 üzenetére
Md nevezetű csókával beszéltem az eanél. Leírtam neki hogy beaktiváltam preorder bonust szept 28án de azóta se kaptam semmit belőle. Azt is leírtam hogy a konzolvilág nevű boltnál vásároltam és beszéltem is már velük ezzel kapcsolatban de nem tudtak segíteni benne mert az mondták hogy az eanél van valami gebasz. (lehet ezért volt akkor segítőkész, nem tudom). Ezután megnézte a csóka a profilom hogy tényleg bevan-e aktiválva a bónusz és hogy tényleg nem kaptam-e még meg. Aztán írta hogy tényleg ők hibáztak küldi is őket azonnal egyszerre. Pár percre rá tényleg ott volt minden ami járt a standard verziómhoz (5 jumbo, roncsi, 5 mez).
-
arpo04
őstag
válasz
Digestive #5705 üzenetére
Ezt kellett volna csinalni a belgaval is. A sok hulye vette volna a pontokat... ongol. Ezert mondom a pr osztaly es az egesz kereskedelmi reszleg lehuzhatja magat. En meg tegnap kiraktam mindent.
Mas nal is szarakodik a gameplay? 5 vereseg zsinorban. 70% labdabirtoklas mellett. 15% kaput eltalalo loves. 20 alatt egy meccsen se rugtam, ami meg eltalalja a kaput vanszorog. A tobbi meg kiszall a stadionbol pedig alig erek hozza. -
Idim
csendes tag
Yoda, ez a 4-4-2(2) custom taktika, nekem nagyon bevált, köszi a tippet.
Szívatok vele mindenkit rendesen.
Tényleg jut mindenhova játékos, stabil védelem és rengeteg támadási variáció. Én először tuti erre építek most egy pl csapatot. Egyenlőre csak kölcsön játékosokkal toltam, mi lesz itt ha kész lesz a csapatom is hozzá.
-
Kristof_94
nagyúr
DIV 4-ben 20750 pontom van rank 2-vel aminek az alsó határa 16970. Szerintetek reggelig megmaradok ott?
-
Digestive
veterán
Ezek a nyomorultak addig húzzák a német POTM sbct, h már esnek az árak. Rakják ki az emberek, akik betáraztak. Lehet tényleg alánk raknak és pakkból lehet nyitni, de akkor falnak megyek! 😭 Hummels, Müller, Thiago tegnaphoz képest mínusz 3-5k.
-
Garsza
veterán
válasz
Tigibeeb #5700 üzenetére
Mennyi rá a keret, az egy lényeges kérdés. Egy nagyobb termetű jól fejelelő csatár mindenképp elférne.
Olcsón Belotti, drágábban Immobile. Bal szélre Alex Sandro. Védelembe Bonucci Tonelli helyett. Esetleg CDM nek IF Lucas Leiva, védekezésben ugyan az mint Allan de jobban lő és passzol. -
zsolti96
csendes tag
Szerintetek mennyi lessz a hatar rank1 be reggelre? 18460 most es mennyit gyujtsek hogy reggelre biztos bentmaradjak?
-
Daniel0723
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest